- Konu Sahibi ironman_2020
-
Acaba sen oku diye mi yaptı ?
Okumak doğru değil ama kim olsa okurdu şimdi Eğri oturup doğru konuşalım.
Sizde fazla samimi olmayın sevmiyorsanız. Zaten hastaymış belki de normal bi psikoloji içinde olmadığı için öyle yazdı.
Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı gelmiyor bu Söylenenler okumazdım diyenler de öyle .kayınvalidesinin evinde kızın odasında dolabının içindeki günlüğü gelin gelsin de okusun diye saklamıştır emin olun.
Şuraya biri daha kim olsa okurdu yazarsa imdat diye bağıracağım :)
Yahu niye insanların özeline saygısızlığı bu kadar normalleştirme çabasındasınız?
Okumazdı. Şu ana kadar kimsenin bir şeyini okumadım.
Hatta daha dün sabah kapıya eşim adına yurtdışından bir posta geldi. Üstelik gönderici bir kadın adıydı, açıp bakmadım.
Yurtta kaldım, arkadaşlarımla evde kaldım, bir kere bile özel eşyalarına elim gitmedi.
Ayıptır. Bırakın yapmayı, düşünsem utanırım...
Umarım böyle kim olsa yapardı diye düşünen herkesin telefonunu kayınvalidesi, görümcesi falan kurcalar :)
O zaman belki anlaşılır yapılanın çirkinliği
Sanki siz görseniz okumadan birakicaksiniz pehhhhhÖzelimi okuyan birini ben de sevemezdim.
Alıntılayıp herkes okurdu yazmayın,bu bir bahane.
Yahu kız epilepsi hastası, sizin beklentiniz çok yüksek. Ben olsam mesafeli davranır ama kötü de davranmazdımŞoktayım evet! Çünkü görümcelerimden birinin benden nefret ettiğini öğrenmiş bulunuyorum. Şöyleki her yazımda derim ki kv ve görümceleri severim iyilerdir ama şöyle sıkıntılar var vs derim.hiç bir zaman haklarını yemedim.görümcemden biri geldi aylarca bende kaldı, diğerine elimden geleni yaptım vs.
Bugün hasta olan görümcemin(epilepsi) günlüğünü buldum.evde yalnızdım ve ilkbaşta okumakla okumamak arası kaldım.şimdi insanların özeli diyecek bir çok kişi ama eline geçince okumayacak insan yoktur bence. Neyse bir iki kurcaladım yengemden nefret ediyorum yazan birsürü sayfa gördüm.okumaya başladım.fikirlerimden hoşlanmıyormuş.çocuk gibiymişiz eşimle.ısınamıyormuş.hemen sıcak olamazmış.benimle konuşası yokmuş iyi hoş kızmışım da bakımsızmışım haspam yazmış.o bile daha temizmiş ben pismişim.ki hergün duş alır ojesiz gezmem kıl tüy vs işlerine dikkat ederim evim hep temizdir.şoktayım
Üzüldüm! Cidden çok üzüldüm! Hasta olduğu için daha çok ilgi gösterirm genelde. Kalbi kırılmasın diye elimden geleni yaparım.kendi kardeşim gibi akıl veririm özen gösteririm.tamammen hayal kırıklığı. Yazdıklarında kaynanamın anneme söylediği bir iki sey daha vardı canım sıkıldı. Çok çok iyi görünüyorlar buarada görseniz!
Nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum!cidden çok canım yandı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?