Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım sen enrden aldın lensleri resim eklermisin kendi göz rengin ve cristalle flashız olursa süper olurr..

mesaj attımm ordan bana ulaşabilirsinn....talip olabilirimmm crsitallere...

canım sen enrden aldın lensleri resim eklermisin kendi göz rengin ve cristalle flashız olursa süper olurr..

mesaj attımm ordan bana ulaşabilirsinn....talip olabilirimmm crsitallere...

Size email attım. Kameramda çok farklı çıkıyor (kendisi ruhunu teslim etmek üzerede) buraya bile çok istememe rağmen resim ekleyemedim o yüzden. Gözlerim orta kahve güneşte bal rengi oluyor.
benim gözlerimi fazlasıyla açtı arkadaslarım alışmadıgından garipsiyorsun diyor fakat alışamadım. Koyu renk saçtan birden platin sarı olmak gibi bir şey.

crystallerim geldi hic mavilik yok koyu bulanik yesil bana malesef hic yakismadi yesil rengin bana yakismadigini biliyordum zaten burcudaki durusunu begenmistim malesef o tonla uzaktan yakindan alakasi yok numarali lensleri bastan mi saviyorlar ne

Son düzenleme:
crystallerim geldi hic mavilik yok koyu bulanik yesil bana malesef hic yakismadi yesil rengin bana yakismadigini biliyordum zaten burcudaki durusunu begenmistim malesef o tonla uzaktan yakindan alakasi yok numarali lensleri bastan mi saviyorlar ne

ezginaz resim ekle bakalaımm nasılmış??
nasıl durdu sende grimi??

canim yukarida da yazdigim gibi koyu ve bulanik yesil igrenc duruyor grilik yok

cnm hemen karamsar yaklaşma,şimdi yeni daha rengi çiğ durur solüsyona koy biraz bekle 1 hafta kadar ozaman rengi oturuyo,bide böle evin farklı yerlerine git taktıktan sora,çok değişiyo rengi bence sana yakışmıştır cristal bi foto eklede bizde yorum yapalım

Kızlaaaaaaaaaaaaaar

leventte ki lens denettiren yerden geliyorum şimdi deneyimlerimi yazıyorum...

Ben ki esmer tenli kara kaşlı koyu kahve gözlü biriyim...ilk taktıgım renk quartzo oldu ama hiiiiç yakışmadı berbat durdu

charm meeeeeel işte bu renkkkk vvarya bu renk mhteşem gözümü de öyle açtı ki şaşırdım kaldım burada rengi gözümü tam açmadı diyenlere inat resmen gözüm böyle yag yeşili gibi varya ela yeşil arası muhteşem bir göz oldu charme serisi dehşet birşey

cristal taktım gri oldu bana hiiiç yakışmadı

ocre denedim koyu ela göz gibi durdu o da olmadı

ya vetmaaaaaannn charme mel ne kadar birde benim taktıgım seri yeni seriydi üzerinde 2016 yazıyordu

eski seri daha mı açık yoksa daha mı koyu ?

Ve solotica o kadar lens kullandım freshlook b&l berbattı hepsi ama bu varya lens oldugunu anlamadım bile ortasındaki kahverengi rengimle mel o kadar bütünleşti ki pupili dar kızlar alırken korkmayın hidrocorda taktım benim göz bebegim ufaktır normalde taşma felan olmadı ama charm çok asil yaaa

resmen bihterin ve tugba büyüküstünün gözleri gibi durdu aşıok oldummmm

Mrymm müthis görünüyorlar :) tam istedigim renk diyebilirim.. Cok güzel olmus gercekten güle güle kullan bende alicam bu serinin charm melini... Alıpta memnun kalmayan birinden de alabilirim :))

cok saol :) memnunum sımdılık ya hadı hayrlısı.ışıkta bıraz yeşile donuyorlar dönmeseydi daha ıyı olurdu aslında

ya arkadaşlar uzun süredir takip edemiyorm çok şey değişmiş soloticalarda. benim kafam yine karıştı ben şuana kadar hep giallo kullandım soloticadanda hep vazgeçmek zorunda kaldm gialloyla aynı tonda bi rengini yakalayamadığım için (cor yada nc mel açık kalıyor, cor verdede çok koyu kalır diye korktum charm seriside hiç düşünmüyorum hareden dolayı) şimdi bakıyorumda renklere bişeyler olmş yeni seri koyulaştı denmiş meller ne durumda peki? varmı gialloyla aynı duran bi renk nc mel koyuldumu giallo gibi mi oldu yoksa hala açık mı yada verde de bi değişklik var mı ? lensin rengi çok doğal dursun gibi bi takıntım var bu yüzden giallo rengine taktım bi gram açık yada koyu istemiyorum ama o kadar rahatsızki artık dayanamıycam çürümeye bıraktım onları ve tabiki solotica aramaya başladım hemen ama ne alcam bilmiyorum puff

katılıyorum sana :)

Canım bu bahsettiğin denettiren yer nerde tam olarak? Birde her seri varmı ellerinde? hidrosummer gloss serisinden alıcam ben yani bu seri varmı? Hani varsa bende bir gideyim oraya denemek için

charm melde hare yok. etrafında sıyah seritten bahsedıyosan bellı bıle olmuyo takınca

charm melde hare yok. etrafında sıyah seritten bahsedıyosan bellı bıle olmuyo takınca

ewt ondan bahsediyorum yanlış yazmışım biliyorum çok güzel duruyor ama takıntı halinde bende doğal durması sonçta kendi gözüm okadar şeritli değil o yüzden direk bi değişiklik olduğu anlaşılıyor ama diğer türlü sadece hafif rengi değişiyor onuda kimse farkedem,yor lens olduğunu yani giallo kullanırken bu hep böyle oldu kimse anlayamadı ama adore bi verde kullanmştım o şeritliydi zorda olsa yinede anlaşılıyordu biraz. bilemiyorm kafam karışık sanırım deneyip görmek en iyisi ama onada vaktim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…