- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.361
vetmancım charme mellerimi bu sabah alabildim.cok teşekkür ediyorum sana ve de tam istedğim gibi durdu.hicbir yapaylık yok.çok güzel bi yeşil oldu gözlerimde.buarada gercekten yeni seri meller harikaymış.bi öncekini hiç takamamıştım biliosun.tekrardan teşekkürlerrr....
cor mel resmen kendı gozu ınsanın resmennn,ama cok cıg durdu canm bende hekreste farklı ıste
canım evet sen sarımsılık istemiyordun,cor mel doygun bir yeşil olmuyor telefonda resmi var ama renk baya alakasız diye koymuyorum,makine çekimini koyuyım renk benzer herhalde,cristal sana çok yakıştı sierra cor meli de sende çok beğenmiştim ama cristal zaten corun doğallığına yakın diyorlar,bence gerçekte de resimlerdeki gibi harika olmuştur,insanı imrendiriyorsun
,,teşekür ederim cnmmmsüper olmuş teknolog...doğal gibiler..güle güle kullan :)))
ve teknologgcm gercekten charm mel gıttı sanaa:)))bakıyorumda fotolara masallah:)
cor mel resmen kendı gozu ınsanın resmennn,ama cok cıg durdu canm bende hekreste farklı ıste
tegnolog hanım size meller çok yakışmış renginiz yeşil sizin güle güle sağlıkla kullanın
QUOTE]
teşekür ederimmm bunlar yeni serimi vetman hanımm?? 01/2016 birde bunlar koyu serimi açık serimi??? dzuzumcu hanım almıştı sizdenn
canım benım cok sagoll,crıstalde enaz cor kadar dogal durdu kendı gozum gıbı:)))ama ben grılık ıstemıyorum ıste,renk cok hos olmasına karsın ,istedigimi yakalayamadımcrıstalın bı tarafı cor bı tarafı nc zaten,ama ben harelı kısmını daha co ksevıyorumm:)))emınım cor meller sanada cok yakısmıstır,benm meller gercekten cok sarıydı yenı serı daha yesıle yakınmıs,bnmkı bıldıgın sarıydı yanı elaydı
ismini yazmamışımmm...
charm mel..
dzuzumcu arkadşaımdan aldımmm...kendisi vetmandan almıştı çok kayma oluyorr büyük gelmi gözüne yazmıştı topiğe kendisinee burdan teşekür ederim bir günde elime geçti hayret ettimmm daha öncekine ulaşana kadarrr ecel terleri dökmüştümm...gerçi adres hatalı yazılmıştı
crystal
sevgili TEKNOLOG yeni meller mi bunlar? yemyeşil olmuş sanırım artık bu meller.. ben taksam hiiiiç yakışmaz bu renk bana ama senin kızıl saçlarla çok güzel çok uyumlu olmuş önemli olan yakışması tabiki güzel günlerde kullanman dileğiyle cnm :)
SIERA crystallar harika olmuş kaşına gözüne süper yakışmış güle güle kullanman dileğiyle..:)
vetmancım charme mellerimi bu sabah alabildim.cok teşekkür ediyorum sana ve de tam istedğim gibi durdu.hicbir yapaylık yok.çok güzel bi yeşil oldu gözlerimde.buarada gercekten yeni seri meller harikaymış.bi öncekini hiç takamamıştım biliosun.tekrardan teşekkürlerrr....
ben harelı tarafını kullanıyorum arzu abla,idgulde oyle,bence o tarfı daha hos:))
cnm teşekür ederimmm..kızl saç yeşil gözz uyumu güzel oldu evett ama ben hala lens takmaya alışamadımm yinedeeeeyani yabancılaşıyorum kendimee...doğal gözz çok dahaa hoşmuşş kanaatinee varmıyorum ehr takışımda. insanın kendi gözü gibi yokmuşş..
sonunda kararımı verdim icemint alıyorummm..:)ilgilenen yardımcı olan herkese çookkk tşkrlerrr..gelir gelmez yorumlarımı yazıcam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?