- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.921
bencede eklerlerse sevinirim..yeni almak istediğim soloticayı şeçemiyorum..mavi tonlarında olsun istiyorum bu seferde çünki
özlemcim canim, haresi seni rahatsiz etmeyecekse charme ice i onerebilirim... buz mavisi bir renk... bazen renk degistiriyor ama genelde buz mavisi... benim gozler acik kahve seninkiler koyu kahve sedoshumun da koyu kahve dolayisiyla sendeki durusu sedoshtaki durusuna yakin olur yani mavilik daha fazla olur... benim lensleri cevremdekiler cok begeniyor ama seni etkilemek istemem alirsin sonra begenmezsen uzulurum...
çok tş ederim canım..ne demek üzülmek olurmu hiç..fikir almayı ben istiyorum ama herşeyede hazırlıklı olmak lazım tabi..
cahrme ıce mavi durabilir yani öylemi..aklımda olsun..sanırım seçmem zor olacak hepsi o kadar güzelki
evet soloticanin butun renkleri muhtesemmm...hepsini denemek istiyorum:) ben mavici oldugum icin ilk tercihimi ice'dan yana kullandim... nil de mavici ve cok tecrubeli o daha cok sana yardimci olabilir...
çok tş ederim canım..ne demek üzülmek olurmu hiç..fikir almayı ben istiyorum ama herşeyede hazırlıklı olmak lazım tabi..
cahrme ıce mavi durabilir yani öylemi..aklımda olsun..sanırım seçmem zor olacak hepsi o kadar güzelki
özlem ne yaptın canım karar verebıldınmıııııı
bencede eklerlerse sevinirim..yeni almak istediğim soloticayı şeçemiyorum..mavi tonlarında olsun istiyorum bu seferde çünki
sanırım sayende charm ıce alacağım..sende harika olmuş maşallahama bende nasıl olur bilemiyorum:26:
hepsine baktım cnm maşallah süper olmuşlar ama charm ıce bence mükemmel durmuş sendebenım albumdekı topazıoları 2 ay once falan aldım son serı heralde bakabılırsın
arzu hanım solotica getiriyomuşsunuz.topazio düşünüyom ama gözlerim koyu kahve.(çok yoğun değil de)quartzo denemiştim ben çok açık geldi bana.kullanamadım.sanırım onuda sizden almiştim.buraya üyeliğim yoktu yazılarınızı okumuştum.gözlerim numaralı sürekli kullanıyom gece çıkartıyom sizce nasıl durur?resim varsa görebilirmiyim.yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar şimdi lens satıcısı olduğum için yanlış anlaşılmasın diye yazamıyorum ama o ikinci el lenslerin ne zaman açıldığını ben bile bilemiyorum tespit etmek imkansız ya öyle bildiğim tanıdığım insanlar varki benden geçen sene almış süresi bitmiş lensin 1 ay kullanıldı yok denemek için takıldı yazıp satışa çıkarıp satıyorlar üzgünüm ama çöpe atılacak lensi satanlar var o yüzden yeni olduğuna emin olmadığınız lensleri almayın birde her vetmandan aldım diyene inanmayın bana sorun ben kimin adına gönderdiysem hepsinin kargo dekontları duruyor ne zaman aldıgını anında söylerim[/QUOT
arzu abla suan agrı yaPMIO rahat gayet ılk gun sıseden cıkarıp taktıgım ıcın oldu galıba kendı basımda agrıodu,sana adını yazsam bana soyleyebılırmısın aldıgı gunu,vetmana sorabılırsın dedı zaten:))
canım merhaba...acaba fiyatları neler netten yollayabilir misin
SEDOSHcuğum avatar resmin de şahaneymiş maşallah şimdi gördüm hemen üst mesajda :)
evet sedosh bu ne resim böyleilk kez tam cepheden pozunu görüyorum çok beğendim canımm
benım albumumde topazıo resımlerı war gozum koyu kahweye yakın ıstersen bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?