- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.201
Eki Görüntüle 203664
Eki Görüntüle 203665
Eki Görüntüle 203666
flaşla resmen ice gibi duruyor cristalleralbüme tam yüz ekledim flaşlı lensler
Eki Görüntüle 203664
Eki Görüntüle 203665
Eki Görüntüle 203666
flaşla resmen ice gibi duruyor cristalleralbüme tam yüz ekledim flaşlı lensler
bunlarda benım damarlı ötesi b lomblarım:))renk enfes ama cok dogal dıl daha dogrusu soloticayı ogrdukten sorna dogal dill:))
bunlar b lombların hngi rengi resimde güzl durmuş ama yakındn çok mu damarlı duruyo
lıght green canım bunlar,yanı alt tabanın koyuysa cok damarlı durmuo ama acık gozde sonuc felaket ıgrenc duruo,bende cok bellı olmuo lens oldugu dogrusu genelde anlamıolar
fotoda güzl durmuş istediğim renge yakın b.lomb aqua düşrünüyordum ama netde bulamdım fotolsrını light greende güzlmiş ben b.lombun dark green kulladım pek damarlı durmadı göz rengim koyu kahve dediğn gibi alt taban koyu oldugundan sanırım aslında topazio aylık almayı düşünüyordum fiyatı birz yüksek geldi bide denenmiş fotoda olmayınca cesaret edemedim b.lombun light green gece belli oluyormu benm kullandıgım dark greenler gece rengi hiç belli olmuyordu
dark green lıght greene gore koyu bayagı,gece bellı olouo ama tabı topazıo kadar bellı olcagını sanmam cnm,agua cok canlı duruo onuda denemıstım yanlıs hatırlamıosam lıght green daha dogal duruo
gule gule kullan sımıdıden canım:))ama deneme sansın varsa denemeden alma derım her gozde farklı duruo lenslerhım tşk ederim ben b.lomb aquyaı almaya karar vreyim
VETMAAAAN 85 milyon muçok pahalı ya aylık lens için.. 3aylık da kullanılsa aylık kullanım için üretilmiş lens değil mi bunlar 85 milyonsa uçmuş solotica nasıl satacak bunları anlamadm..ben topazio bi deniyim dicektim ama vazgeçtim şmdi :) topazionun aylığını denersen eğer foto koyar mısın çok merak ediyorum nasıl duracak :) nedense taktım topazioya rengi çok güzel çok beğeniyorum ama pörtlek durmasa bide
canım merhaba bende dün arzu hanımdan lens aldım ve bana yakışmadı 15 dk gözümde kaldı...özelden mesaj atamıyorum bana mesaj atabilir misin
arkadaşlar ben dün 1 yıllık topazi lens aldım ve yakışmadığından dolayı(gözüm açık renk) başka bir arkadaşa vermek istiyorum özelden mesaj atamıyorum bana ulaşırsanız sevinirim
pegasus0687@hotmail.com
özelden mesaj attım ama ben mel veye cristal istiyordumm başka arkadaşlar ilgilenebilir sevgiler..
birde birşey sorucam acaba şeffaf numaralı lens üzerine renkli lens takılabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?