Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben hala tam emin olamadım icemint mi daha mavimsi crystal mii..( ben nası daha önce keşfetmemişim yaa bu ikisini çokk doğallar..siera cnm müthiş olmuş yaaa çookk beğendim ben nası doğal yaaa..bu iki renk arasında kaldım..=)crystaller çift taraflı ya ben hare istiyorum o tersinde var galba dimi?? 2 taraf arasında hare farkı mı var sadece?yani arka tarafı nc gibi dimi??

mavimsi istiyorsan bence icemint... ben icemit almıstım ama bir türlü resim ekleyemedim çünkü hiç olduğu gibi cıkmıyor renk resimde yanıltmak istemedim.icemint da da yeşillik var hafif ama cristalle göre mavilik daha fazla bence.cristal yeşil -gri bi renk icemint ise içinde 3 rengi de barındırıyor nerdeyse... umarım yardımcı olmuşumdur

saol sezıncım,ıcemınt daha mavımsı sanırım koyu mavı gıbı bı renk ,crıstal bende bıldıgın grı duruo:)))yesılle karısık ama kesınlıkle grı ,quartzonun dogalı ıste,gercekten cok dogallar ,crıstaller ıkı taraflı nc tarafı harelı cor tarafı haresız,arka tarafı nc on tarafı cor canım,cor tarafı daha acık geldı bana,resımlerımde ıkı tarafıda cekmıstım,

Güle güle kullan çok yakışmış. Benim Cristaller aqua gibi durmaya başladı solusyondan sanırım solo care aqua kullanıyorum.

aynen benimkiler de aqualasti ben de solo care kullaniyorum arkadaslar freshcare tavsiye etti ama ariyorum bulamadim henuz
bir de garip bir durum var yesil lenslerim (crystaller) mavimsi duruyor gri lenslerim(charm icelar) de bazen yesilimsi duruyor:) hadi crystal neyse yanar doner bir renk ama charm icein bende yesil yansimalarinin olmasi cok ilginc:)

Son düzenleme:

kesinlikle cnm koyu gozlere sahip olanlar bence daha sansli
crystal fotolarimi paylasmistim 2219 nolu sayfada ama simdi oyle diiller evrim gecirdiler:)

kesinlikle cnm koyu gozlere sahip olanlar bence daha sansli
crystal fotolarimi paylasmistim 2219 nolu sayfada ama simdi oyle diiller evrim gecirdiler:)

bence tam tersii açık renkli gözler çok daha şanslılarr... remkler daha hoş duruyorr benim gözler açık rengi bile koyulaştııryorlar..

Quartzo çok güzel bir renk,çoğu insana da harika gidiyor,alan arkadaşımda da çok güzel durdu tekrar da alıcak süresi bitince,aynı renk doğal dumanlı yeşil göze sahip arkadaşımınkiyle aynı durdu,çap,bc tam uydu demek ki,ama arkadaşlar yarıopak seri çok risksiz,dianız uymasa bile cor kullanma alternatifiniz var

arzucum bendeki crystaller 09/2015 son kullanim tarihli yani yeni seriden mi oluyor koyu ve mavi yesil duruyor renk ortama gore degisiyor grilik yok gozlerim koyu olmadigi icin mi acaba yoksa lensten mi
canım seniinkler eski seri değil eskileri koyu olanlar sierra ve bery31 e gönderdim onlarınki ilk çıkan crystallerden koyu yeşile bakıyor seninki açık olan seriden daha maviye bakıyor eğer obnların serisinden olsaydı dahada koyu olucaktı biraz daha maviye bakıyor seninkiler o yüzden:)

icemint maviye daha yakın crystale göre birde tekrar söylüyorum crystalin tersi hareli kısmı takılmıyor ama ıcemintin takılıyor tercih sizin tabiki :)

tegnolog hanım size meller çok yakışmış renginiz yeşil sizin güle güle sağlıkla kullanın
berylipscim nerede senin cor melli fotoların bakayımmmm
kadınlar klübü kartı gönderdiğim arkadaşlar bana özelden kart numaralarınızılarınızı gönderirseniz çok sevinirim bazen kargoya yetiştirirken kartların seri numaralarını alamıyorum aceleyle hemen elinize ılaşssın diye siteye bildirireceğim pro üye olucaksınız:)

ben harelı tarafını kullanıyorum arzu abla,idgulde oyle,bence o tarfı daha hos:))

vetmancım,daha makine yanımda değil ablamda maalesef,geldiğinde ilk iş eklicem ben çok beğendim cor serisini gerçekten tam bir doğallık,nc melimi de çok seviyorum daha dikkat çekici,akşam oldu mu cor melimi nc melimle değiştiriyorumcor mel direkt güneş ışığında bile çok doğal,pupil çok güzel kaynaşıyor,herkes çok beğendi

cor mel resmen kendı gozu ınsanın resmennn,ama cok cıg durdu canm bende hekreste farklı ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…