Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

YA kızlar bugün gitmediğim lensci kalmadi solotica nın sahipleri brezilyadaymiş yaza anca sipariş verebilirmişim sizler nerden alıyorsnz ya bende istiyorum:S:S:S bide ne kadar

tatlım arzu abladan alıyoruz gerçekten çok güzel renkler mevcut bak vetman adresinde gittigidyordada çıkıyo sahibindende çıkıyo bende freslook kullanıyodum en her ay almak sorun daha pahalıya geliyodu inan ama bu senelik bence çok çok daha iyi bide freslook gibi yapmacık durmuyo bence hemen al derim kaçırma

YA kızlar bugün gitmediğim lensci kalmadi solotica nın sahipleri brezilyadaymiş yaza anca sipariş verebilirmişim sizler nerden alıyorsnz ya bende istiyorum:S:S:S bide ne kadar

tatlım arzu abladan alıyoruz gerçekten çok güzel renkler mevcut bak vetman adresinde gittigidyordada çıkıyo sahibindende çıkıyo bende freslook kullanıyodum en her ay almak sorun daha pahalıya geliyodu inan ama bu senelik bence çok çok daha iyi bide freslook gibi yapmacık durmuyo bence hemen al derim kaçırma

kaçırmıcam zatennN freshlook cidden çok yapmacık ya ki aylık bence bu fiyata yıllık çok uygun hmen alıyorm hmen.d.d

kaçırmıcam zatennN freshlook cidden çok yapmacık ya ki aylık bence bu fiyata yıllık çok uygun hmen alıyorm hmen.d.d

SOLOTİCA RENKLİ LENS: SOLOTİCA LENS RENKLERİ bu siteye gir tatlım bak altta nosu yazıyo arzu ablanın valla bencede kaçırma derim aksine çok iyi ben freslook kullandım bi anda yırtılıyo teki kalıyo dızlak kalıyosun tamam freslook ucuz bişe diyemem ama bence bunlara göre daha pahalıya geliyo inanırmısın iyikide solitica almısım hiçte pişman değilim arzu abla okadar sıcakki yani mesela okadar aradım ettim işi olmasına rağmen konusstu çok sıcak bir insan gerçekten zaten konustuğun zamanda anlarsın neyse cnm aramıza hoşgeldin

hoşbuldukkk aynen katılıyorum bende 3 yıldır kullanıyorum lens ilk acemi zamanlarda freshlook kullandım lensten soğudum yırtılıyor yapmacık çk kötü ya tek iyi yönü fiyatı :))lensten soğudum imdadıma sizyetiştiniz size uydum artık lenslerimden çok memnunm ama artk solotica zamanı

Canım biraz geç oldu ama ben 2 sene sonra girebildim tekrar bu siteye. Tekrar ihtiyacım oldu yani :) Hala lens takıntım da devam ediyor :)) Ne zamandır Freshlook Haresiz Mavi kullanıyordum guzel de açıyordu ama artık sıkıldım. Geçen Solotica Topazioyu incelerken Hidrosummer Azul' una denk geldim. Koyu renk gözleri bayağı guzel açabiliyor gibi. Opak bir lens. Kullanan varmıdır acaba diye bu siteden bilgi almak istedim. Çok pahalı bir lens çünkü birşeyden duyup oyle almaya karar vericem.

Sanırım quartzodan vazgeçip Topazio ya yöneliyorum . :26: Yeşil-mavi görüntüsü çok hoş . Quartzo biraz riskli gibi . Topazio kullananlar var mı ? Memnun musunuz ??

bende var canim profilimden solotica adli albume girip hidrosummer gloss azul resimlerine ve de yorumlarina bakarsan istedigin bilgileri bulabilirsin

arzuuu hnmcııım tekrar ve tekrarr sana burdan sonsuuuuz tşkkrlerimiii iletmek isterim charm numaralı mellerim süper süper en korktuğum yanıı haresinin kalın olmasıydı ama hiçte öylee değilmiş iyikii senii dinlemişim nc. almamışııım gerçektende tuba büyüküstün gözlerii gibiii iyikiiii solotica varr

Eki Görüntüle 410993

merak eden bir arkadaşımız için ela açık kahverengi gözde cristalin duruşu flashsız gün ışığında..

uzunnnnn bi zamandır lens almak için bu topiği takip ediyorum tam karar verdim derken yeni bi renk değiştiriyo fikirimi,
hele şu en son cristial nasıl bi enk benim gözüm de açık kahve bende böyle durcapını bilsem dakika durmam alırım.
en son gri mavi tonlarında bi renge karar vermiştim,öneriniz ne olur arzu hanım :26::26:

canım hayırlı olsun güle güle kullan
bende de cor mel var severek kullanıyorum
ama bir daha mel alırsam kesinlikle charme almayı düşünüyorum
hare göze ayrı bir hava katıyor bence

aaa charme mel mi aldın canım güle güle kullan

öznur canım bende cristal almıstım gecen sayfalarda foto ekledim ordan bak canım nasıl durduguna benim gözlerim koyu kahveye yakın

foto eklersin artık canım dimi ... cok merak ettim, bende hidrocor mel düşünüyorum... hareli oluşu dahamı çekicilik sağlıyo acaba...)

Allahım bu nasıl güzel bir renk
bayıldım.. bayıldım...
benimki gibi koyu kahve gözlerde nasıl dururki acaba?
bizdede böyle duruyor tek farkı ortadan çıkan renk açık kahve değilde siyah oluyor tek fark bu:)cristaller diğer yarı opaklardan biraz daha opak o yüzden daha fazla renk değişimi yapıyor..
rica ederim nehircim dünyada fabrikasyon üretim olarak soloticadan daha üstün bir lens markası yok ..:)

ben size ıcemint
öneririm:)

Allahım bu nasıl güzel bir renk
bayıldım.. bayıldım...
benimki gibi koyu kahve gözlerde nasıl dururki acaba?
bizdede böyle duruyor tek farkı ortadan çıkan renk açık kahve değilde siyah oluyor tek fark bu:)cristaller diğer yarı opaklardan biraz daha opak o yüzden daha fazla renk değişimi yapıyor..
rica ederim nehircim dünyada fabrikasyon üretim olarak soloticadan daha üstün bir lens markası yok ..:)

ben size ıcemintEki Görüntüle 411468
öneririm:)

Eki Görüntüle 411469

Eki Görüntüle 411470

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…