Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım lense baktım lens çok güzel yani birazda pahalı bence öyle düşünmen yalnıs herkeze yakısır YETERKİ paran olsun

solotica'lardan daha kaliteli olduğu konusunda size katılıyorum ama maalesef her renk herkese gitmiyor. mesela açık buğday tenli, sarı alt tonlu bir insan olarak ben aynı lensleri taksam zombiye dönerim. çok sağlıksız gözükürüm. bu forumda 'mavi' takıntısı yüzünden naturellikten çok uzaklaşmış bayanların fotolarını da görüyoruz. yakışanı bilmek lazım. nany renk seçiminde 'isabetli' kararlar vermiş diyelim o halde :)

para konusu da evet zorlayıcı bir unsur.

fx eyesi baya bi araştırdım gerçekten çok pahalıymış fiyatı haklısın cnm fiaytıı uygun olsa alcaktımda okadar parayıda lense vermenin anlamı yok heralde gerçekten zorlayıcı bi unsur

SLM kızlar sizi dinledm gçen sne rainbow giallo lens aldım çok memnundum ancak kuzenm kıskandı aldı aynısından şimdi de lensimden soğudum gne tavsiyenize uyup solotica alicam yeşil istiyorum hidrocor mel yada esmeralda arasnda kaldm hangisi daha doğal:S :S bu arada gözlerim minnacık pupilası küçük olsa iyi olr:S yardım lutfeeeen :S:S

Gözlerim normal kahverengi. Hafif yeşilimsi-toprak bi renk istiyorum. Hidrocor Ocre mi yoksa NC Mel mi almalıyım? Ayrıca gözü en yeşil gçsteren Ocre serisi hangisi acaba biliyor musnuz?

hidrocor mel daha doğal esmeralda dan eğer gözlerin koyu veya orta kahveyse,esmeralda açık kahve ya da bal renk gözlerde çok koyu ve opak durmuyor cor mel çok doğal haresiz yalnız ve sarıya bakan bir ela,esmeralda nın pupili küçük ancak pupil geçişi opak olduğu için biraz sert,pupilin çok küçük değilse tercih edebilirsin esmeraldanın haresi çok güzel benim hoşuma gidiyor,ikisi de çok güzel ama cor mel benim için özel çok seviyorum onu haresiz bir lens yalnız,esmeralda da gözün açık kahveyse güzel durabilir,cor mel yalnız giallo gibi değil baya açık giallo biraz haki tonlarında ben kullanmıştım esmeralda o tona daha yakın yeşil durabilir

Arzu hanım saat geç olduğu için rahatsız etmek istemedim , bilgi vermek amacıyla buradan yazayım dedim. Lensleri yarın geri gönderecektim fakat bir kez daha göz atmak istedim.
Lensin üzerinden çıkan parçayı düşününce belki kalan bombelikte o çıkarttığım parçanın kalan kısmıdır diye düşündüm ve daha önce anlattığım gibi solüsyonla yıkamak suretiyle bir iki kere yumuşak uygulama yaptım , iyi haber --kalan parça da çıktı. Şimdi taktığımda hafif buğulanma var fakat batma geçti. Üretimden kaynaklanan bir defo var demekki lenste , şimdi daha dikkatli inceleyince farkettim ki deseninde de bozukluk var çizgi şeklinde(boyamasında) Diğer eşini de açayım diyorum. Eğer problem yoksa böyle kullanılabilir bence. Göze batacak ,karşıdan bakıldığında dikkat çekecek bir kusur değil çünkü. Yarın gündüz fotoğraflı bir şekilde paylaşım yapmam daha faydalı olacak sanırım. Sürekli satış yaptığınız için bu bilginin sizin için de faydalı olacağını düşünüyorum .

vlla gözlerim tipik kahverengi zaten giallo pek farkettirmiyor rengni bence doğallığı biraz da bundan tamamdır ben mel alıyorum haresiz istiyordm ztn çooook teşşküürler :)

bu esmeralda lar için geçerlimi cnm bende sipariş verdim yarın birgün elimde olur

aa esmeralda siparişi mi verdin??..şimdiden güle güle kullan canım..natural colors serisini tercih etmekle çok iyi yapmışsın..e resimlerini bekliyoruz artık..eminim çok yakışacaklar..

kızlar uzun zamndr freslook lens kullanyrum ama cok yapay geliyo artk özellikle burdaki lensleri gordukten sonra :) gözlerim siyah cor ocre veya cor mel düsünyrum sizce hangisi daha doğal durabilr ??

YA kızlar bugün gitmediğim lensci kalmadi solotica nın sahipleri brezilyadaymiş yaza anca sipariş verebilirmişim sizler nerden alıyorsnz ya bende istiyorum:S:S:S bide ne kadar

YA kızlar bugün gitmediğim lensci kalmadi solotica nın sahipleri brezilyadaymiş yaza anca sipariş verebilirmişim sizler nerden alıyorsnz ya bende istiyorum:S:S:S bide ne kadar

eh solotica zaten hicbir yere bayilik vermiyor bosuna gezmissiniz :)
biz bu topikteki Arzu hanimdan (Vetman10) aliyoruz lensleri
sahibinden com sitesine girip solotica diye aratirsaniz arzu hanimin sattigi soloticalari, fiyatlari vs gorursunuz

Topiği biraz inceleseydiniz de görürdünüz :)

Son düzenleme:
eh solotica zaten hicbir yere bayilik vermiyor bosuna gezmissiniz :)
biz bu topikteki Arzu hanimdan (Vetman10) aliyoruz lensleri
sahibinden com sitesine girip solotica diye aratirsaniz arzu hanimin sattigi soloticalari, fiyatlari vs gorursunuz

aynen boşuna gezmişim sahibinden.com dan sattiğiini bilmiyrdm çk teşşkr ederim :)

tatlım arzu abladan alıyoruz gerçekten çok güzel renkler mevcut bak vetman adresinde gittigidyordada çıkıyo sahibindende çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…