Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tamam tatlım bırazdan koyarım daha yenı uyandım :)) ... yesıl grı durdu bende ama cok dogal we guzel durdu bende .. makınemıde sarja koyayım dolsun bu arada :)

bendede yesıl gır ama agırlıklı gri duruo canm dogallıgıan laf yok:)))beklıyorummmm guel guel kullan canmm sımdıden:)

Eski ve yeni arkadaşlar merhaba (=

Ben soloticanın ve bu forumun eski kullanıcılarındanım. Ama aylardır yoğunluktan ötürü giremedim foruma.. O kadar çok mesaj birikmiş ki, okumaya çalıştım ama hepsini okumam mümkün değil. Solotica charm mel, crystal ve topazio var bende.. Ama hepsinin de süresi dolmak üzere. Başta Arzucum sen olmak üzere, bütün arkadaşlara sesleniyorum. Soloticalarla ilgili güncel haberler nedir? Ne değişiklikler oldu? Renkler açıldı, aylık soloticalar çıktı gibi haberler okudum ama detayları onca mesaj arasında bulamıyorum. Rica etsem bana açıklayabilir misiniz son durumu ? (= Ben en son geçen yaz aldım nc topazio, charm mel ve nc crystal.

crystal ve nc ice lenslerim geldiiiiiiiiiiii ... dayanamadım nc ice ıda actım cok guzelllllllllll... crystalde cok guzelllllllll cok beyendım ıkısınıdeeee ... arzu ablamada tesekkurler tekrardan

canim benim lenslerini iyi gunlerde kullan
bu arada msn adresini bana ozelden verir misin ben adresimi degistirdim yine:)

Son düzenleme:
merhaba ben çok kararsızım da sizin fikrinizi almak istiyorum arkadaşlar iki rengi gözüme kestirdim solotica da hangileri aynısıdır yüzüm yuvarlak bir de benim gözler çok koyu kahve siyah hangisi daha yakışır doğal durması çok önemli yardım ederseniz sevinirim :)

bende bugun solotica hidrocolor mel almaya karar verdim kızlar benim gözlerim acık kahve guzel durur mu bu meller ? birde siz nerden ve ne kadara alıyorsunuz ?

yani o 2 resimden hangisi bana yakışır bilmiyorum çok kararsızım canım yeşil ya da gri arasında kararsızım da yeşil karar verirsem sana haber veririm canım çok teşekkürler :)

tamam tatlım bırazdan koyarım daha yenı uyandım :)) ... yesıl grı durdu bende ama cok dogal we guzel durdu bende .. makınemıde sarja koyayım dolsun bu arada :)
SEDOSHCUM merhaba canım nc ıceları çok merak ediyorum nerede resimlerrrr acil resim istiyorummm:))
ceydacım sen nerelerdesin kalb kalbe karsı :) bende bu kız nerelerde diyordum kendi kendime soloticanın geçen seneden beri hidrosummer serisi çıktı bunlar teatral lensler ve numaralıları yok gözü oldukça açıyor .Birde 4 renkte aylıkları çıktı sadece topazio mel crystal birde verde renginde nc serisinden çıktılar ama hareleri daha çok hıdrocharm gibi belirgin buda çok güzel gözteriyor özellikl uzun zamandır beklenen charm crystal çıkmış oldu çünkü haresi oldukça belirgin aylık crystallerin.
Bu arada arkadaşlar dün Brezilyada en ucuz solotica satan yerin fiyatına baktım aylı soloticalar 65 usd yani 105 Türk lirası 1 ayda bekliyorsunuz bende 85 tl bir günde teslim Brezilyadan daha ucuza satıyorum aylıkları ilgilenenler kaçırmasın Brezilyadan daha ucuz :))

bende bugun solotica hidrocolor mel almaya karar verdim kızlar benim gözlerim acık kahve guzel durur mu bu meller ? birde siz nerden ve ne kadara alıyorsunuz ?

sahibinden sitesinde solotica yazdırınca arama butonuna soloticaarzu ve vetman10 kullanıcının çanakkaleden verilen ilanlar bana ait elimde hıdrocor mel mevcutt:)
ptt kargo ile kapıdan ödemeli yada sahibinden sitesinden yada gitti gidiyor üzerinden kartla satın alabilirsiniz:)

vetman bende ice düşünüyorum ama o ilk resimdeki yeşili de düşünüyorum tam karar veremedim şey sorucam natural colours crystal mi cor ice mı daha doğal durur cevabını bekliyorum :))

vetman bende ice düşünüyorum ama o ilk resimdeki yeşili de düşünüyorum tam karar veremedim şey sorucam natural colours crystal mi cor ice mı daha doğal durur cevabını bekliyorum :))

çok zor bir soru sordun marionsilvercim çünkü iki renkte çok doğal inan birisini diğerinden ayırt edemem ama amy lee nin gözleri ıce resmen o konuda garanti veririm:)charm melyosun yeşili tarzında çok belirgin olmayan bir renktir:)

ocrelerimin gün geçtikçe rengi daha bi oturdu sanki,zaten doğaldı ama daha da doğallaştı. Çok koyu gözde ocre düşünenlere fikir olması açısından koyuyorum gün ışığında değil,akşam normal ışıkta çektiğim bunlar/flaşsız. gün ışığında 1 ton daha açık tabii ki.

Yarı güN ışığı yarı oda ortamı CHARM MEL

Eklentiler

• $100_5917.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
iyi geceler kızlar nasılsınız?

sonunda merakla beklediğim cor mellerım geldı. sevıncle actım. iş yerındeki arkadaslarımın ısrarıyla taktım. taktım ama hala gözüm alışamadı ya :) kendimi cok garip hissediyorum. çirkin oldum sanki. biraz korkutucu göründüğümü hissediyorum inş. alışırım bu lenslere yoksa çok üzülecem. o kadar heves ettim aldım cunku

karamel fotoğraf çekebildinmi ?cnmm

evet canımn cektım ama odanın ışıgındanmıdır nedır iğrenc cıktım :) zaten resımlere bakınca daha cok moralım bozuldu yarın gün ışığında cekılıp akşam fotoları atarım buraya mutlaka. sizden de yorumlarınızı bekliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…