- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.341
ben hala tam emin olamadım icemint mi daha mavimsi crystal mii..( ben nası daha önce keşfetmemişim yaa bu ikisini çokk doğallar..siera cnm müthiş olmuş yaaa çookk beğendim ben nası doğal yaaa..bu iki renk arasında kaldım..=)crystaller çift taraflı ya ben hare istiyorum o tersinde var galba dimi?? 2 taraf arasında hare farkı mı var sadece?yani arka tarafı nc gibi dimi??
,
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
harika olmuşşşş kıskandımmmmmmmmmmmmmmm
Waoooow Sayın Teknolog harika görünüyorsunuz charm mel çok yakışmış güle güle kullanın
b.lamb nasıl acaba damarları çokmu
ben hala tam emin olamadım icemint mi daha mavimsi crystal mii..( ben nası daha önce keşfetmemişim yaa bu ikisini çokk doğallar..siera cnm müthiş olmuş yaaa çookk beğendim ben nası doğal yaaa..bu iki renk arasında kaldım..=)crystaller çift taraflı ya ben hare istiyorum o tersinde var galba dimi?? 2 taraf arasında hare farkı mı var sadece?yani arka tarafı nc gibi dimi??
Eki Görüntüle 206626
canim harika durmusbu simdi lens mi ayol gercek gozlerin sanki... gule gule kullan sekerim
bu arada dun freshcare aqua ariyordum bizim sempteki birkac eczaneye bakmistim eczanede calisan kizin goz rengi bu fotodaki melle ayniydi :)
Güle güle kullan çok yakışmış. Benim Cristaller aqua gibi durmaya başladı solusyondan sanırım solo care aqua kullanıyorum.
sagol canım benım,sende mavı yesıl durmsu ne guzel,mavıye yesıl arası aqua dursaydı keske bendede:)))yesıl grı duuro bende,sanırım koyu renk gozlerde daha ıyı sonuc verıo su yesılı gıbı oluo tam,sen foto koymusmuydun cam
Eki Görüntüle 206626
canim harika durmusbu simdi lens mi ayol gercek gozlerin sanki... gule gule kullan sekerim
bu arada dun freshcare aqua ariyordum bizim sempteki birkac eczaneye bakmistim eczanede calisan kizin goz rengi bu fotodaki melle ayniydi :)
saol cnmm evett quartzodan daha hoş durdularr...
kesinlikle cnm koyu gozlere sahip olanlar bence daha sansli
crystal fotolarimi paylasmistim 2219 nolu sayfada ama simdi oyle diiller evrim gecirdiler:)
canım seniinkler eski seri değil eskileri koyu olanlar sierra ve bery31 e gönderdim onlarınki ilk çıkan crystallerden koyu yeşile bakıyor seninki açık olan seriden daha maviye bakıyor eğer obnların serisinden olsaydı dahada koyu olucaktı biraz daha maviye bakıyor seninkiler o yüzden:)arzucum bendeki crystaller 09/2015 son kullanim tarihli yani yeni seriden mi oluyor koyu ve mavi yesil duruyor renk ortama gore degisiyor grilik yok gozlerim koyu olmadigi icin mi acaba yoksa lensten mi
canım seniinkler eski seri değil eskileri koyu olanlar sierra ve bery31 e gönderdim onlarınki ilk çıkan crystallerden koyu yeşile bakıyor seninki açık olan seriden daha maviye bakıyor eğer obnların serisinden olsaydı dahada koyu olucaktı biraz daha maviye bakıyor seninkiler o yüzden:)
icemint maviye daha yakın crystale göre birde tekrar söylüyorum crystalin tersi hareli kısmı takılmıyor ama ıcemintin takılıyor tercih sizin tabiki :)
tegnolog hanım size meller çok yakışmış renginiz yeşil sizin güle güle sağlıkla kullanın
berylipscim nerede senin cor melli fotoların bakayımmmm
kadınlar klübü kartı gönderdiğim arkadaşlar bana özelden kart numaralarınızılarınızı gönderirseniz çok sevinirim bazen kargoya yetiştirirken kartların seri numaralarını alamıyorum aceleyle hemen elinize ılaşssın diye siteye bildirireceğim pro üye olucaksınız:)
cor mel resmen kendı gozu ınsanın resmennn,ama cok cıg durdu canm bende hekreste farklı ıstevetmancım,daha makine yanımda değil ablamda maalesef,geldiğinde ilk iş eklicem ben çok beğendim cor serisini gerçekten tam bir doğallık,nc melimi de çok seviyorum daha dikkat çekici,akşam oldu mu cor melimi nc melimle değiştiriyorumcor mel direkt güneş ışığında bile çok doğal,pupil çok güzel kaynaşıyor,herkes çok beğendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?