şoktayım ne yapayım?

olaya empatik açıdan yaklaşmakta fayda var,
misal olarak senin aynı yaştaki kız yeğeninin geldiğini ve aynı şekilde eşinin çamaşırlarını koklarken senin tarafından yakalandığındaki tutumun ne olurdu.. bakış açısı.. elbetteki ortaki durum kötü bir durum.. çocuğun içinde nasıl olsa kimse görmüyor düşüncesiyle yapılmış bir cinsel dürtüden ibaret olabilir. yani işin açıkcası kendi fantezilerine sizin çamaşırlarını alet etmekten öteye gitmez davranışı... evvela eşinizle söz konusu yegenin dini duygularının zayıflıgı konusunda eğitime almaya ihtiyacı oldugundan bahsedilebilir.. kimse görmese bile Allah(c.c) göreceği bilgisinin karakterinde oturmaya gidilmesi lazımdır..
bunlar uzun mevzuular... ama şundan emin olabilirsin olayı tekrar zaten anlatarak mizansel olaraka defalarca canlandırdın kafanda o anda hani bazı anlar vardır bir salise geçmek bilemk işte tam onda ki çocugun durumu önemli seni görünce utandı mı.. yoksa koklamaya devam mı etti.. uygunsuz hareketi tekrarlayarak.. eger utandıysa ki anlattıklarından böyle oldugunu çıkartıyorum üzülecek bir durum yok.. bir daha kesinlikle sizde kalmaya cesaret edemez.. görüşmeleriz bayramdan bayrama olur.. büyür gider..
tasvip edilemez bir cinsel dürtü içinde kalır..

tabiki uatndı banyoya kaçtı sonrada sessizce dışarıya çıktı akşam yemege geldi benim suratıma bakamıyor bile yarında sabah otobüsle gidiyo

bizde eve misafir geldiğinde kirli sepeti ortadan kaldırılır.
çamaşır sererken iç çamaşırlar saklanır, babadan abiden bile.
saçma bulurdum annemin bu tavrını ama varmış bi hikmeti.

yeğenmiş ama senin için yabancı bi erkek sonuçta, bir de çamaşırların dikkat çekiciyse kirlisini bile banyoda bırakma.
yatak odanı kilitle.

o yaştaki erkek çocuklarında mantık kalmaz malesef,
yalnız kaldıklarında her fırsatta akıllarında hep bu konular olur.
bi sapıklık tecavüzcülük olduğunu sanmıyorum çocuğun içinde.

ama ergenlikte olsa yengenin iç çamaşırını kullanmak başka bişey. yanlış bişey var.
umarım kolayca hallolur mesle.

Son düzenleme:
Napılmalı kı acaba bır arkadasımız cocuk demıstı haklı cocuk yasta ama munevver karabulutu olduren katılde cocuktu saptın zıhnıyet genc yaslı dınlemıyor neyazıkkı bu cocuk sapıtmıs valla hersey beklenır ama oan soylenseydı belkı esını gozu donerdı oldurmeye bıle kalkabılırdı tedavı olması lazım bu cocugun acaba aılesıyle mı konusmalı?ya acıkca bu konusulursa cocuk sıze dusman kesılıp ıntıkam alma pesıne dusermı acaba ayyy ıyı dusunerek hareket etmelı sapık zıhnıyetlı ınsanlar yaptıgı sapkınlıklar ortaya cıkmasın dıye dusunmeden ınsan olduruyorlar canımolayı hafıfe alma bence cocugun aılesıyle bı gorusun

canm bende kaldıryordm banynun yanında kirli sepeti duryordu ykacaktım vaktim olmadı evet çamaşırlarım dikkat çekici
ne bilym oradan alıp bakaağına

canm ben zaten bakışlarımla ona belli ediyorum ama eşim tarafından nasıl nerden başlayacağımı bilmiyorm kötü sonuçlar olmamsı için birde benim açımdan bakarsanız sevinirm

Ayol hangi bakış. gözünüze bakarak çamaşırınıza bilmem ne yapıyor. Sizin açıdan bakamıyorum ben öyle bir hareket hissettiğim anda o anda direk defol derdim19:

Ayol hangi bakış. gözünüze bakarak çamaşırınıza bilmem ne yapıyor. Sizin açıdan bakamıyorum ben öyle bir hareket hissettiğim anda o anda direk defol derdim19:

haklsın aklımdan geçmedi değil ama yapamıyorum çok daha kötü sonuçlar olmasın diye eşim bu konuda çok hassastır

canm bende kaldıryordm banynun yanında kirli sepeti duryordu ykacaktım vaktim olmadı evet çamaşırlarım dikkat çekici
ne bilym oradan alıp bakaağına

o yaştaki genç için dünyanın en ilgi çekici şeyi olur seksi kadın çamaşırları.
kesinlikle göreceği bi yerde bırakmamalıydın.
içinde bi sapıklık olmasa bile o yaştaki 10 erkek ergenden 5 i yalnızsa o çamaşırı alır inceler.
kız arkadaşlarının tokalarını bu amaçla kaçırıyo erkek öğrenciler.

sapıklık deyip kızalım ama o yaştaki çocukların çoğu yapar.belki hiç o tarz iç çamaşırı yakından görmemişti

şimdi hatayı sende bulmuş gibi oldum yanlış anlama.

Anladım canım yanlış anlama sadece acaba onun yaşına yakınmısın diye sordum

yok canm yanlış anlamadım ben onun ablası sayılırdım güvenirdim
o ne yaptı benim çamaşırları fantezi malzemsi
yaptı şeytan git bak çantasına başka bişeyimi almıi mı diye bak diyor

canm ben zaten bakışlarımla ona belli ediyorum ama eşim tarafından nasıl nerden başlayacağımı bilmiyorm kötü sonuçlar olmamsı için birde benim açımdan bakarsanız sevinirm

Ben böyle harıl harıl yazarken eşim sordu; hayırdır heyecanlı heyecanlı ne yazıyosun foruma dedi. Anlattım.
Sana anlatsam ne yapardın dedim.

-Eğer olayın yaşandığı an o heyecan ve korkuyla bana anlatmış olsaydın büyük ihtimalle elimden bir kaza cıkardı. Fakat şimdi anlattığın gibi sakin sakin, korumacı ve anac tavrınla, üzüldüğünü ve önlem almamı istediğin söylersen, çocuğu kenara cekip yaptığı hatanın farkında olduğumuzu, bu yaptığının yanlış olduğunu, ergenlikte ve merak duygularını taşıdığını fakat başkalarının mahreminin içine girerek sapkınlık yaptığını.............. vs vs gibi örnekler, durumu ailesine aktarır ve psikolojik destek almasını sağlardım dedi.

İşte böyle, erkek gözüyle bir yaklaşım....
Eğer yangına körükle gider eşini telaşlandırırsan, canını yakar cocuğun ve cocuk canının acısını unutur, işi arsızlığa vurur. Amaaan yiyeceğim iki dayak der. Ama olayın ahlaki boyutu anlatılmalı ona.

canm aklıma bile gelmezdi kirli pis kokmuş çamaşırlara bakma bende değiştrip banyonun yanındaki
sepete attım nerden bileyim bunun gelip kirli sepetinde çamaşır arayacağın

tabiki uatndı banyoya kaçtı sonrada sessizce dışarıya çıktı akşam yemege geldi benim suratıma bakamıyor bile yarında sabah otobüsle gidiyo

neyse çok geçmiş olsun, daha önceden de dediğim gibi utanma belirtisi olmasa idi çok sıkıntı çıkabilirdi..

kalın bir çizgi var aslında eşine söylemekle söylememek arasında.. umarım söylemek istediklerim anlaşılmıştır.. sen onu yakalayabilirdin, sapıklıklarına devam ediyor olabilirdi....ve emin ol her insanın içinde vardır bu tur sapıklık.. sadece sen gerçeklerle karşılaşmışsın... diğer bir arakadaşın söylediği gibi bu tür ortak kullanım alanlarındaki kirli sepetler saklanmalı.. sadece mevzuu bu çocuk değil evinize gelen herhangi bir erkek misafir bile aynı sapıklığı yapıyor olabilir. not paranoyak değilim..

Allah (c.c) hidayet versin bu çocuğa dua etmekten başka bir çare yok..

işte bende bundan korktum kaza çıkmasından ama yarın gdince eşime anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…