Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

valla canım adresi aynen şöyle nispetiye xxxxxxxx var orada çaprazında canım karsısında

valla onu bunu bilmemde charm mell mükemmel ya testerlerin içinde bir sürü renk vardı canım benim denediklerim ocre quartzo mel cristal maviye elim gitmedi bile çünkü yakışmaz bana biliyorum

alıcam en kısa zamanda valla bundan gerçek göz gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
genemı beyenmedın canım (((((

begenmedim tatlim resimdekinden daha koyu bulanik bir sey igrenc otesi
crystal guzel bir renk.... benim sansizligim bana gelenlerin boyamasi kotu(((
nilcim sendeki crystaller nasil renk degistirdi bir ara okumustum yazini degisik solusyonlar kullanmissin rica etsem bir kere daha anlatir misin

Son düzenleme:

whiskeycim rengini acmak icin hangi marka solusyon kullanmaliyim bi tavsiyen var mi

whiskeycim rengini acmak icin hangi marka solusyon kullanmaliyim bi tavsiyen var mi

var cnm.benim cristaller ilk geldiğinde koyu yeşildi sonradan mavi oldu, bunuda bilmeden yaptım.nasıl yaptım anlatayım.

bigün bi optikteydim minik solüsyonlardan vardı çantada bulundurmak için.onlardan aldım 1 haftaya kalmadı rengi masmavi gri bişey oldu,hatta kabında dururken yeşillikten eser yoktu direk gri-beyaz görünüyodu solüsyonun ismide ''freshcare''

EZGİNAZCIM charm icelarıda baştan yadırgadın ama daha sonra alışmıştın?burcunun gözleri senden koyu sanıyorum tenide Bronz oda etkili lensin duruşunda herkezde farklı duruyor bu yüzden ..ama crstalleride zamanla begeneceğini düşünüyorum ben..

Son düzenleme:
arzucum yeni mellerin renkleri ne alemde bilgi verebilirmisin koyuldu diyolardı en son ben verdeyle mel arası bi renk istiyorum hep eğer nc meller baya bi koyu olduysa istediğim renge ulaşmış demektir yada hidrocor verdeler hafif açıldıysa :) ?

Merhaba, ben yeni üye oldum buraya.
15-16 yıldır lens kullanıyorum, 5 yıldır da renkli kullanıyorum.
ciba vision un illusion serisinden deep blue favorimdi ta ki.. soloticaları burada okuyuncaya dek.
aklıma düştüler şimdi ama renk konusunda çok kararsızım.
bugüne kadar hep koyu mavi kullandım. tenim açık ama saçlarım siyah, gözlerim de koyu kahve.
nc quartzo veya grafite, hangisi daha güzel durur karar veremiyorum. ne dersinizz...:26:

canım öncelikle güle güle kullan..
ilk etabta yadırgama,bir çoğumuzda oluyor aslında,ama bir süre beklemek gerek,lens geldiğinde ilk günden farklı bil hal alıyor daha sonra solüsyona girince.ben tek solüsyon kullanmadım.wishkey'in dediği gibi bende aldım fresh care ve cidden matlaşan lenslerimi berraklaştırmıştı ama bir süre sonra sürekli aynı solüsyonu kullanınca lens o solüsyona alıştı bende bu kez gittim souflon aldım..sonra anladım ki,solüsyon değişimi yaparak lenslerimi berrak kullanmaya başladım.mesela bugün taktım fresh care da idi,akşam kabına koyarken souflon koydum vs böyle yapınca lenslerimi berrak-matsız kullanmaya başladım..
cristallerin henüz çok yeni,zaman tanı onlara soloticanın bana göre en özel lensi cristal..yeşil sevmeyen benim ,en sevdiğim lensim hala..
sende haklısın,hepimiz büyük hevesle hatta beklentilerle bekliyoruz ki lensi:)
aslında bunu yapmamk gerek,lens te saç rengini değiştirmek ile eş değer aslında.nasıl ki,röfle-balyaj yaptırınca ilk günler alışamıyoruz,rebgin oturmasını beklemek gerekiyor bu da öyle bişey..gerek saçı gerek lensi makyaj ve ten rengimizle daha uygun kılabiliriz:)ama herşeye rağmen içimize sinmiyor ise yapılacak bişi yoktur tabii.gözünü hiç açmayan bir ton için(bendeki duruşu ile ocre) yada tam aksine car car bağıran bir lens için çok bişi yapılamaz tabii ama cristal bu kategoride olan bir ton değil

pamukcumm :) o zaman önerim natural colours mel çünkü natural colours mel su anda geçen seneye göre koyu 3 sene önceki haline geri döndürmüşler melleri 3 sene önce koyuydu gecen sene nc meller açıldı su an yine gecen seneye göre biraz daha koyuldu ama rengi çok tatlı oldu:)

sizin bahsettiğiniz rengi solotica alan bir arkadaşda görmüştüm biliyorum o rengi ve grafite rengine yakın zaten ben size önermeden önce grafite diyecektim siz zaten tespit etmişsiniz:)

orta kahve gözde crystal

Eklentiler

• $ece.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $ece2.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $ece3.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 48
ezgi rahatlık olarak nasıl cristal birde bombe nasıl bombelimi duruyorr??
çok açtımı göz rengini ?? bunlar flashsızmı resimler yani??

ezgi rahatlık olarak nasıl cristal birde bombe nasıl bombelimi duruyorr??
çok açtımı göz rengini ?? bunlar flashsızmı resimler yani??

canim cok rahatlar gozlerimde lens oldugunu hissetmiyorum.. bombe olayi da yok.. yalniz sanki bana buyuk geldi nc serisi..
bir resimde sadece tek gozumde crystal var bak bakalim acmis mi :)
yesil lens sevenler icin gercekten guzel bir lens ve cok dogallar ama iste bana yakismiyor daha dogrusu ben sevmiyorum yesil rengi.. burcunun eski crystalleri gibi olsun istiyordum.. benim crystallerde grilik mavilik hic yok su an itibariyle..
bunlar webcam cekimleri ama gercekte de boyle duruyorlar yani aynaya baktigimda da bu renge yakin :)

Son düzenleme:

canim cok tesekkur ederim ilgin icin freshcare i deneyelim bakalim umarim bende de ayni sonucu verir

Son düzenleme:

Nilcim canim benimmm iyi ki varsin Cok tesekkur ederim ilgin icin... Lens seciminde de sonrasinda da hep yardimci oldun bana. Cok saol tatlim. Ben de farkli solusyonlar deneyeyim bakim:)
Crystal gercekten guzel bir lens ama charm icelarimin mavislerimin yerini asla alamaz:)

Nilcim senin resimlerine bakarken kristallerin ters ve duzunu gordum. Bende yeni aldigim kristalleri haresiz cok acik diye degistirecektim acaba deyip tersini taktim ve yanlisligi anladim. Bende haresi varken neden hidrocor gibi duruyor diyordum. Fabrikadan oyle paketlenmis sanirim ben tersini denememistim sende goresiye kadar. Simdi cok guzel oldu az kalsin degistiriyordum. Uzun lafin kisasi paylasimlarin faydalari iyiki o resimleri eklemissin sana minnetarim

idgulcum bana da o sekilde geldi yani cor tarafini once denedim :)
bu arada sen resim yuklememissin benim crystallerden farkli mi senin crystaller?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…