Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bencede eklerlerse sevinirim..yeni almak istediğim soloticayı şeçemiyorum..mavi tonlarında olsun istiyorum bu seferde çünki

özlemcim canim, haresi seni rahatsiz etmeyecekse charme ice i onerebilirim... buz mavisi bir renk... bazen renk degistiriyor ama genelde buz mavisi... benim gozler acik kahve seninkiler koyu kahve sedoshumun da koyu kahve dolayisiyla sendeki durusu sedoshtaki durusuna yakin olur yani mavilik daha fazla olur... benim lensleri cevremdekiler cok begeniyor ama seni etkilemek istemem alirsin sonra begenmezsen uzulurum...

Son düzenleme:

çok tş ederim canım..ne demek üzülmek olurmu hiç..fikir almayı ben istiyorum ama herşeyede hazırlıklı olmak lazım tabi..
cahrme ıce mavi durabilir yani öylemi..aklımda olsun..sanırım seçmem zor olacak hepsi o kadar güzelki

evet soloticanin butun renkleri muhtesemmm...hepsini denemek istiyorum:) ben mavici oldugum icin ilk tercihimi ice'dan yana kullandim... nil de mavici ve cok tecrubeli o daha cok sana yardimci olabilir...

özlem ne yaptın canım karar verebıldınmıııııı

arzu hanım solotica getiriyomuşsunuz.topazio düşünüyom ama gözlerim koyu kahve.(çok yoğun değil de)quartzo denemiştim ben çok açık geldi bana.kullanamadım.sanırım onuda sizden almiştim.buraya üyeliğim yoktu yazılarınızı okumuştum.gözlerim numaralı sürekli kullanıyom gece çıkartıyom sizce nasıl durur?resim varsa görebilirmiyim.yardımcı olursanız sevinirim.

benım albumumde topazıo resımlerı war gozum koyu kahweye yakın ıstersen bak

kızlaaaar iyi pazarlar.. yeni aylık soloticalarımızdan hiç sipariş veren oldu mu? ben bir topazio deneyim diyorum şöyle en canlısından en bombesinden de olsa

:89:

kim 150ye quartzo istiyo acil vericem gidiyorum çünkü sıfır zaten hiç açılmamış kızlarda biliyo ne zaman aldıgımı isteyen özel mesaj atsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…