Şoktayım, 10 yıllık evlilikten sonra kocam eşcinsel ........

Sevgili arkadasım konunun üzerinden uzun süre gecmiş suan durum ne, ne yaptınız ve sonuç ne bilmiyorum ama umarım hayırlısı ne ise hakkınızda öyle sonuclanmıs olsun
benim durumumda tam olarak seninkiyle aynı olmasada benzer bir sekilde .. başka bir konunun altına yazmıstım bende 1 ay önce kendi sorunumu hatta link katayım bir bak http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...da-yardima-ihtiyacim-var-20.html#post23173122 ama buradada paylaşacagım

Bunuda bir okuyun !
su günlerde yasadıklarım düşmanıma dilemeyecegim türden .. ben 1,5 yıılık evliyim ve vajinusmus hastasıydım tedaviye başlamaya birtürlü cesaret edemedigim icinde 1,5 yılı devirdim eşimle cinsellik acısından neredeyse hicbirseyimiz yok daha dogrusu neredeyse demekten öte biz hic birlikte olamadık benim korkularımdan ötürü ! ve 4 gün önce hayatımın şokunu yasadım ki kaç yılda atlatırım onuda bilmiyorum ! 4 gün önce tesadüfen esimin cüzdanından birsey almak icin cüzdanını actım ve icinden bir kagıt düştü ! igrenç bir isimle acılmış bir msn adresi ve şifre yazıyordu kagıtta eşim evde yoktu hemen facebook u actım msn adresini ve şifreyi yazdım karsıma hic tanımadıgım bir erkek profili cıktı yani eşim sahte bir profil acmış kendine ! mesajlar bölümüne girince ki girmez olaydım hangi kadınla neler yazıstı diye öfkeyle acarken mesajlar sayfasını karsıma hem kadınlarla hemde travestilerle , gay lerle yapılan igrenç yazışmalar cıktı ! tutamadım kendimi eşimi aradım herseyi ögrendigimi onu boşayacagımı söyledim ve birsürü hakaret ettim zira daha fazlası nı yapamam gerekti ya neyse ! sonra sakinleşmiş görünüp herseyi anlatmasını istedim nasıl bu sayfayı acmaya karar verdi ? nasıl o yazısmalar yapılabildi ? evet dedi o sayfa bana ait ben actım o yazısmaları ben yaptım o sayfayı acarken amacım sadece kadınlarla yazısmak ve cinsel anlamda görüşmekti ! travestilere, gaylere ben yazmadım ilk bayan ismi ile onlar yazdı ben kadın zannettim hatta adres verdi görüşmeyede gittim ama karsıma bir gay cıkınca işim var deyip cıktım , sonrada iki , üc gay'le daha yazışmış hatta yazışmakla kalmamış telefonlarda konusmuslar ama hersey bütün görüşmeler sadece sanlada kaldı kimseyle buluşmaya gitmedim dedi ! ben kendi cinsime ilgi duymuyorum hatta daha sonra ben kendi kendime ne yapıyorum ben diye cok sordum pişman oldum ve 5 ocaktan buyana o sayfayı acmadım telefondada konusmadım yaptıgımdan utanıp herseyi unutmak istedim o kagıdıda atacaktım unuttum cüzdanımda dedi ! ve 4 gündür o aglayıp yalvarıyor ne olur ayrılmayalım diye bense 4 gündür nefes aldıgımın bile farkında degilim bu durum bir kadının en kötü sekilde aşşagılanmasıdır keske bir kadınla aldatsaydı demeye getiren bir durumdur ! işin icinden cıkamıyorum oyüzden bir destek almaya karar verdim ve psikolog randevum var birazdan , eşim psikologa kendisininde gelmek istedigini söyledi kabul ettim ve birazdan birlikte gidicez , ben bu insanla hala aynı evde yasıyorum ve cok sevdigim icin boşamaya bile karar veremiyorum affedemem biliyorum o yazısmaları ne aklım kabul ediyor ne de gönlüm neyapacagımı bilmiyorum .

ama psikologa gitmemin nedeni nasıl affederim degil yanlış anlaşılmasın , ben bu durumu en az zararla nasıl atlatır ve kendime bir yol cizerim maksadıyla gittim , onun yanımda gelmesini kabul etmemin nedeni ise biliyorsunuz biz kadınlar anaç bir yapıya sahibiz maalesef , gelmesine izin vermemin tek nedeni ona yardım etmek istegiydi belki bilmiyorum , psikolog önce benimle sonra onunla görüştü ve biz tekrar görüşmemizde bana eşinin daha önce böyle birşey yasadıgını ve böyle istekleri oldugunu zannetmiyorum ayrıca bu sanal konusmaları gercege tasımamış ! biz psikolglar bunu anlarız yalan söylemiyor gercekte yasamamış ( ki gercekte yasamamış olması aldatmadıgı anlamına gelmez) anladıgım kadarı ile icindeki büyük bir boşluk sonucunda böyle bir hata yapmış ki suan kendi ruhunu bu hatasından dolayı okadar cok eziyorki senin ondan intikam almana falan gerek bile yok cünkü o zaten bu hataya nasıl düştüm diye kendi kendini eziyor dedi , bu konusmalardan sonra ben bu durumu affedemeyecegimi ve ayrılmak istedigimi söyledim eşim olan insana onu affedemeyecegimi affetmeye kalkarsam onada kendime bu evliligi zindan edecegimi ve en önemlisi onu affettigim icin kendimi affedemeyecegimi söyledim ve karşılıklı olarak boşanmayı kabul etti ! Ama suan hala aynı evin icinde yasıyoruz iki ev arkadası gibi oda bende kendimize ayrı ayrı ev bulana kadar yani kısa bir süre daha ev arkadaslıgımız devam edecek ama hepsi bu ! ve ne var biliyormusunuz işin en ilginç yanı artık kızgın degilim , öfkeli degilim daha dogrusu hicbirşey hissetmiyorum ona karsı ! ne sevgi , ne nefret , nede öfke ! hatta üzülüyorum her nekadar suan çok aferdisiniz it gibi pişman olsada , kendine bu yasadıklarını layık gördügü icin !

BU YAZIYI PAYLAŞMAMIN ÜZERİNDEN 1 AY GECTİ HALA AYNI EVDE YASIYORUZ İKİ EV ARKADASI GİBİ HALA AYRILMA KARARIM NET SADECE KENDİME UYGUN EV BULAMADIM BU SÜRE İCERİSİNDE ONDAN HALA AYNI EVDEYİZ .. O ARADA SANSINI DENİYOR AFFEDİLMEK İCİN HALA HER FIRSATTA BEN KENDİ CİNSLERİMDEN HOŞLANMIYORUM BİSEKSÜEL DEGİLİM SADECE BENDE NASIL OLDU ANLAMADIM 1,5 YILLIK EVLİLİGİMİZDE BELKİDE HİC BİRLİKTE OLAMAMIŞ OLMAMIZIN VERDİGİ BİR BOŞLUKTU CİNSEL ANLAMDA BAŞKALARINA YÖNELMEM DİYOR , BENDE PEKİ O YÖNELİMİN NEDEN BİR KADIN DEGİLDE BİR GAY OLDU DİYORUM BEN EVET YAPTIGIM YANLIŞ BİLİYORUM AMA O HESABI KADINLARLA KONUSMAK İCİN ACTIM BİR GAY EKLEDİ BENİ MESAJLAR YAZDI BENDE NASIL OLDUGUNU HALA ANLAMIYORUM CEVAP VERDİM DİYOR O TELEFONDA KONUSTUGU GAYLA HİC YÜZYÜZE GELMEDİGİNİ 2,3 KONUSMADAN SONRADA BEN NEYAPIYORUM DİYE KENDİNİ SORGULAYIP BİRDAHA KONUSMADIGINI FALAN SÖYLEYİP AFFEDİLEBİLME SANSINI ARIYOR VE SUAN YAPMAK İSTEDİGİM SEY NEDİR BİLİYORMUSUNUZ BİRAN EVVEL BİR EV BULUP CIKIP GİTMEK CÜNKÜ AYNI EV İCERİSİNDE OLMUYOR İSTER İSTEMEZ KAFANIZ KARISIYOR DİYECEKSİNİZKİ AİLENİN YANINA NEDEN DÖNMÜYORSUN ?
ONLARIN YANINA DÖNERİM AMA SORUN AİLEM DEGİL AİLEMİN YASADIGI MAHALLE CEVRE VE EN ÖNEMLİSİ O EVDE ESİMLE OLAN ANILARIM , BEN O EVDE SÖZLENDİM , NİŞANLANDIM , EVLENDİM NE O EVE NEDE O MAHALLEYE DÖNMEK İSTEMİYORUM AİLEME ACIKLADIM AYRILACAGIMIZI TABİ SEBEBİ ALDATILDIM DEDİM (TABİİİ BİR KADINLA) GERCEGİ ANLATMADIM CÜNKÜ EŞİM AKRABAM O BANA BUNLARI YASATTI AMA BEN ONU REZİL ETMEK İSTEMEDİM ..

BUNU SUAN YENİDEN BURAYA YAZMAMIN NEDENİNİ BİLE BİLMİYORUM SANIRIM PAYLAŞMAK İSTİYORUM SADECE ...

1 ayda ev bulamamak gibi komik bir bahaneden ziyade daha akıllı bahaneler üret bence...sen bu adamı boşamak istemiyorsan istemiyosundur nıye boşamıyorsun mu diyeceğiz?

sen 3 aydada ev bul(a)mazsın

Yapmayın allahaşkına,10 yıldan sonra açık açık anlattı diye haklı mı oluyor yani?Eşine söylediği yalanlar,sürekli depresyon hali,boşanmaya izin vermeme ve bu şekilde geçen 10 yılın sonunda bu adamı nasıl haklı görüyorsunuz?Bu kadın ne yapsın?A kocam açık açık anlattı diye hemen kucak mı açsın kocasına?

Sürekli depresyonda bir kocayla yaşamak nasıl bir duygudur acaba?Hiç kolay olduğunu sanmıyorum.Kaldı ki burada bir eş var ,karşılıklı beklentiler var ,bir arkadaş ilişkisi yok.

İnsan böyle bir .şokun etkisiyle bu durumda kocasını sokağa atar,şok durumu var ,insan olma durumu var,kitaplarda yazıldığı giibi yaşanmıyor hayat....

1 ayda ev bulamamak gibi komik bir bahaneden ziyade daha akıllı bahaneler üret bence...sen bu adamı boşamak istemiyorsan istemiyosundur nıye boşamıyorsun mu diyeceğiz?

sen 3 aydada ev bul(a)mazsın

Haklı olabilirsin ama bu benim bahanem degil ! belkide senin yazdıgın gibi bulmak istemiyorumdur her buldugum eve bir kulp buldum belkide , ama bunlardan ziyade işin maddi boyutuda var tabiki hic ev bulmadım degil maddi gelirime uygun ev bulamadım nihayetinde tek yasayacagım uygun fiyat ve uygun semt olayı yani ..

Ama dedimya haklıda olabirsin cünkü kararımı vermiş olmama ragmen okadar karısık duygular icerisindeyimki hala aglama nöbetlerim , uykusuz gecelerim , pek saglıklı bir dönemde oldugumu söyleyemem allah kimseyi böyle bir durumla sınamasın ..

Tedavi olması gerekir hipnozdan once bir psiyatra gidin amma velakin bazı psikyatırlar eğilimli olduğu tarafa meylettirmek isteyebilir.
bu bir hastalıktır.
huzursuzluk hastalık depresyon yanlızlık maneviyatsızlık ve en onemlisi kendini adayamamaktır. dua ediniz.
ve kendisi ile bu konuyu etraflıca konuşunuz.
ayrıca bu ülkede sürekli boyle şeylerin reklamını goruyoruz her yerde!
eğerki canlı goremezsek subliminal mesajlarla goruyoruz. bu hastalık yüzyıllar once bir halkı helak etmiştir.
kuranı kerimde bu yazar isterseniz araştırın italyada pompei şehrinde helak olan insanların taşlaşmış cesetleri hala müzelerdedir!!!!mevla herkezi her türlü beladan uzak etsin<

çok zor ya bunca senenin ardından depresyondu şuydu buydu oyalanılıp yıllarınız alınmış.... bence psikologla görüşmeden ne yapmanız gerektiğine karar vermeyin bence Allah yardımcınız olsun

eşine yardımcı ol ne var bunda yardıma ihtiyacı var adama yaptığına bak ayıp etmişsin herkesin başına gelir ona destek ol gibi v.s şeyler yazan arkadaşlar konu sahibi arkadaş kardeşinden bahsetmiyor kocası!!! çocuğunun babası ,hayat arkadaşı, aynı yatağı paylaştığı adam!!! 10 yıldır yalan söylemişşş!!! o kadar zaman sonra açık açık söyledi diye bu adamı masum mu yapar!! acaba kendi kocalarımız böyle bir sorunla gelse karşımıza (Allah korusun) ne kadar anlayışlı sakin olabiliriz??? 10 yıl dilekolay bu kadar beklemesi bile bu kadının ne kadar emek verdiğini gösterir!!!

ANORMAL diye bir yabancı film var,şuan sizin yaşadiklarınıza çok yakın.Ama ben olsam neyapardım die düşünüyorum simdi! eminimki çok zordur her ikiniz içinde ama buda bi cinsel tercih yargılansada asla degişemicek bişey.Eşiniz sizi çok seviyo ama hislerinede engel olamıyo bence..En güzeli psikolaga gidip bu durumu aşın ondan sonra yeni bi hayat kurun kendinize.

" ben 1,5 yıılık evliyim ve vajinusmus hastasıydım tedaviye başlamaya birtürlü cesaret edemedigim icinde 1,5 yılı devirdim eşimle cinsellik acısından neredeyse hicbirseyimiz yok daha dogrusu neredeyse demekten öte biz hic birlikte olamadık benim korkularımdan ötürü ."

eşinin haklı bir yanı yok,cinsellik iki kişi arasında yaşanıyor..evli çiftler ise sevdikleri için arzu duyarlar...
vajinismus topiğinide biliyorum burdaki...neler yaşadıklarını-nasıl aşmak için gayret sarfettiklerini
her gün yeni bir heycanla sevdikleri eşlerini daha başka duygularla hissetmek için yaşadıkları
korkuyu bastırma çabalarını....sen en başından hata yapmışsın..aşılmayacak bir hastalık değil vajinusmus..
siz evliliğiniz için karşılıklı hiç bir çaba vermemişsiniz ki...cinsellik olmayınca arada iki arakdaştan öte gidebiliyor mu
evlilik?bu sitede cinsel sorun yaşayan pek çok çift görüyorum da ,istisna durumlar hariç olmakla birlikte,
bırakın toplumu içindeyi falan,evli çiftler arasında bile ne kadar büyük bir tabudur ki konuşulmuyor bile!
aradan bir ay geçmesi ve sizin yerinizde kalmanızda bu durumu kabullendiğinizin bir göstergesi olsa gerek...
Allah yardımcınız olsun..başta korkularınıza yenilmişsiniz,umarım şimdi bir cesaret gösterirsiniz...

Vajinusmus icin başlarda çok caba verdim ama olmayınca hep erteledim kafamda !
Hala evde olmamın nedeni aslına bakarsan durumu kabul ettigim icin degil evde kalmam biraz daha acıkca yazarsam hala gidememe nedenimi maddi ! o durumu yasadıktan sonra hemen tasınamadım cünkü bir köşede birikmiş birşeyim yok ! bende maasımı bekledim tasınabilmek icin hatta işyerimle konusup erken almak istedigimi söyledim ama olumlu olmadı aldıgım yanıt oyüzden beklemek zorunda kaldım ,ama bu hafta maasımı alacagım ve herseyi hızlandıracagım zaten davayıda actım bundan sonrası hayırlısı
ama beni yeniden bu durumu paylaşmaya itense yalnızlıgım ! cünkü kimseyle paylaşamıyorum anlatamıyorum bir tek ablam biliyor oda her konusmamızda devam et ayrılma gibi seyler söyledigi icin onunla paylaşmak istemiyorum artık cünkü beni anlamıyor bana üzülecegi yerde ona üzülüyor oyüzden buraya yazmak paylaşmak bir nebzede olsa derdime ortak olmanızı istedim ve evet belki yazıma ilk cevap veren arkadas haklı olabilir bu maddi sorun belkide işime geldi çünkü bundan sonrasında yasayacaklarım icin korkuyorumda ! cünkü ben hiç yalnız kalmadım ! tek yasama fikrine alışmaya calıstım bu 1 aylık süre icerisinde ama senin diledigin cesareti gösterecegim inşallah bütün bu korkularımı yenip yeni bir hayata başlayacagım .. ilgilendiginiz ve cevap verdiginiz icin teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun gerçektende çok zor bir durum.inşallah en az hasarla atlatırsın.

sen durumunu çok güzel analiz edebilen bir insansın şu yazdıklarına göre ve bence bunu yapabilen bir insan tekrar düzenini kurabilecek kadar güçlü bir insandır yani sen yaparsın.kendine güvenmelisin.

Konuyu okudum. Bir eşcinselin kendını saklmak ıcın bır kadının hayatını mahvetmesı ne acı bir durum ne büyük bir bencillik.

sen durumunu çok güzel analiz edebilen bir insansın şu yazdıklarına göre ve bence bunu yapabilen bir insan tekrar düzenini kurabilecek kadar güçlü bir insandır yani sen yaparsın.kendine güvenmelisin.

Yorumunun bana güc verdigini bilmeni isterim cok teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah bugünleri geride bırakacagım ve rabbim kimseyi böyle durumları yasamak zorunda bırakmasın inşallah (Amin) Ben yasadım payıma düşenide yasıyorum hala ama benim icin acıda olsa büyük bir tecrübe oldu bu olay hani derlerya öldürmeyen acı güçlendirirmiş insanı diye bende daha güclü olacagım inşallah

Allah yardımcın olsun gerçektende çok zor bir durum.inşallah en az hasarla atlatırsın.

Çok teşekkür ederim arkadasım bu yorumları görünce bunların hepsini geride bırakabilecegime dair inancım dahada güclendi tekrar teşekkür ederim

Canım seni çok iyi anlıyorum.Bu gözlerini kapatma durumunu, görmezden gelme çabanı, nolur böyle bir şey olmasın dileklerini...İkilemler, acaba öylemi düşünceleri, konduramama durumun, doktor arayışları can hıraş...Eşin hep senin gözündeki o temiz insan olsun istiyorsun, sana kendini gösterdiği gibi dürüst, sadık, sevimli...Ama öyle olmuyor.Gözlerini açmak zorunda kalıyosun, gerçekleri kabullenmek zorunda kalıyosun, kondurman gerektiğini ve o sıkı sıkı tuttuğun evlilik bağını, ipini istemeyerek ve ağlaya ağlaya bırakıyosun..İçin acıyor, sitemlerin biri bin para..Hadi yaa diyosun öylemiymiş, bu mudur yani diyosun...İstemesende, mecbur kalıyosun elini bırakıyorsun..Ben yaşadım bunları.Eşim eşcinselmiş..Dindar, kültürlü görünüşü, kadın ruhundan fevkalade anlaması, sosyal ilişkileri konuşmaları çok etkileyici...Ama zamanla anlıyosun yalan söylediğini tutarsızlıkları, bilinç altında sıkı sıkıya tuttuklarını...Meslektaşımdı kendisi..Neyse 1 yıl sürdü benim evliliğim ama ömrümden 10 yıl gitti resmen.Hepsini anlatmam imkansız..Çevremde bi örneğini görmemiştim böyle bir şeyin o yüzden şokum büyük oldu..Senin yazdıklarının bir çoğunu ve de netten okuduğum eşcinsel erkeklerin yaşadıklarını ve yaşattıklarını yaşadım..Zorlu bir dönemdi.Hastaneden çıkmıyordum haplar, iğne, serum..Yoğun bi ikilem , bitmeyen kavgalar ve tutarsızlıklar ayrıca intihar girişimleriyle sizi şaşırtması bünyenizi. psikolojinizi, ilişkilerinizi allak bullak ediyor..Kaldıramıyordum, hastaneydim çoğu zaman..Ayrıntılara girmeyeceğim..Bir gün benim cinsel tercihim farklı burası özgür bir ülke istediğimi yaşarım senle de dikkat çekmemek için evlendim dedi.Konduramadım tabi nasıl olur böyle bir şey dedim..Ama sık sık tekrarlayınca artık inanmaya başladım..Yakaladığım durumları, açıkları yavaş yavaş netleştirdi durumu..Doktorları aradım buldum ama gitmeyi, değişmeyi istemedi..en sonunda da aileler arasında durmunu itiraf etti ve tek celsede boşandık..Çok şükür diyorum çünkü bunu yaşayan anlayabilir sadece yoğun bi travma ve şok durumu..Paşam tercihini yaşamak istiyor ama bir yandan da bir bayanla evlenip onun kendisine şemsiye, paravan olmasını istiyor..Aynı evde yaşayıp sadece ev arkadaşı gibi olmayı ikimizin de ayrı ayrı özgür takılmasını istiyor.Benim onu aldatmamı ısrarla istiyor.Özgür takılacakmışım ben de..Bekar erkek arkadaşlarını eve getirecek ben de karışmayacakmışım..Peki beni bu evde tutan cazibe güç ne..Bir erkeğin eşine kol kanat germesi namusunu koruyup sahip çıkması değil mi..Bu değerlerin yerle bir edildiği, sadakatin olmadığı bir ev zindandan daha beterdir.Ben bunca yıl namusumu koruyup muhafaza etmişim mümkün mü böyle bir şey..Her koyun kendi bacağından asılır..Bitişte de hiç bir şey yaşanmamış gibi sanki bir vebal ortada yokmuş gibi sessiz sedasız gidişler, sanki bir flörtmüş bitmiş uzatmaya gerek yok gibi sakinlik..Gerçeklere gözlerimi açtım, yüzleştimi gerçekleri gördüm ve Allah'ımdan bana güç kuvvet vermesini istedim..Şok büyüktü ne olacağı hiç belli olmaz..Son kez konuştum boşanmadan ..Seninki bir evlilik değil sadece bir eşcinselin macerasıymış dedim benim günahıma girdin ama bundan sonra bir kadının daha canını yakma hele ki bir çocuk asla yapma onun vebalini hiç taşıyamazsın dedim..Özgür hayatını özgür yaşa dedim..Ve asla sana hakkımı helal etmeyeceğim dedim ve gitti..Bir zamanlar yolunu gözlediğim, sadık kaldığım her zaman, ne kadar canımı yaksa da ertesi gün affettiğim beyfendi dikkat çekmemek için beni almış kendine sonra da gidiyor adaletine bakar mısınız..Bir insanın gözünün içine baka baka ve durumunu bile bile bu yapılır mı...Hayatımda kimsenin canını yakmadım böle yapamam asla...Ne büyük haksızlık, acımasızlık..Evliliği çocuk oyuncağı yapıyorlar dikkat çekmeyim diye evleneyim sonra olmuyor ayrılayım medeni insanlarız anlaşamadık...Bu mudur yani..Ya karşındaki masum kişinin hali bunu düşünen yok..Şu an çok iyiyim, çok şükür geçti gitti.Allah bir daha böyle bir felaket göstermesin ve kötü insanların şerrinden korusun hepimizi...

öncelikle sakin olmalısınız... ve eşiniz tedavi olmak, bundan gerçekten kurtulmak istio mu buna bakmalısınız... sonuçta bu işlerin bir çok çözüm yolu var şahıs istedikten sonra... eğer kurtulmak istiosa kesinlikle bi psikolog veya psikiyatrist... ha eğer diosa ki, ben bunca yıl içimde tuttum, bastırdım ama olmuo... bunu yaşamak istiorum, saygı duyup yolları ağırmak ne kadar zor olsa da, kendiniz ve çocuğunuz için en sağlıklısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…