- 14 Şubat 2019
- 812
- 1.181
- 33
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kimlikle ilgili sorunuza bilgilendirici bir yaziydi. Konu sahibi daha bu konularda bilgili degil. Olan olmus. Artik kadinin olayin vehametini anlamasi lazim.İşte bunu da bi zahmet nikahsiz çocuk yapan düşünsün. Zaten burada sorun olan bu durumlar değil adamın başkası ile evlenmesi daha öncelikli baksaniza
Vehameti yaşadıkça anlayacak. Şu durumda başkasıyla nikahlanmasi mi sorun yani? Olan olmuş biten bitmisKimlikle ilgili sorunuza bilgilendirici bir yaziydi. Konu sahibi daha bu konularda bilgili degil. Olan olmus. Artik kadinin olayin vehametini anlamasi lazim.
Su anda kadin olarak kiskanclik hissediyor. Daha onceligi cocuk degil. Yasadikca anlayacak dogru diyorsunuz. Ama cocugun ne sucu var diyesim geliyor.Vehameti yaşadıkça anlayacak. Şu durumda başkasıyla nikahlanmasi mi sorun yani? Olan olmuş biten bitmis
Yani olaylar bir değil iki değil aklına başına hala gelmemiş. Çocuğa yazık. Bilinçsiz düşüncesiz bir annesi var.Su anda kadin olarak kiskanclik hissediyor. Daha onceligi cocuk degil. Yasadikca anlayacak dogru diyorsunuz. Ama cocugun ne sucu var diyesim geliyor.
Aynen. Resmi nikah cok onemli. Halada etrafimda resmi nikahi olmayip dini nikahli olan var mesela en yakin arkadasim kiza soyleye soyleye bi hal. Oldum adam hala ona bahaneler sunuyor. Oda hastane hastane dolasiyor doktorlara 4.5 aylik dini nikahli olmasina ragmen 2 yillik evliyim cocugim olmuyor diodu. Her gittigi doktorda sende sorun yok. Kocan gelsin diodu. Not. Arkadasla yollarımi ayırdım buna benzer bi konudanKusura bakmayında bile bile lades bu bana gore.
Resmi nikah yok ama biz evliyiz cocuk yapiyoruz yok öyle dünya.
Bilmiyorum aklım almıyor resmi nikah olmadan ben birine kocam diyecegim cocuk yapacagim sonra başka biriyle evli cıkınca vay benim başıma gelenler.
Resmi nikahın onemini belirten kamu spotu gibi olmuş konu.
Aynen. Resmi nikah cok onemli. Halada etrafimda resmi nikahi olmayip dini nikahli olan var mesela en yakin arkadasim kiza soyleye soyleye bi hal. Oldum adam hala ona bahaneler sunuyor. Oda hastane hastane dolasiyor doktorlara 4.5 aylik dini nikahli olmasina ragmen 2 yillik evliyim cocugim olmuyor diodu. Her gittigi doktorda sende sorun yok. Kocan gelsin diodu. Not. Arkadasla yollarımi ayırdım buna benzer bi konudan
Ailesi bosan diyor. Bu adam seni kullaniyor resmi nikah yapacagida yok diyor. Bana ne dese begenirsiniz annem beni kiskaniyor oyuzden kocamla bosanmami istiyor dedi. Bende ne bk yersen ye sen adam olmazsin dedim. Her aradigimda kocisim kocisim die die sogutti beni kendinden. Suan konusmuyorumAnaları babaları nerede bu kızların? Ben düsünüyorum da resmi nikah olmadan bir adam sadece dini nikahla bu benim karım diyecek cocuk icin ugrasacak benim ailemde eyvallah diyecek dünya yı yıkar yinede izin vermezdi ailem.
Ya da düsünüyorum benim kızıma Allah korusun böyle bir sey teklif edecekler alınlarını karışlarım.
aile razı kadın raziysa yapacak bir sey yok ama yarın birgün madur olunca ağlamayacaklar konudaki gibi. kendi dusen aglamaz. olan kucuk cocuklara olur.
Allah kimseyi sasirtmasin ne diyelim. Gerci Allah sasirtmazda kullari isteSalak salak işler yapıp hayatımı mahvetti demek de ne bileyim. Akıllı olsaymış imam nikahına güvenip çocuk yapmazdı.
Ailesi bosan diyor. Bu adam seni kullaniyor resmi nikah yapacagida yok diyor. Bana ne dese begenirsiniz annem beni kiskaniyor oyuzden kocamla bosanmami istiyor dedi. Bende ne bk yersen ye sen adam olmazsin dedim. Her aradigimda kocisim kocisim die die sogutti beni kendinden. Suan konusmuyorum
BendeYa tabi herkes onun kendini kurnaz zanneden kim bilir ne haltları var da resmi nikah kıymayan kocasını kıskanıyor. Ne iciyorlarda kafa yapiyor merak ediyorum doğrusu.
Ne olursa olsun iliskilerde nikah bir kadini yasal acidan koruyor bunu da gormus olduk. Allahindan bulsun zavalli kadinla bebegine bunu reva gorenlerBi tanidigimiz var kari koca, bebekleri olsun istiyolardi her yolu denediler birbirlerinin gozunun icine bakiyolardi okadar seviyolardiki canimlar gulumler askimlar havada ucusuyodu. Imam nikahlı evliydiler yillar sonra bebekleri oldu 3.bucuk aylik.x abla neden resmi nikahiniz yok diye sorduğumuzda 'esimin cezasi var aciga cikmasin diye simdilik yapmadik diyordu' esi ceza evine girdi. Yurtdisindan bi kadinla evliymis oda imam nikahli. o rus'ada cezaevinde resmi nikah kıymış. Bu rus bizim x ablaya video yolluyor videoda 'esinin orusa iltifatlar seni seviyorumlar falan dio' kadin bizim x ablaya biz zaten 15 yildir beraberiz 'evliyiz' falan dio. Benim cocugum olmuyordu. Senden cocuk yapti cocuguda alip yurtdisina cikacaz falan demis. Suan elim ayagim titriyor sinirden boyle bisi nasil olabilir orus.. dedigine bak ya aklim almiuor. Bu arada x abla cezaevindeki esine ulasmis küfürler etmis cocuguda kendimide öldurucem demis.bi insanin hayati nasil bianda basina yikilabilir. Ablami aramis x benle esim birbirimizi yillarca sevdik severek evlendik biliyorsun demi demis. Kadin sokta anlasilan. Off icim yandi ya bu nasil hayat
Çocuğu olması için çok bekleyen kadın aldatıldığını öğrenince çocuğumu öldürücem demez. Net kişiliksizlik ve varoşluk örneği, üzgünüm. Dilerim çocuk sağlıkla büyür. Adamdan da daha babalık beklemesin. Eşi olmasını hiç beklemesin. Alsın çocuğunu gitsin başka bi yerde yaşasın tabii yaşayabilirse.Bi tanidigimiz var kari koca, bebekleri olsun istiyolardi her yolu denediler birbirlerinin gozunun icine bakiyolardi okadar seviyolardiki canimlar gulumler askimlar havada ucusuyodu. Imam nikahlı evliydiler yillar sonra bebekleri oldu 3.bucuk aylik.x abla neden resmi nikahiniz yok diye sorduğumuzda 'esimin cezasi var aciga cikmasin diye simdilik yapmadik diyordu' esi ceza evine girdi. Yurtdisindan bi kadinla evliymis oda imam nikahli. o rus'ada cezaevinde resmi nikah kıymış. Bu rus bizim x ablaya video yolluyor videoda 'esinin orusa iltifatlar seni seviyorumlar falan dio' kadin bizim x ablaya biz zaten 15 yildir beraberiz 'evliyiz' falan dio. Benim cocugum olmuyordu. Senden cocuk yapti cocuguda alip yurtdisina cikacaz falan demis. Suan elim ayagim titriyor sinirden boyle bisi nasil olabilir orus.. dedigine bak ya aklim almiuor. Bu arada x abla cezaevindeki esine ulasmis küfürler etmis cocuguda kendimide öldurucem demis.bi insanin hayati nasil bianda basina yikilabilir. Ablami aramis x benle esim birbirimizi yillarca sevdik severek evlendik biliyorsun demi demis. Kadin sokta anlasilan. Off icim yandi ya bu nasil hayat
Bi tanidigimiz var kari koca, bebekleri olsun istiyolardi her yolu denediler birbirlerinin gozunun icine bakiyolardi okadar seviyolardiki canimlar gulumler askimlar havada ucusuyodu. Imam nikahlı evliydiler yillar sonra bebekleri oldu 3.bucuk aylik.x abla neden resmi nikahiniz yok diye sorduğumuzda 'esimin cezasi var aciga cikmasin diye simdilik yapmadik diyordu' esi ceza evine girdi. Yurtdisindan bi kadinla evliymis oda imam nikahli. o rus'ada cezaevinde resmi nikah kıymış. Bu rus bizim x ablaya video yolluyor videoda 'esinin orusa iltifatlar seni seviyorumlar falan dio' kadin bizim x ablaya biz zaten 15 yildir beraberiz 'evliyiz' falan dio. Benim cocugum olmuyordu. Senden cocuk yapti cocuguda alip yurtdisina cikacaz falan demis. Suan elim ayagim titriyor sinirden boyle bisi nasil olabilir orus.. dedigine bak ya aklim almiuor. Bu arada x abla cezaevindeki esine ulasmis küfürler etmis cocuguda kendimide öldurucem demis.bi insanin hayati nasil bianda basina yikilabilir. Ablami aramis x benle esim birbirimizi yillarca sevdik severek evlendik biliyorsun demi demis. Kadin sokta anlasilan. Off icim yandi ya bu nasil hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?