Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar yeni lenslerini alanlar güle güle kullansınlar
aylık lenslerden edinen var mı? ben cristali gördüm aylığını nc boyutunda ama charmın siyah çerçevesi ile uyarlanmış hali gibi sanki,aylık lenslerin fiyatları ne kadar ? vetmancım sen bilirsin,belli mi fiatlar

gülmisal benim lensler de bugün geldi.paranalentesten alacak olan arkadaşlar rahatlıkla sipariş verebilir sorun çıkmıyor

idgul arkdaşım cristallerin isteediğin gibi olmasına sevindim pupilleri dar olmasında sevndim çünkü diğer türlü lens olduğu çok belli olurdu fotolarrını bekliyorum sabırsızlıkla iyi günlerde kullan lenslerini

tek kelimeyle muhteşem olmuşşşşşşşş

özel mesaj attım canım bak:)

tek kelimeyle muhteşem olmuşşşşşşşş

cnm çok teşekkür ederim ama ben çok yakıştıramamıştım kendime bide flaşlı foto gönderiyorum saç yüz kombinasyonunuda aldım fotoya,bu şekilde nekadar soluk durduğumu daha net görebilirsiniz,bana charm ice yada cor grafite olacak sanırım

whiskey canım flashlaa en açık durduğu şekli deilmi normalde daha koyu durmuyormuydu...hoş görünüyor aslında ama sen daha koyu istiyorsun sanırımm daha mavi??

whiskey bendede böyle duruyor soluk yani bende gözüme siyah falan sürüyorum mecburengri ağırlıklı flaşlı göz şekline yakışmış ama

Son düzenleme:
whiskey canım flashlaa en açık durduğu şekli deilmi normalde daha koyu durmuyormuydu...hoş görünüyor aslında ama sen daha koyu istiyorsun sanırımm daha mavi??

yok cnm mavi renk pek sevmem ben ama ne bileyim çok soldurdu beni crystal,bi kilo allık sürmek zorunda kalıyodum.mesela topazio renk acısından daha iyi olmustu bana,ama oda kayıyodu sanırım canlı bi renk lazım bana crystal donuk bi renk,sanırım içinde grilik olmasındanmı kaynaklanıyor anlamadım artık.bu ev içinde flaşlı çekim evet en açık durduğu hali cnm,normalde evde belli bile değil rengi,ama doğallığı nasıl derseniz tartışılmaz kimse bana gözlerin lensmi yada benzeri bi soru sormadı mesela,ki topaziolarla soran çok olmuştu bana

whiskey bendede böyle duruyor soluk yani bende gözüme siyah falan sürüyorum mecburengri ağırlıklı flaşlı göz şekline yakışmış ama

evt cnm napmak lazım yaa canlı bi renk bulmak lazım ben hiç göz makyajı yapmam mesela,göz kalemi filan hiç yakışmaz bana mecburum daha koyu ve canlı bi renk bulmaya

Vetmancığım cor grafite yeni serinin renklerinde renk farklığı şikayeti aldın mı ?
wrlens den ve paranalens den aldığım 2 grafiteminde renkleri farklı geldi .Birisi koyu ,diğeri daha açık .Kargo parası bana kaçtı gönderdim lensleri yenisi gelecek ama pek bir umudum kalmadı .Belki bu gelecekler de farklı çıkacak .Benim gözler numaralı olduğu için mi böyle bilmiyorum :/
Bu renk farklılıkları yüzünden lensten soğudum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…