Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende alacağım en kısa zamanda hidrocor mel düşünüyorum

kızlar çok doğru bi seçim yapmışsınız bence hidrocor melle ben de 2 aydır hidrocor mel kullanıyorum ve çoookkk memnunum herkesten o kadar güzel yorumlar alıyorum ki her taktığımda bir kez daha aşık oluyorum lenslerime çoğu kişi anlamıo bile lens olduğunu

canım içimi rahatlattın suan. umarım banada sana yakışdığı gıbı yakışır. benımde tek ıstediğim lens olduğu anlaşılmaması :)

benimkiler numaralı olduğu için 25 gun soınra gelecek. gecmez artık günler :)

luthien rica etsem resim ekleyebilirmisin.birde gözün hangi renk senin ?

cnm şu linkte mellerimle fotolarım var
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...kirlerinizi-bekliyorum-1994.html#post18601335

bunda da kendi göz rengim
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...kirlerinizi-bekliyorum-1996.html#post18601569

yalnız lensleri aldığım ilk gün hemen şişesinden çıkartıp çekmiştim bu fotoları o yüzden rengi tam oturmamıştı.şu anda çok güzeller solüsyonda durunca daha bi doğallaştılar.tekrar foto çekip eklerim yarın eğer istersen

hemen bakıyorum fotolara :)

tabiki çok isterim. eğer zahmet olmazsa tabi

sağol canım tecrübeli birilerinden bunu duymak beni çok rahatlattı en kısa zamanda alıp foto paylaşırım inşallah

canm senınkı yesılmıs yenı serı galıba
cok yakısmıs,bnmkı bıldıgın sarıydı:)))

Solotica hala Türkiye'de satılmıyor değil mi? Solotica.yı nerden nasıl alabildiniz? Maliyeti ortlaama ne kadar?

canım sitede vetman10 nickli Arzu hanım var, onunla irtibata geçersen istediğin solotica'yı güvenle alabilirsin..maliyetini konuşursunuz

kızlar 2 ay önce aldığım hidrocor mellerimin son hali.telefon kamerası çok kötü o yüzden pek güzel çıkmamış normalde bundan biraz daha farklılar ama az çok fikir sahibi olursunuz herhalde

cnm süper olmuş.işte lensini bulmuşsun.hiç eğreti durmuyor çok doğal ve nasıl güzel bir yeşil olmuş öyle bayıldımmm

teşekürler canımmm
evet rengim yeşilmiş benimm
evet teknolog...Quartzolar için üzülüyodun ama senin lensin buymuş yahu..pek doğallar maşallah.. :))

evet yaa kendi gözlerime kızyordum herkeste ne güzel duruyorr benimkilerr boğdu diyeee meğersem rengim quartzo deilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…