- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.461
cristali de çok beğeniyorum ama onda yeşiillik var mı ? ben şöle su yeşili bir lens istiyorum yaaaaradıgın kesınlıkle crıstal:)))
bunlar kullanmadığım cor azullar herkes çok beğenior ama ben daha doğal bi renk istiorum sizce nasıl?Eki Görüntüle 211026 Eki Görüntüle 211025 Eki Görüntüle 211024
kızlar 2016 tarıhlı yenı serı nc mel alan varmı araznızda varsa fto koyabılırmı?
bugün ulaştım charme mellerime taktım..ve hiç begenmedim ya çok üzgünümdışındaki koyu hare çok yapay durdu bende sizlerde ne güzel duruyor halbuki.ve bulanık görüyorum
canım,ilk taktığında hiç hoşuna gitmiyor insanın,kendi gözümüze alışmış oluyoruz,sonra alışıyoruz lense,çevrenden de güzel tepkiler almaya başlıcaksın hiç endişelenme muhakkak çok yakışmıştır,görüntüde buğulanma varsa o belki gözbebeğine lensin pupilinin küçük gelmesindendir herhalde canım,ben çok severim mesela küçük pupilli lensibelki daha gözün alışık olmadığı için kuruluk da yapıyordur,resmini eklersen yorum yaparız canım
bugün ulaştım charme mellerime taktım..ve hiç begenmedim ya çok üzgünümdışındaki koyu hare çok yapay durdu bende sizlerde ne güzel duruyor halbuki.ve bulanık görüyorum
bilmiyorum ki berrylipscim... pupili dar evet sanki o yüzden bombeli durdu ne biliyim..simsiyah bi haresi var orta kahve gözlerim böle balık gibi bakıyorum sanki ya üff:)
gülmisal charm mel çok güzel durmuş neden beenmedin
bilmiyorum canım ya kedi gibi oldumtakmıcam belli yani keşke mavi tonlarında alsaydım pişman oldum elden çıkarabilirsem bunu mavi alıcam bi dahakini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?