- Konu Sahibi White Mocha
-
- #21.901
solotica her seride neden renk farkı oluyor acaba bilen var mı?
benm de gozlerim en cok corlarla rahat edior sedoschguma katiliorm. bende cor ve nc var. lensleri sabahtn aksama kdr takiorm ikisinde de sorun olmuor ama cor ile unutuorm gozumde oldugunu nc ile gece biraz biraz hissetmeye basliorm diyebilirim cor tum gun cok rahat nerdeyse seffaf lens gibi benm icin. ben de ayni sekilde kendi tecrubemi yaziorm herkesin ayni sekilde olmayabilir tabi ki. paylasiyim dedim ben de
el boyaması olduğundan renkler tutmuyor cnmm....bend eöle biliyorummm
canim resimler cok net cikmadi ama yinede fikir verir saniyorum...ben rengi çok begendim doğal durmuşBnmde cor mellerim haftaya gelcek sanırım.ama ben en çok pupili merak ediyorum.nasıl sizinki benim geri gönderdiğim kadar dar mı?Eki Görüntüle 197291 hatta böyle bir foto da sizin mellerinizden alsam memnun olurum
canim resimler cok net cikmadi ama yinede fikir verir saniyorum...Eki Görüntüle 197576 Eki Görüntüle 197575
nasıl canlı bir renk çıkmışş:)))
bu arada konuyla alakasız ama evdemi eçktin bu resmi evin ne akdar güzel:)))
bencede bu resimlerde cok guzel cikmis rengi, banyodan baslayip, butun evi gezdim tatlim ya isigi yakalabilmek icin, tum sihir isikta yanibosuna demiyolar los isikta hersey guzel diye
bu arada tesekkur ederim bende, evim eskidi teknocum 11 senedir ayni evdeyim, bi degisiklik olsa ne guzel olur
el boyaması olduğundan renkler tutmuyor cnmm....bend eöle biliyorummm
delipapatya hosgeldin canim istersen ben orjinal soloticalari Turkiyeye getriyorum satisinida yapiyorum :)sahibinden comda vetman10 rumuzumla ilanlarim mevcuttur:)zaten Turkiyeye soloticalari 3 yil once ilk getirende benim:)kızlar lütfen yardım edin nereden alabilirim soloticalarıı...özelden mesajda atabilirsinizi
:84:
wetman siteye yeni üye oldum fotograf albümüne nasıl bakabilirim
kesinlikle quartyo yada icemint drsezincim su an quartzo rengi gri mavi tonda duruyor ama daha soft bir renk istersen dogalliklda 10 numara bir renk icemint oneririrm sana gozlerin numarasissa serilerine gore elimdeki renklerden secip gonderebilirim oyle yapiyorum cunku:)
kim hangi seride tonda istiyorsa boyamasini secip ona gore gonderriyorum ancak numaralilarda siparisle getirdigmiz icin secme sansimiz olmuyor serisini:)
sedosccum belki senin goylerine gore corlarda rahat ettin ancak ben de en cok nc ve corlarda rahat ettim hatta su an charm serisi gozde yok gibi ancak 2 sene once charmlar bazilari batiyordu ama duyelttiler sanirim su an charmlar corlardan bile rahat:)
kizlar soloticlaain numaralilari Turkiyede yok biliyorsunuz ancak elimde acilmamis sifir -3.00 topazio -3.25 cor ice -3.25 charm ice -1.75 esmeralda -1.25 esmeralda -3.75 hidrocor ocre stokda mevcut bazi numarali renkler var eger numaraniz uyarsa kacirmayin derim sifir acilmamis:)
el boyaması mı?????bilmeden araştırmadan yorum yapma lütfen arkadaşım!yanlış bilgiler veriyorsun.....fabrikasyon üretim lenslerdir soloticalar hatta ve hatta çok yakın bir geçmişte makinelerini değiştirdiler,zaten el boyaması lensler yani customlar bu fiyat olsa gerçekten koleksiyon yapardım:))
uslubunda senin gibi kabaaa....
ben atmadım bende öle biliyorum dedimm...bilen ler daha iyi bilgi verirr...
uslubunda senin gibi kabaaa....
son seri topazio kullannan varsa foto koyabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?