- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.581
arkadaşlar aranızda bu kızın gözlerinin hangi solitica rengi olduğunu bilen varmı
Canım teşekkür ederim...Aylık aldım...Doktora gitmiştim ölçtüler 8.6 lık lens önerdiler...solotica 8.7 biraz taşma var ama çok rahatsız etmıyor beni, kaymasından cok korkuyordum şükür kayma sorunuda olmadı, bombe derken canım, onu bilmıyorum hani lensi takınca pörtlek gibi olur göz o mu? :)))
8.6 dediginiz zaten cap degil ki, bombenin olcusu (base curve, BC yazar lensin ustunde), gozunuzun capinin 8.6 mm olmasi mumkun degil zaten.
yani tasma 8.6 olmasiyla alakali degil. BC kayma ile alakalidir, diameter tasma ile.
solotica 8.7 oldugundan sizde cok hafif bir kayma yapar ama belli olmaz, cok kucuk bir fark cunku.
bu esmeraldqa lar için geçerlimi cnm bende sipariş verdim yarın birgün elimde olur
bu kiz dediginiz bizim buradan arkadasimiz, bu lensler de fxeyes jazmine
esmeralda konusunda hiç fikrim yok canım... lens konusunda yeniyim yavaş, yavaş öğrenicem bende artık...)
güle güle kullan canım foto eklersin artık değil mi?
tabiki eklerim tatlım hm bende yeniyim pek bi bilgim yok freslook kullandım ama arasındaki farkıda görecem aldığımda bakalım ama freslook daha baskın renkleri daha çiğ
freslook kullanan bir arkadasım vardı ama bana hiç doğal gelmıyordu...bende soloticayı tercih ettim baya araştırdım, aradaki farkı mutlaka görürsün canım....
hım anladım canım bilgi için teşekkürler ben de 8.6 yı gözün çevresi yani yuvarlaklıgı olarak düşünüyordum..
yani markası solitica değil öylemi
galeniacım fx eyesdan ben bir arkadaşa heaven sipariş verdim gelicek bakalım bekliyorum istersen getirebiliriz hatta fx eyese peşin gönderiyorsun ücreti ama ben getirirsem siteden satış açarım taksitlde alabilirsiniz :))
tabiki eklerim tatlım hm bende yeniyim pek bi bilgim yok freslook kullandım ama arasındaki farkıda görecem aldığımda bakalım ama freslook daha baskın renkleri daha çiğ
freslook kullanan bir arkadasım vardı ama bana hiç doğal gelmıyordu...bende soloticayı tercih ettim baya araştırdım, aradaki farkı mutlaka görürsün canım....
ya zaten solitica senelik olması açısından çok iyi her ay aylık alıyodum yani oranla daha fazla paran gidiyo bide çok yasaydı çiğ derken göze batıyodu
bisey degil canim ne demek :) zaten cok karistiriliyor bu cap ve bombe olaylari.
yok canim markasi fxeyes
canım çok tşkler bidefiyatını bilseydim bi bilgin varmı fiyat hakkında galiba buda senelik
Canım teşekkür ederim...Aylık aldım...Doktora gitmiştim ölçtüler 8.6 lık lens önerdiler...solotica 8.7 biraz taşma var ama çok rahatsız etmıyor beni, kaymasından cok korkuyordum şükür kayma sorunuda olmadı, bombe derken canım, onu bilmıyorum hani lensi takınca pörtlek gibi olur göz o mu? :)))
truly sağolsun, anlatmış. onun da dediği gibi 8.6 bc (yani base curve) göz eğrisini ifade ediyor. lensin gözden kayıp kaymayacağı bc'ye bağlı.
dia diye ifade edilen şey ise göz çapı, yani göz bebeği+gözün renkli kısmının büyüklüğü. lensin renkli kısmının göz akına taşıp taşmayacağı da dia'ya bağlı.
sizde sanırım bc oturmuş ama dia'da azıcık taşma var. rahatsız edici bir boyutta olmadığını tahmin ediyorum, yoksa hoşunuza gitmezdi.
solotica nc cristal'ın dia'sı nedir, baktınız mı?
Anladım canım, dia ya bakmadım canım malesef kutuyuda attım sanırım, ama Arzu abla bilir kesin....
ilk 2 gün baya rahatsız olmustum bugulu görüyordum kullanamadım ama solüsyonumu değiştirince dün taktim cok rahattım hafif bugulu görme vardı ama aman aman rahatsızlık vermedi pupil boşlugu biraz dar geldi bana göz bebeklerim biraz büyük çünkü...
şimdide hidrocor mel e merak sardım...
arkadaşlar aranızda bu kızın gözlerinin hangi solitica rengi olduğunu bilen varmı
ya ben de mel'i seviyorum, aslında nc mel almak istiyorum ama çok kayma yaptığı söyleniyor nc'lerin. kendi göz eğrimin 8.6 olduğunu tahmin ediyorum o yüzden nc'den umudu kestim. cor mel de fazla sarı geliyor bana ne bileyim. yakışanları tenzih ediyorum tabii ki, ten rengine saç rengine bağlı bir yerde. ama yine de çok sarı tonlardan hoşlandığımı söyleyemeyeceğim. kahve göze en iyi karışan renkler ocre ve mel.[/QU
Katılıyorum canım sana bende daha yeşilimsi duran melleri daha çok begendim, sarımsılık olanlar bana gitmez...hidrocor mel düşünüyorum eski serileri varmıs Arzu ablanın elinde hatta şimdi mail attım kendisine mel için :)) sende bir konus istersen derim hatta truly arkadasın fotolarındakı meli gördükten sonra daha da begendım meli... cristalin gün ışıgındaki mavilimsiligini kendime pek yakıştıramadım açıkcası herkes cok begendi ama ben yeşilimsi tonunu kendime daha çok yakıştırdım sanki, o yüzden meli denicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?