- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.261
amazonlarda aylık ve soloticaların yanından geçemez netten baktım 60-65 tl solotica yeni çıkardı 85 tl olması çok normal 45-50 tl de olmazdı zaten amazonlara bile baksanıza :)) belki zamanla biraz daha iner şu an fiyatlar böyle
arzu ablaa gecmıo 2günnn:))nasıl durcak crıstaller cok merak edıyorum:))))
amazonlarda aylık ve soloticaların yanından geçemez netten baktım 60-65 tl solotica yeni çıkardı 85 tl olması çok normal 45-50 tl de olmazdı zaten amazonlara bile baksanıza :)) belki zamanla biraz daha iner şu an fiyatlar böyle
ay bende meraklandım şimdi cnm iyi durcak yaa ben biliyorum güzele ne yakışmaz
ne guzel sozler bunlar canım bnmm ınsallah yakısır yaa
Koyu kahve gözde Charm Grafite. Aylar oldu bu lenslerimi alalı ama renk çok koyu olduğu için kullanmak içimden gelmemişti, gün ışığında deneyip kaplarına geri koymuştum. Fırsat bulunca birkaç fotoğraf çektim, 02.2015 son kullanma tarihli, yeni seri mi oluyor tam bilemiyorum. Koyu gözde grafite'nin duruşunu merak edenlere fikir olması açısından ekliyorum. Resimler gün ışığında flaşsız olarak çekildi. Makinem renkleri tam yakalayamadığı için makro çekmek zorunda kaldım, dolayısıyla iki göz birden ekleyemiyorum idare edin
sieraa canım 5 de yazmışsın bu cevabı heycandan uyuyamıyormusun
ay bende meraklandım şimdi cnm iyi durcak yaa ben biliyorum güzele ne yakışmaz
cnm senin cristaller aylık mı yoksa yıllık mı
bende crystal yokki cnm sattım ama yıllıktı
cnm yanlış yerden alıntı yapmışm sorry soru sana değildir
arzu abla bızım lensler daha gelmedıııııı
Özlem, quartzolar şahane durmuş. Bir pinaxtaki bir de sendeki duruşuna hayran oldum resmen =)) Her lens kişiden kişiye ne kadar farklı duruyor. Normalde bana yapay gelirdi opak seri ama sende kendi gözün gibi durmuş. Hiç çıkartma sen bunları, güle güle güzel günlerde kullan canım =))
canım ya çok tş ederim..ne güzel sözler bunlar..bende pianaxta görüp bayılmıştım,bu rengi sevmemi sağlıyan kişide kendisidir..şimdi bendede güzel durduğunu duymak çok hoşuma gitti
Morrison tesekkür ederim canim :)
pinaxda cristalde enfes durmustu,nil ve pinax crıstalı cok guzel tasıolar
çok güzel olmuşlar canım, ben çok seviyorum böyle belli belirsiz lensleri.
ben de sevgili vetman aracılığıyla verdim grafitelerimin siparişini, sabırsızlıkla bekliyorum şimdiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?