Ben konu sahibine katılıyotum sırf hediye getirecem diye birşey getirmesi hiç mantıklı değil, kim ne derse desin hediye karşındaki insana verdiğin değeri gösterir, hediyenin değeri hiç önemli değil sadece biraz özen... atlet kilot bile alabilirdi değil mi
Ufak seylerı dert edıp sıkmamalı ınsan canını.
Bosveriiiin dunya tatlısı bebegınız olmus. Allah bagıslasın. O kucucuk melek varken ınsanın gozu ceketmı gorur ayol...
Ohoooo ben komşuma çaya çıkarken pasta börek çörek bir şeyler götürürüm. Sonra boş gelen tabaklar üstelik kirli de olur. Napsam çıkıp dövsem mi? Boşverin arkadaşım insanın sinirleri bozuluyor evet ama ne yapacaksın. Benim bu bahsettiğim komşumunda evi kendinin,işi kendinin,eşinin işi kendinin,ikisinin de hususi arabası var. İnsan görgüsüzse para bir şeyi değiştirmiyor işte...
sizin durumunuzla bu durum bir degil zamansızlıktan yapamamıştır pasta böregi.boş gelse önemsemezdim.çünkü beklentim yoktu.ama tamamen sökük bir ceket bilmiyorum biraz manidar geldi.
Sizi sevmediğini ve önemsemediğini bu yolla ifade etmiş o halde!
tıpkı sizede ifade edildigi gini dimi
Aynennnn öyle arkadaşım. Almak istediğiniz cevap buydu sanırım. Artık önemsenmediğinizi biliyorsunuz,görüşmezsiniz olur biter!
ben anlamadım bu topikten birşey.evet sökük ceket gelmiş.belki görmemiştir aceleyle almıştır altında niye kötülük arıyosunuzki.hadi bilerek aldı diyelim e buda dertmi yani.koy bir köşeye dursun.valla ben bişey anlamadım dert bunun neresinde
Buyrun konu sahibine yazdığım mesajlar ve aldığım cevaplar.
Haklısın görgüsüzlük etmiş,bak benim başıma da benzer bir şey geldi diyorum,aynı şey değil diyor. E o zaman sizi önemsemediğini ifade etmiş diyorum,size yapıldığı gibi mi diyor.
Eee ne yorum yapalım. Nereden bilelim arkadaşının bunu yaparak ne anlatmaya çalıştığını?
Farkında değildir desek,başkalarına hediye götürürken çok özenir diyorsunuz. Farkındaysa size kasıtlı saygısızlık yapmış diyoruz,ona da bozuluyorsunuz.
Anlamadım ben...:26:
dileyenler katılmayabilir
ben olsam
canım bana bunu getirmişsin ama sökülmüş fark etmedin sanırım ben bunları tamirinden anlamam bir bak istersen deyip mutlaka veririm.............
farkedilmeyecek bir şey degil boydan boya sökük.sökük oluşu veya hediyeyi begenmeyişim degil sorun olan kısmı yırtık sökük hediye edilirmi.sırf muhalefet olmak için beni suçlamaya çalışmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?