Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ceydacım sen nerelerdesin kalb kalbe karsı :) bende bu kız nerelerde diyordum kendi kendime soloticanın geçen seneden beri hidrosummer serisi çıktı bunlar teatral lensler ve numaralıları yok gözü oldukça açıyor .Birde 4 renkte aylıkları çıktı sadece topazio mel crystal birde verde renginde nc serisinden çıktılar ama hareleri daha çok hıdrocharm gibi belirgin buda çok güzel gözteriyor özellikl uzun zamandır beklenen charm crystal çıkmış oldu çünkü haresi oldukça belirgin aylık crystallerin.
Bu arada arkadaşlar dün Brezilyada en ucuz solotica satan yerin fiyatına baktım aylı soloticalar 65 usd yani 105 Türk lirası 1 ayda bekliyorsunuz bende 85 tl bir günde teslim Brezilyadan daha ucuza satıyorum aylıkları ilgilenenler kaçırmasın Brezilyadan daha ucuz :))

Canım çok teşekkürler bilgilendirme için, oldukça açıklayıcı oldu... Aylık düşünmüyorum, yıllık alırım ben yine.. Peki renklerin açıklık-koyuluklarında bir değişiklik oldu mu? Yıllık topazio ve crystaller için soruyorum özellikle.

sevgili VETMAN hangi siteye baktınız acaba ben bugün baktım daha 55brezilya realiydi oticada o da 56buçuk liraya geliyor..anlamadm ben yanlış mı baktım acaba :S (=
yok doğru 55 real gerçi kargoyla ne kadara gelir o da var

Son düzenleme:

ceydoşş güzellikk nerelerdesin sen topazio mu kullanıyordun ben nasıl kaçırdım onu :) ben de sanırım topazio alıcam ama aylık denemelik düşünüyorum yaz için.. sen memnunsun sanırım bir daha düşündüğüne göre?

Son düzenleme:

benim ocre olmasına rağmen çok farkedilio gibi hissetmiştim ilk zaman,batmalar yanmalar..feciydi. ama acele etme her gün evde önceleri 1-2 saat taktım,gözüm şimdi 2 haftada alıştı ve solüsyonda rengi daha bir oturdu sanki. bence sakın acele etme

benım hala gözüm alışmadı. birde gözüm sürekli sulanıyor. normal mi acaba bu durum

pranalense giriyorsun canım soloticada aylık softlexe bak 65 usd yazıyor tabi sol üstte sayfayı ingilizceye çevireceksin:)ottiaca gördüğün fiyat tek şişe yani iki tane alınca 110 tl artı birde kargo artı bir ay bekleme ben 85 tl ye bir günde gönderiyorum:)üstelik bir sorunda hemen 1 güğnde değişim garantisi ile:)
bende aylık soloticaların fiyatlarını pahalı diyenler için paylaşmak istedim burada:)

Son düzenleme:
herkesn kendi zevki tabii ama hiç doğal bir renk değil, çok sıradışı olmak isteyenler için uygun tabii ki :)
:))bu rengi özellikle benden isteyenler var haski gibi olmak isteyen çokninsan var açıkçası bana görede değil:)tabiki herkezin tercihi rohycim çok haklısın sana uygun olmadıgını kesinlikle biliyorum bu rengin charm mel bile açık gelir diye ocre düşünmüştün:) ama çok doğru karar vermişsin ocrelerin muhteşem duruyr tam sana göre:)çok güzeller

ceydacım renklerde değişim var crystal daha mavimsimsi ve bahsettiğim gibi hreleri kalın topazio daha yoğun mavi ve daha hareli olduğu için gözü daha büyük gösteriyor yıllıkla bayagı farkı var:)

Son düzenleme:
benım hala gözüm alışmadı. birde gözüm sürekli sulanıyor. normal mi acaba bu durum

ilk zamanlar 10 dakika batma oluyor 15dakika gözüm sulanıyordu yaş akıyordu resmen,acıyordu bayağı. fakat şimdi sadece taktığımda biraz 1-2 dakika oluyor ve geçiyor,bir daha olmuyor. Eğer sende aşırı ve uzun zamandır oluyorsa ya doktora görün ya da kullanma derim. Fakat taktığında çok dayanılmaz olmadığı müddetçe sabret beklet gözünde.10-15dk. içinde birşeycik kamaz zannediyorum.

sedacım cristalde nc ıce harika olmuşlar..cristallerin mavimsi daha çok :)
nc ıce ve cjharm ıce yanılmıyorsam ton farkı yok ,çember farkın dan başka fark göremedim opaklık ve ton aynı gibi geldi..
çok yakışmışlar yine birtanem

canım tesekkur ederımmmmmmmmmmmm ozledım senıııı... evettt nıc ıce daha gusel geldı bana haresı daha ınce dıye :) canım benımmmmmmm tekrardan saoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…