Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

idgul vazmı geçtinn
neyse sen mutlu olmuşsun çok sevindim resim ekelrsin artıkkk

charm icelarima asigim umarim arzucum zamanla crystallere de alisirim... haklisin acik tenliyim ondan yakismamis olabilir e yaz geldi zaten...:)

idgulcum bana da o sekilde geldi yani cor tarafini once denedim :)
bu arada sen resim yuklememissin benim crystallerden farkli mi senin crystaller?

Ezginazcim mesaj sayim yeterli degil resim eklemek icin. Duz tarafli kullanmaya bugun basladim. Album olusturdugum zaman oraya ekleyecegim. Sen sanirim her iki tarafinida denedin. Ben bu yuzunden cok memnunum diger tarafi haresiz ve bulanikti. Sayin Teknolog zahmet olmazsa benim resimleri eklermisiniz buraya? Ama bu ters tarafli olan resimler.. :)

tabiki canım eklerimmm..

idgulcum yok canim gercekte de boyle anlasilmaz sacmasapan koyu bulanik bir renk... simdiye kadar boyle cirkin bi crystal tonu gormemistim... ayrica dorduncu resmine bakiyorum senin crystallerle hic alakasi yok....
benim crystallerde boyama hatasi var kesinlikle defolu bir urun... uyduruk bir renk takilacak gibi diil igrenccc... param cope gitti.... hic kimse begenmedi... oysaki crystal herkesi hayran birakan bir lens(!)... bu lensin solusyonlarla adam olacagini hic sanmiyorum cunku defolu... ve ben artik yeni bir solotica almaya korkar oldum... cok uzgunum

Son düzenleme:

Begenmemene uzuldum ayni duygular bendede vardi seni cok iyi anliyorum. Insanin icine sinmeyince olmuyor. Benim 4. resimdeki renk flashtan oyle asla oyle bir renk olmuyor lensler beyaz yapay isiktan kaynakli.

VETMAAAAN 85 milyon mu çok pahalı ya aylık lens için.. 3aylık da kullanılsa aylık kullanım için üretilmiş lens değil mi bunlar 85 milyonsa uçmuş solotica nasıl satacak bunları anlamadm..ben topazio bi deniyim dicektim ama vazgeçtim şmdi :) topazionun aylığını denersen eğer foto koyar mısın çok merak ediyorum nasıl duracak :) nedense taktım topazioya rengi çok güzel çok beğeniyorum ama pörtlek durmasa bide

ya bende kristal istiyorum aslında ama bi cesaret edemiyorum senelik almaya numaralı alıcağım için birine verme şansımda olmaz daha sonra ama çok istiyorum of bi soloticalanamadım gitti

canım normalde cristal çift taraflı bir lens değil ,soloticada bu özelliğe sahip tek lens ıcemınt..
cristal'in tersi,nc tarafı,düz tarafı, cor tarafı
adının nc cristal olması ilk etabta beni yanılgıya düşürmüştü
bende nc tarafından ziyade cor tarafı yani lensin düzü benim gözlerimi daha çok açtığı için cor tarafını tercih etmiştim. ki,lensin tersini takıyormuşum ''oldu ,çok rahat '' diye içimden geçiriyordum,
ama sonra vetmanın onayı ile cor tarafın düz tarafı olduğunu öğrendim
yanma batma sorunu yok ise,takabilirsin,şahsen bende tersi -düzü fark etmiyor..
yani canım şuan senin kullandığın nc tarafı aslında lensin ters yüzü,bilgine

bu arada mutlu oldum paylaşımlarımız işe yarıyor ise,amacım bu yönde zaten.
deneyerek almadığımız için,bol bol paylaşım ve edinilen tecrübelerin aktarılımı en etkili yol:)

Son düzenleme:
rica ederim tatlımdilerim cristallerine de en kısa sürede alışırsın ...
defolu olduğunu düşünüyor isen ,aldığın yer ile irtibata geç netmakro resimlerini çek gönder.umarım değildir,kısmet
charm ıce larda benimde gözüm var ,ileride düşünüyorum bende

idgülcüm lensyakışmış ve rengi grimsi mavi benimkiler daha yeşilimsi sanırım ne zamandır takmadım bugün takıyim özendim:26:

Sevgili vetman, teşekkür ederim cevabınıza,
koyu renk göz üstüne grafita kullanan kimse yok mu bir kaç fotoğraf koysa :78:
baktım ama bulamadım forumda...

Arkadaslar buraya yazdıgımız cevapları nasıl silebiliyoruz sayfadan bilen varmı?

cnm sayfalardaa ilk yarım saat içinde düzeltme yapabiliyorsunn mesajlarında silmek yok artıkkk....o sekmeyi kaldırdılarrr...yönetimle irtibata geçmelisin silinmesini istediğin bişey varsa yoksa kendinn silemiyorsunnn

bunlarda benım damarlı ötesi b lomblarım:))renk enfes ama cok dogal dıl daha dogrusu soloticayı ogrdukten sorna dogal dill:))

Eklentiler

• $DSC00195.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $23488_386802723753_665643753_3769312_4919156_n-1.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $n665643753_985498_6556.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…