- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.281
whiskeycim kullandigin solusyon freshcare aqua miydi
evet cnm mavi-beyaz bi kutusu var,beyaz baskın
canım yıllık crıstall
nasıl beğendinmi sanki grimsi olmuş biraz güle güle kullan tembelliğimden ötürü affet beni seni çok beklettim
benimkim 2015 vetmandan en yeşilini istemiştimsenin kaş göz süper bence günışığında süperdir eminim
nasıl beğendinmi sanki grimsi olmuş biraz güle güle kullan tembelliğimden ötürü affet beni seni çok beklettim
sierracım gözün aydın almışsın crystalleri çokda güzel yorum vermişsin teşekkür ederim:)
senin gözlerin beryden biraz daha koyu sanıyorum yoksa lensleriniz tıpatıp aynı seri son seri alsaydın daha mavi duracaktı sende crystaller ama çok begendim kaşın gözün çok güzel maşşallah güle güle kullan
Harika olmuş sierra,bence de quartzo gibi olmuşdaha doğalı tabi,çok güzel çok severim gri tonlarını,güle güle kullan
sagol canım,gercekten bende gri durdu bunlar resmen quartzonun dogalı,gozumde dahada dogal duruo:)))ama ben berry gıbı aqua dursun ıstıodum iste
daha yeni çıktı şişeden ama,ne renk alacağı belli olmaz,bir de solüsyon etkisi var,iki etki de çok değiştiriyor rengi,şu anda tam quartzo gibi gözüküyor,yeşile bakan gri dimi gerçekte,bu ton çok güzelcor sende hep hare yapıyor çok hoş
bence güzel bir gri olmuş siera benim göz rengim biraz daha açık bende bronz makyajla belirginleştiriyorum bayağa beyazım.Bende yeşil mavi arası bir renk kızıma sordum açık havada mavi dedi.Kuzenim mavi yeşil dedi solüsyonla değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?