- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.301
Siera bak bekledigine degmis :) cok güzel görünüyor cristalli gözlerin :) güle güle kullan cnm.
aa nasıl değişik cnm yaa yemyeşil durmuş ve i-na-nıl-mazzz doğal !!!! güle güle kullan cnm
sierracım gözün aydın almışsın crystalleri çokda güzel yorum vermişsin teşekkür ederim:)
senin gözlerin beryden biraz daha koyu sanıyorum yoksa lensleriniz tıpatıp aynı seri son seri alsaydın daha mavi duracaktı sende crystaller ama çok begendim kaşın gözün çok güzel maşşallah güle güle kullan
sieracim rengi cok guzel iyi gunlerde kullan cnm gozlerin de gercekten guzel
canimmmmmm harika bunlar cok cok cok güzel olmus bayildim! Rengini buldun iste tatlim baska arayislara girme
evet canımmm quartzodan çok çok daha güzellerr...
ama charm gibi durmuyorlar deilmi...ters takmış olabilirsin demeyin her iki tarafınıda taktımm...diğeri daha silik göz çevresi haresi yanii bu biraz daha belirginn oldu...
evett rengim yeşil benimm sanırım eski ocrelerde güzle olur kanımca bendee
albüme ekledim resimleri flashsızda varr...bakabilirsiniz sonra kaldırcam resimlerii
ice mint artık üretilmiyor demiştiler bana aldığım yerde yaa pff..( drsezin , ben quartzo denemiştim ama doğal dursun istiyorsan tavsiye etmem, rengini açar ama doğal durmaz. gri-mavi çok az yeşil karışımı bir renk istiyorsan benim aldığım cyristal ı tavsiye edebilirim.yeşil tonu ice mint e göre nispeten daha az ama doğal ve güzel durdu bende ice rengine göre. bu arada benim gözüme ışık tutmadan gözbebeğim farkedilmiyor o derece koyu renk yani.
çoookk tşkr ederim canm sana da..biraz geç kaldım nöbet vs bugün bakabiliorum ancak=)yaaa ben de dediğin gibi quartzoyu eledim..grafite düşünüorum,ice veya crystal..icemint de olabilir..baya bi video foto falan baktım fırsat buldukça..doğallık konusunda tereddüte düşersem gene nc mel alıcam zaten napıyım..bu gidişle alamıycam( pat die almıştım mel i..bi de şunu sorsam acaba esmerimsi buğday tenli birinde hangi ton mavi daha hoş oluyo sizce??sanki saç da siyahsa daha koyu bi mavi diorum ben ama ??:)
cristal griye calan bır renk,quartzonun rengını sevdıysenız,cristal quartzonun aynı rengı sadece dogalı,inanılmaz dogal duruyor,benm albumdekı fotolara bakabılısnız
ismini yazmamışımmm...
charm mel..
dzuzumcu arkadşaımdan aldımmm...kendisi vetmandan almıştı çok kayma oluyorr büyük gelmi gözüne yazmıştı topiğe kendisinee burdan teşekür ederim bir günde elime geçti hayret ettimmm daha öncekine ulaşana kadarrr ecel terleri dökmüştümm...gerçi adres hatalı yazılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?