- 29 Ocak 2016
- 623
- 1.547
- 113
- 39
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
O. Serefesiz sonradan girdi cezaevine cocuk. Dogduktan sonraZaten hapisteymis, ne cezası çıkacak ki ortaya ?
Resmi nikah yokken hangi akla hizmet çocuk sahibi olmak için yıllarca bekledi .
Aklım almıyor ya , böyle bir zamanda resmi nikahlı bile kadınlar mağdur oluyorken , böyle bir şeye kalkismasi ne ye hizmet ?
Olan olmuş, bundan sonra yoluna bakacak artık.
Çocuğuna da iki kat vicdan borcu olarak büyütecek
Oyle. Insallah dediginiz gibi olur. Cocuk. Evet annesinin ustene ve annesinin kizlik soyadini tasiyor. Peki bu rus olan nasil boyle bisi soyledi cocugu alip yurtdisina. Nasil cikacaklarmis. Yalan soyluyor olabilirmi cocuk konusunda adamla tekrar barismasin kacsin gitsin diye aklima simdi boyle seyler geldiKusura bakmayın ama hatanın büyüğü ablam dediginiz kişide.bosuna o kadar söylemiyoruz imam nikahı nikah değil hiçbir hakkınız olmuyor diye.rus olmazdı başka biri olabilirdi resmi nikahlı eşi adamın.nikahsiz yaşamayı hele çocuk yapmayı düşünürken azıcık bunun içinde düşünseydi keşke.cocuk kendi adına kayıtlıysa öyle kolay değil yurtdışına çocuk kaçırma falan.anne ve babanın ortak onayı olmadan çıkaramaz o çocuğu yurtdışına bu saatten sonra gözünü dört açsın ablanız ve ne demek çocuğu da kendimi de öldürürüm o kadar hasretle çocuk sahibi olan bir kadının ağzından çıkabilecek cümle olmamalı ne olursa olsun.
O yaştaki çocuk ebeveyn izni olmadan yurtdışına çıkamaz.Oyle. Insallah dediginiz gibi olur. Cocuk. Evet annesinin ustene ve annesinin kizlik soyadini tasiyor. Peki bu rus olan nasil boyle bisi soyledi cocugu alip yurtdisina. Nasil cikacaklarmis. Yalan soyluyor olabilirmi cocuk konusunda adamla tekrar barismasin kacsin gitsin diye aklima simdi boyle seyler geldi
Sadece babasinin izniyle cikamazmi. Anne iznide gerekiyor yani. Ben pek bilmiyorum yurtdisiyla ilgili seyleriO yaştaki çocuk ebeveyn izni olmadan yurtdışına çıkamaz.
Yanilmiyosam oyle dedi ablam. Ikilemde kaldim. Acaba babasi olarak gozukuyoda sadece annesinin kizlik soyadinimi tasiyor. Tam hatirlayamadim simdiBildiğim kadarıyla çıkamıyor. Kaldı ki zaten babası babası olarak görünmüyor demediniz mi?
Hikâyenin çok garip. Bu kadar az tanışıp bu kadar çok şey bilmek bi bana mı garip geliyorYanilmiyosam oyle dedi ablam. Ikilemde kaldim. Acaba babasi olarak gozukuyoda sadece annesinin kizlik soyadinimi tasiyor. Tam hatirlayamadim simdi
Ben ablamdan duydum. Onlar istanbulda yasiyor ben adana da. X abla. Benim. Ablamin. Arkadasi. X abla o. Serefsiz ve annesi kiz kardeşi. Ablamlarla bize gelmislerdi biara oyle taniyorum onlariHikâyenin çok garip. Bu kadar az tanışıp bu kadar çok şey bilmek bi bana mı garip geliyor
hatta bizde kaldilar 1 haftaBen ablamdan duydum. Onlar istanbulda yasiyor ben adana da. X abla. Benim. Ablamin. Arkadasi. X abla o. Serefsiz ve annesi kiz kardeşi. Ablamlarla bize gelmislerdi biara oyle taniyorum onlari
Ya tamam adam şerefsiz de ablaniz da bile isteyen yapmış her şeyi. Başkasıyla evlenince mi sorun oldu?Ben ablamdan duydum. Onlar istanbulda yasiyor ben adana da. X abla. Benim. Ablamin. Arkadasi. X abla o. Serefsiz ve annesi kiz kardeşi. Ablamlarla bize gelmislerdi biara oyle taniyorum onlari
Dogru ama inanin kirk yil dusunsem bu adamin boyle yapacagini dusunmezdim. Adam gayet efendi birine benziyodu karisinada cok asik gibi gorunuyodu. X ablanin sucu imam nikahli evlenip cocuk yapmak onun disinda bi sucu yokYa tamam adam şerefsiz de ablaniz da bile isteyen yapmış her şeyi. Başkasıyla evlenince mi sorun oldu?
Kadinin babasinin kutugune cocuk islenir. Kimlikte baba hanesine babasi sudur diye yazdirabilirsiniz, erkek soyleyecek bunu, bu da olmazsa p.. durumuna dusuyor cocuk maalesef.Açığa çıkmasın diye nikah yok ama bebek var nasıl kimlik alıncak o bebeğe ?
Adam herkesi götürmüş vay be.
İşte bunu da bi zahmet nikahsiz çocuk yapan düşünsün. Zaten burada sorun olan bu durumlar değil adamın başkası ile evlenmesi daha öncelikli baksanizaKadinin babasinin kutugune cocuk islenir. Kimlikte baba hanesine babasi sudur diye yazdirabilirsiniz, erkek soyleyecek bunu, bu da olmazsa p.. durumuna dusuyor cocuk maalesef.
Resmi nikah olmadigi icin yasal ebeveyni sadece anne, yani kadin. Adam hic birsey yapamaz. Cocugu nasil bir gelecek bekliyor farkinda mi annesi? Bosanmis kadinlar ulkemizde zorluklarla cocuklarini buyuturken bu ablaniz once cocuguna ne anlatacak. Elalemi yok sayiyorum. Cocugu okulda damgalarlar. Zor bir hayati olacak. Tanidiginiz bunlari dusunsun.Yanilmiyosam oyle dedi ablam. Ikilemde kaldim. Acaba babasi olarak gozukuyoda sadece annesinin kizlik soyadinimi tasiyor. Tam hatirlayamadim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?