- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.441
merhaba, benim gözlerim aşağıdaki gibi, açık kahverengi ama ben charlize theron'un gözlerinin renginde bir lens arıyorum ama galiba artık quartzo'da çok yeşillik kalmadı. Gördüğüm resimlerin çoğunda daha çok mavi-grilik vardı. SOn zamanlarda quartzo alan ya da başka bir markada benzer renk kullananlar var mı?Fikirlerinizi bekliyorum.
değil miii????
kızlar delircem ben hangi rengi denediysem solduruyo beni şimdide grafite denedim,yine ölü balık gibi durdu çok sarıyım hep o yüzden oluyo azul yada verde alıcam kararımı verdim,hem aşağdaki fotodaki kızında gözleri azula benziyo ten ve saç rengim aynı onda sırıtmamış bendede sırıtmaz heralde Eki Görüntüle 210569
sana yesıl tonlarıda cok guzel gıder cnm sarısınsan charm cok hos olur gıbı gelıo
ben esmeraldaya benzettim sanki :)
Arkadaşlar ben hidrocharm ocre sipariş ettim dün, şimdi bana geldiğinde direk kullanabilecek miyim yoksa herhangi bir solüsyonda biraz bekletmem mi gerekir? Bu konuda pek tecrübem yok,dsaha önce Rainbowunkini solüsyonda çok az bekleterek kullanmıştım bir sorun olmadı ama sizlerden bilgi almak isterim?
Bir de bazı solüsyonlar koyulaştırıyor veya açıyor demişsiniz onlar hangileri? Ve normal solüsyon için önereceğiniz marka nedir? Şİmdiden teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar :)
Konuya yazmasamda sürekli takip ediyordum ve solotica lenslerden haberdar olmama bu konu, almaya karar vermeme de paylaştığınız birbirinden güzel fotoğraflar ve yorumlar sebep olmuştur. Hepinize teşekkür ederim. Arzu Hanıma s,pariş verdiğim topaziolarım bugün geldi. Yıllardır lens kullanıyorum ve bu kullandığım en doğal mavi. Koyu ela gözlerimde oldukça doğal durdu, çok beğendim. Hepinize, Arzu Hanıma bir kez daha teşekkürler. Becerebildiysem fotoğrafını çekip eklemeye çalışitım fikir olsun diye...
ayy bidaha yazıcam bayıldım ben bu topaziolara :))))) sevgili MELTEMYN hiç bombe durmamış sende ne kdr şanslısınben taktığımda gözümden fırlıcaktı az kalsın topaziolar rengi de süper çook beğendim cidden.. tekrar güle güle kullan nazarım değmeden :)
tek satıyorum canım bana ulaşabilirsen eğer benim açtığım başlıklarda mail adresim ve bilgilerim mevcut :)vetman,bir sorum olucak size(100 msjım olmadığı için buradan yazıyorum)benim cristallerimden birinde problem var tek şişe lens satıyor musunuz acaba?(09-2015)
Merhaba arkadaşlar :)
Konuya yazmasamda sürekli takip ediyordum ve solotica lenslerden haberdar olmama bu konu, almaya karar vermeme de paylaştığınız birbirinden güzel fotoğraflar ve yorumlar sebep olmuştur. Hepinize teşekkür ederim. Arzu Hanıma s,pariş verdiğim topaziolarım bugün geldi. Yıllardır lens kullanıyorum ve bu kullandığım en doğal mavi. Koyu ela gözlerimde oldukça doğal durdu, çok beğendim. Hepinize, Arzu Hanıma bir kez daha teşekkürler. Becerebildiysem fotoğrafını çekip eklemeye çalışitım fikir olsun diye...
Eki Görüntüle 209915
Çoookkk teşekkür ederimm :) Ben daha bebek mavisine yakın bekliyordum aslında ama rengine ve doğallığına bayıldım takınca. Doğallığı benim için önemliydi, bundan önce bir çok lens kullandım, en son bauch lomb aqua kullanmıştım. Çok güzel renk veriyor ama hiç doğal değil. (Avatarımdaki lens). O yüzden doğal durması çok hoşuma gitti, lensimi buldum. Ama yorumlar tabi ki çok önemli, çok teşekkür ederim :)
esmeralda mı? o koyu yeşil bir ton değil mi? ben daha çok açık yeşil-gri bir renk arıyorum ama bulamıyorum
canım meltemycim güzel gözlerine çok yakışmış topaziolar harika duruyor tek kelimeyle sarısın arkadaşlar canlı renkleri tercih etmeliler sizi açan renkler canlı maviler yeşiller crystal mel gibi renkler çok sarısınlara beyaz tenlere gitmeyebilir whiskeycim bencede azul doğru seçim canım:)
güle güle kullan meltemycimmm çok çok begendim herkezde çok begenmiş zaten
bence çok şanslısınız topazio yu alanların %90 ı geri veriyor çünkü bombeli duruyor ve şaşı duruyor doğal durmuyor çoğu gözde.. gerçekten çok tatlı bir renk olmuş bence ve duruş olarak da bombeli değil çok gzl..sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?