Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aylık olan yeni cristal

charm ıce ile aylık cristalin kıyaslaması

crystal ne kadar gri duruo normalde daha yeşilimsi değilmiydi:44: acaba aylıklarda bütün renkleri varmı ki bi de fiyatı ne kadar acaba.
valla çok iyi oldu ya aylık çıkartması artık cesaret edemediğimiz renkleri alıp deneriz 1 ay

herkese merhaba arkadaşlar,
yaklaşık bir hafta önce yurtdışından sipariş ettiğim nc cristallerim geldi ama biri 09-2015 diğeri 09i-2016 ...tabii ben bu lenslerin tarihler arası ton farkı olabileceğini düşünmediğim için şişeleri açtım ve sonuç facia biri koyu aqua yeşil diğeri açık grey yeşil...van kedisi misali oldum çok üzüldüm,hatta o kadar sinirlerim bozuldu ki oturup sinirimden ağladım ve gerçekten kendimi enayi gibi hissettim.işini doğru düzgün yapmayan insanların yüzünden tüm bu saçmalık.Aldığımn yere mail yazdım 4 ve 8 iş gününde döneceklermiş ama büyük olasıklıkla shipping ödeyeceğim..benimle aynı sorunu yaaşayan arkadaşlar varsa fikirleriini almak isterim prosedür ile ilgili
.

Son düzenleme:
aylık olan yeni cristal

charm ıce ile aylık cristalin kıyaslaması

iyide aylık cristal fena taşma yapmış çok kötü duruyor ice a göre kenarlarının rengide öyle niye böle olmuşki çapı daha mı geniş o yüzden mi acaba

arzu hanım başınızı ağrıtıyorum ama sorularımla.daha öncede yazmıştım fakat tereddütlerimi tam anlatamadım.şimdi mavi yeşil karışımı bi lens istiyorum demiştim.fakat bunun çok koyu değilde açık mavi tonlarında yani enazından koyu mavi lacivelt gibi durmasını istemiyorum.gözlerim koyu kahveydi.bu quartzolar bende çok açık durmuştu mesela.açık yeşil gri gibiydi.gözlerim -2.5 miyop bu arada.topazio düşünüyodum.fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz.inşallah bu sefer olcak.bide bazı sayfalarda bazı seriler daha açık felan yazıyo.teşekkürler

mükemmel olmusssbende hidrocor mel kullanmısrım gözüm koyu kahve çok açık,cırtlak durdu bende

Renkler şahane,hepinizede çok yakışmışşşş.

Kızlarr,ben aylık olarak bu marka ürünü sipariş vermek istiyorum ama yaşadığım yerde nasıl bulacağım,bana yardımcı olabilecek varmı?Numaralı kullanıyorum bu arada,aylık etme tercihim yırtabiliyorum lensleri,aksilik çıkmasın diye aylık olarak kullanmak istiyorum.

Son düzenleme:
önceki fotodakiler charm melmi aylı olanlar ne kadarki brde nc mel rengi nasıldır aylık vetman gördünmü bilgin varmı bu konuda

canım aylıklar yolda sipariş verdim geliyorlar henüz bende göremedim:)

Merhaba.
bende charme mel almak istiyorum fakat;gözlerim siyah hatta güneşte bile gözbebeğim zor görünüyor.
charme mel ne kadar acar gözlerimi merak ediyorum

charm mel yosun yeşilitarzında çok açık olmayan bir yeşil duracaktır sizde:)=

söylediğin kadr varmış aylık cristaller güzl değilmiş

hangi marka olursa olsun aynı markanın aylık modelleri yıllıkları kadar kaliteli olmaz benim tahminimde dogru sanırım aylıklar geldiğinde görücezzz:)

canım soloticaların aylık lensleri yeni çıktı sadece 4 renkte var ve numarasız numaralıları yok malesef

estafurllah şimdi topaziolar sizin anlattıgınız tarzda bir mavi siz ne zaman quartzo almıştınız ben o dönemdeki quartzoyla topazioyu kıyaslayacağım kafamda:)ama topazio çok çok açık değil fiyatı 175 tl nc serisinin hangi rengi isterseniz..
siz beni msnde ekleyin en güzeli yada mail gonderin daha çabuk cevap veririm size ..

Son düzenleme:
orjinal brezilya soloticalarının aylıkları geldi elimde mevcut ilgilenen arkadaşlara duyurulur:)yine Türkiyede ilk kez bende:)
aylıklar sadece numarasızdır ve sadece 4 renkte var verde ,crtstal,topazio,mel de var ve numaralı üretilmemişlerdir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…