Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar son zamnalarda ocre alan varsa lote seri hangisi yazarak resim ekleyebilirlermii..
en baştan beri ocre aklımda kalmıştı ocre de denemk istiyorumm.....

ben açık dursun istiyorum vetman hanım son gelen ocreler yada elinizde en açık seri hangisi resim varmı koyu gözdee ocreler....naturel colors istiyorumm ocrelerde......

resme göre karar vereceğim...

teknologcum ocre sende kahve durmazmı canım,zaten kahveye donuk bırenk,charmların cok guzell:))

cok tesekurler canm benımm

gri de olsa bu crıstalleer gun ısıgında bıle ınanılmaz dogal,cok guzel tepkıler aldım bugun herkes bayıldı,bu kadar acık bı renk hem lens nasıl bu kadar dogal duruo dıe sastı lens deyınce herkes:)))acık renk sevenlere siddetle crıstalı onerıyorum:)))

Son düzenleme:
teknologcum ocre sende kahve durmazmı canım,zaten kahveye donuk bırenk,charmların cok guzell:))

bal rengi dursun istiyorum canımmm melimde bazen öle yansıyorrr güzel duuyorr o rengi yakalayabilirmiyim diyee istiyorumm ama bu seferr dereceli isteyeceğim sanırımm

bugün çektim güneşte tam güneş göze vurukenn. tam bakamadığım için kıstımm birazz...ama belli oluyorr.. sanırımm..

Eki Görüntüle 208464

bugün çektim güneşte tam güneş göze vurukenn. tam bakamadığım için kıstımm birazz...ama belli oluyorr.. sanırımm..

ben de bu rengi seviyorum,o yüzden bio true kullandım cor mellerime buna yakın bir renk elde ettim,arada çok koyuldukça souflonda beklettim,bu renge baya benzedi,bir de çok açık yeşil ela gibi olan nc mellerim zamanla hafiften ballaştı gibi eskidikçe,benim koyultan solüsyonda bekletmemden de olabilir,renk çok güzel gerçekten

ArKADAŞLAR CHARM MELLERİMİ TAKAS ETMEK İSTİYORUM OCRELERLE OCRE RENGİNİDE DENEYİP DERECELİ SİPARİŞ VERCEM.....
CHARM MELLERLE TAKAS DÜŞÜNEN OLURSA MESAJ ATABİLİRLERR..PROFİLDEDE FLASHLI FLASHSIZ GÜN IŞINDA GNEŞTE FOTOGRAFLAR MEVCUTT..
OCRE bulamazsam cristal lerle takas olabilir.....

aşağıdada flash yok pencere önü resimleri...tekrar..

Canım en son foto benimkilerin duruşu ile birebir aynı süper olmuşlar güle güle kullan.

sagol canm ,crıstal dogallıyla rengıyle baska bı lens gercekten:))))fotolarda pupıl boslugu cokmus gıbı gorunuo sanada sormusutm hatta,ama normalde kesınlıkle bellı dıl pupıl boslugu super kaynasıo

Son düzenleme:
Merbaha güzel bayanlar,
Nasılsınız?

coğunuzun resimlerine baktım yorumlarınızı okudum.sizden aldığım cesaretle bende arzu hanımdan lens siparişi verdim

Hidrocor Mel siparişi verdim. esmer olduğum için ve doğal durmasını istediğim icin hidrocor meli tercıh ettım.ama acaba hıdrocharm mel mi alsaydım dıye dusunuyorum.Arzu hidrocharmı tavsıye ettı bana ama hıdrocor daha doğal geldi onu aldım.inş. pişman olmam

lenslerim gelır gelmez fotosunu cekıp sizinle paylışacam yorumlarınız benım ıcın cok önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…