Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok güzeller canımm....

farkı ne dahamı koyu dahamı elamsı veya yeşilimsi:44:
gözümle daha iyi kaynaşıo normalde dışarıda aynen bu renk ama evde fln daha koyu ama ben koyu hallerini daha çok beğeniyorum son kullanma tarihi 02.2016 cnm benimkilerin
kesinlikle cnm haresiz olduğu için gözleri diğer lensler gibi iri göstermio ama gözün kendi haresi varsa cor serisinde doğal bi hare oluşuo ve çok güzel ve doğal duruo

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim paylaştığın için resimini bizimle

tam benim istediğim gibi duruyor yeşili.bayıldım rengine.çok yakışmış. gayette doğal görünüyor.

maşallah cnm çok güzel aynı ski seri cristallere benziyor

canım teşekkür ederim paylaştığın için resimini bizimle

tam benim istediğim gibi duruyor yeşili.bayıldım rengine.çok yakışmış. gayette doğal görünüyor.

teşekkür ederim kızlar böyle güzel yorumlar alınca daha bi seviyorum lenslerimi karamelcim sen de alınca inşallah çok memnun kalırsın ki eminim öyle olacağına

Merhaba arkadaşlar :)
Konuya yazmasamda sürekli takip ediyordum ve solotica lenslerden haberdar olmama bu konu, almaya karar vermeme de paylaştığınız birbirinden güzel fotoğraflar ve yorumlar sebep olmuştur. Hepinize teşekkür ederim. Arzu Hanıma s,pariş verdiğim topaziolarım bugün geldi. Yıllardır lens kullanıyorum ve bu kullandığım en doğal mavi. Koyu ela gözlerimde oldukça doğal durdu, çok beğendim. Hepinize, Arzu Hanıma bir kez daha teşekkürler. Becerebildiysem fotoğrafını çekip eklemeye çalışitım fikir olsun diye...

maşallah çok yakışmış lenslerin. Güle güle kullan canım :)

yaaa gerçekten bunlar nasıl ocre? yeşillik var içinde...hiç anlam veremedim inan ki...enteresan geldi...cnm bence aldığın yere yolla bu fotoları derim eski ocrelerle beraber

Sanırım göz renklerimiz aynı,yani çok koyu kahve. Sipariş ettiğim ocreler böyle durur umarım,tam istediğim renk!!Ne dersin son serilerin hepsi mi böyle acaba?

şahane olmuş topaziolar bence çooookk beğendim süper güle güle güzel günlerde kullanın :)

merhaba, benim gözlerim aşağıdaki gibi, açık kahverengi ama ben charlize theron'un gözlerinin renginde bir lens arıyorum ama galiba artık quartzo'da çok yeşillik kalmadı. Gördüğüm resimlerin çoğunda daha çok mavi-grilik vardı. SOn zamanlarda quartzo alan ya da başka bir markada benzer renk kullananlar var mı?Fikirlerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• $charlize+theron.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $eye.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…