Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

8.6 dediginiz zaten cap degil ki, bombenin olcusu (base curve, BC yazar lensin ustunde), gozunuzun capinin 8.6 mm olmasi mumkun degil zaten.
yani tasma 8.6 olmasiyla alakali degil. BC kayma ile alakalidir, diameter tasma ile.
solotica 8.7 oldugundan sizde cok hafif bir kayma yapar ama belli olmaz, cok kucuk bir fark cunku.

hım anladım canım bilgi için teşekkürler ben de 8.6 yı gözün çevresi yani yuvarlaklıgı olarak düşünüyordum..

esmeralda konusunda hiç fikrim yok canım... lens konusunda yeniyim yavaş, yavaş öğrenicem bende artık...)
güle güle kullan canım foto eklersin artık değil mi?

tabiki eklerim tatlım hm bende yeniyim pek bi bilgim yok freslook kullandım ama arasındaki farkıda görecem aldığımda bakalım ama freslook daha baskın renkleri daha çiğ

arzu abla esmeraldayı kullandıktan sonra hani demiştim ya verde gloss serisi alcaktım diye vazgeçtim senden ricam fxeyes jazmine getittirebilirmisin çok hoş bi renkmiş gerçekten

kızlar mart ayında arkadaşım yurt dışından solotica icemint rengi lens hediye getirdi benimde kullandığım lenslerim olduğu için sadece bir kere denemek amaçlı taktım amacım satmak değil de solotica hidrocor ice ile takas etmek istiyorum. elinde o aylarda almış kullanmayan ve değiştirmek isteyen solotica cor ice olan varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.

truly sağolsun, anlatmış. onun da dediği gibi 8.6 bc (yani base curve) göz eğrisini ifade ediyor. lensin gözden kayıp kaymayacağı bc'ye bağlı.
dia diye ifade edilen şey ise göz çapı, yani göz bebeği+gözün renkli kısmının büyüklüğü. lensin renkli kısmının göz akına taşıp taşmayacağı da dia'ya bağlı.

sizde sanırım bc oturmuş ama dia'da azıcık taşma var. rahatsız edici bir boyutta olmadığını tahmin ediyorum, yoksa hoşunuza gitmezdi.
solotica nc cristal'ın dia'sı nedir, baktınız mı?

Anladım canım, dia ya bakmadım canım malesef kutuyuda attım sanırım, ama Arzu abla bilir kesin....
ilk 2 gün baya rahatsız olmustum bugulu görüyordum kullanamadım ama solüsyonumu değiştirince dün taktim cok rahattım hafif bugulu görme vardı ama aman aman rahatsızlık vermedi pupil boşlugu biraz dar geldi bana göz bebeklerim biraz büyük çünkü...
şimdide hidrocor mel e merak sardım...

ya ben de mel'i seviyorum, aslında nc mel almak istiyorum ama çok kayma yaptığı söyleniyor nc'lerin. kendi göz eğrimin 8.6 olduğunu tahmin ediyorum o yüzden nc'den umudu kestim. cor mel de fazla sarı geliyor bana ne bileyim. yakışanları tenzih ediyorum tabii ki, ten rengine saç rengine bağlı bir yerde. ama yine de çok sarı tonlardan hoşlandığımı söyleyemeyeceğim. kahve göze en iyi karışan renkler ocre ve mel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…