- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.681
arzu hanım kardesmle ben ocre yada mel siparisi vermek istiyoruz netten arastrdım cok güzel duruyolar ama forumda yeni serilerin acık olduğu yazlmıs bilgi verebilrmsnz ona göre cor yada nc olarak sipariş vericez ??
merhabalar seri olarak şimdi lenslerin renkleri serilerine göre değişiyor siz hangi rengin hangi serisini istiyorsunuz ona göre bilgi vereyim örneğin: nc mel ile hıdrocor mel arasında hıdrocor mel şu anda daha açık:)[/
Hangi serinn ack yada koyu oldugunu bilmyrum..ama ack durmasnı istemyruz hangi seride koyu duruyosa onu ayarlayabilrmsnz :).. bu arada gözlermz numarali..hidocharme ve nc ocre istiyoruz:)
bende bal rengini çok seviyorum profil resmi yaptığım renk çok güzel ama türkiyede yok galiba
ya bende almak istiyorum ama nereden alabılırım brde hangı satıcı hanı guvenılır olsun ıstıyorum.
Eki Görüntüle 417729 soflex 3 aylık cristal ile yıllık hıdrocharm iceın ela bal rengi gözde duruşu
Eki Görüntüle 417730
solda solflex cristal sağda yıllık hıdrocharm ıce
canım bunlar birbirine ne kadar da benziyor,sen demesen aynı zannederdim bençok güzelmiş ikisi de
Arkadaşlar yabancı bir siteden çok güzel bir lens beğendim ama sorun şu ingilizcem olmadığı için alamıyorum biri bana yardımcı olabilirmi?
Eki Görüntüle 418140
aylık cristal ile yıllık cristalin karşılaştırılması
bende livia diyodum ama gri olduğunu duyunca vazgeçtim haliyle çünkü günlük hayatta kullanmam imkansız
Kızlar esmer tenliyim bildigin çikolata :) ve solotica kullandım ama göz çapıma büyük geldiği için takamadım yoksa renkleri güzel ama gözümü tam istediğim gibi de açmadı açıkçası..sanırım serisinden kaynaklandı charm mel almıştım denemek için leventteki yere gittiğimde gözümde çok güzel durmuştu.. neyse bana başka bir lens önerir misiniz ? freshlook green ve grey kullanmış biriyim ..Pure hazel nasıldır acaba ? birde başka markalardan önerebilir misiniz ? baushlomb grey de kullandım ama aşırı lensim diye bagırıyor renkleri çok güzel evet ama freshlook daha kaliteli kalıyor onun yanında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?