Sökük ceket

Ben konu sahibine katılıyotum sırf hediye getirecem diye birşey getirmesi hiç mantıklı değil, kim ne derse desin hediye karşındaki insana verdiğin değeri gösterir, hediyenin değeri hiç önemli değil sadece biraz özen... atlet kilot bile alabilirdi değil mi

birlikte geldikleri bir arkadaşım maddi durumu iyi degil atlet kilot getirmiş teşekkür ettim mutlu oldum ama bu başka...

benim kızım dogdugundasda birisi hediye getirmişti açtım paketi yok ya böyle bişi resmen naylon elbise getirmiş bebek giyermi naylon bilmesi lazımdı alırken keşke arkadaşınki gibi atlet kilot koysaydı işimi görseydi yinede teşekkür ettim ama giydirmedim hiç sakladım akraba çünkü el oılsa anlarımm onunda kızı oldu aldıgı hediyeyi ona götürdüm anlasın die yaınada polar takım aldım çok cici bana aaa bunu ben getirmiştim dedi evet dedim ben giydirememki bunu dedi niye dedim baksana kumaşa incecik bu h avada giyilmezki dedi aferim sana benim giydirmemi bekledin ama yazık dedim dahada gitmiyom evine meselaaa

Ufak seylerı dert edıp sıkmamalı ınsan canını.
Bosveriiiin dunya tatlısı bebegınız olmus. Allah bagıslasın. O kucucuk melek varken ınsanın gozu ceketmı gorur ayol...

Ufak seylerı dert edıp sıkmamalı ınsan canını.
Bosveriiiin dunya tatlısı bebegınız olmus. Allah bagıslasın. O kucucuk melek varken ınsanın gozu ceketmı gorur ayol...

Aynen katılıyorum Size..
Keşke daha emek harcayarak, daha nazik bir hediye alsaydı ama olmamış.
Belki içten içe kıskandığı bir durum vardır, belki farkedememiştir, bilerek bile yapmış olsa hiç aynı değerle karşılık verip kalbinizi karartmaya değmez...
Siz hiç bir şey yapmayın derim ben, karşılık vermeye bile değmeyecek bir durum..
Güle üle büyütn yavrunuzu...

sizin durumunuzla bu durum bir degil zamansızlıktan yapamamıştır pasta böregi.boş gelse önemsemezdim.çünkü beklentim yoktu.ama tamamen sökük bir ceket bilmiyorum biraz manidar geldi.

Sizi sevmediğini ve önemsemediğini bu yolla ifade etmiş o halde!

tıpkı sizede ifade edildigi gini dimi

Aynennnn öyle arkadaşım. Almak istediğiniz cevap buydu sanırım. Artık önemsenmediğinizi biliyorsunuz,görüşmezsiniz olur biter!

Buyrun konu sahibine yazdığım mesajlar ve aldığım cevaplar.

Haklısın görgüsüzlük etmiş,bak benim başıma da benzer bir şey geldi diyorum,aynı şey değil diyor. E o zaman sizi önemsemediğini ifade etmiş diyorum,size yapıldığı gibi mi diyor.

Eee ne yorum yapalım. Nereden bilelim arkadaşının bunu yaparak ne anlatmaya çalıştığını?
Farkında değildir desek,başkalarına hediye götürürken çok özenir diyorsunuz. Farkındaysa size kasıtlı saygısızlık yapmış diyoruz,ona da bozuluyorsunuz.

Anlamadım ben...:26:

ben anlamadım bu topikten birşey.evet sökük ceket gelmiş.belki görmemiştir aceleyle almıştır altında niye kötülük arıyosunuzki.hadi bilerek aldı diyelim e buda dertmi yani.koy bir köşeye dursun.valla ben bişey anlamadım dert bunun neresinde

bencede aynen katılıyorum.

Sökük olarak getirmesi çok ayıp.

Yakın arkadaşınızsa giydireceğiniz bişey getirmesi daha uygun olurdu ama onu getirmiş orda sorun yok da. Sökük şey yedi kat yabancıya bile gitmez ayıp etmiş arkadaşınız

Ne alıp ne almadığının önemi yok. birşeyde alınmayabilirdi.. ama alıyorsan dikkat edeceksin.. 2 tl lik birşey bile olsa özendiğini belli edeceksin.. düşünülmüş elbette ama özenilebilirdi.. elbetteki kasıt ve artniyet yoktur ama dikkat etmesi gerekirdi... bu verdiği değeri gösterir... maddi ölçüsü ne olursa olsun özendiğini gösterir.... 3-5 tl lik birşey alırsın maddi gücün ona yetiodur ama tertemiz olur... Bu saygıdır bence..

durumumuz benzer degil bana haftada en az 2 kez misafir geliyor ve her seferinde mutlaka komşuma götürürüm yaptıklarımdan ama karşılık beklemem bu kadar küçük bir şey için o da denk gelirse verir.yani tabagımı verirken doldursun da getirsin diye hiiç düşünmem.o yüzden aynı degil.küçük bir çorap alsa veya boş gelse yine sorun degil ama sökük ceketi getirmesi ilginç..bana saygısızlık yapmış yorumlarına asla bozulmadım çünkü bencede öyle..

bakın eğer konunun başında arkadaşınızın maddi durumunu,kendi tarzınızı falan yazmasaydınız, tek sorunun ceketin sökük olması diye belirtseydiniz kimse size maddiyatla ve sizin beklentilerinizle ilgili yorum yapmazdı en azından ben öyle bir yorum yapmazdım
neyse bence kendinize daha fazla dert etmeyin

bazı insalar çok dikkatsiz karşılarındakini aptalmı sanırorlar yada bir şeyden anlamazmı
ben uzaktan tanıdığım ve bebeği olana bebek şampuğanı götürürüm
yakın tanıdığıma çok pahalı almasam bile kendime alıyormuş gibi, özenirim
eşim bir defasında insanlara çok değer veriyorsun değmez sen akıllanmazsın demişti
bir tanıdığın kızına bebek kıyafeti alıcaktık 30 dakikada zor seçmiştim
aslında özenmek ne kadar değer verildiğini gösteriyorda olabilir.................

dileyenler katılmayabilir
ben olsam
canım bana bunu getirmişsin ama sökülmüş fark etmedin sanırım ben bunları tamirinden anlamam bir bak istersen deyip mutlaka veririm.............

dünde görümcem kıyafet getirmiş
çeyrek falan takmadı
durumu çok iyi
kıyafette 15 lira falandır
ama küçük ikiside
dedimki değiştirme kartı varmı
bir büyünü alsaydık
aaa düşünemedim dedi
sonra önemli deği kesene bereket dedim ne yapıym
böyle insanlara
attım koltuğun altına giyilmeyece bir kıyafet daha oldu
israf resmen
birde evde yer kaplıyo
birinin oğlu olana dek bekliyecek............................

dileyenler katılmayabilir
ben olsam
canım bana bunu getirmişsin ama sökülmüş fark etmedin sanırım ben bunları tamirinden anlamam bir bak istersen deyip mutlaka veririm.............

evet evet kesinlikle böyle bir uslupla hem karşındakini kırmamış olursun hemde birdaha alışveriş yaptığında daha dikkatli olması gerektiğini anlar en azından hediye seçerken... ben çok önem veririm cryptic arkadaşımın sölediği gibi. ne alıcaksam çok önem veririm. ufak birşey bile olsa en azından paket ve süslemesiyle uğraşırım.. bu saygıdır bence...

almak için alınmış hediye olmaz. dediğin gibi israftır..bi evlilik olduğunda bile eğer ev ziyarettine gideceksem ne ihtiyacın var onu alayım diye sorarım ben.. kullanmayıp atacağına en azından kullanacağı birşey olsun. önemli olan elbette gönül almaktır.ama bu gönül almak olmamışki..

kendi bebeğine giydirmeyecek o sökük ceketi bir başkasının bebeğine hediyemi götürecek ne ayıp...

çok büyütülmüş bişi ben halen ısrar ediyorum düşüncelerimde kadın bilmiyor olabilir günahını almayın arkadaşlar bir yalnışlık olabilir tamam kadın örgü işinden anlıyor ver eline ya sen bana bunu getirmişinde burası sökük çıktı ben anlamam sen anlarsın şunu onara bilirmisin gibi şeyler söyle belki gerçekten kasıtlı yaptıysa hatasını anlar sesini çıkarmaz yok yapmadıysa aaaa canım kusura bakma görmemişim hemen onarrım kusura bakma der buda doğru söylediğinin kanıtıdır

Tanımadığımız birine neden muhalefet olalım ki ben de Nurten'e katılıyorum...
Farketmiş olsa bence getirmezdi...
Gerçekten adı üstünde hediye, ben burda bu konuyu açmaya utanırdım mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…