Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cor mel ama en açık seridir normalde cor serisi sende koyu durmuş....bende de var ama gerçekten fark var,bendeki çok açık..seninki de hoş,güle güle kullan:)))bi de skt nedir acaba,gerçekten merak ettim....

dogrudur tatlim, seninkiler eski mellerden olabilir mi? yeni boyamalar eskilere oranla daha koyu , bir arkadasimin 2 yil once aldigi mel ile benimki arasinda bariz bi ton farki var..

ayrica ing.bir blogda'da arada kiyaslamalar yapilmis ve cogunluk yeni nesil natural colors'un koyu oldugu hakkinda hemfikir gibiydi, bulabilirsem linkide yayinlayayim daha sonra..

ha kullandikca acilirmi diye dusunuyorum bende, solusyonlar renk bozmak icin birebir, du bakalim biraz zaman gecsin yine ceker koyarim resimleri kiyaslama sansimiz olur..

canim son kullanma tarihi 01/2016 neden sordun merak ettim

yok cnm benimkilerde çok yeni....1 ay önce aldım,hatta pupili dar olan seriden...vetman daha iyi bilir bu değişimleri bakalım yorumu ne olucak...skt 02/2016 lot da C03180211 :) bu seri oldukça açık bir ton diyemicem bariz iki ton açık.....luthien de vardı .....demekki bir ay bile nasıl farkediyor tonlarda:))) ahhhh solotica:)))))

Son düzenleme:

Benim de charme mellerim 01/2016. Çok ciddi değişiklik var bence melde. Hem çok koyu hem de haresi neredeyse hiç belli olmuyor. Eski mellerim daha açıktı ve hare çok belirgindi.

kızlaaaaaarr özellikle de vetmaaann yaa ben nc mel kullandım bu sene..şimdi mavi-gri tonları bi renk istiyorum..anlayamadım tam yaa hangisi uygun olur..hem çok doğal dursun çokk açık olmasın istiyorum..göz rengim koyu kahve..quartzo düşünüorum aslında ama onda yeşillik var sanki???tam anlayamadım bu mavi tonları..(

Allah allah! Rengin guzelligine bak!
Ama yani simdi bununla ton degil, renk farki var..
Hani dicem alt ton fark ettiriyor, e oyle koyuda degilki gozlerim,kafalarina gore boyayip yolluyolar demek
Bwnimki sisede bile yesil degil, sari duruyor zaten, bi ara sisedeki halini post ederim tatlim, sende resimlerni yukle lutfen,iyice kafam karisti benim..

ben rengi çok begendim doğal durmuş Bnmde cor mellerim haftaya gelcek sanırım.ama ben en çok pupili merak ediyorum.nasıl sizinki benim geri gönderdiğim kadar dar mı? hatta böyle bir foto da sizin mellerinizden alsam memnun olurum

benim anladığım kadarı ile lot numarasına göre yani boyanan ilk seri haliyle daha opak oluyor(daha yoğun boyamalı) dolayısı ile sarısı daha fazla olan mel gözde daha açık yeşil duruyor sona kalan lenslerde ise boya miktarı azaldığı için opaklık azalıyor,yani lens daha açık sarı duruyor eline aldığında ama gözde kayde değer bir değişiklik yapmıyor...
bu durumda iki alternatif var
1;sendeki seri en son boyanan lenslerden
2 02/2016 dan sonraki seri de renkler açık
bu sebeple 02/2016 tarihli ve sonrası mel alan arkadaşlardan rengin durumuna göre geri bildirim alsak
çözeriz olayı:)))))
ben de en kısa zamanda çekicem ama renk bire bir aynı luthien ile sadece pupil dar....yoksa renk mükemmel ötesi

Son düzenleme:

çok teşekkürler sedosh:)) hiç yoktan iyidir 1 gün takıp 1 gün dinlendirmek:)) bi şi daha sormak istiyorum, soloticanın 3 çeşidinden şu daha incedir geçirgendir die bişi var mı? yoksa hepsinin oksijen geçirgenliği vs aynı mı?? valla bu sektöre yeni giriyorum çok cahilim o yüzden

cnm senin fotoları görünce ben de bayaa fark olduğunu düşündüm ama seninkiler de çok güzel çok beğendim başka fotolar koyabilirmisin acaba? skt 01.2016 mıydı senin?benimkiler 02.2016 bu kadar fark ediomu renkler arasında ya bu solotica neden hep ayrı rengi tutturamıo acaba tek kötü yönü bu valla

canım bende 3 serı de war... nıl arkadasımda 3 serıyı kullanmıs... en rahat kesınlıkle cor serısı... 3 aylıklarım gıbı gozumde cor serısı... nc ve charm serısı cor a gore bıraz daha rahatsız.. ama sonucta 3 serıde yıllık yanı cok bır fark yok ...ama ıllakı ben cok rahat olsun ıstıyorum dıyorsan bence cor en rahatları ... tabı gozunun capına gorede degısıyor sanırım... bunları arzu hanıma sorsan belkı daha detaylı bılgı werebılır.. ben kendıme gore bılgı verıyorum sana...

benm de gozlerim en cok corlarla rahat edior sedoschguma katiliorm. bende cor ve nc var. lensleri sabahtn aksama kdr takiorm ikisinde de sorun olmuor ama cor ile unutuorm gozumde oldugunu nc ile gece biraz biraz hissetmeye basliorm diyebilirim cor tum gun cok rahat nerdeyse seffaf lens gibi benm icin. ben de ayni sekilde kendi tecrubemi yaziorm herkesin ayni sekilde olmayabilir tabi ki. paylasiyim dedim ben de

kesinlikle quartyo yada icemint drsezincim su an quartzo rengi gri mavi tonda duruyor ama daha soft bir renk istersen dogalliklda 10 numara bir renk icemint oneririrm sana gozlerin numarasissa serilerine gore elimdeki renklerden secip gonderebilirim oyle yapiyorum cunku:)
kim hangi seride tonda istiyorsa boyamasini secip ona gore gonderriyorum ancak numaralilarda siparisle getirdigmiz icin secme sansimiz olmuyor serisini:)

sedosccum belki senin goylerine gore corlarda rahat ettin ancak ben de en cok nc ve corlarda rahat ettim hatta su an charm serisi gozde yok gibi ancak 2 sene once charmlar bazilari batiyordu ama duyelttiler sanirim su an charmlar corlardan bile rahat:)

kizlar soloticlaain numaralilari Turkiyede yok biliyorsunuz ancak elimde acilmamis sifir -3.00 topazio -3.25 cor ice -3.25 charm ice -1.75 esmeralda -1.25 esmeralda -3.75 hidrocor ocre stokda mevcut bazi numarali renkler var eger numaraniz uyarsa kacirmayin derim sifir acilmamis:)

Son düzenleme:

iyide eğrilik ve çap uyucakmı millet bakkaldan şeker alır gıbı alıp kullanıor şaşıorum artık çapları ne eğrilik durumları

arkadaşlar yıllardır optifree kullanıyorum ama ilk defa bu kadar çok kızdım bu solüsyona canım cristallerimin yeşilliğini öldürüp gri mavi bişi yaptı offfff çıldırıcam. dün koşa koşa gidip sauflon aldım inşallah düzelirler ya of ya tamda buldum derken en istediğim tonu....

bide charme marineleri hiç kullanmıyorum hiç takamadım bile doğru doğru cristaller ve quartzodan sıra gelmiyor isteyen varsa bana özel msj atsın arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…