bir yandan eşinin tepkisinden,bir yandan devamı gelecek sapkınlıklardan çekinilir tabiki ama eşin muhakkak bilmeli,yüzeysel olarak da olsa anlatmalısın
peki
valizine bakmam doğru lur mu acaba başka bişeyimi almış mııdr diyerek bakayım mıı
hakslın ama çok merak ediyorum hadi aldıysa benim hayalimi kurup
Ben olsam bakmazdım. Evet insan sapkınlığına hala devam ettiriyor mu gibi düşünebilir ama göreceklerin seni daha fazla endişelendirebilir de. Bakma. Bu konu gördüğünle kalsın. İçinde daha fazla yara acma.
hakslın ama çok merak ediyorum hadi aldıysa benim hayalimi kurup
çamaşırlarımi öperek rahatlayacak bunu önlemiş olrum diye düşündüm off yaa
hala sizdemi bu çocukeşine baktır valize bak bakalım bize ait birşey varmı de :13:
herkese merhabalar uzun süredir takip ediyordum herkes derdine derman oluyordu
benim de derdim var umarım yardımcı olursunuz.hala şoktayım bayram için eşimin yeğeni bize misafirliğe geldi lise2 gidiyor
bana bakıyordu bende ben yanılıyor nede olsa yengesi sayılır diyordum
bayramda misafirler geldi bu lavaboya gitti sanıyordum ben misafirlere kahve yapmaya giderken ne göreyim aman Allahım banyonun yanında kirli sepetinin yanında iç çamaşırlarıma bakıyor ve kötü harekette bulunuyor göz göze gelince utandı hemen banyoya girdi
ne yapacağımı şaşırdım eşimede diyemiyorum
ne yapayım
ilk mesajımı buraya açmak istemezdim ama şoktayım hala
allahim sen cocuklarimizi koru ergen erkekler cok sakat donemlerden geciyor allah muhafaza...kafa tam yerine oturmayinca baska yerleri calisiyor...rabbim bu tur ergenlerde cocuklarimizi kiz erkek farketmez uzak tutsun...bizim cocuklarimizida bu duruma getirmesin insallah rabbim kimsenin cocuguyla utandirmasin....
Mutlaka Eşine Söylemelisin..
Cibilliyetsiz, Karaktersiz..
İnsan Kime Güveneceğini Şaşırdı..
canm evet yan odada yatıyor eşime baktırmak mı asla eger çıkarsa öldürüür onuu
Ya yoksa bişey , siz zor durumda kalırsınız gizli bakın derim.
demişsin iç çamasırımı ya aldıysa öperek beni hayal ederse sana kafayı taktıysa kendide iç çamaşırı alıp seni arzulayabilir hatta vitrinde gördüğü çamaşırda flnpiyasadan çamaşırları toplatalım senin için hem netten vidyo izleyip seni düşünebilir sen neden bukadar telaş yapıyorsun ki onun düşüncelerini değiştiremezsin eşinden saklamanda hata ya söyle ya sus eşinin huyunu sen biliyorsun
canm evet yan odada yatıyor eşime baktırmak mı asla eger çıkarsa öldürüür onuu
size bu haraketi yapıyor siz görüyorsunuz ve hala sizin evde..
bence çoktan kapının önüne konmalıydı..
hatta güzel bir sopa yiyerek..
ne kadar küçükte olsa bu hareketi yapacak kadar büyük demekki..
bu son gelişi olur bir daha gelemez zaten bende istemem
bayram biteli 4 gün oldu..4 gündür eşin sendeki ve yeğendeki tuhaflığı farketmiyor mu?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?