Şoktayım, 10 yıllık evlilikten sonra kocam eşcinsel ........

bu arada o cd.leri aldığı kişilere telefonla ulaştım ...onların bu açıklamasından sonra onda bu düşüncelerin oluştuğunu söyledim ve bu düşünceleri nasıl oluşturdularsa yardımcı olup onu bu kafa karmaşasından kurtarmaları için yardım istedim...onlarda onu aramışlar yardımcı olacaklarını bana geri dönüp böyle bişeyin gerçekten olup olmadığını çözmeye çalışıp beni arayıp haberdar edecekler...düşünceleri bir kafa karışıklığımı yoksa gerçekten yıllardır yaşadığı dep.altında acaba kendisi bile farkında olmadan bastırılmış bu duygular mı vardiye.....eğer öyle ise artık biz diye bişey olamaz kolay değil herşey tamam affedilir ama bu affetme yada affetmeme konusu değil ...bir arkadaş yazmış ya bi daha o adama nasıl kocam diyecek nasıl yatağına girecek diye????affetme başka insanın içinin psikolojisinin darmadagın olması bu duyguyla bir ömür yaşaması bambaşka bişey...ama eğer öyle bişey varsa bu beni kandırması demişsiniz ya bu kandırma değil kendisi bile farkında değilmiş kendini yeni çözmüş gibi anlattı bana....ben kızıncada tepkimden geri adım attı....hipnoza gitmemi onaylaman için bunu söyledim dedi.....ama inanmıyorum çünkü sabahtan beri böyle hayatları okuyorum bakıyorumda aynı şeyler...ilgisizlik,ilişkiden kaçmak.....vs.

yanlış anlama canım ya eşin yalan söylüyor ya sen ..
iki cd ona eşcinsel olduğunu anlatmaz ..
ha şu vardır eşcinseldir ama yıllardır kabullenememişir, ne tam bir erkek (yani mutlu huzurlu bir evlilik) , ne de seçimlerini yaşabilmiştir.
bir yerlerde tutarsızlıklar var ..
zaten cinsel hayatınızı ondan sormuştum ..

2 cd.değil onu bu konuya iten ...o adamların dediğişey eril enerji eksikliği....sen kalkıpta aklı başında birine bu nu dersen bişey olmaz...ama zaten ben yetersizim bendepresyondayım ben sosyal fobikim diyen bir insana dersen kafası karışıyormuş işte...bunu tecrübeyle gördüm....sen bunu aklın başında diyorsun ....ama o mantığı bir kenara bırakmış.....

şöyle desek olur mu ?
eğilimi vardı ama bastırıyordu,birileri tetikledi .
çünkü izledikleerim,duyduklarım bazı insanların çok zor kabullendikleri yönünde.
depresyon böyle bişeye itmez, zira ben depresyonlu insanlarla ömrümü geçirdim.

e onlar da sebepsiz böyle "eril enerji" eksikliği saptamamışlardır heralde.
bence bu hipnozcuların fln ne mal olduğu belli değil, bilinçaltı çok garip birşey
dediğiniz yöntem kk de de mevcut (başka şeyler için) ancak ben kullanmaya korktum,
beynimiz muhteşem bir makina, algılayamadığımız şeyler bile kaydedilip işleniyor.
şuan bu yaptığın onun eşcinsel olmadığını kabullenmek için kendini kandırmaktan başka bişey değil.
en iyisi bir psikiyatra gidip gerçekten o adamların hipnozuyla mı yoksa aslında içinde yatan bir eşcinsellik mi olduğunu kesinleştirmesi lazım.
bu arada tıpta kesinlikle eşcinsellik bir hastalık olarak kabul edilmiyor artık %100 eminim, merak edenler için söyleyeyim.

evet dediğim oydu ...depresyon buna sebep olur değil....acaba bu duyguyu bastırmak için çatışma yaşıyorduda bu çatışmadan kabullenemediği için depresyona girdi....yani depresyon bu sonucu değil tam tersi bu sorun mu depresyon yarattı

biraz önce konuştum tabi ki bu durumu inkar ediyor tepki mi görünce ısrarla hipnoza gitmemi onaylaman için söyledim benim öyle bişeyim yok diyor....varsa dr.ye sende gel dedim ama nafile benim hiçbişeyim yok ....diyor.. sadece biraz özgüvensizliğim biraz yetersizlik duygum var onuda kendim çözecem diyor...

bir bakıyorum allah belamı versin sana çocuğuma neler ne travmalar yaşattım diyor ...2 dk. geçmeden öyle diyince vicdan azabımı çekiyor ne bu seferde sen bana anlayışlı olmadın hatalarımı hep yüzüme vurdun sorumsuzluklarımı yerine getiremediğim için beni hep eleştirdin onun için böyle oldum diyor...ben allah üzerimizde nasıl böyle nankörlük yapıyorsun kendini kandırırsın belki ama bana bunları anlatma allahta biliyor senii bende diyince ...tekrar sen haklısın senin hayatını mahvettim çocuğun kinide diyor....yani kafası gerçekten karmakarışık ....sanırım ikimizinde zamana ihtiyacı var...bide şunu dedi ...senin sayende kendimi buldum hayatımı kişiliğimi sorguladım hatalarımı gördüm artık iyi olacam herşeyi düzeltecem allah razı olsun dedi....bende keşke allah razı olsun diyebilseydim dedimama diyemiyorum çünkü sen karanlığını aydınlatmak için beni ve çocuğumuzun hayatını yaktın biz yanarken çıkan ışıkla sen yolunu aydınlatmışsın helal olsun sana dedim....zamana bırakacam bixz diye bişey olacağını sanmıyorum ama en azından çocuğum için birbirimizden nefret etmememiz gerekiyor...bu gerçekten çok acı onun karanlıkları aydınlandı ama bu bizim yanan hayatımızla oldu.....

olumlu olumsuz ne olursa olsun yorum yaptınız beni bu düşüncelerimle başbaşa bırakmadınız ya....kalpten söylüyorum allah razı olsun ...çünkü bu durumu birilerine anlatmam rahatlamam gerekiyordu....ve bunu çevremdekilerede anlatamazdım ve bu düşüncelerle ne hale gelirdim bilmiyorumm....
dr. gidecem ve zaman verecem kendime...hani derlerya zifiri karanlık şafak sökmeden hemen öncedir...inşallah benimde şafağım yakındır çünkü gerçekten çok yoruldum ...inşallah benimde karanlıklarım aydınlanır ve burdan size güzel haberler yazarım ilerleyen zamanlarda..... eğer benimve çocuğum için dua ederseniz çok sevinirim

bide son olarak unutmadan eğer yazımı okuyan bekar arkadaşlarımız varsa ...tavsiyem eğer evlenmeyi düşündüğünüz kişi depresyonda veya problemler yaşayan bir kişi ise sakın donkişotluğa kalkışmayın benim gibi...sonra onlar sizin yanan hayatınızla karanlıklarını aydınlatır ...olanda size sizin hayatınıza ve çocuklarınıza olr...sakın ....arkanıza bile bakmadan derhal o insandan uzaklaşın ...buda benim size bu hayattan çıkardığım ders .....

benm arkadasmn kuzeni de escinsel biriyle evlendi.hem de nişanlyken öğrendi ama nişanı atmaya cesaret edemedi.bilrsnz işte nişanı atarsa mlletin diline düşerim gibi sacma düşünceler..şimdi mutlu olduğunu söylüyo doğru mu bilmem. Allah yardmcnz olsn

Nasıl yani yaa. :95:

çok zor bir durum valla allah korusun eşimde aynı şeyi bana dese bende aynısını yapardım düşenmesi bile kötü başka bi erkeğe ilgi duyabileceği tamam hormonlar yüzünden ama madem bunu biliyordun neden bi kadınla evlendin bu sorunu tamamen aşmadan. allah yardımcın olsun arkadaşım

Simdi sunu bi acikliga kavusturalim;

Esiniz escinsel oldugunu bilmiyordu, kendisinde yanlis giden birseyler vardi ama neydi bu emin degildi, 2 cd dinledi ve escinsel olduguna karar verdi ?
simdiye kadar hic bir escinsel deneyimi olmamis?

Peki baska bir erkegin tenine dokunmadan , escinsel olduguna nasil karar vermis? belki dokunsa midesi kaldirmicak ? nasil bu kadar emin?

Peki butun bunlara baktigimda ben kendinin ne oldugunu henuz cozememis, depresif bir adam goruyorum..
insanlar bir sabah kalkip aa ben escinselmisim demiyor, mutlaka bunu anlamak, ozumsemek, kabullenmek icin bir surecten geciyorlar, bazilari bu sureci hemen atlatirken, bazilari icin hemen olup biten bir surec degil bu..
Esiniz denemis, savasmis, belliki hala savasmaya calisiyor..
siz bahsetmissiniz esiniz beynimdeki "pislik" demis, deme ki kabullenmek istedigi birsey degil bu onun..
Hem Adam henuz kendi savasini verirken, siz nasil kalkip esinize
bizi yaktin bunca senedir diyorsunuz?
Adam daha ne oldugunu cozmeye calisiyorken..
Yakmista ne yapmis?
Sizi bir erkekle mi aldatmis?
Adam gayet net ve acik butun problemini size anlatmis, aldatilmamissiniz, kandirilmamissiniz..

ya esiniz bunlarin hic birinden sizi haberdar etmese ve gunun birinde daha aci bi sekilde ogrenseydiniz bunlari?

yasadiklariniz buyuk bir talihsizlik ama kimsenin kimseyi kandirdigini, aldattigini sanmiyorum sizin iliskinizde hersey gayet acik ve net..

yaşattıgı bu konuda değil...10 yıldır süren evlilikte yaptığı şeyler....bir arkadaş ayşe armanın röportajını yazmış ...çok uzun diye okumamıştım yeni okudum ...tamamında değil ama öyle çok yerde bizi gördümki...kadınlığımdan nefret ettirdi..bütün yazdıklarımı okursanız az çok neden bizi yaktı dediğimi anlarsınız...en basitinden ona yaklaşmak istediğim sevgi istediğim her an bana karşıma bir şart çıkarıyordu ...saçma gelecek ama mesala sevgi istediğimde ''sen benim akşamları arkadaşlarımla çok çıkmama izin vermediğin için ben mutsuz oluyorum ee mutsuz oluncADA sana sevgi veremiyorum....bu sefer o şartı yerine getiriyorum haftada 2 gün çık diyorum başka sefer bu 5 keze çıkıyor...yani bana sürekli sevgi pazarlığı yaptı ..şunu yap sana sevgi verim ..yok bunu yap sana sevgi verim.....daha sayamayacağım bin türlü şey....

senin dediğin gibi ne olduğunu anlamamış depresif bir adam demişsin ya bunu o kadar çok isterim ki....depresif olsun ama hom.....olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…