şaşkınlıkla okudum.. bence gördüğün an anlatmalıydın.. eşin dövsün demiyorum ama kimsenin niyetini bilemeyiz.. sonuçta lise iki 16 yaşında genç çocuk da değil hani.. ufalsında cebime girsin.. artık 16 yaşındakiler her haltı biliyor.. merak edip bakmak ayrı sarılıp öpüp koklamak ayrı.. söyledikten sonra ne olduğunu da yaz cnm merak ettim okuyunca..
valla esine soylersen kesin dover....hic kimse karisini paylasmaz hele ic camasiri muhabbetine girersen sen bile elinden alamazsin...bir yolla gonder evden bir dahada isteme eve..esinede ergen galiba ters ters bakiyor rahatsiz oldum gelmesin eve de...o zaman hic olmazsa simdiki gibi muamele etmez seni anlar ve eve gelmesini istemez...ince yollu anlat ama bu konuyu anlatirsan annene bile anlatsan elinden alamazsin cocugu esinki ooooo....
evet canm her haltı blyor o pis çamaşırım ona tereteimz gelip öpüp kokluyor brde cinsel organına sürüyordu
yazarım merak etme eşime anlatayım
evet canm her haltı blyor o pis çamaşırım ona tereteimz gelip öpüp kokluyor brde cinsel organına sürüyordu
yazarım merak etme eşime anlatayım
zaten yarın kendi gidiyor kutrtuluyorum evet doru anlatılmazsa çok farklı sonuç çıkar Alah göstermeye
çocuğu bir an gördünüz ve bunları hepsini 1 anlık sürede yaptı.
siz eşinize anlattmadınız bir de oturup çoçukla yemek yediniz.
burda sizin kadar sabırlı hiçbir hanım yok emin olun.. bence konu kesinlikle fake..
çocuğu bir an gördünüz ve bunları hepsini 1 anlık sürede yaptı.
siz eşinize anlattmadınız bir de oturup çoçukla yemek yediniz.
burda sizin kadar sabırlı hiçbir hanım yok emin olun.. bence konu kesinlikle fake..
amin canım
tek birşey diyorum Allah kimsenin başına vermesin
madem bu kadar utanç içinde neden bir bahane bulup hemen o akşam gitmedi...empati yapayım;ben yengeme o şekilde yakalansam bir yolunu bulup en kısa sürede eve dönerdim..ve hiçbirşey yokmuş gibi rahat rahat bide nete giremezdim.ya yengem anlattıysa korkusuyla yürüyerek bile eve dönmeyi göze alırdım...
madem bu kadar utanç içinde neden bir bahane bulup hemen o akşam gitmedi...empati yapayım;ben yengeme o şekilde yakalansam bir yolunu bulup en kısa sürede eve dönerdim..ve hiçbirşey yokmuş gibi rahat rahat bide nete giremezdim.ya yengem anlattıysa korkusuyla yürüyerek bile eve dönmeyi göze alırdım...
Bence çocukla konuşup yaptıgını gördügünü bunun çok utanç verici ve yanlış birşey oldugunu bu davranışından rahatsız oldugunu ve onu evinde görmek istemedigini söyleyip her nereye gitmesi gerekiyorsa yollamanı tavsiye ederim...
Çünki eşinizin bu olaya verecegi tepki çok kötü olabilir güzellikle konuşup maksadını soracaksa kovacaksa ne ala ama sert çıkarsa bu çocugun annesine babasına diger akrabalara kadar gider bu mevzu ve dahada utanç verici huzur bozucu olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?