bende buna biraz ekleme yapmak istiyorummadem eşinden bukadar korkuyorsun çocuğu birşekilde postalardın bu bir birikinciside madem gördün başını eğip kaçmak neden gözgöze geldim diyorsun koklamışcinsel organına sürmüş ve banyo kapısı açıktı bu çocuk bukadarmı azmış seni arzlamış vay bee
bizde eve misafir geldiğinde kirli sepeti ortadan kaldırılır.
çamaşır sererken iç çamaşırlar saklanır, babadan abiden bile.
saçma bulurdum annemin bu tavrını ama varmış bi hikmeti.
yeğenmiş ama senin için yabancı bi erkek sonuçta, bir de çamaşırların dikkat çekiciyse kirlisini bile banyoda bırakma.
yatak odanı kilitle.
o yaştaki erkek çocuklarında mantık kalmaz malesef,
yalnız kaldıklarında her fırsatta akıllarında hep bu konular olur.
bi sapıklık tecavüzcülük olduğunu sanmıyorum çocuğun içinde.
ama ergenlikte olsa yengenin iç çamaşırını kullanmak başka bişey. yanlış bişey var.
umarım kolayca hallolur mesle.
bayanlar biraz insafli olun ya kimse bu saatte fake bir konu icin bu kadar mesaja cevap vermez..kaldiki konu hosunuza gitmedi ise yazmayin..dunya hali kimin basina ne gelecegi hic belli olmaz...insanlar bazen aileleri icin bazi olaylari sindirdiklerine sahit oldum..ne yani ortaya dokup rezilmi olsun herkes...kaldiki cocuk terbiyesiz dayak yemegide goze almis ise eve gelir yada bin birturlu banae bulup gelmistir eve...yussuzlugude cabasi yokmu cevrenizde boyle piskin insanlar...illa konusu evet esime soyledi kan cikti dese hepimiz ohh be konu fake degil rahat uyayabilirim diyecektir...
Tebrik ederim sizi...konuya bu açıdan bakan ilk yorumcusunuz....konuyu okuduğum an aklımdan aynen dedikleriniz geçmişti.
Konu sahibine gelince...eşine o şekilde değilde..çocuğu (afedersiniz)masturbasyon yaparken gördüğü için kötü olduğunu ve birdaha bu evde görmek istemediğini söylesin...yani...çamaşır olayından sözetmeden.
Zaten eşi hakverecektir.
Çocuğun çocuk olup olmadığı..aklının kaç yaşında olduğu...eğitilmesi...tedavisi falan filan da konu sahibinin hiiiç derdi değil...
.
zaten tek amacım oydu olayın çok farklı boyuta çekilmesi vede benim inakar edip yalancı durumuma düşmesi
çünkü eşim yiğenini çoksever ondanda çekindim
Allah razı olsun insanın başına gelmeden anşalılmıyor emin olun şuan yazarken bile aglıyorum bakın bazı arkadaşlar dalga geçiyor hadi oda inkar edip eşimle aram bozulsa ailler birbirne girse daha mı iyi olurdu ayıp yaptığınız ben başlıkta yardım şoktayım yazdım ama kime hiç kimseye güvenilmiyor yazık bende yardım bekliyorumm
nedense böyle abidik gubidik,egzantirik,cinsel içerikli konular hep yeni üyeler tarafından açılıyor...ev misafirle doluyken,yenge çaydır kahvedir elinde tepsi ortalıkta gezinirken,kirli sepeti banyoda bile değil yanındayken,kim cesaret edebilir çamaşırları eşeleyip,çamşırı bulup,öpüp koklayıp bilmem neresine sürtmeye...insanın yakalanma stresinden hevesi kaçar...yapcak olsa sen evde yokken alır bi temiz çamaşır gece herkes uyurken napcaksa yapar...ev misafir doluyken pis kokulu çamaşıra kalıcak kadar mı kudurmuş
nedense böyle abidik gubidik,egzantirik,cinsel içerikli konular hep yeni üyeler tarafından açılıyor...ev misafirle doluyken,yenge çaydır kahvedir elinde tepsi ortalıkta gezinirken,kirli sepeti banyoda bile değil yanındayken,kim cesaret edebilir çamaşırları eşeleyip,çamşırı bulup,öpüp koklayıp bilmem neresine sürtmeye...insanın yakalanma stresinden hevesi kaçar...yapcak olsa sen evde yokken alır bi temiz çamaşır gece herkes uyurken napcaksa yapar...ev misafir doluyken pis kokulu çamaşıra kalıcak kadar mı kudurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?