- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.501
Evet dediğin gibi irileştirip güzelleştirmiş,daha net bir çekim olsaydı iyi olurdu ama yine de yakıştığı belli,koyulaştıran solüsyon sormuşsun, opti free ve bio true,bio true pek matlaştırmadan koyultuyor bence optifree den daha iyiEki Görüntüle 212542 Eki Görüntüle 212541 Eki Görüntüle 212540
Arkadaşlar hidrocharm ocre . Tam yansıtmıyor ama aşağı yukarı bu şekilde. İddiasız renk arayan, gözlerimi biraz iri ve daha çekici göstersin diyenler için pişman olmayacakları bir seçenek..
Evet dediğin gibi irileştirip güzelleştirmiş,daha net bir çekim olsaydı iyi olurdu ama yine de yakıştığı belli,koyulaştıran solüsyon sormuşsun, opti free ve bio true,bio true pek matlaştırmadan koyultuyor bence optifree den daha iyi
kızlar elimde solotica hıdrosummer serisinden branca ve hıdrocor ıce mevcut uygun fiyatta verceğim bilginize .
Bu arada yeni haberlerim var quartzolar açılmış en kısa sürede yeni denediğim lenslerin resimlerini ekleyeceğim:)
xxxxxxxxxxxxxxx
charm mel dene bencee
yanlız benim mel en son alan arkadaşım melindne çok farklı...arasındaa çok fark varrr..göz renginden diyee düşünmüyorumm çünkü yeşili daha farklı..
ama bend ebeğendim gözünde duruşunu rengi çok hoş durmuşş...beğenmemesine üzüldümm..
charmla nc mel arasında kaldım canımm:S benim cristaller gittikce acılıo rengi bnm gozum orta kahvedır bu kadar bı lensın gozumu accagını dusunmezdım dogrusu, ve cok dogal kesınlıkle ama benım ıstedıgım renk degıl ,bwn harıc herkes cok begenıo crıstallerımı,bi ben begenemedımmmm::))))
aa cnm beğeniodun cristalleri ne olduhem sana cok yakıstı bence,ama rengi gittikçe açılır ve donuklaşır doğru diosun
kızlar elimde solotica hıdrosummer serisinden branca ve hıdrocor ıce mevcut uygun fiyatta verceğim bilginize .
Bu arada yeni haberlerim var quartzolar açılmış en kısa sürede yeni denediğim lenslerin resimlerini ekleyeceğim:)
Eki Görüntüle 213067 aylık solotica natural colours topazio
crystal almayı düşünen bi arkadaşımın sorusu üzerine farkettim..size de sorayım kızlar madem crystal nc serisi die geçio o şekilde fiyatlanmış neden nc tarafı tersi?cor tarafı düzü??.=)biz mi yanlış bilioruz yoksa??nc tarafı düzüyse alıcak cor tarafı biraz daha açık çiğ duruyo çünkü..kullanan arkadaşlar cevap verebilirler mi hareli tarafı rahat kullanılıyo mu??
çok beğendim bunları. aylık yazmışsınız. bından varmı elinizde. varsa fiyatını öğrenebilirmiyim rica etsem...Eki Görüntüle 213067 aylık solotica natural colours topazio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?