Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben çok isteyerek aldım aslında ama çapı sanırım büyük geldi benim gözlerim küçük biraz küçüğü olsa alıcan ama yokmuş.

canım özelden telimi attımm..
birde mailimii resim gönderebilirmisin gözünde çekilmişş....
koyu serimi görmek istiyorumm...sonraa okey vercem sana sevgiler..

bu resımlerı gorunce gozum ınsan crıstalden quartzoya kaymıo dıll:))ama gercekten cok basarılı herkeste boyle dogal durmuo,bide bırı daha vardı ondada cok hostuu bu lens

ne güzel sözler bunlar..çok tş ederim..
bence herkese yakışır ya lensler süper

flaşla resmen ice gibi duruyor cristaller albüme tam yüz ekledim flaşlı lensler

BERRYYYYYY bayıldım çok güzel olmuş crystallar hafif taşması vardı sanki ilk aldığında şmdi o gitmiş oturmuş göze lens..

sevgili ÖZLEM quartzonun ilk kez bir gözde pörtlek durmadığını görüyorum ve bayılıyorum işte bu duruşa..sanırım senin göz yapından kaynaklı bu durum.. çooook yakışıyor sana quartzolar esmeraldalarını açıkçası beğenmedim ama quartzo tek kelimeyle müthiş bundan daha güzel duramaz bu renk gözlerde diye düşünüyorum çok güzelllll

canım merhaba bende dün arzu hanımdan lens aldım ve bana yakışmadı 15 dk gözümde kaldı...özelden mesaj atamıyorum bana mesaj atabilir misin

canım teşekkür ederim ama topazio yıllık düşünmüyorum..

MORRISON B-A-Y-I-L-D-I-M harika bunlar nasıl güzel durmuş sende öyle çok hoş çok doğal takmalısın bence bunları gece olmasa da günlük lens için çok soft bir renk olmuş çok beğendim ben tabi bu benim görüşüm

ayrıca ne kadar temiz ve duru bir cildin var pırıl pırıl maşallah..:)

ayrıca ne kadar temiz ve duru bir cildin var pırıl pırıl maşallah..:)

Brownicim çok çok teşekkür ederim iltifat etmişsin =)) Cildim biraz sorunlu aslında bugünlerde tonikti peelingti uğraşıyorum =)) Grafite çok soft bir mavi lacivert ve gri yansımaları da var. Gün ışığında kullanmayı düşünüyorum bende bundan sonra. Çok ışık alan ortamlarda güzel duruyor en azından. Biraz daha açık renk bal rengine yakın gözlerde sonuç çok daha iyi olacaktır.

morrison charme grafitte ne kadar güzel olmuş,grisi bol bir koyu mavi,solüsyonla açsan çok daha belirgin olur,zaten grilik var baya açıyor souflon bir hafta içinde renkleri,pupil de çok küçükmüş çok beğendim duruşunu charmı büyük pupilli sanırdım ne kadar küçükmüş,harika durmuş

Çok teşekkür ederim canım. Arkadaşıma sordum akşam ne renk gözüküyor diye gri mavi görünüyor dedi, bana grili renkler daha iyi oluyor, mavi ağırlıklı renkler yakışmıyor o yüzden biraz açılsalar çok iyi olur. dediğin gibi souflon'u birkaç kişi daha tavsiye etti, matlaştırır diye korkuyorum ama kullanacağım yinede =))

Özlem, quartzolar şahane durmuş. Bir pinaxtaki bir de sendeki duruşuna hayran oldum resmen =)) Her lens kişiden kişiye ne kadar farklı duruyor. Normalde bana yapay gelirdi opak seri ama sende kendi gözün gibi durmuş. Hiç çıkartma sen bunları, güle güle güzel günlerde kullan canım =))

canım ya çok tş ederim..ne güzel sözler bunlar..bende pianaxta görüp bayılmıştım,bu rengi sevmemi sağlıyan kişide kendisidir..şimdi bendede güzel durduğunu duymak çok hoşuma gitti

şUan EVDE OLANLARR TV8 AÇSINLARRR SUNUCU LENS TAKMIŞŞ SÜPER BİŞEYY...RENGİNİ BULABİLSEK KEŞKEE..

Son düzenleme:
merhaba kızlar dün tesaüf tv de ziynet salinin klibi vardı gözünde hidrocharm mel var dikkat edin sizde oda keşfetmiş soloticaları çünkü gözleri kahverengiydi şimdi charm mel var gözünde:)

Son düzenleme:

amazonlarda aylık ve soloticaların yanından geçemez netten baktım 60-65 tl solotica yeni çıkardı 85 tl olması çok normal 45-50 tl de olmazdı zaten amazonlara bile baksanıza :)) belki zamanla biraz daha iner şu an fiyatlar böyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…