Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Aldim canim dogrudur beryninkilerde oyle sorun cikmisti yurtdisindan aldigniz icin boyle durumlarda degisim icin hem extra kargo parasi vermek zorundasiniz hemde 1 ay bekliyorsunuz.,,
Benden aldiginizda ben bu tip durumlarda elimde stok oldugu icin bir gunde degisimini yapiyorum bery 31 in grafitelerindede oyle sorun cikmisti hemen degistirdim hatta grafite aldi hatali cikinca yerine ben grafite degilde crytal alayim dedi crytal gonderdim kendisine sorabilirsiniz bunuda benden baskasi yapmaz sanirim:)) ama ben kendi iyi niyetimle arkadaslara elimden geldigi kadar yardimci oluyorum beni bilenler bilir :)

Son düzenleme:
slmlar vetman'cim bende solotica lens almak istiorum bi çok kişi snden almış hepside çok memnunlar..bende hidrocor verde rengini beğendim bide marine rengini beğendim bide cnm bazı arkadaşlar paylaştıkları lens resimlerine verde marine yazmışlar anlayamadım şimdi üç ayrı renk mi bunlar verde--marine--verde marine die???ayyy cidden kafam karıştı bna bu konuda yardımcı ol ltfen...bende almak istiorum fiyatları nedir? +2.50 numaralı yaptırabilirmisin her iki gözümde aynı numara?? ne kdr sürede elime ulaşır bide ödeme seçeneklerimiz nedir?? yardmcı olursan sewinirim acil... bu arada sna özel msj gönderemediğim için burdan yazdım kbkma... şimdiden teşekkürler

selamlar michemcim hosgeldin:)verde diye bir renk var o yesil klasik hidrocor'hidrocharm birde natural colours modeli var ancak birde marine rengi var bu turquaz mavi tonda oluyor bunun hidrocor ve hidrocharm modeline verde marine diyorlar ancak hnatural colurs modeline bunada sadece marine diyorlar Brezilyada o yuzden kafan karismistir sadece iki renk var ve birisi yesil digeri turqaz mavi marineye bazi yerlerde verde marine demeleri kafani karistirmasin toplamda iki renk varve bu reklerinde meller gibi 3 modeli var:)
fiyatlar hidrocor 150 tl hidrocharm 170 tl natural colours modeli ise 175 tl dir.
tabiki numaranda istedigin rengi temin edebiilirim ancak tam olarak kargo suresi veremiyorum cunku numaranin bulunmasina kargo ve gumruk suresine gore degisiyor ama genelde 20-25 gunde geliyor:)

Son düzenleme:

crystallerin gayet güzl olmuş çok yakışmış fikrim değişiyo yavaş yavaş

ödemeyi nsl yapicaz o konudada anlasrsak bn hidrocor marine +2.50 numarali lens istiyorm

opti freenin koyulaştırdığı sonrasında 1 hafta sauflon all in one da bekleyen eski açıklığına kavuşmakla kalmayıp daha da açılan cristallerim.

evet onlar charm mel imiş(yıllık),ingilizcelerini bazılarının zor çeviyorum dabende aynı şeyi düşünmüştüm ama anladığım kadarı ile evet mel onlar..
alttaki resim yeni cistal

Son düzenleme:
fiyatları belli oldumu aylıkların biliyor musunuz? cristal'e çok kafam yattı elinden çıkarmak isteyen hiç yok mu miyobum tak die senelik almak istemiyorum korkuyorum da:18:

önceki fotodakiler charm melmi aylı olanlar ne kadarki brde nc mel rengi nasıldır aylık vetman gördünmü bilgin varmı bu konuda

Merhaba.
bende charme mel almak istiyorum fakat;gözlerim siyah hatta güneşte bile gözbebeğim zor görünüyor.
charme mel ne kadar acar gözlerimi merak ediyorum

Merhaba.
bende charme mel almak istiyorum fakat;gözlerim siyah hatta güneşte bile gözbebeğim zor görünüyor.
charme mel ne kadar acar gözlerimi merak ediyorum

sevgili EMERALD hoşgeldin =) benim de gözlerim senin gibi kopkoyudur ben de charm mel aldım kullanıyorum çok nadir de olsa.. çok fazla açmasını bekleme açıkçası bende çok açılmadı bu yüzden bi türlü barışamadım mellerimle :) ama akşam kullanımlarda kmse lens demez çok doğal duruyor ama gündüz belli tabi.. az önce yabancı forumda incelerken charm ocre fotolarına baktım da yeni ocreler baya opak benim mellerden daha açık durmuş takan kişide onu da düşünebilirsin ocre tonunda düşünüyorsan ben ocreyi düşünmeye başladım şu sıra..

Hoşbuldum=)
Tabi ocre ya da mel ikisi de renk olarak cok hosuma gidiyor;olabilir.gün ışığında ne kadar açıyor charm meller ela-yeşil duruyor mu?çünkü tenim esmer saçlarımda koyu renk bu sebepten ötürü açık renklere yönelmıyorum,ne bileyim böyle çakmak çakmak olsun istemıyorum.daha doğal diye mel düşünmüştüm.teşekkürler bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…