evet haklısınız ama inanın elimde değil ...insan ister istemez hayatını sorguluyor ve benim hayatım onca yılım acısıyla tatlısıyla bir yalanmıydı??demekten kendini alamıyor...yarın ki randevu sanırım bu sorularımıda açıklığa kavuşturacak...haklısın iili arkadasım konunun nsanın okudukları iyice kafayı karıştırıyor ve benim psikolojim yeterince karıştı...bundan sonra doktor ne derse onu yapamaya çalışacam....araştırmayacam...
Sevgili arkadasım konunun üzerinden uzun süre gecmiş suan durum ne, ne yaptınız ve sonuç ne bilmiyorum ama umarım hayırlısı ne ise hakkınızda öyle sonuclanmıs olsun
benim durumumda tam olarak seninkiyle aynı olmasada benzer bir sekilde .. başka bir konunun altına yazmıstım bende 1 ay önce kendi sorunumu hatta link katayım bir bak http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...da-yardima-ihtiyacim-var-20.html#post23173122 ama buradada paylaşacagım
Bunuda bir okuyun !
su günlerde yasadıklarım düşmanıma dilemeyecegim türden .. ben 1,5 yıılık evliyim ve vajinusmus hastasıydım tedaviye başlamaya birtürlü cesaret edemedigim icinde 1,5 yılı devirdim eşimle cinsellik acısından neredeyse hicbirseyimiz yok daha dogrusu neredeyse demekten öte biz hic birlikte olamadık benim korkularımdan ötürü ! ve 4 gün önce hayatımın şokunu yasadım ki kaç yılda atlatırım onuda bilmiyorum ! 4 gün önce tesadüfen esimin cüzdanından birsey almak icin cüzdanını actım ve icinden bir kagıt düştü ! igrenç bir isimle acılmış bir msn adresi ve şifre yazıyordu kagıtta eşim evde yoktu hemen facebook u actım msn adresini ve şifreyi yazdım karsıma hic tanımadıgım bir erkek profili cıktı yani eşim sahte bir profil acmış kendine ! mesajlar bölümüne girince ki girmez olaydım hangi kadınla neler yazıstı diye öfkeyle acarken mesajlar sayfasını karsıma hem kadınlarla hemde travestilerle , gay lerle yapılan igrenç yazışmalar cıktı ! tutamadım kendimi eşimi aradım herseyi ögrendigimi onu boşayacagımı söyledim ve birsürü hakaret ettim zira daha fazlası nı yapamam gerekti ya neyse ! sonra sakinleşmiş görünüp herseyi anlatmasını istedim nasıl bu sayfayı acmaya karar verdi ? nasıl o yazısmalar yapılabildi ? evet dedi o sayfa bana ait ben actım o yazısmaları ben yaptım o sayfayı acarken amacım sadece kadınlarla yazısmak ve cinsel anlamda görüşmekti ! travestilere, gaylere ben yazmadım ilk bayan ismi ile onlar yazdı ben kadın zannettim hatta adres verdi görüşmeyede gittim ama karsıma bir gay cıkınca işim var deyip cıktım , sonrada iki , üc gay'le daha yazışmış hatta yazışmakla kalmamış telefonlarda konusmuslar ama hersey bütün görüşmeler sadece sanlada kaldı kimseyle buluşmaya gitmedim dedi ! ben kendi cinsime ilgi duymuyorum hatta daha sonra ben kendi kendime ne yapıyorum ben diye cok sordum pişman oldum ve 5 ocaktan buyana o sayfayı acmadım telefondada konusmadım yaptıgımdan utanıp herseyi unutmak istedim o kagıdıda atacaktım unuttum cüzdanımda dedi ! ve 4 gündür o aglayıp yalvarıyor ne olur ayrılmayalım diye bense 4 gündür nefes aldıgımın bile farkında degilim bu durum bir kadının en kötü sekilde aşşagılanmasıdır keske bir kadınla aldatsaydı demeye getiren bir durumdur ! işin icinden cıkamıyorum oyüzden bir destek almaya karar verdim ve psikolog randevum var birazdan , eşim psikologa kendisininde gelmek istedigini söyledi kabul ettim ve birazdan birlikte gidicez , ben bu insanla hala aynı evde yasıyorum ve cok sevdigim icin boşamaya bile karar veremiyorum affedemem biliyorum o yazısmaları ne aklım kabul ediyor ne de gönlüm neyapacagımı bilmiyorum .
ama psikologa gitmemin nedeni nasıl affederim degil yanlış anlaşılmasın , ben bu durumu en az zararla nasıl atlatır ve kendime bir yol cizerim maksadıyla gittim , onun yanımda gelmesini kabul etmemin nedeni ise biliyorsunuz biz kadınlar anaç bir yapıya sahibiz maalesef , gelmesine izin vermemin tek nedeni ona yardım etmek istegiydi belki bilmiyorum , psikolog önce benimle sonra onunla görüştü ve biz tekrar görüşmemizde bana eşinin daha önce böyle birşey yasadıgını ve böyle istekleri oldugunu zannetmiyorum ayrıca bu sanal konusmaları gercege tasımamış ! biz psikolglar bunu anlarız yalan söylemiyor gercekte yasamamış ( ki gercekte yasamamış olması aldatmadıgı anlamına gelmez) anladıgım kadarı ile icindeki büyük bir boşluk sonucunda böyle bir hata yapmış ki suan kendi ruhunu bu hatasından dolayı okadar cok eziyorki senin ondan intikam almana falan gerek bile yok cünkü o zaten bu hataya nasıl düştüm diye kendi kendini eziyor dedi , bu konusmalardan sonra ben bu durumu affedemeyecegimi ve ayrılmak istedigimi söyledim eşim olan insana onu affedemeyecegimi affetmeye kalkarsam onada kendime bu evliligi zindan edecegimi ve en önemlisi onu affettigim icin kendimi affedemeyecegimi söyledim ve karşılıklı olarak boşanmayı kabul etti ! Ama suan hala aynı evin icinde yasıyoruz iki ev arkadası gibi oda bende kendimize ayrı ayrı ev bulana kadar yani kısa bir süre daha ev arkadaslıgımız devam edecek ama hepsi bu ! ve ne var biliyormusunuz işin en ilginç yanı artık kızgın degilim , öfkeli degilim daha dogrusu hicbirşey hissetmiyorum ona karsı ! ne sevgi , ne nefret , nede öfke ! hatta üzülüyorum her nekadar suan çok aferdisiniz it gibi pişman olsada , kendine bu yasadıklarını layık gördügü icin !
BU YAZIYI PAYLAŞMAMIN ÜZERİNDEN 1 AY GECTİ HALA AYNI EVDE YASIYORUZ İKİ EV ARKADASI GİBİ HALA AYRILMA KARARIM NET SADECE KENDİME UYGUN EV BULAMADIM BU SÜRE İCERİSİNDE ONDAN HALA AYNI EVDEYİZ .. O ARADA SANSINI DENİYOR AFFEDİLMEK İCİN HALA HER FIRSATTA BEN KENDİ CİNSLERİMDEN HOŞLANMIYORUM BİSEKSÜEL DEGİLİM SADECE BENDE NASIL OLDU ANLAMADIM 1,5 YILLIK EVLİLİGİMİZDE BELKİDE HİC BİRLİKTE OLAMAMIŞ OLMAMIZIN VERDİGİ BİR BOŞLUKTU CİNSEL ANLAMDA BAŞKALARINA YÖNELMEM DİYOR , BENDE PEKİ O YÖNELİMİN NEDEN BİR KADIN DEGİLDE BİR GAY OLDU DİYORUM BEN EVET YAPTIGIM YANLIŞ BİLİYORUM AMA O HESABI KADINLARLA KONUSMAK İCİN ACTIM BİR GAY EKLEDİ BENİ MESAJLAR YAZDI BENDE NASIL OLDUGUNU HALA ANLAMIYORUM CEVAP VERDİM DİYOR O TELEFONDA KONUSTUGU GAYLA HİC YÜZYÜZE GELMEDİGİNİ 2,3 KONUSMADAN SONRADA BEN NEYAPIYORUM DİYE KENDİNİ SORGULAYIP BİRDAHA KONUSMADIGINI FALAN SÖYLEYİP AFFEDİLEBİLME SANSINI ARIYOR VE SUAN YAPMAK İSTEDİGİM SEY NEDİR BİLİYORMUSUNUZ BİRAN EVVEL BİR EV BULUP CIKIP GİTMEK CÜNKÜ AYNI EV İCERİSİNDE OLMUYOR İSTER İSTEMEZ KAFANIZ KARISIYOR DİYECEKSİNİZKİ AİLENİN YANINA NEDEN DÖNMÜYORSUN ?
ONLARIN YANINA DÖNERİM AMA SORUN AİLEM DEGİL AİLEMİN YASADIGI MAHALLE CEVRE VE EN ÖNEMLİSİ O EVDE ESİMLE OLAN ANILARIM , BEN O EVDE SÖZLENDİM , NİŞANLANDIM , EVLENDİM NE O EVE NEDE O MAHALLEYE DÖNMEK İSTEMİYORUM AİLEME ACIKLADIM AYRILACAGIMIZI TABİ SEBEBİ ALDATILDIM DEDİM (TABİİİ BİR KADINLA) GERCEGİ ANLATMADIM CÜNKÜ EŞİM AKRABAM O BANA BUNLARI YASATTI AMA BEN ONU REZİL ETMEK İSTEMEDİM ..
BUNU SUAN YENİDEN BURAYA YAZMAMIN NEDENİNİ BİLE BİLMİYORUM SANIRIM PAYLAŞMAK İSTİYORUM SADECE ...