Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende senin gibi düşünüyorum canım nc ler yerine hidrocorları daha doğal buldum bende, nc cristalim süper tabi ama, bende mel aldım aynı sendeki gibi durdu ama foto ekleyemiyorum oldugundan koyu çıkıyor fotolarda neden anlamadım flaş yok belkide ondan müsait olunca eklerim bende...
güle güle kullan cok yakışmıs...

Canım 2516. sayfada tüm yüz fotom var... 2558. sayfada da ilk lensim nc cristal var hidrocor meli daha eklemedim inşlh eklicem...
Hemen bakıyorum senin fotona esmeraldamı almıştın sen?...

[video=youtube;qLovD7dBcOM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qLovD7dBcOM[/video]

kızlar bu kadar doğal görünümlü lens gördünüzmü muhteşem ya bayıldım
Türkiyede varmıdır acaba bu lenslerden:26:

Sağol canım senin resimlerinide merak ediyorum.Sırada Hidrocor ice var oda mel kadar doğal durursa sanırım artık sadece hidrocor serisi kullanacağım.Nc serisi bana uygun değil gözlerim küçük olduğu için sanırım pupil boşluğu fazla göründüğünden doğal durmadı ama hidrocor meller gözlerimle bütünleşti ben bile lens olduğuna inanamıyorum :)

Son düzenleme:

Canım 2516. sayfada tüm yüz fotom var... 2558. sayfada da ilk lensim nc cristal var hidrocor meli daha eklemedim inşlh eklicem...
Hemen bakıyorum senin fotona esmeraldamı almıştın sen?...

evet cnm esmeralda aldım aama o resimde lens yani esmeralda yok baska var cnm gözlerine filan baktın yani resmine baktım kesinlikle bence yani benim gibi sende beyaz tenlisin bize en çok yeşill tonlaroı yada böyle elamsı tonlar gidiyo bence derim ya hidrocolor mel al yada esmeralda ama hani pek göze batmasın sarıda durmasın diyosun kesinlikle hidrocolor mel al derim çokta yakısır gözlerinebanada mavi lens pek gitmez benim rengim galiba yeşil tonları açıyo daha çok

Öznurcum hidrocor meli aldım bile...)) önce cristal aldım... aynen canım, cristalde biraz mavilik var akşamları yeşile dönüyor o haline bayılıyorum, bende yeşili cok yakıştırdım kendime hatta mellerim biraz daha açık yeşil dursaydı süper olucaktı ama yinede güzel ARZU abla bekledikte güzelleştigini söyledi mellerin, burdan ARZU ABLAYA cok cok tşk ediyorum sağolsun bıkmadan usanmadan sorularımı cvpladı yardımcı oldu TŞK EDERİM ARZU ABLACIM esmeralda için de başını ağrıtıcak gibiyim ilerde tabi şimdilik bana dur de...))) hatta mümkünse sorularımı cvplama bile..))))
Saime bu gidişle bütün hidrocor serisini biz tüketicez sanırım ben bi daldım bu lens işine çık çıkabilirsen şimdi içinden diyorum kendime...

oof 2 ay mı? nereden aldınki bu kadar uzun sürdü
umarım kavuşursun lenslerine
bu arada bende grafite düşünüyorum
geldiğinde resim koyarmısın canım

Canım Arzu hanımdan sipariş ettim haftaya da nikahım var nikahta takmayı planlıyordum. :/ Normalde böyle bir gecikme olmuyor bildiğim kadarıyla ama neden böyle oldu ben de anlamadım.

cnm bende esmeralda takıyorum ama resminide gördüm inan esmeralda çok yakısır evet bendede var bekledikçe güzelleşiyo arzu abla doğu söylüyo benim lensimde bekledik.e güzelleşti evet arzu abla bitane çok iyi bıkmadan sorularımı cevapladı benimde :)bitanemiz cnm kısmet bende solotica hidrosummer verde alcam elimin altında dursun bi esmeralda aldım bide onu alırsam tamamdır:)özel günlerde takacam düğün v.s tek bişe söylüyorum İYİKİ VARSIN ARZU ABLA :) bşde cnm meller yüzüne çok yakısmıstır eminim zaten çok güzelsin :) ama bide esmeralda al derim gerçekten aldığıma hiç pişman değilim senin yüzünede çok yakısır:)

Sende çok güzelsin canım benim teşekkür ederim... esmeraldaların fotosunu istesem mümkünmü gün ışığında?

arzu hanım ben bu renk istiyorum tam olarak....şu andaki cor mel tam olarak bu renkmi
hıdrocor meller yeşile döndü zaten sevdalinca arkadaşımızda ekledi o sarımtraklık yok çok doğal bir yeşil:)

rica ederim leydicim resim eklersen sevinirim

piretypinkcim numaralı olduğu için biraz ters gitti o renkde o numarayı bulamamışlar gönderilmiş ama nikaha malesef yetişmez
Bu arada elimde açılmamış +3.00 derece hıdrocor mel -1.25 hıdrocor ocre -2.50 hıdrocharm mel -5.50 hıdrocor mel -6.00 hıdrocor mel mevcut lensler sıfırdır arkadaşlar ilgillenenler Brezilyadan aylarca bekklemeden alabilirler:)

Arzu abla koyu gözde topazio resimleri var mı elinde internetim dolayısıyla görüntüleyemiyorum resimleri , eklersen çok sevinirim :26:

Ben de solotica almak istiyorum ama hangi rengi alacağıma bir türlü karar veremedim.Gözlerim orta kahve şu şekilde, yeşil istiyorum ama daha önce kullanmış olanlar yardım edebilirler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…