- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.421
kızlar 2 ay önce aldığım hidrocor mellerimin son hali.telefon kamerası çok kötü o yüzden pek güzel çıkmamışnormalde bundan biraz daha farklılar ama az çok fikir sahibi olursunuz herhalde
Eki Görüntüle 209289 [/Q
cor mellerin gercekten rengi degismis,yesıle calıo bayagı,bnmkı bayagııı sarıydııı:))))corlar gozbebegını kucultuyorlar yalnız bence kucuk gozlulere tavısye etmıyorum,buyuk gozlerde enfes durur bu yesıllıkle:)))
gözümle daha iyi kaynaşıo normalde dışarıda aynen bu renk ama evde fln daha koyu ama ben koyu hallerini daha çok beğeniyorumçok güzeller canımm....
farkı ne dahamı koyu dahamı elamsı veya yeşilimsi:44:
kesinlikle cnm haresiz olduğu için gözleri diğer lensler gibi iri göstermio ama gözün kendi haresi varsa cor serisinde doğal bi hare oluşuo ve çok güzel ve doğal duruocor mellerin gercekten rengi degismis,yesıle calıo bayagı,bnmkı bayagııı sarıydııı:))))corlar gozbebegını kucultuyorlar yalnız bence kucuk gozlulere tavısye etmıyorum,buyuk gozlerde enfes durur bu yesıllıkle:)))
kızlar 2 ay önce aldığım hidrocor mellerimin son hali.telefon kamerası çok kötü o yüzden pek güzel çıkmamışnormalde bundan biraz daha farklılar ama az çok fikir sahibi olursunuz herhalde
Eki Görüntüle 209289
evet gercekten crıstallere benzıo ama crıstaller daha grı agırlıklı ela yesıl grı karısımı bısey:)maşallah cnm çok güzel aynı ski seri cristallere benziyor
Eki Görüntüle 209289
maşallah cnm çok güzel aynı ski seri cristallere benziyor
canım teşekkür ederim paylaştığın için resimini bizimle
tam benim istediğim gibi duruyor yeşili.bayıldım rengine.çok yakışmış. gayette doğal görünüyor.
bende crıstal var mıntlerı fotolardan gordum canım,crıstal daha net bencekızlar biri sorum olacak cristaller icemintlere göre renk açısından daha mı net ??? mintlerimi begendı kimileri ise bulanık buldu :26:
teşekkür ederim kızlar böyle güzel yorumlar alınca daha bi seviyorum lenslerimi karamelcim sen de alınca inşallah çok memnun kalırsın ki eminim öyle olacağına
luthiencm renk oturmuş acayip güzel olmuş mellerin çok güzel görünüyorlar:)
Merhaba arkadaşlar :)
Konuya yazmasamda sürekli takip ediyordum ve solotica lenslerden haberdar olmama bu konu, almaya karar vermeme de paylaştığınız birbirinden güzel fotoğraflar ve yorumlar sebep olmuştur. Hepinize teşekkür ederim. Arzu Hanıma s,pariş verdiğim topaziolarım bugün geldi. Yıllardır lens kullanıyorum ve bu kullandığım en doğal mavi. Koyu ela gözlerimde oldukça doğal durdu, çok beğendim. Hepinize, Arzu Hanıma bir kez daha teşekkürler. Becerebildiysem fotoğrafını çekip eklemeye çalışitım fikir olsun diye...
Eki Görüntüle 209915
maşallah çok yakışmış lenslerin. Güle güle kullan canım :)
bende crıstal var mıntlerı fotolardan gordum canım,crıstal daha net bence
yaaa gerçekten bunlar nasıl ocre? yeşillik var içinde...hiç anlam veremedim inan ki...enteresan geldi...cnm bence aldığın yere yolla bu fotoları derim eski ocrelerle beraber
Merhaba arkadaşlar :)
Konuya yazmasamda sürekli takip ediyordum ve solotica lenslerden haberdar olmama bu konu, almaya karar vermeme de paylaştığınız birbirinden güzel fotoğraflar ve yorumlar sebep olmuştur. Hepinize teşekkür ederim. Arzu Hanıma s,pariş verdiğim topaziolarım bugün geldi. Yıllardır lens kullanıyorum ve bu kullandığım en doğal mavi. Koyu ela gözlerimde oldukça doğal durdu, çok beğendim. Hepinize, Arzu Hanıma bir kez daha teşekkürler. Becerebildiysem fotoğrafını çekip eklemeye çalışitım fikir olsun diye...
şahane olmuş topaziolar bence çooookk beğendim süper güle güle güzel günlerde kullanın :)
vetman,bir sorum olucak size(100 msjım olmadığı için buradan yazıyorum)benim cristallerimden birinde problem var tek şişe lens satıyor musunuz acaba?(09-2015)luthiencm renk oturmuş acayip güzel olmuş mellerin çok güzel görünüyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?