Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok beğendim bunları. aylık yazmışsınız. bından varmı elinizde. varsa fiyatını öğrenebilirmiyim rica etsem...
evt elimde mevcut orjinal aylık solotica topaziodur Brezilyadan getirttiyorum:)fiyatı 85 tl dir ..
topaziolar muhteşemmiş aylıklar,içim gitti hemde koyu kahve gözde bu kadar enfes dursun
benim çok koyu kahve gözümde kesin carlarlar

evt kesin açarlar zaten topazio soloticanın en opak serisinden oldugu için gözü açıyorlar.Aylık topazio yıllıpa göre biraz farklı haresi biraz daha belirgin buda gözü oldugundan büyük ve çekici gösteriyor:)

Vetmancığım fotoğraflarda olduğu gibi mavimi duruyor ? ben yeşil istemiyorum, yeşil durursa aldığıma değmez.

Kızlar bana solüsyon markası önerebilir misiniz? sürekli aynı solisyonu kullanmak iyi olmuyormuş sanırım o yüzden değiştirmek istiyorum bi süre.Lenslerin rengini değiştirmeyen bi solisyon var mı bildiğiniz :26:

2tarafıda kullanılabılıyor ama harelı tarafı cok daha hos gorunuyor bence duz tarafı harelı tarafı zaten

Vetmancığım fotoğraflarda olduğu gibi mavimi duruyor ? ben yeşil istemiyorum, yeşil durursa aldığıma değmez.
aynen wishcim fotoğraflardaki gibi duruyor mavi yogun bir mavi yıllıkdan içerisinde yeşillik daha az

souflon all in one light solocare aqua ikisinden birisin,i öneririm:)

Yesıl crıstaller grı,cor meller sarı durdu bende,bırını 2 gun bırını 3 gun kullanabıldım:))son charm yada nc mel denıcem,onlarda olamazsa yasasın kendı gozum solotıca maceram burda bıtıo :))

sız solotıcanın satısını yapıyorsunuz sanırım..sıtede arastırdım yazılanları okudum ve nc quartzo almaya karar vermıstım..yalnız solotıca vıdeoları arasında bu lense rastladım vıdeoda solotıca olarak gecıyor ama ayrıntısını bulamadım..sızın muhakkak bılgınız vardır dıye dusundum..bana yardımcı olabılır mısınız?

canm bunlar bıldıgım kadarıyla el boymaası altıdnada yazıo zaten 680 doılar dıe:)solotıca degıl

wetmann cor ice resimleri eklıcektin?*
BETYCİM haklısın canım fotoğraf makinemin hafıza kartı bozuldu resimleri pc ye atamadım aslında resimleri çokdan çekmiştim en kısa sürede yüklüyeceğim :)

merhaba gelincik bu videosunu linkverdiğin lensler özel kişiye özel custom lenslerdir Türkiyeye maliyeti gümrük vergisi kargosu vesairesi 1000 tl yi aşkın bir maliyeti olan lenslerdir quartzo değildir quartzo istiyorsanız elimde mevcut numarasız olmak üzere mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com bana mail gönderirseniz ulaşabilirsiniz:)

crystal ve nc ice lenslerim geldiiiiiiiiiiii ... dayanamadım nc ice ıda actım cok guzelllllllllll... crystalde cok guzelllllllll cok beyendım ıkısınıdeeee ... arzu ablamada tesekkurler tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…