Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzucum bendeki crystaller 09/2015 son kullanim tarihli yani yeni seriden mi oluyor koyu ve mavi yesil duruyor renk ortama gore degisiyor grilik yok gozlerim koyu olmadigi icin mi acaba yoksa lensten mi

Son düzenleme:
sieracim rengi cok guzel iyi gunlerde kullan cnm gozlerin de gercekten guzel

sagol canım benım,sende mavı yesıl durmsu ne guzel,mavıye yesıl arası aqua dursaydı keske bendede:)))yesıl grı duuro bende,sanırım koyu renk gozlerde daha ıyı sonuc verıo su yesılı gıbı oluo tam,sen foto koymusmuydun cam

ismini yazmamışımmm...
charm mel..

dzuzumcu arkadşaımdan aldımmm...kendisi vetmandan almıştı çok kayma oluyorr büyük gelmi gözüne yazmıştı topiğe kendisinee burdan teşekür ederim bir günde elime geçti hayret ettimmm daha öncekine ulaşana kadarrr ecel terleri dökmüştümm...gerçi adres hatalı yazılmıştı

canimmmmmm harika bunlar cok cok cok güzel olmus bayildim! Rengini buldun iste tatlim baska arayislara girme

evet canımmm quartzodan çok çok daha güzellerr...
ama charm gibi durmuyorlar deilmi...ters takmış olabilirsin demeyin her iki tarafınıda taktımm...diğeri daha silik göz çevresi haresi yanii bu biraz daha belirginn oldu...

evett rengim yeşil benimm sanırım eski ocrelerde güzle olur kanımca bendee

albüme ekledim resimleri flashsızda varr...bakabilirsiniz sonra kaldırcam resimlerii

Son düzenleme:

yesil yesil pek hossunuz teknologcm:))gozude yuregıde guzel masaalhh:)

çoookk tşkr ederim canm sana da..biraz geç kaldım nöbet vs bugün bakabiliorum ancak=)yaaa ben de dediğin gibi quartzoyu eledim..grafite düşünüorum,ice veya crystal..icemint de olabilir..baya bi video foto falan baktım fırsat buldukça..doğallık konusunda tereddüte düşersem gene nc mel alıcam zaten napıyım..bu gidişle alamıycam( pat die almıştım mel i..bi de şunu sorsam acaba esmerimsi buğday tenli birinde hangi ton mavi daha hoş oluyo sizce??sanki saç da siyahsa daha koyu bi mavi diorum ben ama ??:)

cristal griye calan bır renk,quartzonun rengını sevdıysenız,cristal quartzonun aynı rengı sadece dogalı,inanılmaz dogal duruyor,benm albumdekı fotolara bakabılısnız

cristal griye calan bır renk,quartzonun rengını sevdıysenız,cristal quartzonun aynı rengı sadece dogalı,inanılmaz dogal duruyor,benm albumdekı fotolara bakabılısnız

özel msj hakkım yok tatlım çoookkk tşkr ederim ben bakınayım haberleşelim seninle düşünüorum çünkü crystal de..fotolarını da çok görmek istiyorum arkadaşlık isteği yolladım ama başka türlü bakabilir miydim bilemedim..=)) aahh nil ahh demek istiyorum yanlız..albümüne baktım iice kafam karıştı istediğim renklerin tümü harika olmuş ona yaaa..maşallah diyeyim..bişey sorabilir miyim çok temel bi bilgi olabilir yanlız bu:)yaa grafite yarı opak mıydı? crystal veya icemint e göre bi parça yapay olabilir mi acaba dedim??

çok yakışmış güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…