şoktayim!

Bende eşime bırak başkasının yanını, yanlızken bile hakaret etsem benimkide böyle değişir heralde. Tahrik ettiğin için yaşanmış olay. Ha bu durum şiddeti haklı çıkarır mı hayır ama onunda bir sabır noktası var demek ki. Karar vermek için de sakinleşmeyi bekle pişman olacağın büyük kararlar verme.

Evet agir konustum evi bekleyemedim bastikca basiyodu her zaman uyariyorum cok tartistik ama boyle ilk defa oldu
Öyle ama kadıncağızda araba fobisi varmış bendede ve anlyabiliyorum insan ölüme gidicekmiş gibi hissediyor bide arabada çocuk var o dahada endişe yarattığından hakaret etmiş.ama nazarda değmiş olabilir belkide kıZa artislik yaptı bence fevri davranma ama biraz süründürki bidaha yapmaya cesareti olmasın yoksa eli herzaman kalkar bu erkekler biZi hayvan olarakmı görüyolar ya dayak atmak erkeklikmi yani

Eşinin yaptığı unutulur yenir yutulur deil.. Ama kusura bakmada aşırı provoke etmişsin.. Başka bir kadının yanonda emri vaki yapmak demek adamı inada bindirip dersini yaptırmak demektir.. Ortamı sakinleştirmek senin işindi Bazı erkekler arkadaşlarının yanında kadına emri vakiler yağdırıp, ters konuşup erkeklik egolarını tatmin ederler.. Sende bu kızın yanında aynısını yapmışsın.. Bence sakin ol sakin düşün

Kadin da firsat bekliyormus resmen yahu. Ben olsam "uzulme canim, olur oyle seyler." der seni rahatlatmaya calisirdim. O ise "iyi gorunuyordu ama degilmis, oh." demek istemis sanki.

Valla ne kadar tahrik olursa olsun size bu muameleyi yapmasi hic dogru degil. Bir de baskalarinin yaninda. Sizin de o kelimeyi kullanmaniz dogru degil tabii ki ama bunun karsiligi baskasi yokken veya varken "sensin esek" olur, baska bir sey degil. Atlatilmasi zor bir durum. Umarim esiniz cok cok pisman olur ve sizi yeniden kazanabilir.

Nazara cok inaniyorum zaten kim gorse senin kocanda senin kocan deyip duruyolar huyuna ya dis gorunus icin degil. E ama dayak atti nazardandir diyemicem. Gururum cok kirildi ayrilmayi kesin kafama koydugum icin anneme soyledim kufur ettigini cunku annemde esimi bildigi icin onu soylemesem yine sen yapmissindir bi sey dicekti biliyorum off git gelme dedim ama anahtari almis

Cevremdeki herkes bekliyo o firsati aslinda cjnku hepsi surekli kufur dayak yiyo yazik zamaninda onuda esi kvnin yaninda dovmustu onada bosan demistim.. millet bizden malzeme bekliyodu boyle adam olmaz deyip bazen esimi tahrik bile etmeye calisirlar.. verdi iste esimde malzemeyi kina yakarlar ohhh onunkide vuruyo diye

Valla eşime ben yavaş git dicem oda 150le devam edicek ben değil kim olsa hakaret eder helede çocuk varsa kadın fobim var korkuyorum diyo yani o an mantıklı davranamıyor anlıyormusunuZ orda küfür etmemişki niye dövsün söylediği şey dayağı hakettirmez yada kışkırtmışsın denmez dövmek ancak hayvanın yapıcağı birşey biZi erkekler kışkırttığında bizde kocamızı dövüyormuyuz neden erkekler böyle anlamış değilim.valla kardeş ayrılma yaşadığın güzel şeyleri hatırla ama burnundan getir bunu sana yaptığına bin pişman olsun

Hep soyluyorum hep hatta bazen bi yere gitmedem once hizli kullancaksan biz gelmeyelim diyorum yok diyor ama yine kullaniyor hepte bi bahanesi var yok rampa oldu hizli surmezsem gitmez yok araba devirden duser sacmalik hep bahaneee

Esiniz cok iyi bir cezayi hak ediyor. O kadinin yaninda ve butun ailenin onunde sizden ozur dilemesini saglayin bana kalirsa. Neden bilmem bosanin diyemiyorum. Belki de anlattiginiz gibi daha once bir hatasinin olmamasindandir. 2. Sansi hak ediyor mu, hak etmiyor mu siz daha iyi karar verirsiniz tabii ki.

Evet kesinlikle oylee mantikli dusunemiyorumki. Mesela yilan fobimde var yazarken bile tuhaf oluyorum. Sirf bu yuzden esim bayramlarda bile beni koyine goturmez korkuyo o der aslinda cok anlayislidir hep yanimdadir ama bilmiyorum oyle utaniyorumki sanki bi daha disariya cikamam gibi geliyor herkes anlicak gibi

Hep soyluyorum hep hatta bazen bi yere gitmedem once hizli kullancaksan biz gelmeyelim diyorum yok diyor ama yine kullaniyor hepte bi bahanesi var yok rampa oldu hizli surmezsem gitmez yok araba devirden duser sacmalik hep bahaneee
Kardeş bu cezalar bazen iyi oluyor şöyle iyi bi ceA yese aklı başına gelir aslında şikayetmi etsen ne yapsan

Canim bence önce bi sakinles dinlem bi hafta iki hafta yada bir ay ne olursa ama bosanmak icin acele etme esin barismak isterse surundur biraz ama bence yaptigini burnundan getirene kadarda affetme sen ayrılmayı dusunuyorsun galiba ama yuva kurmak kolay ama bozmak zor bunu unutmadan hareket et bence tatile falan cik kafani dinle biraz

Kardeş bu cezalar bazen iyi oluyor şöyle iyi bi ceA yese aklı başına gelir aslında şikayetmi etsen ne yapsan
Ben arabanin icindeyken sikayet etmem lazim yoksa bilemenki nerede. Nasil yapicam off milletinde canina kastediyor resmen. Insallah bi ceza yerr

Eşinizin savunulur tarafı yok, ama sizin de yok.
Sizde biraz sakin olmayı öğrenmelisiniz, başkasının yanında insan çocuğuna eşşek demez, değil ki koskoca adama demişsiniz.

Öyle tabi bende hızdan çok korkarım annesi bile olsa kızarım çocuk var diye sen evini sirkeli auyla sil bide nas felak oku eşine üfle evine üfle ozaman insanlar ne kötü düşünüyo ne fesatlar bilemezsin evini korur oda pişman olmuş belli para bile bırakmış içi acıyo ama sakın yumuşama benim eşimde bana vurdu ben salak gibi affettim ve 3defa yaptı bunu en sonunda hapları aldım harbi göZüm döndü kapıyı kırıyodu girdi elimden zor aldı ozamn nasıl üÜldüğümü anladı ama sende bunu yapma ona sert ve net ol gözü korksun bidaha yapamasın boşanmayı at kafandan çocuk var bide kocan örnek biri bol dua et her gece ytarken kadın olmak çok zor ya

Esinizin yaptigi yanlis ama sizin yaptiginiz daha buyuk yanlis. Baskasinin yaninda ona essek demeniz yenilir yutulur birsey degil. Olayin gazina gelip annenize sana kufretti demeniz de ikinci buyuk yanlış. Suan olayin sicagi ile asla affetmeyecegim diyorsunuz ama olur da siz barisirsaniz asıl anneniz asla damadinin kendisine bilmem ne dedigini unutmayacak. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Çok merak ettim ilerde çocuğunuz neden ayrildiniz diye sorduğunda bu olayı mi anlatacaksiniz bence çok büyümüş olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…