Bende eşime bırak başkasının yanını, yanlızken bile hakaret etsem benimkide böyle değişir heralde. Tahrik ettiğin için yaşanmış olay. Ha bu durum şiddeti haklı çıkarır mı hayır ama onunda bir sabır noktası var demek ki. Karar vermek için de sakinleşmeyi bekle pişman olacağın büyük kararlar verme.Esimle her sey iyiydi ufak tefek problemlerimiz oldu ama kendi aramizda hemen barisirdik bana yardimci olur bildigim kadariylada sadiktir disariya bensiz cikmak istemez yapisir sende gel diye ev isine yemege cocuga hep yardim eder aileme bile yardim eder. Bunlari neden yazdim cunku bu ozellikleri tasiyan adam bugun bana saldirdi! İl disina gitmistik esimin akrabasina cok iyi anlasiriz onlarla surrkli gider geliriz.gezdik tozduk her sey iyi ikindi gibi bi tartisma yasadik onlarin yaninda uzatmadim. Aksam eve donucektik misafirlige gittigmiz bayanda bizimle gelicekti kayinvalidesine. Esim direksiyonda bende arkada oglumun koltugunun yaninda oturdum kizada one gec dedim skisistik diye. Esim her zamanki gibi hizli surmeye basladi defalarca uyardim (hatta gecen gun arabanin freni enteresan sesler cikartiyodu diye servise gotur dedim benim zorumla yola cikmadan gittik servise. Simdilik acil bi sey yok ama sonra getirin kaldirmamiz lazim tam ne oldugunu ogrenmek icin dedi. Bizimde vaktimiz yoktu adamda acil degil deyince yola ciktik.) Surekli esome yavas sur yavas sur demekten biktim usandim 150 leri goruyoruz otoban bile degilki yol. Baktim bu yine hizlaniyo 120 yi gecmeye baslayinca off puff etmeye basladim. Baktim yavaslamiyo kendi kendime soylenmeye basladim essege bunca zaman soylesem anlardi sen anlamadin diye. Cok sinirlenmistim bide acayip araba fobim var. O da bi sey soyledi bende uzadikca uzadi. Sen gorursun simdi kacla gidicrm deyip gaza basmaya basladi bende inicem dur dedim dur dur bagirdim o aralari korkudan hatirlamiyorum bile. Birden arabayi saga cekti geldi arka kapiya omzuma vurdu sonra koluma oralari bile hatirlamiyorum tam net. Ben inicem inicem deyip kapiyi tutunce dirsegime vurdu oyle acidiki biraktim kapiyi. Oglum uyandi seslere benim deli gibi aglamama. Cok kotu oldum cok sasirdim hemen gidip ayriliyoruz dedim vs agiz dalasi gelene kadar devam etti kizi indirdik kiz inmeden esini adam sanmistim ornek es gibi duruyodu vs bi seyler dedi ayrilma iste dusun tasin gelip sizde kaliyim dedi kabul etmedim.kiz ibdikten sonra durduk yere anneme kufretti alakasiz bi sekilde hemde ne kufurr. O edince bende o senin annenin yaptigi istir dedim amann saydikca saydik. Eve geldikx cik git bitti dedim. Hemen o kizi aradi sakin kimseye bi sey soyleme diye. Cunku o kvye soylese butun sulale duyar. Kizda tamam dedi ama inanmiyorumm soylemistir. Annemi aradim ayrilicam ben dedim olayi anlattim esimde icerdeydi dusa girip gidecem vs diyodu ama dinliyodu farkettim annemede her seyi soyledim ona kufrettiginide soyledim cunku annem onu hakli gorup ayrilma der diye. Esn son vurdugunuda soyledim felan konustuk kapattim. Esimedw git bi dahada gelme aileble konus bu is bitti dedim gitti. Ben lavaboya girdim sonra baktim gelmis harclik birakmis bana bilmem nereye koydum dedi bagirdim cik git dedim gitti. Ayrilnak istiyorum asla kaldiramam bu drumu olsemde unutamam.. nasil bi yol izlicem ozellikle avukat ark varsa yardim bekliyorum
Öyle ama kadıncağızda araba fobisi varmış bendede ve anlyabiliyorum insan ölüme gidicekmiş gibi hissediyor bide arabada çocuk var o dahada endişe yarattığından hakaret etmiş.ama nazarda değmiş olabilir belkide kıZa artislik yaptı bence fevri davranma ama biraz süründürki bidaha yapmaya cesareti olmasın yoksa eli herzaman kalkar bu erkekler biZi hayvan olarakmı görüyolar ya dayak atmak erkeklikmi yaniEvet agir konustum evi bekleyemedim bastikca basiyodu her zaman uyariyorum cok tartistik ama boyle ilk defa oldu
Nazara cok inaniyorum zaten kim gorse senin kocanda senin kocan deyip duruyolar huyuna ya dis gorunus icin degil. E ama dayak atti nazardandir diyemicem. Gururum cok kirildi ayrilmayi kesin kafama koydugum icin anneme soyledim kufur ettigini cunku annemde esimi bildigi icin onu soylemesem yine sen yapmissindir bi sey dicekti biliyorum off git gelme dedim ama anahtari almisÖyle ama kadıncağızda araba fobisi varmış bendede ve anlyabiliyorum insan ölüme gidicekmiş gibi hissediyor bide arabada çocuk var o dahada endişe yarattığından hakaret etmiş.ama nazarda değmiş olabilir belkide kıZa artislik yaptı bence fevri davranma ama biraz süründürki bidaha yapmaya cesareti olmasın yoksa eli herzaman kalkar bu erkekler biZi hayvan olarakmı görüyolar ya dayak atmak erkeklikmi yani
Cevremdeki herkes bekliyo o firsati aslinda cjnku hepsi surekli kufur dayak yiyo yazik zamaninda onuda esi kvnin yaninda dovmustu onada bosan demistim.. millet bizden malzeme bekliyodu boyle adam olmaz deyip bazen esimi tahrik bile etmeye calisirlar.. verdi iste esimde malzemeyi kina yakarlar ohhh onunkide vuruyo diyeKadin da firsat bekliyormus resmen yahu. Ben olsam "uzulme canim, olur oyle seyler." der seni rahatlatmaya calisirdim. O ise "iyi gorunuyordu ama degilmis, oh." demek istemis sanki.
Valla ne kadar tahrik olursa olsun size bu muameleyi yapmasi hic dogru degil. Bir de baskalarinin yaninda. Sizin de o kelimeyi kullanmaniz dogru degil tabii ki ama bunun karsiligi baskasi yokken veya varken "sensin esek" olur, baska bir sey degil. Atlatilmasi zor bir durum. Umarim esiniz cok cok pisman olur ve sizi yeniden kazanabilir.
Hep soyluyorum hep hatta bazen bi yere gitmedem once hizli kullancaksan biz gelmeyelim diyorum yok diyor ama yine kullaniyor hepte bi bahanesi var yok rampa oldu hizli surmezsem gitmez yok araba devirden duser sacmalik hep bahaneeeEşinin yaptığı unutulur yenir yutulur deil.. Ama kusura bakmada aşırı provoke etmişsin.. Başka bir kadının yanonda emri vaki yapmak demek adamı inada bindirip dersini yaptırmak demektir.. Ortamı sakinleştirmek senin işindi Bazı erkekler arkadaşlarının yanında kadına emri vakiler yağdırıp, ters konuşup erkeklik egolarını tatmin ederler.. Sende bu kızın yanında aynısını yapmışsın.. Bence sakin ol sakin düşün
Esiniz cok iyi bir cezayi hak ediyor. O kadinin yaninda ve butun ailenin onunde sizden ozur dilemesini saglayin bana kalirsa. Neden bilmem bosanin diyemiyorum. Belki de anlattiginiz gibi daha once bir hatasinin olmamasindandir. 2. Sansi hak ediyor mu, hak etmiyor mu siz daha iyi karar verirsiniz tabii ki.Cevremdeki herkes bekliyo o firsati aslinda cjnku hepsi surekli kufur dayak yiyo yazik zamaninda onuda esi kvnin yaninda dovmustu onada bosan demistim.. millet bizden malzeme bekliyodu boyle adam olmaz deyip bazen esimi tahrik bile etmeye calisirlar.. verdi iste esimde malzemeyi kina yakarlar ohhh onunkide vuruyo diye
Evet kesinlikle oylee mantikli dusunemiyorumki. Mesela yilan fobimde var yazarken bile tuhaf oluyorum. Sirf bu yuzden esim bayramlarda bile beni koyine goturmez korkuyo o der aslinda cok anlayislidir hep yanimdadir ama bilmiyorum oyle utaniyorumki sanki bi daha disariya cikamam gibi geliyor herkes anlicak gibiValla eşime ben yavaş git dicem oda 150le devam edicek ben değil kim olsa hakaret eder helede çocuk varsa kadın fobim var korkuyorum diyo yani o an mantıklı davranamıyor anlıyormusunuZ orda küfür etmemişki niye dövsün söylediği şey dayağı hakettirmez yada kışkırtmışsın denmez dövmek ancak hayvanın yapıcağı birşey biZi erkekler kışkırttığında bizde kocamızı dövüyormuyuz neden erkekler böyle anlamış değilim.valla kardeş ayrılma yaşadığın güzel şeyleri hatırla ama burnundan getir bunu sana yaptığına bin pişman olsun
Kardeş bu cezalar bazen iyi oluyor şöyle iyi bi ceA yese aklı başına gelir aslında şikayetmi etsen ne yapsanHep soyluyorum hep hatta bazen bi yere gitmedem once hizli kullancaksan biz gelmeyelim diyorum yok diyor ama yine kullaniyor hepte bi bahanesi var yok rampa oldu hizli surmezsem gitmez yok araba devirden duser sacmalik hep bahaneee
Canim bence önce bi sakinles dinlem bi hafta iki hafta yada bir ay ne olursa ama bosanmak icin acele etme esin barismak isterse surundur biraz ama bence yaptigini burnundan getirene kadarda affetme sen ayrılmayı dusunuyorsun galiba ama yuva kurmak kolay ama bozmak zor bunu unutmadan hareket et bence tatile falan cik kafani dinle birazEsimle her sey iyiydi ufak tefek problemlerimiz oldu ama kendi aramizda hemen barisirdik bana yardimci olur bildigim kadariylada sadiktir disariya bensiz cikmak istemez yapisir sende gel diye ev isine yemege cocuga hep yardim eder aileme bile yardim eder. Bunlari neden yazdim cunku bu ozellikleri tasiyan adam bugun bana saldirdi! İl disina gitmistik esimin akrabasina cok iyi anlasiriz onlarla surrkli gider geliriz.gezdik tozduk her sey iyi ikindi gibi bi tartisma yasadik onlarin yaninda uzatmadim. Aksam eve donucektik misafirlige gittigmiz bayanda bizimle gelicekti kayinvalidesine. Esim direksiyonda bende arkada oglumun koltugunun yaninda oturdum kizada one gec dedim skisistik diye. Esim her zamanki gibi hizli surmeye basladi defalarca uyardim (hatta gecen gun arabanin freni enteresan sesler cikartiyodu diye servise gotur dedim benim zorumla yola cikmadan gittik servise. Simdilik acil bi sey yok ama sonra getirin kaldirmamiz lazim tam ne oldugunu ogrenmek icin dedi. Bizimde vaktimiz yoktu adamda acil degil deyince yola ciktik.) Surekli esome yavas sur yavas sur demekten biktim usandim 150 leri goruyoruz otoban bile degilki yol. Baktim bu yine hizlaniyo 120 yi gecmeye baslayinca off puff etmeye basladim. Baktim yavaslamiyo kendi kendime soylenmeye basladim essege bunca zaman soylesem anlardi sen anlamadin diye. Cok sinirlenmistim bide acayip araba fobim var. O da bi sey soyledi bende uzadikca uzadi. Sen gorursun simdi kacla gidicrm deyip gaza basmaya basladi bende inicem dur dedim dur dur bagirdim o aralari korkudan hatirlamiyorum bile. Birden arabayi saga cekti geldi arka kapiya omzuma vurdu sonra koluma oralari bile hatirlamiyorum tam net. Ben inicem inicem deyip kapiyi tutunce dirsegime vurdu oyle acidiki biraktim kapiyi. Oglum uyandi seslere benim deli gibi aglamama. Cok kotu oldum cok sasirdim hemen gidip ayriliyoruz dedim vs agiz dalasi gelene kadar devam etti kizi indirdik kiz inmeden esini adam sanmistim ornek es gibi duruyodu vs bi seyler dedi ayrilma iste dusun tasin gelip sizde kaliyim dedi kabul etmedim.kiz ibdikten sonra durduk yere anneme kufretti alakasiz bi sekilde hemde ne kufurr. O edince bende o senin annenin yaptigi istir dedim amann saydikca saydik. Eve geldikx cik git bitti dedim. Hemen o kizi aradi sakin kimseye bi sey soyleme diye. Cunku o kvye soylese butun sulale duyar. Kizda tamam dedi ama inanmiyorumm soylemistir. Annemi aradim ayrilicam ben dedim olayi anlattim esimde icerdeydi dusa girip gidecem vs diyodu ama dinliyodu farkettim annemede her seyi soyledim ona kufrettiginide soyledim cunku annem onu hakli gorup ayrilma der diye. Esn son vurdugunuda soyledim felan konustuk kapattim. Esimedw git bi dahada gelme aileble konus bu is bitti dedim gitti. Ben lavaboya girdim sonra baktim gelmis harclik birakmis bana bilmem nereye koydum dedi bagirdim cik git dedim gitti. Ayrilnak istiyorum asla kaldiramam bu drumu olsemde unutamam.. nasil bi yol izlicem ozellikle avukat ark varsa yardim bekliyorum
Ben arabanin icindeyken sikayet etmem lazim yoksa bilemenki nerede. Nasil yapicam off milletinde canina kastediyor resmen. Insallah bi ceza yerrKardeş bu cezalar bazen iyi oluyor şöyle iyi bi ceA yese aklı başına gelir aslında şikayetmi etsen ne yapsan
Tsk ederim sizede iyi tepilmeler. Tabiriniz cok cirkin..Bu yaZdıklarınıza göre siz daha büyümemişsiniz...
Bu ne ya annemi aradım bilmem ne sen adama ortalık yerde eşşek dersen oda seni teper işte...
Öyle tabi bende hızdan çok korkarım annesi bile olsa kızarım çocuk var diye sen evini sirkeli auyla sil bide nas felak oku eşine üfle evine üfle ozaman insanlar ne kötü düşünüyo ne fesatlar bilemezsin evini korur oda pişman olmuş belli para bile bırakmış içi acıyo ama sakın yumuşama benim eşimde bana vurdu ben salak gibi affettim ve 3defa yaptı bunu en sonunda hapları aldım harbi göZüm döndü kapıyı kırıyodu girdi elimden zor aldı ozamn nasıl üÜldüğümü anladı ama sende bunu yapma ona sert ve net ol gözü korksun bidaha yapamasın boşanmayı at kafandan çocuk var bide kocan örnek biri bol dua et her gece ytarken kadın olmak çok zor yaEvet kesinlikle oylee mantikli dusunemiyorumki. Mesela yilan fobimde var yazarken bile tuhaf oluyorum. Sirf bu yuzden esim bayramlarda bile beni koyine goturmez korkuyo o der aslinda cok anlayislidir hep yanimdadir ama bilmiyorum oyle utaniyorumki sanki bi daha disariya cikamam gibi geliyor herkes anlicak gibi
Sizin eşinize eşşek dememiz kadar kötü olduğunu düşünmüyorumTsk ederim sizede iyi tepilmeler. Tabiriniz cok cirkin..
Çok merak ettim ilerde çocuğunuz neden ayrildiniz diye sorduğunda bu olayı mi anlatacaksiniz bence çok büyümüş olayEsimle her sey iyiydi ufak tefek problemlerimiz oldu ama kendi aramizda hemen barisirdik bana yardimci olur bildigim kadariylada sadiktir disariya bensiz cikmak istemez yapisir sende gel diye ev isine yemege cocuga hep yardim eder aileme bile yardim eder. Bunlari neden yazdim cunku bu ozellikleri tasiyan adam bugun bana saldirdi! İl disina gitmistik esimin akrabasina cok iyi anlasiriz onlarla surrkli gider geliriz.gezdik tozduk her sey iyi ikindi gibi bi tartisma yasadik onlarin yaninda uzatmadim. Aksam eve donucektik misafirlige gittigmiz bayanda bizimle gelicekti kayinvalidesine. Esim direksiyonda bende arkada oglumun koltugunun yaninda oturdum kizada one gec dedim skisistik diye. Esim her zamanki gibi hizli surmeye basladi defalarca uyardim (hatta gecen gun arabanin freni enteresan sesler cikartiyodu diye servise gotur dedim benim zorumla yola cikmadan gittik servise. Simdilik acil bi sey yok ama sonra getirin kaldirmamiz lazim tam ne oldugunu ogrenmek icin dedi. Bizimde vaktimiz yoktu adamda acil degil deyince yola ciktik.) Surekli esome yavas sur yavas sur demekten biktim usandim 150 leri goruyoruz otoban bile degilki yol. Baktim bu yine hizlaniyo 120 yi gecmeye baslayinca off puff etmeye basladim. Baktim yavaslamiyo kendi kendime soylenmeye basladim essege bunca zaman soylesem anlardi sen anlamadin diye. Cok sinirlenmistim bide acayip araba fobim var. O da bi sey soyledi bende uzadikca uzadi. Sen gorursun simdi kacla gidicrm deyip gaza basmaya basladi bende inicem dur dedim dur dur bagirdim o aralari korkudan hatirlamiyorum bile. Birden arabayi saga cekti geldi arka kapiya omzuma vurdu sonra koluma oralari bile hatirlamiyorum tam net. Ben inicem inicem deyip kapiyi tutunce dirsegime vurdu oyle acidiki biraktim kapiyi. Oglum uyandi seslere benim deli gibi aglamama. Cok kotu oldum cok sasirdim hemen gidip ayriliyoruz dedim vs agiz dalasi gelene kadar devam etti kizi indirdik kiz inmeden esini adam sanmistim ornek es gibi duruyodu vs bi seyler dedi ayrilma iste dusun tasin gelip sizde kaliyim dedi kabul etmedim.kiz ibdikten sonra durduk yere anneme kufretti alakasiz bi sekilde hemde ne kufurr. O edince bende o senin annenin yaptigi istir dedim amann saydikca saydik. Eve geldikx cik git bitti dedim. Hemen o kizi aradi sakin kimseye bi sey soyleme diye. Cunku o kvye soylese butun sulale duyar. Kizda tamam dedi ama inanmiyorumm soylemistir. Annemi aradim ayrilicam ben dedim olayi anlattim esimde icerdeydi dusa girip gidecem vs diyodu ama dinliyodu farkettim annemede her seyi soyledim ona kufrettiginide soyledim cunku annem onu hakli gorup ayrilma der diye. Esn son vurdugunuda soyledim felan konustuk kapattim. Esimedw git bi dahada gelme aileble konus bu is bitti dedim gitti. Ben lavaboya girdim sonra baktim gelmis harclik birakmis bana bilmem nereye koydum dedi bagirdim cik git dedim gitti. Ayrilnak istiyorum asla kaldiramam bu drumu olsemde unutamam.. nasil bi yol izlicem ozellikle avukat ark varsa yardim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?