- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.181
Nilcim senin resimlerine bakarken kristallerin ters ve duzunu gordum. Bende yeni aldigim kristalleri haresiz cok acik diye degistirecektim acaba deyip tersini taktim ve yanlisligi anladim. Bende haresi varken neden hidrocor gibi duruyor diyordum. Fabrikadan oyle paketlenmis sanirim ben tersini denememistim sende goresiye kadar. Simdi cok guzel oldu az kalsin degistiriyordum. Uzun lafin kisasi paylasimlarin faydalari iyiki o resimleri eklemissin sana minnetarim
EZGİNAZCIM charm icelarıda baştan yadırgadın ama daha sonra alışmıştın?burcunun gözleri senden koyu sanıyorum tenide Bronz oda etkili lensin duruşunda herkezde farklı duruyor bu yüzden ..ama crstalleride zamanla begeneceğini düşünüyorum ben..
idgulcum bana da o sekilde geldi yani cor tarafini once denedim :)
bu arada sen resim yuklememissin benim crystallerden farkli mi senin crystaller?
orta kahve gözde crystal
Ezginazcim mesaj sayim yeterli degil resim eklemek icin. Duz tarafli kullanmaya bugun basladim. Album olusturdugum zaman oraya ekleyecegim. Sen sanirim her iki tarafinida denedin. Ben bu yuzunden cok memnunum diger tarafi haresiz ve bulanikti. Sayin Teknolog zahmet olmazsa benim resimleri eklermisiniz buraya? Ama bu ters tarafli olan resimler.. :)
idgulcum yok canim gercekte de boyle anlasilmaz sacmasapan koyu bulanik bir renk... simdiye kadar boyle cirkin bi crystal tonu gormemistim... ayrica dorduncu resmine bakiyorum senin crystallerle hic alakasi yok....
benim crystallerde boyama hatasi var kesinlikle... takilacak gibi diil igrenccc
Nilcim senin resimlerine bakarken kristallerin ters ve duzunu gordum. Bende yeni aldigim kristalleri haresiz cok acik diye degistirecektim acaba deyip tersini taktim ve yanlisligi anladim. Bende haresi varken neden hidrocor gibi duruyor diyordum. Fabrikadan oyle paketlenmis sanirim ben tersini denememistim sende goresiye kadar. Simdi cok guzel oldu az kalsin degistiriyordum. Uzun lafin kisasi paylasimlarin faydalari iyiki o resimleri eklemissin sana minnetarim
rica ederim tatlımNilcim canim benimmm iyi ki varsinCok tesekkur ederim ilgin icin... Lens seciminde de sonrasinda da hep yardimci oldun bana. Cok saol tatlim. Ben de farkli solusyonlar deneyeyim bakim:)
Crystal gercekten guzel bir lens ama charm icelarimin mavislerimin yerini asla alamaz:)
pamukcumm :) o zaman önerim natural colours mel çünkü natural colours mel su anda geçen seneye göre koyu 3 sene önceki haline geri döndürmüşler melleri 3 sene önce koyuydu gecen sene nc meller açıldı su an yine gecen seneye göre biraz daha koyuldu ama rengi çok tatlı oldu:)
sizin bahsettiğiniz rengi solotica alan bir arkadaşda görmüştüm biliyorum o rengi ve grafite rengine yakın zaten ben size önermeden önce grafite diyecektim siz zaten tespit etmişsiniz:)
Arkadaslar buraya yazdıgımız cevapları nasıl silebiliyoruz sayfadan bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?