- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.621
YA kızlar bugün gitmediğim lensci kalmadi solotica nın sahipleri brezilyadaymiş yaza anca sipariş verebilirmişim sizler nerden alıyorsnz ya bende istiyorum:S:S:S bide ne kadar
YA kızlar bugün gitmediğim lensci kalmadi solotica nın sahipleri brezilyadaymiş yaza anca sipariş verebilirmişim sizler nerden alıyorsnz ya bende istiyorum:S:S:S bide ne kadar
tatlım arzu abladan alıyoruz gerçekten çok güzel renkler mevcut bak vetman adresinde gittigidyordada çıkıyo sahibindende çıkıyo bende freslook kullanıyodum en her ay almak sorun daha pahalıya geliyodu inan ama bu senelik bence çok çok daha iyi bide freslook gibi yapmacık durmuyo bence hemen al derim kaçırma
kaçırmıcam zatennNfreshlook cidden çok yapmacık ya ki aylık bence bu fiyata yıllık çok uygun hmen alıyorm hmen.d.d
SOLOTİCA RENKLİ LENS: SOLOTİCA LENS RENKLERİ bu siteye gir tatlım bak altta nosu yazıyo arzu ablanın valla bencede kaçırma derim aksine çok iyi ben freslook kullandım bi anda yırtılıyo teki kalıyo dızlak kalıyosun tamam freslook ucuz bişe diyemem ama bence bunlara göre daha pahalıya geliyo inanırmısın iyikide solitica almısım hiçte pişman değilim arzu abla okadar sıcakki yani mesela okadar aradım ettim işi olmasına rağmen konusstu çok sıcak bir insan gerçekten zaten konustuğun zamanda anlarsın neyse cnmaramıza hoşgeldin
CANIM MERHABALAR. HEMSERIYIZ BU ARADA BENDE IZMIRLIYIM YESILYURTTA OTURUYORUM :) CANIM BEN TOPAZIOYU KULLANDIM COK GUZEL CANLI BIR MAVI. FAKAT TABAN RENGINE GORE DEGISEBILEN BIR RENK EGER GOZ RENGIN ACIK KAHVE BAL RENGI ISE SU YESILI GIBI DURUYOR TAM MAVI DEGIL AMA TABAN RENGIN KOYU ISE MASMAVI DURAN BIR LENS. RADIKAL DEGISIMDEN HOSLANIYORSAN COK BEGENECEKSIN. AYRICADA COK RAHAT BIR LENS. SOLOTICALAR TR DE SATILMIYOR BEN BURDAN WATMAN ISIMLI BIR ARKADASTAN ALIYORUM . BURDAN YAZARSAN SANA YARDIMCI OLUR CANIMCIM. BASKA SORUN VARSA CEVAPLAYABILIRIM. zemuszemus
Canım biraz geç oldu ama ben 2 sene sonra girebildim tekrar bu siteye. Tekrar ihtiyacım oldu yani :) Hala lens takıntım da devam ediyor :)) Ne zamandır Freshlook Haresiz Mavi kullanıyordum guzel de açıyordu ama artık sıkıldım. Geçen Solotica Topazioyu incelerken Hidrosummer Azul' una denk geldim. Koyu renk gözleri bayağı guzel açabiliyor gibi. Opak bir lens. Kullanan varmıdır acaba diye bu siteden bilgi almak istedim. Çok pahalı bir lens çünkü birşeyden duyup oyle almaya karar vericem.
Eki Görüntüle 410993
merak eden bir arkadaşımız için ela açık kahverengi gözde cristalin duruşu flashsız gün ışığında..
Eki Görüntüle 410993
merak eden bir arkadaşımız için ela açık kahverengi gözde cristalin duruşu flashsız gün ışığında..
arzuuu hnmcııım tekrar ve tekrarr sana burdan sonsuuuuz tşkkrlerimiii iletmek isterim charm numaralı mellerim süper süper en korktuğum yanıı haresinin kalın olmasıydı ama hiçte öylee değilmiş iyikii senii dinlemişim nc. almamışııım gerçektende tuba büyüküstün gözlerii gibiiiiyikiiii solotica varr
aaa charme mel mi aldın canım güle güle kullanarzuuu hnmcııım tekrar ve tekrarr sana burdan sonsuuuuz tşkkrlerimiii iletmek isterim charm numaralı mellerim süper süper en korktuğum yanıı haresinin kalın olmasıydı ama hiçte öylee değilmiş iyikii senii dinlemişim nc. almamışııım gerçektende tuba büyüküstün gözlerii gibiiiiyikiiii solotica varr
arzuuu hnmcııım tekrar ve tekrarr sana burdan sonsuuuuz tşkkrlerimiii iletmek isterim charm numaralı mellerim süper süper en korktuğum yanıı haresinin kalın olmasıydı ama hiçte öylee değilmiş iyikii senii dinlemişim nc. almamışııım gerçektende tuba büyüküstün gözlerii gibiiiiyikiiii solotica varr
bizdede böyle duruyor tek farkı ortadan çıkan renk açık kahve değilde siyah oluyor tek fark bu:)cristaller diğer yarı opaklardan biraz daha opak o yüzden daha fazla renk değişimi yapıyor..Allahım bu nasıl güzel bir renk
bayıldım.. bayıldım...
benimki gibi koyu kahve gözlerde nasıl dururki acaba?
rica ederim nehircim dünyada fabrikasyon üretim olarak soloticadan daha üstün bir lens markası yok ..:)arzuuu hnmcııım tekrar ve tekrarr sana burdan sonsuuuuz tşkkrlerimiii iletmek isterim charm numaralı mellerim süper süper en korktuğum yanıı haresinin kalın olmasıydı ama hiçte öylee değilmiş iyikii senii dinlemişim nc. almamışııım gerçektende tuba büyüküstün gözlerii gibiiiiyikiiii solotica varr
uzunnnnn bi zamandır lens almak için bu topiği takip ediyorum tam karar verdim derken yeni bi renk değiştiriyo fikirimi,
hele şu en son cristial nasıl bi enk benim gözüm de açık kahve bende böyle durcapını bilsem dakika durmam alırım.
en son gri mavi tonlarında bi renge karar vermiştim,öneriniz ne olur arzu hanım :26::26:
bizdede böyle duruyor tek farkı ortadan çıkan renk açık kahve değilde siyah oluyor tek fark bu:)cristaller diğer yarı opaklardan biraz daha opak o yüzden daha fazla renk değişimi yapıyor..Allahım bu nasıl güzel bir renk
bayıldım.. bayıldım...
benimki gibi koyu kahve gözlerde nasıl dururki acaba?
rica ederim nehircim dünyada fabrikasyon üretim olarak soloticadan daha üstün bir lens markası yok ..:)arzuuu hnmcııım tekrar ve tekrarr sana burdan sonsuuuuz tşkkrlerimiii iletmek isterim charm numaralı mellerim süper süper en korktuğum yanıı haresinin kalın olmasıydı ama hiçte öylee değilmiş iyikii senii dinlemişim nc. almamışııım gerçektende tuba büyüküstün gözlerii gibiiiiyikiiii solotica varr
uzunnnnn bi zamandır lens almak için bu topiği takip ediyorum tam karar verdim derken yeni bi renk değiştiriyo fikirimi,
hele şu en son cristial nasıl bi enk benim gözüm de açık kahve bende böyle durcapını bilsem dakika durmam alırım.
en son gri mavi tonlarında bi renge karar vermiştim,öneriniz ne olur arzu hanım :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?