- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.241
canım sen enden beğenmedin???
göz rengin ne ve nasıl durdu sende mellerr renk nasıldı??
ben çok isteyerek aldım aslında ama çapı sanırım büyük geldi benim gözlerim küçük biraz küçüğü olsa alıcan ama yokmuş.
bu resımlerı gorunce gozum ınsan crıstalden quartzoya kaymıo dıll:))ama gercekten cok basarılı herkeste boyle dogal durmuo,bide bırı daha vardı ondada cok hostuu bu lens
flaşla resmen ice gibi duruyor cristalleralbüme tam yüz ekledim flaşlı lensler
guartzooo
canım merhaba bende dün arzu hanımdan lens aldım ve bana yakışmadı 15 dk gözümde kaldı...özelden mesaj atamıyorum bana mesaj atabilir misin
Koyu kahve gözde Charm Grafite. Aylar oldu bu lenslerimi alalı ama renk çok koyu olduğu için kullanmak içimden gelmemişti, gün ışığında deneyip kaplarına geri koymuştum. Fırsat bulunca birkaç fotoğraf çektim, 02.2015 son kullanma tarihli, yeni seri mi oluyor tam bilemiyorum. Koyu gözde grafite'nin duruşunu merak edenlere fikir olması açısından ekliyorum. Resimler gün ışığında flaşsız olarak çekildi. Makinem renkleri tam yakalayamadığı için makro çekmek zorunda kaldım, dolayısıyla iki göz birden ekleyemiyorum idare edin
Koyu kahve gözde Charm Grafite. Aylar oldu bu lenslerimi alalı ama renk çok koyu olduğu için kullanmak içimden gelmemişti, gün ışığında deneyip kaplarına geri koymuştum. Fırsat bulunca birkaç fotoğraf çektim, 02.2015 son kullanma tarihli, yeni seri mi oluyor tam bilemiyorum. Koyu gözde grafite'nin duruşunu merak edenlere fikir olması açısından ekliyorum. Resimler gün ışığında flaşsız olarak çekildi. Makinem renkleri tam yakalayamadığı için makro çekmek zorunda kaldım, dolayısıyla iki göz birden ekleyemiyorum idare edin
ayrıca ne kadar temiz ve duru bir cildin var pırıl pırıl maşallah..:)
morrison charme grafitte ne kadar güzel olmuş,grisi bol bir koyu mavi,solüsyonla açsan çok daha belirgin olur,zaten grilik var baya açıyor souflon bir hafta içinde renkleri,pupil de çok küçükmüş çok beğendim duruşunu charmı büyük pupilli sanırdım ne kadar küçükmüş,harika durmuş
Özlem, quartzolar şahane durmuş. Bir pinaxtaki bir de sendeki duruşuna hayran oldum resmen =)) Her lens kişiden kişiye ne kadar farklı duruyor. Normalde bana yapay gelirdi opak seri ama sende kendi gözün gibi durmuş. Hiç çıkartma sen bunları, güle güle güzel günlerde kullan canım =))
şUan EVDE OLANLARR TV8 AÇSINLARRR SUNUCU LENS TAKMIŞŞ SÜPER BİŞEYY...RENGİNİ BULABİLSEK KEŞKEE..
teknolog sen charm melleri aldın mı arkadaştan ?
VETMAAAAN 85 milyon muçok pahalı ya aylık lens için.. 3aylık da kullanılsa aylık kullanım için üretilmiş lens değil mi bunlar 85 milyonsa uçmuş solotica nasıl satacak bunları anlamadm..ben topazio bi deniyim dicektim ama vazgeçtim şmdi :) topazionun aylığını denersen eğer foto koyar mısın çok merak ediyorum nasıl duracak :) nedense taktım topazioya rengi çok güzel çok beğeniyorum ama pörtlek durmasa bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?