- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.381
arkadaşlar son zamnalarda ocre alan varsa lote seri hangisi yazarak resim ekleyebilirlermii..
en baştan beri ocre aklımda kalmıştı ocre de denemk istiyorumm.....
ben açık dursun istiyorum vetman hanım son gelen ocreler yada elinizde en açık seri hangisi resim varmı koyu gözdee ocreler....naturel colors istiyorumm ocrelerde......
resme göre karar vereceğim...
sevgili TEKNOLOG yeni meller mi bunlar? yemyeşil olmuş sanırım artık bu meller.. ben taksam hiiiiç yakışmaz bu renk bana ama senin kızıl saçlarla çok güzel çok uyumlu olmuş önemli olan yakışması tabiki güzel günlerde kullanman dileğiyle cnm :)
SIERA crystallar harika olmuş kaşına gözüne süper yakışmış güle güle kullanman dileğiyle..:)
teknologcum ocre sende kahve durmazmı canım,zaten kahveye donuk bırenk,charmların cok guzell:))
Eki Görüntüle 208464
bugün çektim güneşte tam güneş göze vurukenn. tam bakamadığım için kıstımm birazz...ama belli oluyorr.. sanırımm..
canm dısarda ela gıbımı sankı?
evet canım tam istediğim renk oluyorr keşkee direkt güneşte olacağına ışıklı ortamdada öle dursaa...parlasa böle ela yeşil:
Eki Görüntüle 208464
bugün çektim güneşte tam güneş göze vurukenn. tam bakamadığım için kıstımm birazz...ama belli oluyorr.. sanırımm..
Eki Görüntüle 208422 Eki Görüntüle 208421 Eki Görüntüle 208423 Eki Görüntüle 208424 Eki Görüntüle 208425 Eki Görüntüle 208426 Eki Görüntüle 208427
kızlar crıstallerı sauflona koydum sankı gıttıkce acılıo rengı daha bı oturuo yada bana oyle gelio:))[/QUOT
souflon açmıştır canım,1 hafta sonra çook açılmış olur,süper gözüküyorlar,keşke bu tonlarda kullansam ben de alırdım,ela tonlarına çok alıştım,cristaller çok imrendirici
aquaya ulasana kadar devam berrylipscim:)))Eki Görüntüle 208422 Eki Görüntüle 208421 Eki Görüntüle 208423 Eki Görüntüle 208424 Eki Görüntüle 208425 Eki Görüntüle 208426 Eki Görüntüle 208427
kızlar crıstallerı sauflona koydum sankı gıttıkce acılıo rengı daha bı oturuo yada bana oyle gelio:))[/QUOT
souflon açmıştır canım,1 hafta sonra çook açılmış olur,süper gözüküyorlar,keşke bu tonlarda kullansam ben de alırdım,ela tonlarına çok alıştım,cristaller çok imrendirici
ben topazioları kargo dahil. 129 ytl ye aldım.
arkadaşım bu fiyata nerden aldın çok uygun geldi bana nerden aldığını yazarsan sevinirim
Eki Görüntüle 208422 Eki Görüntüle 208421 Eki Görüntüle 208423 Eki Görüntüle 208424 Eki Görüntüle 208425 Eki Görüntüle 208426 Eki Görüntüle 208427
kızlar crıstallerı sauflona koydum sankı gıttıkce acılıo rengı daha bı oturuo yada bana oyle gelio:))
Canım en son foto benimkilerin duruşu ile birebir aynı süper olmuşlar güle güle kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?