Aklimdan gitmiyo o an gitmicekte biliyorum. Taaa evlenmeden once esimin annesinin babasinin soyledigi sozler yaptiklari bile aklimdan gitmiyor diye dogru duzgun iletisim kuramiyorum onlarla. Huyum bu biliyorum bunu unutamam asla. Ayrilmak istiyorum gercekten. Su anda okuyorum 2 senem var daha zor olucak bitirene kadar ama sonra rahatlicam insallahGecmis olsun cok kotu seyler ama fevri davranmayin cocuk da oldugu icin sakin olmak lazim.. Bir anlik sinirle olmus bazi seyler, duzelir bence
Evet agir konustum evi bekleyemedim bastikca basiyodu her zaman uyariyorum cok tartistik ama boyle ilk defa olduYabancı kisilerin yaninda tartışma yaratacak laflar soylememeli iki taraf da. Uzgunum ama ben sizi haksiz buldum. Bir kadinin yaninda adami essekten bile küçük gormussunuz. Bir kere soylersiniz anlamadiysa birakin. Evde tartisirsiniz. Ama işi siz cok buyutup adami cileden cikarmissiniz. Yoksa anlattiginiz kadar iyi bir adam o kadar kolay cileden cikmaz...
Yok canim hep oyle suruyoKizin yaninfa artistlik yapmaya calismis. Bu erkekler direksiyon basina gecince beyinleri stop ediyo esimde beni cildirtiyo yaallah kolaylik versin acele karar vermeyin surundurun aklini basina alsin
Evet agir konustum evi bekleyemedim bastikca basiyodu her zaman uyariyorum cok tartistik ama boyle ilk defa oldu
Evet o da ortami yumusatmaya calisti oyle dedi sende kizin yaninda bana hakaret ettin dedi. Bende anla o zaman o raddeye getirmeden anla anla dedim biktim valla yavas yavad demekten.pireyi deve yapmaya gerek var mı ..ayrı durun biraz kendinizi dinleyin ..siz sinirlenip eşşeğe söylesem demişsiniz mesela demek ki sinirlenince herşey olabiliyor ..alttan alın demiyorum,,ama bir anda olayı büyütüp aileye söylemek olmamış uzaklaşın biraz..kızıcaksınız belki ama sinirlenmek sadice kadına has değildir.. ona sorsan o da başka bir bayan yanında bana hakaret etti eşşek yerine koydu yediremedim diyecektir..bu onu haklı çıkarmaz ama yani insanız arkadaşım ya..40 yıllık evliler nasıl yürütüyor acaba..
Aynen bende evladin var dedim kac defa Allah korusun bi sey olsa bu hizla bu kaza degil cinayet dedim. Acaba sikayet mi etsem aklima geldi simdi keske hemen sikayet etseydim polise ama msjda atilmiyoki polise arasam duyardiyalnız adam da ÇOCUĞUNUN olduğu arabayı 150 ile kullanıyor,
hadi kendine acımıyosun evladın karın var ya o arabada, can taşıyosun!
size bişey olmasa bi yayaya ya da bi başka araca çarpıp insanların ölümlerine sebep olabilir.
tam bir trafik canavarı!
Yok canim hep oyle suruyo
Ben yokken adam 180 200 le gidiyo offf biktim vallam kizda halasinin oglunun esi artislik yapmak icin degil biliyorum. Giderkende hizli suruyodu biz tektik uyardim Allah korusun senin hatan yuzunden kaza yaparsak cok kotu olur dedim guldu hic gozden kacirmiyosun dedi o zamanda 140 la gidiyodu deliricrmmm yaa
arkadaşım fevri davranmışsın..biraz kendimle kalcam diyip git ailenin yanına ..ama annene anlatman .. ileride barışırsınız sen unutursun belki o değişir unutturur ama annen damadının ona küfür ettiğini asla unutmaz .. gerek yoktu bence o kısmı söylemenize.. kavga ettik sende kalcam desen yeterliymiş.Evet o da ortami yumusatmaya calisti oyle dedi sende kizin yaninda bana hakaret ettin dedi. Bende anla o zaman o raddeye getirmeden anla anla dedim biktim valla yavas yavad demekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?