- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.641
bizdede böyle duruyor tek farkı ortadan çıkan renk açık kahve değilde siyah oluyor tek fark bu:)cristaller diğer yarı opaklardan biraz daha opak o yüzden daha fazla renk değişimi yapıyor..Allahım bu nasıl güzel bir renk
bayıldım.. bayıldım...
benimki gibi koyu kahve gözlerde nasıl dururki acaba?
rica ederim nehircim dünyada fabrikasyon üretim olarak soloticadan daha üstün bir lens markası yok ..:)arzuuu hnmcııım tekrar ve tekrarr sana burdan sonsuuuuz tşkkrlerimiii iletmek isterim charm numaralı mellerim süper süper en korktuğum yanıı haresinin kalın olmasıydı ama hiçte öylee değilmiş iyikii senii dinlemişim nc. almamışııım gerçektende tuba büyüküstün gözlerii gibiiiiyikiiii solotica varr
uzunnnnn bi zamandır lens almak için bu topiği takip ediyorum tam karar verdim derken yeni bi renk değiştiriyo fikirimi,
hele şu en son cristial nasıl bi enk benim gözüm de açık kahve bende böyle durcapını bilsem dakika durmam alırım.
en son gri mavi tonlarında bi renge karar vermiştim,öneriniz ne olur arzu hanım :26::26:
Canım biraz geç oldu ama ben 2 sene sonra girebildim tekrar bu siteye. Tekrar ihtiyacım oldu yani :) Hala lens takıntım da devam ediyor :)) Ne zamandır Freshlook Haresiz Mavi kullanıyordum guzel de açıyordu ama artık sıkıldım. Geçen Solotica Topazioyu incelerken Hidrosummer Azul' una denk geldim. Koyu renk gözleri bayağı guzel açabiliyor gibi. Opak bir lens. Kullanan varmıdır acaba diye bu siteden bilgi almak istedim. Çok pahalı bir lens çünkü birşeyden duyup oyle almaya karar vericem.
vetman 10 size ulaşmam gerekmekte solotica lens siparişi için ve renk önerisi için.
öznurcum esmeraldaların ile resim bekliyorum:)
canım benim esmeraldalarım geldi ya egrçekten çok memnun kaldım arzu abla gerçekten çok tşkler ksımet hidrosummer verdeyi alcam paramı biriktirip gerçekten arkadaşlar ya suan gözümde lens yok gibi görenler diyo lens değil kendi göz rengim diyorum egrçekten belli değil gerçekten çok güzel ve doğal bence alın derim arkadaşkar eminolun süper
güle güle kullan canım.. :)) eminim çok güzel olmuşlardır,inanılmaz rahatlardır bi de :)) resim istiyoruz ama..son zamanlarda esmeralda görmedim, bi bakayım. Yeni renkleri deneyesim var..esmeraldayla topazioyu düşünür oldum buaralar..
canım benim esmeraldalarım geldi ya egrçekten çok memnun kaldım arzu abla gerçekten çok tşkler ksımet hidrosummer verdeyi alcam paramı biriktirip gerçekten arkadaşlar ya suan gözümde lens yok gibi görenler diyo lens değil kendi göz rengim diyorum egrçekten belli değil gerçekten çok güzel ve doğal bence alın derim arkadaşkar eminolun süper
Eki Görüntüle 410993
merak eden bir arkadaşımız için ela açık kahverengi gözde cristalin duruşu flashsız gün ışığında..
birkaç sayfa önce bir arkadaş hs azul sormuştu..buyrun
renk muhtesem cok yakısmıs gule gule kullanın. Rahatmı pekı? Sabahtan aksama kadar takabılıyormusnuz?
İletişim bilgisi vermek yasaktır denilerek mailim silinmiş ama hemen akabinimde mail adresi yazılmış hiç yasak gibi durmuyor ...
hidrosummer almak isteyen çok kişi var bende de yardımcı olmak istedim şuan satmak istediğim uygun fiyata bulabilecekleri azullar var elimde mailimi yazdım bana ulaşabilsinler diye ama benimki silinmiş bitek yasaaaaaaak nedenseeeeee
"nedenseeeee" mi? ben hemen nedenini soyleyeyim. biz sizin o lensi 15 dakika taktiginizi nereden bilelim... sizi tanimiyoruz. ayrica sonucta lense bakinca belli olmuyor 6 ay mi takilmis 15 dakika mi, siz yeni mi almistiniz yoksa yine baska birinden mi almistiniz, kimse bunlardan emin olamaz oyle degil mi.. ustelik hastalik da gecebilir insandan insana bu sekilde. bu yuzden 2. el satislar kesinlikle yasak bu forumda. sansinizi baska yerde deneyin. youtube mesela, orada 2. el lensini satanlar var. koyun bir video satiyorum deyin almaya cesaret eden birini bulursaniz ne ala.
vetman arkadasimizin sattiklari da yeni ve hic acilmamis siselerde. ustelik kendisi burada kk tarafindan izinli, yetkili bir satici. boyle tuhaf bir tavir ve uslupla bunlari yazmaniz da cok cirkin ve basit bir goruntu veriyor size.
"nedenseeeee" mi? ben hemen nedenini soyleyeyim. biz sizin o lensi 15 dakika taktiginizi nereden bilelim... sizi tanimiyoruz. ayrica sonucta lense bakinca belli olmuyor 6 ay mi takilmis 15 dakika mi, siz yeni mi almistiniz yoksa yine baska birinden mi almistiniz, kimse bunlardan emin olamaz oyle degil mi.. ustelik hastalik da gecebilir insandan insana bu sekilde. bu yuzden 2. el satislar kesinlikle yasak bu forumda. sansinizi baska yerde deneyin. youtube mesela, orada 2. el lensini satanlar var. koyun bir video satiyorum deyin almaya cesaret eden birini bulursaniz ne ala.
vetman arkadasimizin sattiklari da yeni ve hic acilmamis siselerde. ustelik kendisi burada kk tarafindan izinli, yetkili bir satici. boyle tuhaf bir tavir ve uslupla bunlari yazmaniz da cok cirkin ve basit bir goruntu veriyor size.
ben mesajımın düzenlenip mailimin silinmesinin nedenini mesajı düzenleyen yetkiliye sordum sormak amaçlı yazdım eğer özel mesaj atabilseydim özelden sorucaktım ki sitede yeni olduğumu iletişim bilgimi de yazarken umarım yasak değildir neyin yasak olup olmadığımı bilmediğimi de söylemiştim + satış yapıcam gibi bir şey de söylemedim azul hakkında yazanlara merak edenlere resimleride var elimde de var diye yardımcı olabileceğimi yazmışım ztn daha dikkatli okursanız satış yapmak istersem nereden neyi ne şekilde satıcağımı biliyorum mersi.Herhangi bir eleştiri saldırı vs yok yaniii ? basit görünüyorsun diyen arkadaşın ortada fol yokken kişisel hakarette bulunması çok ayıp...gereksiz yere bir savunma mekanizması oluşmuş ama dediğim gibi gereksiz benim azul lenslerimde zaten arzu hanımdan aldım. Kendisine laf söylemiş değilim olamam da yaniii kısacaaası komik algılarr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?