bir yalnış anlama olmuş o da bu eğiliminin farkında değilmiş cd.aldığı(kişiler hipnozcular)sende eril enerji eksikliği var demiş 2 ay önce ve o da kafasına taka taka acaba ben ho....diye düşünmeye başlamış...evet yıllardır dr.gezdik ama bu sebepten değil depresyonda olduğunu söylediği ve evliliğimizde sürekli problemler çıkarttığı için gittik ....evet dr.ler şımarık dediler çünkü işin eşin herşey iyiken maddi manevi bir problemin yokken eşine kapris yapıyorsan kadını bunalıma sokup evin içinde sudan şeylerden fırtınalar çıkartıyorsan bu şımarıklık çocuksu kişilik dediler...ama bu asıl konuyu 2 gündür duydum ve bu olaydan sonra bu konu için ilk kez dr.ye gidecem .....
2 cd.değil onu bu konuya iten ...o adamların dediğişey eril enerji eksikliği....sen kalkıpta aklı başında birine bu nu dersen bişey olmaz...ama zaten ben yetersizim bendepresyondayım ben sosyal fobikim diyen bir insana dersen kafası karışıyormuş işte...bunu tecrübeyle gördüm....sen bunu aklın başında diyorsun ....ama o mantığı bir kenara bırakmış.....
2 cd.değil onu bu konuya iten ...o adamların dediğişey eril enerji eksikliği....sen kalkıpta aklı başında birine bu nu dersen bişey olmaz...ama zaten ben yetersizim bendepresyondayım ben sosyal fobikim diyen bir insana dersen kafası karışıyormuş işte...bunu tecrübeyle gördüm....sen bunu aklın başında diyorsun ....ama o mantığı bir kenara bırakmış.....
benm arkadasmn kuzeni de escinsel biriyle evlendi.hem de nişanlyken öğrendi ama nişanı atmaya cesaret edemedi.bilrsnz işte nişanı atarsa mlletin diline düşerim gibi sacma düşünceler..şimdi mutlu olduğunu söylüyo doğru mu bilmem. Allah yardmcnz olsn
Nasıl yani yaa. :95:
bir bakıyorum allah belamı versin sana çocuğuma neler ne travmalar yaşattım diyor ...2 dk. geçmeden öyle diyince vicdan azabımı çekiyor ne bu seferde sen bana anlayışlı olmadın hatalarımı hep yüzüme vurdun sorumsuzluklarımı yerine getiremediğim için beni hep eleştirdin onun için böyle oldum diyor...ben allah üzerimizde nasıl böyle nankörlük yapıyorsun kendini kandırırsın belki ama bana bunları anlatma allahta biliyor senii bende diyince ...tekrar sen haklısın senin hayatını mahvettim çocuğun kinide diyor....yani kafası gerçekten karmakarışık ....sanırım ikimizinde zamana ihtiyacı var...bide şunu dedi ...senin sayende kendimi buldum hayatımı kişiliğimi sorguladım hatalarımı gördüm artık iyi olacam herşeyi düzeltecem allah razı olsun dedi....bende keşke allah razı olsun diyebilseydim dedimama diyemiyorum çünkü sen karanlığını aydınlatmak için beni ve çocuğumuzun hayatını yaktın biz yanarken çıkan ışıkla sen yolunu aydınlatmışsın helal olsun sana dedim....zamana bırakacam bixz diye bişey olacağını sanmıyorum ama en azından çocuğum için birbirimizden nefret etmememiz gerekiyor...bu gerçekten çok acı onun karanlıkları aydınlandı ama bu bizim yanan hayatımızla oldu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?