Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet dediğin gibi irileştirip güzelleştirmiş,daha net bir çekim olsaydı iyi olurdu ama yine de yakıştığı belli,koyulaştıran solüsyon sormuşsun, opti free ve bio true,bio true pek matlaştırmadan koyultuyor bence optifree den daha iyi

teşekkür ederim canım,ben de bu lenslerimi opti free solüsyonda tutuyorum koyulaştırır mı acaba,ilk defa duyuyorum :S benim solüsyondan denesin bakalım :)

arzucum cıdden acılmısmı ? Cok sevındım resım beklıyoruz

charm mel dene bencee
yanlız benim mel en son alan arkadaşım melindne çok farklı...arasındaa çok fark varrr..göz renginden diyee düşünmüyorumm çünkü yeşili daha farklı..

ama bend ebeğendim gözünde duruşunu rengi çok hoş durmuşş...beğenmemesine üzüldümm..

Son düzenleyen: Moderatör:

charmla nc mel arasında kaldım canımm:S benim cristaller gittikce acılıo rengi bnm gozum orta kahvedır bu kadar bı lensın gozumu accagını dusunmezdım dogrusu, ve cok dogal kesınlıkle ama benım ıstedıgım renk degıl ,bwn harıc herkes cok begenıo crıstallerımı,bi ben begenemedımmmm::))))

aa cnm beğeniodun cristalleri ne oldu hem sana cok yakıstı bence,ama rengi gittikçe açılır ve donuklaşır doğru diosun

aa cnm beğeniodun cristalleri ne oldu hem sana cok yakıstı bence,ama rengi gittikçe açılır ve donuklaşır doğru diosun

yok canm pek soluk dıyemem acıkcası sevmesemde dıkkat cekıcı bı grısı var anlamadım yanar doner bır renk,sauflona koydum ozellıkle actım yesıle calar dıe ama basaramaıdm :))fotolardakı gıbı duruo canm ıste,grıyı bu kadar ıstesem tutmazdı:)))ı

slm solotica gold platinium grey(hareli-yıllık) kullanan varmı kısslar aranızda,,,fotograf paylaşabilirmisniz?sipariş geçicem netten acil ama karar veremiyorum(kör kaldım:26:)

teşekkür ederim tegnolog hanımcım evt bende çok begendim macig top cinzaları..
rohycim güle güle kullan ocrelerini çok begendim gerçekten sağlıkla kullan çok yakışmışlar çok yakında macig top lavanda ve yeni seri quartzo resimleri gelicekk.:)

aylık topazioların koyu kahverengi gözde durusuşu benden aylık topazio alan bir arkadaşımıza ait kendisi gönderdi saolsun bende görmeniz için ekledim ben çok begendim sizce:)

crystal almayı düşünen bi arkadaşımın sorusu üzerine farkettim..size de sorayım kızlar madem crystal nc serisi die geçio o şekilde fiyatlanmış neden nc tarafı tersi?cor tarafı düzü??.=)biz mi yanlış bilioruz yoksa??nc tarafı düzüyse alıcak cor tarafı biraz daha açık çiğ duruyo çünkü..kullanan arkadaşlar cevap verebilirler mi hareli tarafı rahat kullanılıyo mu??

Ben nc tarafini kullaniyorum bence kullanilmasi gereken kismi o. Cor kismi hem cig hemde gozumu rahatsiz etmisti. Ama acik durmasini isteyenler cor kismini tercih ediyor olabilir. Ben nc tarafindan cok memnunum enfes duruyor cevremdeki arkadaslarin gorusleriylede sabittir. :)

topaziolar muhteşemmiş aylıklar,içim gitti hemde koyu kahve gözde bu kadar enfes dursun
benim çok koyu kahve gözümde kesin carlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…