- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.081
aylık olan yeni cristal
charm ıce ile aylık cristalin kıyaslaması
aylık olan yeni cristal
iyide aylık cristal fena taşma yapmış çok kötü duruyor ice a göre kenarlarının rengide öyle niye böle olmuşki çapı daha mı geniş o yüzden mi acaba
opti freenin koyulaştırdığı sonrasında 1 hafta sauflon all in one da bekleyen eski açıklığına kavuşmakla kalmayıp daha da açılan cristallerim.
ben angelina jolıe rengini alıcam inşallah
aylık olan yeni cristal
söylediğin kadr varmış aylık cristaller güzl değilmiş
Waoww! Mükemmel olmus esmeraldalar canım
canım bu melin hangi serisi
biraz koyu geldi bana
ama doğallık olarak harika gerçekten
bende soloticalanmak istiyorum artık
aklımda mel ve grafitte var
okypete aldıktan sonra topazioya da taktım
yarın adorelerim bi gelsinde önce onlara bakayım
sonrada sıra soloticaya gelicek kaydirigubbakcemile2
çoookkk güzzelll:103:Dideem senin lenslerin çok doğal olmuş çok güzel seçim güle güle eskit
işte resimler biraz kötü çıktım kusura bakmayııın
önceki fotodakiler charm melmi aylı olanlar ne kadarki brde nc mel rengi nasıldır aylık vetman gördünmü bilgin varmı bu konuda
Merhaba.
bende charme mel almak istiyorum fakat;gözlerim siyah hatta güneşte bile gözbebeğim zor görünüyor.
charme mel ne kadar acar gözlerimi merak ediyorum
söylediğin kadr varmış aylık cristaller güzl değilmiş
Renkler şahane,hepinizede çok yakışmışşşş.
Kızlarr,ben aylık olarak bu marka ürünü sipariş vermek istiyorum ama yaşadığım yerde nasıl bulacağım,bana yardımcı olabilecek varmı?Numaralı kullanıyorum bu arada,aylık etme tercihim yırtabiliyorum lensleri,aksilik çıkmasın diye aylık olarak kullanmak istiyorum.
arzu hanım başınızı ağrıtıyorum ama sorularımla.daha öncede yazmıştım fakat tereddütlerimi tam anlatamadım.şimdi mavi yeşil karışımı bi lens istiyorum demiştim.fakat bunun çok koyu değilde açık mavi tonlarında yani enazından koyu mavi lacivelt gibi durmasını istemiyorum.gözlerim koyu kahveydi.bu quartzolar bende çok açık durmuştu mesela.açık yeşil gri gibiydi.gözlerim -2.5 miyop bu arada.topazio düşünüyodum.fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz.inşallah bu sefer olcak.bide bazı sayfalarda bazı seriler daha açık felan yazıyo.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?