Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Allahım bu nasıl güzel bir renk
bayıldım.. bayıldım...
benimki gibi koyu kahve gözlerde nasıl dururki acaba?
bizdede böyle duruyor tek farkı ortadan çıkan renk açık kahve değilde siyah oluyor tek fark bu:)cristaller diğer yarı opaklardan biraz daha opak o yüzden daha fazla renk değişimi yapıyor..
rica ederim nehircim dünyada fabrikasyon üretim olarak soloticadan daha üstün bir lens markası yok ..:)

ben size ıcemintEki Görüntüle 411468
öneririm:)

Eki Görüntüle 411469

Eki Görüntüle 411470

bende denemek amaçlı aldım dün hidrosummer azul'u gözlerim yeşil baya bir açtı masmavi hatta mavi ötesi oldu kopkoyu gözleri bile açabilecek güzellikte bir lens ama ice'larımı daha çok sevdim ben.Sadece 1 kere denemek amaçlı yaklaşık 15 dk falan kaldı gözümde satıyorum hidrosummer azulları 175 tl'ye şişesi ve kutusuyla birlikte resimleri de var ayrıca...ilgileniyorsanız mailden ulaşabilirsiniz xxxxxxx umarım mail vermek yasak değildir ben daha yeniyim de sitede :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün Arzu hanımdan sipariş verdiğim charm mellerim geldi..
1 yıl önce de Arzu hanımdan charm mel almıştım yalnız 1 yıl önce aldığım mellerin rengi o kadar güzeldi ki tam istediğim gibiydiler tam tuba büyüküstünün göz rengi gibi olmuştu..ama dün gelen meller bende hayal kırıklığı oldu renk o kadar koyu ki rahat 2 3 ton koyu...gerçi seriler aynı 2016 ama aylar farklı...inşallah zamanla açılır kendi gözüm kahverengi olduğu halde lensleri takınca dahada koyulaşıyor...

Son düzenleme:
canım benim esmeraldalarım geldi ya egrçekten çok memnun kaldım arzu abla gerçekten çok tşkler ksımet hidrosummer verdeyi alcam paramı biriktirip gerçekten arkadaşlar ya suan gözümde lens yok gibi görenler diyo lens değil kendi göz rengim diyorum egrçekten belli değil gerçekten çok güzel ve doğal bence alın derim arkadaşkar eminolun süper

güle güle kullan canım.. :)) eminim çok güzel olmuşlardır,inanılmaz rahatlardır bi de :)) resim istiyoruz ama..son zamanlarda esmeralda görmedim, bi bakayım. Yeni renkleri deneyesim var..esmeraldayla topazioyu düşünür oldum buaralar..

tamam cnm en kısa zamanda koyacam ztn umarım ama bence esmeralda al derim çok hoş ya bide benim göz bebeğim iri yani siyahlık hani normal bi lens bile taksam normal göz rengim gibi duruyo göz bebeğim iri olduğu için benim gözümde hidrosummer verde serisinde bu böyle doğalsa bence oda doğaldır diye düşünüyorum okadar abartacak bişe yok kimisi kalın filan diyodu gerçekten çok rahat şuanki lensim ama kısmet freslook kullanmıstım eminim hidrosummer serisi ondan kalın değildir

Fotoğraf istiyoruzz

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 410993

merak eden bir arkadaşımız için ela açık kahverengi gözde cristalin duruşu flashsız gün ışığında..

yalnız bu hanımın gözleri kendiliğinden hareli sanırım. yoksa cristal'de bu kadar belirgin ve yeşil bir hare yok gördüğüm kadarıyla. lensi takınca kendi haresi de alttan desteklemiş lensin haresini.

birkaç sayfa önce bir arkadaş hs azul sormuştu..buyrun

Eklentiler

• $04052012767.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 36
Vetman10 forumda lens satış yetkisine sahiptir
Forum içerisinde 2.el lens satışı ve takası yasaktır.

Son düzenleme:
renk muhtesem cok yakısmıs gule gule kullanın. Rahatmı pekı? Sabahtan aksama kadar takabılıyormusnuz?

Teşekkür ederim canım..Sabahtan akşama kadar takmadım hiç..fakat bu seri diğerlerinden daha kalın olduğu için, birkaç saat sonra kendisini hissettirmeye başlıyor..özellikle hassas ve kuruluk sorunu olan gözlerde konforsuz olabilir ama işte kullanmadan bilemezsiniz..renk çok iddialı olduğu için ben genelde akşam takıyorum..birkaç saat boyunca sıkıntı olmuyor..ben de almadan önce tereddüte düşmüştüm, ama çok sık ve uzun saatler kullanmadığım için sorun yaratmadı bende

"nedenseeeee" mi? ben hemen nedenini soyleyeyim. biz sizin o lensi 15 dakika taktiginizi nereden bilelim... sizi tanimiyoruz. ayrica sonucta lense bakinca belli olmuyor 6 ay mi takilmis 15 dakika mi, siz yeni mi almistiniz yoksa yine baska birinden mi almistiniz, kimse bunlardan emin olamaz oyle degil mi.. ustelik hastalik da gecebilir insandan insana bu sekilde. bu yuzden 2. el satislar kesinlikle yasak bu forumda. sansinizi baska yerde deneyin. youtube mesela, orada 2. el lensini satanlar var. koyun bir video satiyorum deyin almaya cesaret eden birini bulursaniz ne ala.

vetman arkadasimizin sattiklari da yeni ve hic acilmamis siselerde. ustelik kendisi burada kk tarafindan izinli, yetkili bir satici. boyle tuhaf bir tavir ve uslupla bunlari yazmaniz da cok cirkin ve basit bir goruntu veriyor size.

kesinlikle katılıyorum kimsenin sağlığı bu kadar ucuz değil biz kendi lenslerimizle bile yeri geliyo mikrop kaparken
bide sizinkini taktığımızda bi hastalık kapıp kronikleşmiyecğini nerden bilebiliriz?
sizde kuluçka dönemini yaşayan bi rahatsızlık bizde kronik hale gelebilir peki sağlığımız?
gözümüz? renk uğruna sağlığımız 200 300 lira mı bu kadar basit değil kusura bakmayın
diğer sitelerde cesaret edip almak isteyen olur belki ama burda rica ediyorum yapmayın..

ben mesajımın düzenlenip mailimin silinmesinin nedenini mesajı düzenleyen yetkiliye sordum sormak amaçlı yazdım eğer özel mesaj atabilseydim özelden sorucaktım ki sitede yeni olduğumu iletişim bilgimi de yazarken umarım yasak değildir neyin yasak olup olmadığımı bilmediğimi de söylemiştim + satış yapıcam gibi bir şey de söylemedim azul hakkında yazanlara merak edenlere resimleride var elimde de var diye yardımcı olabileceğimi yazmışım ztn daha dikkatli okursanız satış yapmak istersem nereden neyi ne şekilde satıcağımı biliyorum mersi.Herhangi bir eleştiri saldırı vs yok yaniii ? basit görünüyorsun diyen arkadaşın ortada fol yokken kişisel hakarette bulunması çok ayıp...gereksiz yere bir savunma mekanizması oluşmuş ama dediğim gibi gereksiz benim azul lenslerimde zaten arzu hanımdan aldım. Kendisine laf söylemiş değilim olamam da yaniii kısacaaası komik algılarr :))

cirpindikca batiyorsunuz bence. ilk yazdiginiz mesajin ne oldugunu ve hangi amacla yazildigini burada hepimiz biliyoruz. ama merak etmeyin bundan sonra size tek kelime yazmayacagim, zaten bu son cevabinizin tarziyla da beni bir kere daha hakli cikarmissiniz. daha fazla topigi gereksiz polemiklerle kirletmenin anlami yok.

ekleme:

"bende denemek amaçlı aldım dün hidrosummer azul'u gözlerim yeşil baya bir açtı masmavi hatta mavi ötesi oldu kopkoyu gözleri bile açabilecek güzellikte bir lens ama ice'larımı daha çok sevdim ben.Sadece 1 kere denemek amaçlı yaklaşık 15 dk falan kaldı gözümde satıyorum hidrosummer azulları 175 tl'ye şişesi ve kutusuyla birlikte resimleri de var ayrıca...ilgileniyorsanız mailden ulaşabilirsiniz xxxxxxx umarım mail vermek yasak değildir ben daha yeniyim de sitede :))"

iste bu da sizin mesajiniz. bana yazdiginiz cevapta bunun tam tersini soylemissiniz ama ben de bu yorumu profilinizden bulup kopyaladim. ben kimse ile ugrasip rahatsiz etmeye calisacak bir insan degilim bundan ne gibi bir cikarim olabilir - beni burada taniyan tanir, satis yapmak isteyenlerle bir problemim de yok. ama isin icinde yalan varsa artik baska soze gerek yok..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…