- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.041
2.el soloticaları ne kadara satıyosunuz arkadaşlar 1 haftalık lensim var elimdede fiyat bilmiyorum
ne var sende zuzu ismini serisini yaz canım özelden isteyen sana ulaşır zatenn..
bendeki crystallerin gözümdeki duruşuna bir bakın fikir edinmeniz açısından koyuyorum umarım yardımcı olabilirim crystal dusunen arkadaslara.balkonda gün ışığında flaşsız çektim crystali,kendi göz rengimide ekliyorum aynı ortamda balkonda gün ışığında flaşsız kendi göz rengim.
gerçi bendeki crystaller eski seriydi ve zamanla solüsyon sayesinde açıldılar yeni seri daha gri mavi ağırlıklıymış diye duydum tam bilmiyorum.ama çok doğal ve çok ince yapılı göze tam oturan bi lens oldu bende crystal.
kendi göz rengim solda--- crystal sağda
Eki Görüntüle 199785 Eki Görüntüle 199787
aylık yeni crystal ları beğenmedim charm gibi çerçevesi var grimsi bir siyah charm ice gibi olmuş[/QUO
nerdn baktın yeni crystallere brownii
ya canım sıparıs verıcem bende ozelden sana sorcagım cok soru var aslında ama aklayamıyorum işte.nolur yardımcı olyanında solusyon gonderıyorlarmı?? sana lensler saglam geldı degılmı? acıcam paypal ordan alıcam 20 gunde ıyıymıs öbür turlu kargoyla falan 200 ü buluyo .parayı dırek sıparıs verır vermez cekıyomu paypal karttan? kargı takıp kodu verıyomu sıte?
gülmisal benim lensler de bugün geldi.paranalentesten alacak olan arkadaşlar rahatlıkla sipariş verebilir sorun çıkmıyor
Eki Görüntüle 200061
cnm çok teşekkür ederim ama ben çok yakıştıramamıştım kendimebide flaşlı foto gönderiyorum saç yüz kombinasyonunuda aldım fotoya,bu şekilde nekadar soluk durduğumu daha net görebilirsiniz,bana charm ice yada cor grafite olacak sanırım
whiskey canım flashlaa en açık durduğu şekli deilmi normalde daha koyu durmuyormuydu...hoş görünüyor aslında ama sen daha koyu istiyorsun sanırımm daha mavi??
whiskey bendede böyle duruyor soluk yani bende gözüme siyah falan sürüyorum mecburengri ağırlıklı flaşlı göz şekline yakışmış ama
evt cnm napmak lazım yaa canlı bi renk bulmak lazım ben hiç göz makyajı yapmam mesela,göz kalemi filan hiç yakışmaz bana mecburum daha koyu ve canlı bi renk bulmaya
aylık yeni crystal ları beğenmedim charm gibi çerçevesi var grimsi bir siyah charm ice gibi olmuş[/QUO
nerdn baktın yeni crystallere brownii
yabancı lens forumundan baktım cnm.. ama pek beğenmedim çok yapay durmuş deneyen kişinin gözünde..koyu gözlüler için pek ideal veya doğal gelmedi bana açıkçası hiç beğenmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?