Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzu hanım kardesmle ben ocre yada mel siparisi vermek istiyoruz netten arastrdım cok güzel duruyolar ama forumda yeni serilerin acık olduğu yazlmıs bilgi verebilrmsnz ona göre cor yada nc olarak sipariş vericez ??

merhabalar seri olarak şimdi lenslerin renkleri serilerine göre değişiyor siz hangi rengin hangi serisini istiyorsunuz ona göre bilgi vereyim örneğin: nc mel ile hıdrocor mel arasında hıdrocor mel şu anda daha açık:)

Son düzenleme:

bende bal rengini çok seviyorum profil resmi yaptığım renk çok güzel ama türkiyede yok galiba

tatlım var tavbiki solotica renklerinde olması lazım SOLOTİCA RENKLİ LENS burdan bak ya gerçekten aldığımada çok memnunum bence hemen almalısın arkadaşLar bu nimetten bence herkez faydalanmalı diye düşünüyorum ya çok rahat ben böyle bi lens görmedim arkadaşlar emin olun hiç pişman olmassınızzz süper bi lens

soflex 3 aylık cristal ile yıllık hıdrocharm iceın ela bal rengi gözde duruşu

solda solflex cristal sağda yıllık hıdrocharm ıce

Son düzenleme:
panik yapmayın, topiğe biraz göz atın arkadaşlar..nasıl alacağınız, kime güveneceğiniz zaten mevcut..hepsini okumanıza da gerek yok..biraz gezinirseniz görürsünüz..

Son düzenleme:
Kızlar esmer tenliyim bildigin çikolata :) ve solotica kullandım ama göz çapıma büyük geldiği için takamadım yoksa renkleri güzel ama gözümü tam istediğim gibi de açmadı açıkçası..sanırım serisinden kaynaklandı charm mel almıştım denemek için leventteki yere gittiğimde gözümde çok güzel durmuştu.. neyse bana başka bir lens önerir misiniz ? freshlook green ve grey kullanmış biriyim ..Pure hazel nasıldır acaba ? birde başka markalardan önerebilir misiniz ? baushlomb grey de kullandım ama aşırı lensim diye bagırıyor renkleri çok güzel evet ama freshlook daha kaliteli kalıyor onun yanında..

benim gözlerim de siyaha yakın kahverengi, sırf rengini denemek için freshlook pure hazel almıştım günlük olanlarından. yanınıza kimse yaklaşmazsa gayet doğal :) fakat yakından öyle belli ki - şahsen memnun kalmadım. yakından görüntüsü aşağıda eklediğim resimdeki gibi bende de (internetten buldum) .

offf teşekkür ederim canım aslında bana gidecek bir renk ama işte gri ile greeni daha önce kullandım freshlokun yakından baya belli haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…