Şoktayım

İşte bunu da bi zahmet nikahsiz çocuk yapan düşünsün. Zaten burada sorun olan bu durumlar değil adamın başkası ile evlenmesi daha öncelikli baksaniza
Kimlikle ilgili sorunuza bilgilendirici bir yaziydi. Konu sahibi daha bu konularda bilgili degil. Olan olmus. Artik kadinin olayin vehametini anlamasi lazim.

Kusura bakmayında bile bile lades bu bana gore.

Resmi nikah yok ama biz evliyiz cocuk yapiyoruz yok öyle dünya.

Bilmiyorum aklım almıyor resmi nikah olmadan ben birine kocam diyecegim cocuk yapacagim sonra başka biriyle evli cıkınca vay benim başıma gelenler.

Resmi nikahın onemini belirten kamu spotu gibi olmuş konu.

Aynen. Resmi nikah cok onemli. Halada etrafimda resmi nikahi olmayip dini nikahli olan var mesela en yakin arkadasim kiza soyleye soyleye bi hal. Oldum adam hala ona bahaneler sunuyor. Oda hastane hastane dolasiyor doktorlara 4.5 aylik dini nikahli olmasina ragmen 2 yillik evliyim cocugim olmuyor diodu. Her gittigi doktorda sende sorun yok. Kocan gelsin diodu. Not. Arkadasla yollarımi ayırdım buna benzer bi konudan

Anaları babaları nerede bu kızların? Ben düsünüyorum da resmi nikah olmadan bir adam sadece dini nikahla bu benim karım diyecek cocuk icin ugrasacak benim ailemde eyvallah diyecek dünya yı yıkar yinede izin vermezdi ailem.

Ya da düsünüyorum benim kızıma Allah korusun böyle bir sey teklif edecekler alınlarını karışlarım.

aile razı kadın raziysa yapacak bir sey yok ama yarın birgün madur olunca ağlamayacaklar konudaki gibi. kendi dusen aglamaz. olan kucuk cocuklara olur.

aksam aksam sinirlendim yine. Biz nikahlı kocamızdan 40 kere düsünüp ölcüp bicip 40 tane plan yapıp maddi manevi durumları düzeltip öyle evlat sahibi oluyoruz. insanlar nikah yok guven yok daha 4 ayda cocuk yapmaya kalkiyorlar. sonra da bunlar neden benim basıma geldi. gelir tabi bu kadar plansız programsız bir hayat yasarsan daha neler gelir.

Dedigim gibi kadinlara uzulemiyorum ne yazikki ama o imkanlari zorlayarak sahip oldukları cocuklara yazık günah.

Ailesi bosan diyor. Bu adam seni kullaniyor resmi nikah yapacagida yok diyor. Bana ne dese begenirsiniz annem beni kiskaniyor oyuzden kocamla bosanmami istiyor dedi. Bende ne bk yersen ye sen adam olmazsin dedim. Her aradigimda kocisim kocisim die die sogutti beni kendinden. Suan konusmuyorum

Salak salak işler yapıp hayatımı mahvetti demek de ne bileyim. Akıllı olsaymış imam nikahına güvenip çocuk yapmazdı.

Ya tabi herkes onun kendini kurnaz zanneden kim bilir ne haltları var da resmi nikah kıymayan kocasını kıskanıyor. Ne iciyorlarda kafa yapiyor merak ediyorum doğrusu.

Ne olursa olsun iliskilerde nikah bir kadini yasal acidan koruyor bunu da gormus olduk. Allahindan bulsun zavalli kadinla bebegine bunu reva gorenler

Çocuğu olması için çok bekleyen kadın aldatıldığını öğrenince çocuğumu öldürücem demez. Net kişiliksizlik ve varoşluk örneği, üzgünüm. Dilerim çocuk sağlıkla büyür. Adamdan da daha babalık beklemesin. Eşi olmasını hiç beklemesin. Alsın çocuğunu gitsin başka bi yerde yaşasın tabii yaşayabilirse.

15 yıl bir adamla imam nikahlı yaşayan kadın saf falan değildir, üstüne de bir çocuk. Kandırılmışmış külahıma anlatsın, diğer kadın ortaya çıkmasaydı kendi evladına bu kötülüğü yapmaya devam edecekti. Böyle laçka, sorumsuz insanlar ebeveyn olmamalı. Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş, uğraşsın şimdi yan başım dön başım.... olan bebeğe olmuş, nasıl verecekler el kadar sabinin hesabını

İyi de bunu burada yazma amacı ne ? Yani yardım, fikir isteği görmedim. Derdi olmayan başkasının derdini yazıp popi olmak istiyor herhalde

Kimse kusura bakmasın veya baksın dini,imam,hoca nikahı her ne ise kimseyi KARİ-KOCA YAPMAAZZZZZZ....
Resmi nikahtan kaçıp sadece dini nikah yapan adam sizinle yatıp kalkmak için Müslümanlığı ,dini kullanan bir serefsizdir ....
Bizde yaptık dini nikah ama resmi nikahım olduktan sonra oldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…