Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzu ablaa gecmıo 2günnn:))nasıl durcak crıstaller cok merak edıyorum:))))

arzu hanımcım ben de sizden lens almak istiyorum ama size özelden msj atamıyorum, yorum sayım dolmamış( nc quartzo almak istiyorum ama benimkiler numaralı, ödemeyi nasıl yapıyoruz, bana özelden mail adresinizi atarsanız ordan irtibat kurabiliriz. çok teşekkürler:)

arzu abla bızım lensler daha gelmedıııııı

aynı durumda ben olsam bende uyuyamazdım sanırım. siz aylık mı aldınız senelik mi acaba birde gelince fotoğraf ekler misiniz?

çok güzel olmuşlar canım, ben çok seviyorum böyle belli belirsiz lensleri.
ben de sevgili vetman aracılığıyla verdim grafitelerimin siparişini, sabırsızlıkla bekliyorum şimdiii...

ben amazonda almıyorum ztn ki aylık lens 40-50den fazla çok abartı geliyor bana sonuçta bunlar 1 ay takmak için üretilmiş lensler bu yüzden 3 ay takmak da doğru değil 85 lira çok çok fazla sadece bunu söylemek istedim inşallah fiyatlar düşer de topazio alırım :)

arkadaslar gecenlerde dis doktoruna gittim... kadinin gozleri dikkatimi cekti. crystalle ayni renk, yesil gri... gozlerinizde lens mi var diye sordum megerse kendi gozleriymis

Morrison tesekkür ederim canim :)

canım ya çok tş ederim..ne güzel sözler bunlar..bende pianaxta görüp bayılmıştım,bu rengi sevmemi sağlıyan kişide kendisidir..şimdi bendede güzel durduğunu duymak çok hoşuma gitti

Iyiki de sevmissin Özlem :) Quartzoyu en iyi taşiyanlardansin bence :)

çok güzel olmuşlar canım, ben çok seviyorum böyle belli belirsiz lensleri.
ben de sevgili vetman aracılığıyla verdim grafitelerimin siparişini, sabırsızlıkla bekliyorum şimdiii...

Çok teşekkür ederim canım. Ben de Vetman'dan almıştım grafiteleri. Umarım istediğin tonu yakalarsın ve beğenirsin =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…