- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.061
yabancı lens forumundan baktım cnm.. ama pek beğenmedim çok yapay durmuş deneyen kişinin gözünde..koyu gözlüler için pek ideal veya doğal gelmedi bana açıkçası hiç beğenmedim..
canim resmi paylasir misin bizimle ya linki :)
Aldim canim dogrudur beryninkilerde oyle sorun cikmisti yurtdisindan aldigniz icin boyle durumlarda degisim icin hem extra kargo parasi vermek zorundasiniz hemde 1 ay bekliyorsunuz.,,Vetmancığım cor grafite yeni serinin renklerinde renk farklığı şikayeti aldın mı ?
wrlens den ve paranalens den aldığım 2 grafiteminde renkleri farklı geldi .Birisi koyu ,diğeri daha açık .Kargo parası bana kaçtıgönderdim lensleri yenisi gelecek ama pek bir umudum kalmadı .Belki bu gelecekler de farklı çıkacak .Benim gözler numaralı olduğu için mi böyle bilmiyorum :/
Bu renk farklılıkları yüzünden lensten soğudum
slmlar vetman'cim bende solotica lens almak istiorum bi çok kişi snden almış hepside çok memnunlar..bende hidrocor verde rengini beğendim bide marine rengini beğendim bide cnm bazı arkadaşlar paylaştıkları lens resimlerine verde marine yazmışlar anlayamadım şimdi üç ayrı renk mi bunlar verde--marine--verde marine die???ayyy cidden kafam karıştı bna bu konuda yardımcı ol ltfen...bende almak istiorum fiyatları nedir? +2.50 numaralı yaptırabilirmisin her iki gözümde aynı numara?? ne kdr sürede elime ulaşır bide ödeme seçeneklerimiz nedir?? yardmcı olursan sewinirim acil... bu arada sna özel msj gönderemediğim için burdan yazdım kbkma... şimdiden teşekkürler
gülmisal benim lensler de bugün geldi.paranalentesten alacak olan arkadaşlar rahatlıkla sipariş verebilir sorun çıkmıyor
bendeki crystallerin gözümdeki duruşuna bir bakın fikir edinmeniz açısından koyuyorum umarım yardımcı olabilirim crystal dusunen arkadaslara.balkonda gün ışığında flaşsız çektim crystali,kendi göz rengimide ekliyorum aynı ortamda balkonda gün ışığında flaşsız kendi göz rengim.
gerçi bendeki crystaller eski seriydi ve zamanla solüsyon sayesinde açıldılar yeni seri daha gri mavi ağırlıklıymış diye duydum tam bilmiyorum.ama çok doğal ve çok ince yapılı göze tam oturan bi lens oldu bende crystal.
kendi göz rengim solda--- crystal sağda
Eki Görüntüle 199785 Eki Görüntüle 199787
selamlar michemcim hosgeldin:)verde diye bir renk var o yesil klasik hidrocor'hidrocharm birde natural colours modeli var ancak birde marine rengi var bu turquaz mavi tonda oluyor bunun hidrocor ve hidrocharm modeline verde marine diyorlar ancak hnatural colurs modeline bunada sadece marine diyorlar Brezilyada o yuzden kafan karismistir sadece iki renk var ve birisi yesil digeri turqaz mavi marineye bazi yerlerde verde marine demeleri kafani karistirmasin toplamda iki renk varve bu reklerinde meller gibi 3 modeli var:)
fiyatlar hidrocor 150 tl hidrocharm 170 tl natural colours modeli ise 175 tl dir.
tabiki numaranda istedigin rengi temin edebiilirim ancak tam olarak kargo suresi veremiyorum cunku numaranin bulunmasina kargo ve gumruk suresine gore degisiyor ama genelde 20-25 gunde geliyor:)
opti freenin koyulaştırdığı sonrasında 1 hafta sauflon all in one da bekleyen eski açıklığına kavuşmakla kalmayıp daha da açılan cristallerim.
aylık olan yeni cristal
charm ıce ile aylık cristalin kıyaslaması
Merhaba.
bende charme mel almak istiyorum fakat;gözlerim siyah hatta güneşte bile gözbebeğim zor görünüyor.
charme mel ne kadar acar gözlerimi merak ediyorum
sevgili EMERALD hoşgeldin =) benim de gözlerim senin gibi kopkoyudur ben de charm mel aldım kullanıyorum çok nadir de olsa.. çok fazla açmasını bekleme açıkçası bende çok açılmadı bu yüzden bi türlü barışamadım mellerimle :) ama akşam kullanımlarda kmse lens demez çok doğal duruyor ama gündüz belli tabi.. az önce yabancı forumda incelerken charm ocre fotolarına baktım da yeni ocreler baya opak benim mellerden daha açık durmuş takan kişide onu da düşünebilirsin ocre tonunda düşünüyorsan ben ocreyi düşünmeye başladım şu sıra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?