şoktayim!

Bu yaZdıklarınıza göre siz daha büyümemişsiniz...
Bu ne ya annemi aradım bilmem ne sen adama ortalık yerde eşşek dersen oda seni teper işte...
Terbiyeni takın bi kafın olarak sen ufak bi yanlışta dayak yemeyi düşünüyosan senide bigün teperler aklın başına gelir sanamı kaldı bunu demek nasıl terbiye bu bide okadar kadınız haketmişsin gibi şeyler yazıyorsunuzya bravo dayak normal karşılanıyor artık

Bebek oldugu icin hep sirkeli suyla silerim zaten. Bunu ogrendigim iyi oldu.. cok tsk ederim. Ya pisman olmazsa bi daha yapicagini sanmiyorum ama gerci bunu yapicaginida sanmiyodum.. nasil burnunu surtucemki unutamiyorumki hele baskasinin yaninda yaptiya cok utaniyorum herkese soylicek kiz ufff hic aklimdan atamiyorum hatta bilet alip yarin gideyim burdan dedim gittigim yerden acarim bosanma davasini diye dusundum..

Sizin eşinize eşşek dememiz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum
Bu benim düşüncem poh pohlayamam kusura bakma
Eleştiriye açık değilsen yazmayacaktın buraya
Sizemi sorucaktı acaba ne yazıcağını ya nasıl bi bayansın çok merak ettim dayak yiye yiye normal gelmiş sana

Sizin eşinize eşşek dememiz kadar kötü olduğunu düşünmüyorum
Bu benim düşüncem poh pohlayamam kusura bakma
Eleştiriye açık değilsen yazmayacaktın buraya
Bu elstiri degilki hakaret resmen. Neyse siz alismissiniz tepilmeye iyi tepişmeler

Benhak etti demedim . Ama kim başkasının yanında eşşek vs denmesini ister ki. Olayı başka yere çekme ben kadınlar dayak yesin mi dedim.. Ama erkek fıtratı kaldıramaz böyle eşşek meşşek denilmesini...

Söylerken rahat söyleniyorda, birinden duyunca ne kadar çirkin geliyor değil mi bu tabir.
Arkadaş empati yapmanızı sağlamış oldu.
Sacma oldu bu soylediginiz. Cunku ben esime sinirlenip o anki korkumla soylemistim ama bu bayan durduk yere soyluyor. Farki anlayabilir misiniz sanmam..

Yok çok şükür bizim ilişkimiz gayet normal:) ben ufacık kavgamızda anneme arayıp şikayet etmeyeck kadar normal davranıyorm en azından ben çocugunuza üzüldüm ...
Ben kimseye uzulmuyorum esiniz cok sansli tepip duracagi bi karisi var tepilmeyi seviyor harikasiniz

Erkek fitratiymisss.. kadinin fitrati yok tabi korkulari yok gururu yok yesin dayaginiii oh ne alaa

Sizemi sorucaktı acaba ne yazıcağını ya nasıl bi bayansın çok merak ettim dayak yiye yiye normal gelmiş sana
Yok çok şükür hiç yemedim. Beb dayak normaldir demiyorm ama ben eşime ne kadar kızsamda eşşek falan asla demem hatta salak bile demem oda bana demez:) asıl siz olaya objektif bakmıyorsunuz kadın kocasını ağır tahrik etmiş bu benm düşüncem

Erkek fitratiymisss.. kadinin fitrati yok tabi korkulari yok gururu yok yesin dayaginiii oh ne alaa
Ne alaka fıtrat ne demek sen daha ondan bi habersin neyse ben fikrimi söyledim size poh pohcularınızla iyi yazışmaşar. Unutma sana şimdi pek çok kişi hemen ayrıl vs diyecek ama sen ilk olarak cocugunu düşünmek zorundasın öfkeyle kalkan zararla oturur

Sasirmiyorum bazilarinin mesajlarina her konuda boyle sivrilmeye calisanlar cikar.. elestirenlere bi sey dedim mi haksizsin diyenlere bi sey dedim mi hayirr.. ama hakaret edenede bi dur derim kimse kusura bakmasin

Yok çok şükür bizim ilişkimiz gayet normal:) ben ufacık kavgamızda anneme arayıp şikayet etmeyeck kadar normal davranıyorm en azından ben çocugunuza üzüldüm ...
Ay ne gıcık oldum ya sen kimsinki çocuğa üzülüyorsun acaba sen bence kendine üzül dayağı haketmek gibi bir düşünceyle sende büyüyen helede erkek çocuğu düşünemiyorum.

Dur bi dk ya normalmiş geçende sende bırda bişeyler yazıyodun dertli dertli kandırma kimseyi

Kocam bana vurdu ama bosanmicam diyen kadini yerden yere vurursunuz bosanicam bunu unutamam diyene pireyi deve yapma, abartmaya ne gerek var diyorsunuz. adam cocugun oldugu arabada 150yle gidecek olan elin kizinin yaninda cocugunun yaninda karisina artistlik yapip vurcak o da oturup cekcek oyle mi? siz ne dusundugunuzu ne yaptiginizi biliyor musunuz acaba.

Sacma oldu bu soylediginiz. Cunku ben esime sinirlenip o anki korkumla soylemistim ama bu bayan durduk yere soyluyor. Farki anlayabilir misiniz sanmam..
E o zaman insan sinirlenince her türlü hakareti edebilir.
Hatta çooook sinirlenince tekme tokat dalabilir..
Bunu mu savunuyorsunuz?

Sen okumuyomusun orda korkudan diyo bendede hız korkusu var bunu eşimde bilir ha 150 ninüztünde gittiğinde bende bağırıyorum korkudan o kadında bi anda çıkmış laf çocuk var arabada insan ölüme gidermiş gibi hissediyor ama bunu anlayabilirmisin bilmiyorum o anlayış yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…