- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.521
evt elimde mevcut orjinal aylık solotica topaziodur Brezilyadan getirttiyorum:)fiyatı 85 tl dir ..çok beğendim bunları. aylık yazmışsınız. bından varmı elinizde. varsa fiyatını öğrenebilirmiyim rica etsem...
topaziolar muhteşemmiş aylıklar,içim gitti hemde koyu kahve gözde bu kadar enfes dursun
benim çok koyu kahve gözümde kesin carlarlar
evt elimde mevcut orjinal aylık solotica topaziodur Brezilyadan getirttiyorum:)fiyatı 85 tl dir ..
evt kesin açarlar zaten topazio soloticanın en opak serisinden oldugu için gözü açıyorlar.Aylık topazio yıllıpa göre biraz farklı haresi biraz daha belirgin buda gözü oldugundan büyük ve çekici gösteriyor:)
crystal almayı düşünen bi arkadaşımın sorusu üzerine farkettim..size de sorayım kızlar madem crystal nc serisi die geçio o şekilde fiyatlanmış neden nc tarafı tersi?cor tarafı düzü??.=)biz mi yanlış bilioruz yoksa??nc tarafı düzüyse alıcak cor tarafı biraz daha açık çiğ duruyo çünkü..kullanan arkadaşlar cevap verebilirler mi hareli tarafı rahat kullanılıyo mu??
ev içi flash yok yakın çekimm..Eki Görüntüle 213878
orta kahve... benimki gibi dış yanlarda yeşillenme yok daha doğrusu hiç yeşil yok gözlerinde..kahve...
2tarafıda kullanılabılıyor ama harelı tarafı cok daha hos gorunuyor bence duz tarafı harelı tarafı zaten
aynen wishcim fotoğraflardaki gibi duruyor mavi yogun bir mavi yıllıkdan içerisinde yeşillik daha azVetmancığım fotoğraflarda olduğu gibi mavimi duruyor ? ben yeşil istemiyorum, yeşil durursa aldığıma değmez.
Kızlar bana solüsyon markası önerebilir misiniz? sürekli aynı solisyonu kullanmak iyi olmuyormuş sanırım o yüzden değiştirmek istiyorum bi süre.Lenslerin rengini değiştirmeyen bi solisyon var mı bildiğiniz :26:
sız solotıcanın satısını yapıyorsunuz sanırım..sıtede arastırdım yazılanları okudum ve nc quartzo almaya karar vermıstım..yalnız solotıca vıdeoları arasında bu lense rastladım vıdeoda solotıca olarak gecıyor ama ayrıntısını bulamadım..sızın muhakkak bılgınız vardır dıye dusundum..bana yardımcı olabılır mısınız?
canm bunlar bıldıgım kadarıyla el boymaası altıdnada yazıo zaten 680 doılar dıe:)solotıca degıl
BETYCİM haklısın canım fotoğraf makinemin hafıza kartı bozuldu resimleri pc ye atamadım aslında resimleri çokdan çekmiştim en kısa sürede yüklüyeceğim :)wetmann cor ice resimleri eklıcektin?*
sız solotıcanın satısını yapıyorsunuz sanırım..sıtede arastırdım yazılanları okudum ve nc quartzo almaya karar vermıstım..yalnız solotıca vıdeoları arasında bu lense rastladım vıdeoda solotıca olarak gecıyor ama ayrıntısını bulamadım..sızın muhakkak bılgınız vardır dıye dusundum..bana yardımcı olabılır mısınız?
crystal ve nc ice lenslerim geldiiiiiiiiiiii ... dayanamadım nc ice ıda actım cok guzelllllllllll... crystalde cok guzelllllllll cok beyendım ıkısınıdeeee ... arzu ablamada tesekkurler tekrardan
sedosch crıstal foto koysana bakalım sende nasıl durmusss:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?