Terbiyeni takın bi kafın olarak sen ufak bi yanlışta dayak yemeyi düşünüyosan senide bigün teperler aklın başına gelir sanamı kaldı bunu demek nasıl terbiye bu bide okadar kadınız haketmişsin gibi şeyler yazıyorsunuzya bravo dayak normal karşılanıyor artıkBu yaZdıklarınıza göre siz daha büyümemişsiniz...
Bu ne ya annemi aradım bilmem ne sen adama ortalık yerde eşşek dersen oda seni teper işte...
Bebek oldugu icin hep sirkeli suyla silerim zaten. Bunu ogrendigim iyi oldu.. cok tsk ederim. Ya pisman olmazsa bi daha yapicagini sanmiyorum ama gerci bunu yapicaginida sanmiyodum.. nasil burnunu surtucemki unutamiyorumki hele baskasinin yaninda yaptiya cok utaniyorum herkese soylicek kiz ufff hic aklimdan atamiyorum hatta bilet alip yarin gideyim burdan dedim gittigim yerden acarim bosanma davasini diye dusundum..Öyle tabi bende hızdan çok korkarım annesi bile olsa kızarım çocuk var diye sen evini sirkeli auyla sil bide nas felak oku eşine üfle evine üfle ozaman insanlar ne kötü düşünüyo ne fesatlar bilemezsin evini korur oda pişman olmuş belli para bile bırakmış içi acıyo ama sakın yumuşama benim eşimde bana vurdu ben salak gibi affettim ve 3defa yaptı bunu en sonunda hapları aldım harbi göZüm döndü kapıyı kırıyodu girdi elimden zor aldı ozamn nasıl üÜldüğümü anladı ama sende bunu yapma ona sert ve net ol gözü korksun bidaha yapamasın boşanmayı at kafandan çocuk var bide kocan örnek biri bol dua et her gece ytarken kadın olmak çok zor ya
Söylerken rahat söyleniyorda, birinden duyunca ne kadar çirkin geliyor değil mi bu tabir.Tsk ederim sizede iyi tepilmeler. Tabiriniz cok cirkin..
Sizemi sorucaktı acaba ne yazıcağını ya nasıl bi bayansın çok merak ettim dayak yiye yiye normal gelmiş sanaSizin eşinize eşşek dememiz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum
Bu benim düşüncem poh pohlayamam kusura bakma
Eleştiriye açık değilsen yazmayacaktın buraya
Bu elstiri degilki hakaret resmen. Neyse siz alismissiniz tepilmeye iyi tepişmelerSizin eşinize eşşek dememiz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum
Bu benim düşüncem poh pohlayamam kusura bakma
Eleştiriye açık değilsen yazmayacaktın buraya
Benhak etti demedim . Ama kim başkasının yanında eşşek vs denmesini ister ki. Olayı başka yere çekme ben kadınlar dayak yesin mi dedim.. Ama erkek fıtratı kaldıramaz böyle eşşek meşşek denilmesini...Terbiyeni takın bi kafın olarak sen ufak bi yanlışta dayak yemeyi düşünüyosan senide bigün teperler aklın başına gelir sanamı kaldı bunu demek nasıl terbiye bu bide okadar kadınız haketmişsin gibi şeyler yazıyorsunuzya bravo dayak normal karşılanıyor artık
Yok çok şükür bizim ilişkimiz gayet normal:) ben ufacık kavgamızda anneme arayıp şikayet etmeyeck kadar normal davranıyorm en azından ben çocugunuza üzüldüm ...Bu elstiri degilki hakaret resmen. Neyse siz alismissiniz tepilmeye iyi tepişmeler
Sacma oldu bu soylediginiz. Cunku ben esime sinirlenip o anki korkumla soylemistim ama bu bayan durduk yere soyluyor. Farki anlayabilir misiniz sanmam..Söylerken rahat söyleniyorda, birinden duyunca ne kadar çirkin geliyor değil mi bu tabir.
Arkadaş empati yapmanızı sağlamış oldu.
Ben kimseye uzulmuyorum esiniz cok sansli tepip duracagi bi karisi var tepilmeyi seviyor harikasinizYok çok şükür bizim ilişkimiz gayet normal:) ben ufacık kavgamızda anneme arayıp şikayet etmeyeck kadar normal davranıyorm en azından ben çocugunuza üzüldüm ...
Erkek fitratiymisss.. kadinin fitrati yok tabi korkulari yok gururu yok yesin dayaginiii oh ne alaaBenhak etti demedim . Ama kim başkasının yanında eşşek vs denmesini ister ki. Olayı başka yere çekme ben kadınlar dayak yesin mi dedim.. Ama erkek fıtratı kaldıramaz böyle eşşek meşşek denilmesini...
Yok çok şükür hiç yemedim. Beb dayak normaldir demiyorm ama ben eşime ne kadar kızsamda eşşek falan asla demem hatta salak bile demem oda bana demez:) asıl siz olaya objektif bakmıyorsunuz kadın kocasını ağır tahrik etmiş bu benm düşüncemSizemi sorucaktı acaba ne yazıcağını ya nasıl bi bayansın çok merak ettim dayak yiye yiye normal gelmiş sana
Ne alaka fıtrat ne demek sen daha ondan bi habersin neyse ben fikrimi söyledim size poh pohcularınızla iyi yazışmaşar. Unutma sana şimdi pek çok kişi hemen ayrıl vs diyecek ama sen ilk olarak cocugunu düşünmek zorundasın öfkeyle kalkan zararla otururErkek fitratiymisss.. kadinin fitrati yok tabi korkulari yok gururu yok yesin dayaginiii oh ne alaa
Ay ne gıcık oldum ya sen kimsinki çocuğa üzülüyorsun acaba sen bence kendine üzül dayağı haketmek gibi bir düşünceyle sende büyüyen helede erkek çocuğu düşünemiyorum.Yok çok şükür bizim ilişkimiz gayet normal:) ben ufacık kavgamızda anneme arayıp şikayet etmeyeck kadar normal davranıyorm en azından ben çocugunuza üzüldüm ...
Dur bi dk ya normalmiş geçende sende bırda bişeyler yazıyodun dertli dertli kandırma kimseyiYok çok şükür bizim ilişkimiz gayet normal:) ben ufacık kavgamızda anneme arayıp şikayet etmeyeck kadar normal davranıyorm en azından ben çocugunuza üzüldüm ...
Evet bende hatorliyorum konusunuda belden assagi vurmak istemedim diye sustum. Neyse onjnla tartismayalim sinirim bozuk zaten..Dur bi dk ya normalmiş geçende sende bırda bişeyler yazıyodun dertli dertli kandırma kimseyi
E o zaman insan sinirlenince her türlü hakareti edebilir.Sacma oldu bu soylediginiz. Cunku ben esime sinirlenip o anki korkumla soylemistim ama bu bayan durduk yere soyluyor. Farki anlayabilir misiniz sanmam..
Sen okumuyomusun orda korkudan diyo bendede hız korkusu var bunu eşimde bilir ha 150 ninüztünde gittiğinde bende bağırıyorum korkudan o kadında bi anda çıkmış laf çocuk var arabada insan ölüme gidermiş gibi hissediyor ama bunu anlayabilirmisin bilmiyorum o anlayış yok gibiBenhak etti demedim . Ama kim başkasının yanında eşşek vs denmesini ister ki. Olayı başka yere çekme ben kadınlar dayak yesin mi dedim.. Ama erkek fıtratı kaldıramaz böyle eşşek meşşek denilmesini...
Ya ne alakaa yaa ay neyse sabrim yok yazamicam sizeE o zaman insan sinirlenince her türlü hakareti edebilir.
Hatta çooook sinirlenince tekme tokat dalabilir..
Bunu mu savunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?