Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar hatırlatmak istiyorum,

Sitemizde 2. el lens satışı veya takasına izin verilmemektedir. Paylaşımlarınızı bu yönde yapmanızı rica ederim.

Güzel paylaşımlar dilerim

benimkim 2015 vetmandan en yeşilini istemiştimsenin kaş göz süper bence günışığında süperdir eminim

benımkıde 03 2015 berry ozellıkle senın serıden ıstettım son kalmıs ben aldım:)))ama fotolardanmı gozundenmı anlamadım sende daha aqua duruo,daha yesıl sankı?sanada oyle geldımı cnm

sierracım gözün aydın almışsın crystalleri çokda güzel yorum vermişsin teşekkür ederim:)
senin gözlerin beryden biraz daha koyu sanıyorum yoksa lensleriniz tıpatıp aynı seri son seri alsaydın daha mavi duracaktı sende crystaller ama çok begendim kaşın gözün çok güzel maşşallah güle güle kullan

sagol arzu ablacım,berryde aqua duruo crıstaller bende daha grı gıbı demı?serı aynı evet 03 2015,ama alt taban farklı:)

sagol canım,gercekten bende gri durdu bunlar resmen quartzonun dogalı,gozumde dahada dogal duruo:)))ama ben berry gıbı aqua dursun ıstıodum iste

daha yeni çıktı şişeden ama,ne renk alacağı belli olmaz,bir de solüsyon etkisi var,iki etki de çok değiştiriyor rengi,şu anda tam quartzo gibi gözüküyor,yeşile bakan gri dimi gerçekte,bu ton çok güzelcor sende hep hare yapıyor çok hoş

evet canım yesıle bakan acık grı,sagol ne guzel sozler bunlar moral oldu:)))bende harelı duruo evet,crıstalın bı tarafı harelı zaten,yarı harelı bır lens,bır tarafı daha acık bır tarafı daha koyu bır ton,sevdım aslında ama ne bılım beklentım aqua yesıl gıbı durmasıydı sanırım ondan

bence güzel bir gri olmuş siera benim göz rengim biraz daha açık bende bronz makyajla belirginleştiriyorum bayağa beyazım.Bende yeşil mavi arası bir renk kızıma sordum açık havada mavi dedi.Kuzenim mavi yeşil dedi solüsyonla değişir

hangı solusyonu kullansam senınkıne yakın bı renk elde ederım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…