Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok sağolun kızlar:)) iyi ki varsınız valla!

canim resimler cok net cikmadi ama yinede fikir verir saniyorum...

nasıl canlı bir renk çıkmışş:)))

bu arada konuyla alakasız ama evdemi eçktin bu resmi evin ne akdar güzel:)))

bencede bu resimlerde cok guzel cikmis rengi, banyodan baslayip, butun evi gezdim tatlim ya isigi yakalabilmek icin, tum sihir isikta yani bosuna demiyolar los isikta hersey guzel diye

bu arada tesekkur ederim bende, evim eskidi teknocum 11 senedir ayni evdeyim, bi degisiklik olsa ne guzel olur

hahhaa alemsin yaa evett çizgiler çubuklarrr görünmesin ışıkları kapatın diyee birr resklam avrdı tasarrufff reklamı yıllr önce belki sen ilemezsin çok gençsin: onu hatırlarım

evet kesinlikle katılıyorumm ehrşey loş ışıkta daha güzelll

gel evleri değiştirelim senlee değişiklik olurr

el boyaması olduğundan renkler tutmuyor cnmm....bend eöle biliyorummm

el boyaması mı?????bilmeden araştırmadan yorum yapma lütfen arkadaşım!yanlış bilgiler veriyorsun.....fabrikasyon üretim lenslerdir soloticalar hatta ve hatta çok yakın bir geçmişte makinelerini değiştirdiler,zaten el boyaması lensler yani customlar bu fiyat olsa gerçekten koleksiyon yapardım:))

Son düzenleme:
kızlar lütfen yardım edin nereden alabilirim soloticalarıı...özelden mesajda atabilirsinizi
:84:
delipapatya hosgeldin canim istersen ben orjinal soloticalari Turkiyeye getriyorum satisinida yapiyorum :)sahibinden comda vetman10 rumuzumla ilanlarim mevcuttur:)zaten Turkiyeye soloticalari 3 yil once ilk getirende benim:)
wetman siteye yeni üye oldum fotograf albümüne nasıl bakabilirim

canim arkadas olarak eklemisim seni gorebilirsin:)

çoookk tşkr ederim arzu hanım..numaralı malesef yaa..quartzolar çok fark edio mu yeni seri eski seri falan??şimdi sipariş versem nası bi ton gelir acaba??buğday tenliyim gözüm koyuya yakın kahve meli bayılarak kullandım..değişiklik olsun istiorum ama meldeki doğallığı yakalar mıyım sizce??yapay durmasın istiyorum..icemint mi düşünsem acaba??çokkk kararsızım..((yeşilde düşünmeden sipariş vermiştim mavi tonlarında tereddütlüyüm..(

ben atmadım bende öle biliyorum dedimm...bilen ler daha iyi bilgi verirr...
uslubunda senin gibi kabaaa....

bizim topiğe birşeyler oldu zaten bende anlamadım.Üslup farklılılaştı ve benimde hiç hoşuma gitmiyor

Son düzenleme:
nedir bu yahu hemen bir konu olsunda tartışalım cevap verelim edaları...
hayatımıza renk katan bir topikte yaşananlara bakarmısınız..
teknolog ne demiş bende öyle biliyorum..değilmi..öyle duymuş olabilir,güzel bir üslupla cevap vermek yerine bilmeden fikir sahibi olanlara tahammül edemiyorum.... ne demek..tahammül edemiyorsan girmiyecek foruma.herkes herşeyi doğru bilemezki...burada bilmediklerimizi öğrenmek fikir almak için buradayızki zaten..lütfen daha dikkatli davranalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…