Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetmancım charme mellerimi bu sabah alabildim.cok teşekkür ediyorum sana ve de tam istedğim gibi durdu.hicbir yapaylık yok.çok güzel bi yeşil oldu gözlerimde.buarada gercekten yeni seri meller harikaymış.bi öncekini hiç takamamıştım biliosun.tekrardan teşekkürlerrr....

foto kayarsnz sevırız:)

cor mel resmen kendı gozu ınsanın resmennn,ama cok cıg durdu canm bende hekreste farklı ıste

canım evet sen sarımsılık istemiyordun,cor mel doygun bir yeşil olmuyor telefonda resmi var ama renk baya alakasız diye koymuyorum,makine çekimini koyuyım renk benzer herhalde,cristal sana çok yakıştı sierra cor meli de sende çok beğenmiştim ama cristal zaten corun doğallığına yakın diyorlar,bence gerçekte de resimlerdeki gibi harika olmuştur,insanı imrendiriyorsun

canım benım cok sagoll,crıstalde enaz cor kadar dogal durdu kendı gozum gıbı:)))ama ben grılık ıstemıyorum ıste,renk cok hos olmasına karsın ,istedigimi yakalayamadımcrıstalın bı tarafı cor bı tarafı nc zaten,ama ben harelı kısmını daha co ksevıyorumm:)))emınım cor meller sanada cok yakısmıstır,benm meller gercekten cok sarıydı yenı serı daha yesıle yakınmıs,bnmkı bıldıgın sarıydı yanı elaydı

süper olmuş teknolog...doğal gibiler..güle güle kullan :)))
,,teşekür ederim cnmmm

ve teknologgcm gercekten charm mel gıttı sanaa:)))bakıyorumda fotolara masallah:)

teşekürler cnmm bencede güzeller
cor mel resmen kendı gozu ınsanın resmennn,ama cok cıg durdu canm bende hekreste farklı ıste

senin cor meller satıldı deilmii ??

Gri lens ben çok beğenirim aslında ama yine de souflon kullanıcak olursan şaffaflaştırıp berraklaştırması için çok uzun süre kullanmamanı tavsiye ederim,dokusuna zarar veriyor ve matlaştırıyor uzun süre kullanımlarda ve geri dönüşü olmuyor,arada solo care le dönüşümlü kullanırsan çok berraklaştırıyor souflon bir haftada bile renk çok değişiyor,2 ya da 3 hafta souflon kullandıysan bir hafta ya da daha kısa süre de solo care kullan,böyle dönüşümlü kullanırsan baya şeffaflaştırıyor,ama mavileştirir mi yoksa yeşil mi baskın çıkar bilmem tabi,deneyecek olursan uzun süre kullanma yani güzelim cristallerin bozulmasın

sevgili TEKNOLOG yeni meller mi bunlar? yemyeşil olmuş sanırım artık bu meller.. ben taksam hiiiiç yakışmaz bu renk bana ama senin kızıl saçlarla çok güzel çok uyumlu olmuş önemli olan yakışması tabiki güzel günlerde kullanman dileğiyle cnm :)

SIERA crystallar harika olmuş kaşına gözüne süper yakışmış güle güle kullanman dileğiyle..:)

Son düzenleme:

cnm teşekür ederimmm..kızl saç yeşil gözz uyumu güzel oldu evett ama ben hala lens takmaya alışamadımm yinedeeee yani yabancılaşıyorum kendimee...doğal gözz çok dahaa hoşmuşş kanaatinee varmıyorum ehr takışımda. insanın kendi gözü gibi yokmuşş..

Tegnolugcum evt yeni seridir duzumcunun lensleri yeni göndermiştim kendisine 15 gün oldu olmadı çok yeni lensler ancak büyük gelmiş kendisine kullanamadı..Son seri charm mellerin haresi geçen senekilere göre daha az belirgin nc gibi duruyor ama çok begeniliyor son halleri:)

rica ederim canım benim güle güle kullan begenmene çok sevindim:)pixim soloticaların çapları standart ancak cor serisini diası 8.4 olanlara bile gönderiyorum oluyor ..Buda benim tespitim tabiki garantisini veremem ama oluyor:)

evet cnm aynen katılıyorum bence de eeeen güzeli kendi gözlerimiz ama işte insanoğlu bu hep kendinde olmayana bir heves ediyor ama sonra hep başa dönüyor hehe :)) ben mesela ilk aldığımda takıyordum lensi sonra ayda1 2ayda 1 derken neredeyse 3aydır takmıyorum hiç :) öyle duruyor charm meller souflonda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…