- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.541
tamam tatlım bırazdan koyarım daha yenı uyandım :)) ... yesıl grı durdu bende ama cok dogal we guzel durdu bende .. makınemıde sarja koyayım dolsun bu arada :)
crystal ve nc ice lenslerim geldiiiiiiiiiiii ... dayanamadım nc ice ıda actım cok guzelllllllllll... crystalde cok guzelllllllll cok beyendım ıkısınıdeeee ... arzu ablamada tesekkurler tekrardan
crystal ve nc ice lenslerim geldiiiiiiiiiiii ... dayanamadım nc ice ıda actım cok guzelllllllllll... crystalde cok guzelllllllll cok beyendım ıkısınıdeeee ... arzu ablamada tesekkurler tekrardan
SEDOSHCUM merhaba canım nc ıceları çok merak ediyorum nerede resimlerrrr acil resim istiyorummm:))tamam tatlım bırazdan koyarım daha yenı uyandım :)) ... yesıl grı durdu bende ama cok dogal we guzel durdu bende .. makınemıde sarja koyayım dolsun bu arada :)
ceydacım sen nerelerdesin kalb kalbe karsı :) bende bu kız nerelerde diyordum kendi kendime soloticanın geçen seneden beri hidrosummer serisi çıktı bunlar teatral lensler ve numaralıları yok gözü oldukça açıyor .Birde 4 renkte aylıkları çıktı sadece topazio mel crystal birde verde renginde nc serisinden çıktılar ama hareleri daha çok hıdrocharm gibi belirgin buda çok güzel gözteriyor özellikl uzun zamandır beklenen charm crystal çıkmış oldu çünkü haresi oldukça belirgin aylık crystallerin.Eski ve yeni arkadaşlar merhaba (=
Ben soloticanın ve bu forumun eski kullanıcılarındanım. Ama aylardır yoğunluktan ötürü giremedim foruma.. O kadar çok mesaj birikmiş ki, okumaya çalıştım ama hepsini okumam mümkün değil. Solotica charm mel, crystal ve topazio var bende.. Ama hepsinin de süresi dolmak üzere. Başta Arzucum sen olmak üzere, bütün arkadaşlara sesleniyorum. Soloticalarla ilgili güncel haberler nedir? Ne değişiklikler oldu? Renkler açıldı, aylık soloticalar çıktı gibi haberler okudum ama detayları onca mesaj arasında bulamıyorum. Rica etsem bana açıklayabilir misiniz son durumu ? (= Ben en son geçen yaz aldım nc topazio, charm mel ve nc crystal.
merhaba ben çok kararsızım da sizin fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar iki rengi gözüme kestirdim solotica da hangileri aynısıdır yüzüm yuvarlak bir de benim gözler çok koyu kahve siyah hangisi daha yakışır doğal durması çok önemli yardım ederseniz sevinirim :)
canım ıce diyorum ıce rengi bu renge uygundur özellikle hidrocor ıce öneririm:)
Eki Görüntüle 215467 Eki Görüntüle 215468
bende bugun solotica hidrocolor mel almaya karar verdim kızlar benim gözlerim acık kahve guzel durur mu bu meller ? birde siz nerden ve ne kadara alıyorsunuz ?
vetman bende ice düşünüyorum ama o ilk resimdeki yeşili de düşünüyorum tam karar veremedim şey sorucam natural colours crystal mi cor ice mı daha doğal durur cevabını bekliyorum :))
SEDOSHCUM merhaba canım nc ıceları çok merak ediyorum nerede resimlerrrr acil resim istiyorummm:))
tmm arzu abla koyarım resımmm bgnn :)
Eki Görüntüle 215893
koyu kahverengi gözümde hıdrosummer branca
karamel fotoğraf çekebildinmi ?cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?