şoktayım ne yapayım?

evet canm her haltı blyor o pis çamaşırım ona tereteimz gelip öpüp kokluyor brde cinsel organına sürüyordu
yazarım merak etme eşime anlatayım

valla esine soylersen kesin dover....hic kimse karisini paylasmaz hele ic camasiri muhabbetine girersen sen bile elinden alamazsin...bir yolla gonder evden bir dahada isteme eve..esinede ergen galiba ters ters bakiyor rahatsiz oldum gelmesin eve de...o zaman hic olmazsa simdiki gibi muamele etmez seni anlar ve eve gelmesini istemez...ince yollu anlat ama bu konuyu anlatirsan annene bile anlatsan elinden alamazsin cocugu esinki ooooo....

zaten yarın kendi gidiyor kutrtuluyorum evet doru anlatılmazsa çok farklı sonuç çıkar Alah göstermeye

herkes konus demıs ben konusma dıyorum cunku konusursan kotu olucaktır esım sınırlı demıssın resmen senı hayal etmıs o ıc camasıryla bu cok agır cdden sızın yapacagınız sey ona sert cıkmak gozunuzle yada ne bılıyım ınsan boyle bırseykılde nasıl oturup konussun:S yanı tepkınızı gosterın o anlıyacaktır bakarak yada sert cıkarak madem utanmıs kızarmıs dahada etkılı olucaktır bu yapmalar bence yada konusabılıyosanız konusun ama soze nasıl guırıceksınız sen orada ne yapıordun amacın neydı?? ayıp fılan deılmı yanı cocuk dahada etkılenecektır her gordugunde buyuse bıle kı unutucagını sanmıyorum o an aklına gelıcektır sız konussanızda konusmasanızda unutmıyacaktır son sozum konusmamanızdır karar sıze kalmıstır ıı geceler hepınıze

evet canm her haltı blyor o pis çamaşırım ona tereteimz gelip öpüp kokluyor brde cinsel organına sürüyordu
yazarım merak etme eşime anlatayım

çocuğu bir an gördünüz ve bunları hepsini 1 anlık sürede yaptı.

siz eşinize anlattmadınız bir de oturup çoçukla yemek yediniz.

burda sizin kadar sabırlı hiçbir hanım yok emin olun.. bence konu kesinlikle fake..

zaten yarın kendi gidiyor kutrtuluyorum evet doru anlatılmazsa çok farklı sonuç çıkar Alah göstermeye

hayir bide toplulumuz hemen kadinin suclar anlar anlamaz cocugun anasi ogluma iftira atiyor der sulaleden aforoz eder..kimse cocuguna yakistirmaz..bide tacize ugramis magdur kadin kimligine sokarlar senin kucumseyici tavirla acirlar...bizim toplumumzun insani boyle..dugunde dernekte yakani birkamaz hep ayni konuyu acip duymaktan zevk alirlar..gitsin pislik evden seni gormus zaten lanet olsun kendi utansin..o onun basina gelecektir mutlaka..mutahap olma bir daha..guzel ailenide bozma bos yere ama tabi zamani gelincede sindirme gitme dugun dernek neyi olursa bahane bul...

canm başta yazdım bir anlık misafirlere kahve yapmaya mutfaga giderken on an göz göze geldik banyoya kaçtı sonra dışarı çıktı
ondan sonra görmedim yatmadan yatmaya geldi zaten nete takıldı eşim sorunca yemeği dşardan yedik arkadaşlara faaln takıldık diyor
sabırlı değilim de ne yapabilirm onun için başlık açtım empati kurun eşim yiğen falan dinlemez öldüür diye korkuyorum
ayrıca yiğeni inkar eder diyede çekindim aslında

Son düzenleme:

madem bu kadar utanç içinde neden bir bahane bulup hemen o akşam gitmedi...empati yapayım;ben yengeme o şekilde yakalansam bir yolunu bulup en kısa sürede eve dönerdim..ve hiçbirşey yokmuş gibi rahat rahat bide nete giremezdim.ya yengem anlattıysa korkusuyla yürüyerek bile eve dönmeyi göze alırdım...

Bence çocukla konuşup yaptıgını gördügünü bunun çok utanç verici ve yanlış birşey oldugunu bu davranışından rahatsız oldugunu ve onu evinde görmek istemedigini söyleyip her nereye gitmesi gerekiyorsa yollamanı tavsiye ederim...
Çünki eşinizin bu olaya verecegi tepki çok kötü olabilir güzellikle konuşup maksadını soracaksa kovacaksa ne ala ama sert çıkarsa bu çocugun annesine babasına diger akrabalara kadar gider bu mevzu ve dahada utanç verici huzur bozucu olabilir...

canm öğlen oldu akşaam eve geldi zaten yol parasını eşim verip yollayacak nede olsa genç(zaten benle göz teması kurmuyorki nete de ödevlerime bakacam ders çalışacağım diye gidiyor anlayacan bizim bulunduğumuz ortamdn kaçıyor

bende buna biraz ekleme yapmak istiyorum madem eşinden bukadar korkuyorsun çocuğu birşekilde postalardın bu bir birikinciside madem gördün başını eğip kaçmak neden gözgöze geldim diyorsun koklamışcinsel organına sürmüş ve banyo kapısı açıktı bu çocuk bukadarmı azmış seni arzlamış vay bee

zaten tek amacım oydu olayın çok farklı boyuta çekilmesi vede benim inakar edip yalancı durumuma düşmesi
çünkü eşim yiğenini çoksever ondanda çekindim

İki hafta önce gerçek kesitte izlemiştim aynısnı orda izlerken ne saçma diyip gülmüştüm teee yıllar önce çekilmiş ama gerçek de olabiliyormuş valla şaşırdım. Orda da adamın ablasının oğlu yani yeğeni eşine aşık oluyordu üniversite öğrencisiydi açık açık yengesine seninle olmak istiyorum çok güzelsin sana aşığım filan diyordu Allah muhafaza.

Son düzenleme:
bayanlar biraz insafli olun ya kimse bu saatte fake bir konu icin bu kadar mesaja cevap vermez..kaldiki konu hosunuza gitmedi ise yazmayin..dunya hali kimin basina ne gelecegi hic belli olmaz...insanlar bazen aileleri icin bazi olaylari sindirdiklerine sahit oldum..ne yani ortaya dokup rezilmi olsun herkes...kaldiki cocuk terbiyesiz dayak yemegide goze almis ise eve gelir yada bin birturlu banae bulup gelmistir eve...yussuzlugude cabasi yokmu cevrenizde boyle piskin insanlar...illa konusu evet esime soyledi kan cikti dese hepimiz ohh be konu fake degil rahat uyayabilirim diyecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…