- Konu Sahibi White Mocha
-
- #22.561
SEDOSHCUM merhaba canım nc ıceları çok merak ediyorum nerede resimlerrrr acil resim istiyorummm:))
ceydacım sen nerelerdesin kalb kalbe karsı :) bende bu kız nerelerde diyordum kendi kendime soloticanın geçen seneden beri hidrosummer serisi çıktı bunlar teatral lensler ve numaralıları yok gözü oldukça açıyor .Birde 4 renkte aylıkları çıktı sadece topazio mel crystal birde verde renginde nc serisinden çıktılar ama hareleri daha çok hıdrocharm gibi belirgin buda çok güzel gözteriyor özellikl uzun zamandır beklenen charm crystal çıkmış oldu çünkü haresi oldukça belirgin aylık crystallerin.
Bu arada arkadaşlar dün Brezilyada en ucuz solotica satan yerin fiyatına baktım aylı soloticalar 65 usd yani 105 Türk lirası 1 ayda bekliyorsunuz bende 85 tl bir günde teslim Brezilyadan daha ucuza satıyorum aylıkları ilgilenenler kaçırmasın Brezilyadan daha ucuz :))
sahibinden sitesinde solotica yazdırınca arama butonuna soloticaarzu ve vetman10 kullanıcının çanakkaleden verilen ilanlar bana ait elimde hıdrocor mel mevcutt:)
ptt kargo ile kapıdan ödemeli yada sahibinden sitesinden yada gitti gidiyor üzerinden kartla satın alabilirsiniz:)
ceydacım sen nerelerdesin kalb kalbe karsı :) bende bu kız nerelerde diyordum kendi kendime soloticanın geçen seneden beri hidrosummer serisi çıktı bunlar teatral lensler ve numaralıları yok gözü oldukça açıyor .Birde 4 renkte aylıkları çıktı sadece topazio mel crystal birde verde renginde nc serisinden çıktılar ama hareleri daha çok hıdrocharm gibi belirgin buda çok güzel gözteriyor özellikl uzun zamandır beklenen charm crystal çıkmış oldu çünkü haresi oldukça belirgin aylık crystallerin.
Bu arada arkadaşlar dün Brezilyada en ucuz solotica satan yerin fiyatına baktım aylı soloticalar 65 usd yani 105 Türk lirası 1 ayda bekliyorsunuz bende 85 tl bir günde teslim Brezilyadan daha ucuza satıyorum aylıkları ilgilenenler kaçırmasın Brezilyadan daha ucuz :))
Canım çok teşekkürler bilgilendirme için, oldukça açıklayıcı oldu... Aylık düşünmüyorum, yıllık alırım ben yine.. Peki renklerin açıklık-koyuluklarında bir değişiklik oldu mu? Yıllık topazio ve crystaller için soruyorum özellikle.
Eki Görüntüle 215893
koyu kahverengi gözümde hıdrosummer branca
iyi geceler kızlar nasılsınız?
sonunda merakla beklediğim cor mellerım geldı. sevıncle actım. iş yerındeki arkadaslarımın ısrarıyla taktım. taktım ama hala gözüm alışamadı ya :) kendimi cok garip hissediyorum. çirkin oldum sanki. biraz korkutucu göründüğümü hissediyoruminş. alışırım bu lenslere yoksa çok üzülecem. o kadar heves ettim aldım cunku
benim ocre olmasına rağmen çok farkedilio gibi hissetmiştim ilk zaman,batmalar yanmalar..feciydi. ama acele etme her gün evde önceleri 1-2 saat taktım,gözüm şimdi 2 haftada alıştı ve solüsyonda rengi daha bir oturdu sanki. bence sakın acele etme
:))bu rengi özellikle benden isteyenler var haski gibi olmak isteyen çokninsan var açıkçası bana görede değil:)tabiki herkezin tercihi rohycim çok haklısın sana uygun olmadıgını kesinlikle biliyorum bu rengin charm mel bile açık gelir diye ocre düşünmüştün:) ama çok doğru karar vermişsin ocrelerin muhteşem duruyr tam sana göre:)çok güzellerherkesn kendi zevki tabii ama hiç doğal bir renk değil, çok sıradışı olmak isteyenler için uygun tabii ki :)
Canım çok teşekkürler bilgilendirme için, oldukça açıklayıcı oldu... Aylık düşünmüyorum, yıllık alırım ben yine.. Peki renklerin açıklık-koyuluklarında bir değişiklik oldu mu? Yıllık topazio ve crystaller için soruyorum özellikle.
benım hala gözüm alışmadı. birde gözüm sürekli sulanıyor. normal mi acaba bu durum
senın crıstallerın resmen mavıymıs sedosh:))
sedacım cristalde nc ıce harika olmuşlar..cristallerin mavimsi daha çok :)
nc ıce ve cjharm ıce yanılmıyorsam ton farkı yok ,çember farkın dan başka fark göremedim opaklık ve ton aynı gibi geldi..
çok yakışmışlar yine birtanem
deişik bir renk canımmm ice a gore daha yesillll... :)
sedoschcum crıstalde nc ıceda sana cok yAkısmıs masallah canm gule guel kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?