Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben esmeraldaya benzettim sanki :)

Arkadaşlar ben hidrocharm ocre sipariş ettim dün, şimdi bana geldiğinde direk kullanabilecek miyim yoksa herhangi bir solüsyonda biraz bekletmem mi gerekir? Bu konuda pek tecrübem yok,dsaha önce Rainbowunkini solüsyonda çok az bekleterek kullanmıştım bir sorun olmadı ama sizlerden bilgi almak isterim?

Bir de bazı solüsyonlar koyulaştırıyor veya açıyor demişsiniz onlar hangileri? Ve normal solüsyon için önereceğiniz marka nedir? Şİmdiden teşekkürler..

kızlar delircem ben hangi rengi denediysem solduruyo beni şimdide grafite denedim,yine ölü balık gibi durdu çok sarıyım hep o yüzden oluyo azul yada verde alıcam kararımı verdim,hem aşağdaki fotodaki kızında gözleri azula benziyo ten ve saç rengim aynı onda sırıtmamış bendede sırıtmaz heralde

sana yesıl tonlarıda cok guzel gıder cnm sarısınsan charm cok hos olur gıbı gelıo

sana yesıl tonlarıda cok guzel gıder cnm sarısınsan charm cok hos olur gıbı gelıo

cnm benim orj. göz rengim zaten koyu yeşil gibi bişey çok köklü bi değişiklik yaratmıyo yeşil lensler bende,griler solduduyo,charm benimde hoşuma gidiyo ama kayma sorunu çok yaşıyorum ben,en iyisi cor serisi diye düşündüm

sevgili ROHY öncelikle güle güle kullan şimdiden ocreleri bence charm ocre süper seçim resimlerini de eklersen süper olur :) lensi açtıktan sonra direk de takabiliyorsun soloticalarda yanma olmuyor ama rainbowları biraz bekletmek gerekiyor evet biraz yakıcı bir solüsyondan çıkıyor çünkü onlar..ama sen yine de soloticalarıda söyle bir durula kendi solüsyonunla yine de derim ne olur ne olmaz gözün hassasiyetine göre değişebilir belki..

lensin rengini açan - souflon all in one light
lensin rengini koyulaştıran - opti free
normal solüsyon - solo care aqua .. diyorlar :)

ben mellerimi souflona koydum aylardır duruyorlar neredeyse ama hiç takmadım bir üşenmeyip yeni renkleriyle çekip koyarım buraya makyajlı filan ama benim gözlerim çok koyu olduğundan lensin açılıp açılmadığı fazla farkedilmiyor sanırım.. sevgiler..:79::79:

ayy bidaha yazıcam bayıldım ben bu topaziolara :))))) sevgili MELTEMYN hiç bombe durmamış sende ne kdr şanslısın ben taktığımda gözümden fırlıcaktı az kalsın topaziolar rengi de süper çook beğendim cidden.. tekrar güle güle kullan nazarım değmeden :)

kızlaaaar bişey sorucaamm =) şimdi ben arzu ablaya sipariş vermek üzereyim yanlız lensler bana biraz acil lazım erkek arkadaşımın mezuniyetine gidicem de =))acaba bu yabancı sitelerdeki fast shippingi kullanan oldu mu??2 ila 6 gün dio doğru mudur??

Çoookkk teşekkür ederimm :) Ben daha bebek mavisine yakın bekliyordum aslında ama rengine ve doğallığına bayıldım takınca. Doğallığı benim için önemliydi, bundan önce bir çok lens kullandım, en son bauch lomb aqua kullanmıştım. Çok güzel renk veriyor ama hiç doğal değil. (Avatarımdaki lens). O yüzden doğal durması çok hoşuma gitti, lensimi buldum. Ama yorumlar tabi ki çok önemli, çok teşekkür ederim :)

vetman,bir sorum olucak size(100 msjım olmadığı için buradan yazıyorum)benim cristallerimden birinde problem var tek şişe lens satıyor musunuz acaba?(09-2015)
tek satıyorum canım bana ulaşabilirsen eğer benim açtığım başlıklarda mail adresim ve bilgilerim mevcut :)

canım meltemycim güzel gözlerine çok yakışmış topaziolar harika duruyor tek kelimeyle sarısın arkadaşlar canlı renkleri tercih etmeliler sizi açan renkler canlı maviler yeşiller crystal mel gibi renkler çok sarısınlara beyaz tenlere gitmeyebilir whiskeycim bencede azul doğru seçim canım:)
güle güle kullan meltemycimmm çok çok begendim herkezde çok begenmiş zaten

bence çok şanslısınız topazio yu alanların %90 ı geri veriyor çünkü bombeli duruyor ve şaşı duruyor doğal durmuyor çoğu gözde.. gerçekten çok tatlı bir renk olmuş bence ve duruş olarak da bombeli değil çok gzl..sevgiler :)

Çok teşekkür ederim, çok içime sindi gerçekten. Bir de esmeralda ya da quartzo denemek istiyorum. Forumda yazılanlar doğruymuş, soloticalar bağımlılık yapıyor. 10 yıldır lens kullanırım, hiç bir lens aldığımda, başka renginide alayım diye düşünmemiştim. Ama bunlar o kadar hoş ki her rengini denemek istiyor insan :)

Öyle olsaydı çok üzülürdüm, rengini çok beğenerek sipariş etmiş, sabırsızlıkla gelmesini beklemiştim. iyi ki öyle bombeli durmadı. Güzel yorumların için çoookkk teşekkür ederim sevgili brownii :)

Kızlar aylık torıc lens kullanıyorum doktorum bir çifti iki ay kullabilirsin dedi ..
Bu aylık lens dediklerini bir ay mı kullanacağım yoksa doktorumun da dediği gibi iki ay mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…