- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.601
ya ben de mel'i seviyorum, aslında nc mel almak istiyorum ama çok kayma yaptığı söyleniyor nc'lerin. kendi göz eğrimin 8.6 olduğunu tahmin ediyorum o yüzden nc'den umudu kestim. cor mel de fazla sarı geliyor bana ne bileyim. yakışanları tenzih ediyorum tabii ki, ten rengine saç rengine bağlı bir yerde. ama yine de çok sarı tonlardan hoşlandığımı söyleyemeyeceğim. kahve göze en iyi karışan renkler ocre ve mel.[/QU
Katılıyorum canım sana bende daha yeşilimsi duran melleri daha çok begendim, sarımsılık olanlar bana gitmez...hidrocor mel düşünüyorum eski serileri varmıs Arzu ablanın elinde hatta şimdi mail attım kendisine mel için :)) sende bir konus istersen derim hatta truly arkadasın fotolarındakı meli gördükten sonra daha da begendım meli... cristalin gün ışıgındaki mavilimsiligini kendime pek yakıştıramadım açıkcası herkes cok begendi ama ben yeşilimsi tonunu kendime daha çok yakıştırdım sanki, o yüzden meli denicem...
teşekkür ederim önerin için :) ama maalesef öyle bir şansım yok, çünkü gözlerim numaralı. o yüzden sipariş verdiğimde bana macburen yeni serilerden yapılıp getirilecek. sarartılan mel'ler yeniden yeşilleninceye kadar cor serine bakmayacağım :)
'bu kız'a zaten ne taksa yakışıyor. 'bu kız' ile truly çıkartmadan lens yapıp taksalar yine yakışacak. ah ah adaletin bu mu dünya :)
canım lense baktım lens çok güzel yani birazda pahalı bence öyle düşünmen yalnıs herkeze yakısır YETERKİ paran olsun
solotica'lardan daha kaliteli olduğu konusunda size katılıyorum ama maalesef her renk herkese gitmiyor. mesela açık buğday tenli, sarı alt tonlu bir insan olarak ben aynı lensleri taksam zombiye dönerim. çok sağlıksız gözükürüm. bu forumda 'mavi' takıntısı yüzünden naturellikten çok uzaklaşmış bayanların fotolarını da görüyoruz. yakışanı bilmek lazım. nany renk seçiminde 'isabetli' kararlar vermiş diyelim o halde :)
para konusu da evet zorlayıcı bir unsur.
hidrocor mel daha doğal esmeralda dan eğer gözlerin koyu veya orta kahveyse,esmeralda açık kahve ya da bal renk gözlerde çok koyu ve opak durmuyor cor mel çok doğal haresiz yalnız ve sarıya bakan bir ela,esmeralda nın pupili küçük ancak pupil geçişi opak olduğu için biraz sert,pupilin çok küçük değilse tercih edebilirsin esmeraldanın haresi çok güzel benim hoşuma gidiyor,ikisi de çok güzel ama cor mel benim için özel çok seviyorum onu haresiz bir lens yalnız,esmeralda da gözün açık kahveyse güzel durabilir,cor mel yalnız giallo gibi değil baya açık giallo biraz haki tonlarında ben kullanmıştım esmeralda o tona daha yakın yeşil durabilirSLM kızlar sizi dinledm gçen sne rainbow giallo lens aldım çok memnundum ancak kuzenm kıskandı aldı aynısından şimdi de lensimden soğudumgne tavsiyenize uyup solotica alicam yeşil istiyorum hidrocor mel yada esmeralda arasnda kaldm hangisi daha doğal:S :S bu arada gözlerim minnacık pupilası küçük olsa iyi olr:S yardım lutfeeeen :S:S
hidrocor mel daha doğal esmeralda dan eğer gözlerin koyu veya orta kahveyse,esmeralda açık kahve ya da bal renk gözlerde çok koyu ve opak durmuyor cor mel çok doğal haresiz yalnız ve sarıya bakan bir ela,esmeralda nın pupili küçük ancak pupil geçişi opak olduğu için biraz sert,pupilin çok küçük değilse tercih edebilirsin esmeraldanın haresi çok güzel benim hoşuma gidiyor,ikisi de çok güzel ama cor mel benim için özel çok seviyorum onu haresiz bir lens yalnız,esmeralda da gözün açık kahveyse güzel durabilir,cor mel yalnız giallo gibi değil baya açık giallo biraz haki tonlarında ben kullanmıştım esmeralda o tona daha yakın yeşil durabilir
bu esmeralda lar için geçerlimi cnm bende sipariş verdim yarın birgün elimde olur
YA kızlar bugün gitmediğim lensci kalmadi solotica nın sahipleri brezilyadaymiş yaza anca sipariş verebilirmişim sizler nerden alıyorsnz ya bende istiyorum:S:S:S bide ne kadar
YA kızlar bugün gitmediğim lensci kalmadi solotica nın sahipleri brezilyadaymiş yaza anca sipariş verebilirmişim sizler nerden alıyorsnz ya bende istiyorum:S:S:S bide ne kadar
eh solotica zaten hicbir yere bayilik vermiyor bosuna gezmissiniz :)
biz bu topikteki Arzu hanimdan (Vetman10) aliyoruz lensleri
sahibinden com sitesine girip solotica diye aratirsaniz arzu hanimin sattigi soloticalari, fiyatlari vs gorursunuz
Topiği biraz inceleseydiniz de görürdünüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?