- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.701
offf teşekkür ederim canım aslında bana gidecek bir renk ama işte gri ile greeni daha önce kullandım freshlokun yakından baya belli haklısın
Kızlar esmer tenliyim bildigin çikolata :) ve solotica kullandım ama göz çapıma büyük geldiği için takamadım yoksa renkleri güzel ama gözümü tam istediğim gibi de açmadı açıkçası..sanırım serisinden kaynaklandı charm mel almıştım denemek için leventteki yere gittiğimde gözümde çok güzel durmuştu.. neyse bana başka bir lens önerir misiniz ? freshlook green ve grey kullanmış biriyim ..Pure hazel nasıldır acaba ? birde başka markalardan önerebilir misiniz ? baushlomb grey de kullandım ama aşırı lensim diye bagırıyor renkleri çok güzel evet ama freshlook daha kaliteli kalıyor onun yanında..
ben de gri ve yeşilini kullanmıştım, onlar iyiydi ama pure hazel tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. şimdi solotica bakıyorum onda da seriler, tonlar , hareler ... başım döndü :)
ya bende almak istiyorum ama nereden alabılırım brde hangı satıcı hanı guvenılır olsun ıstıyorum.
tabiki cnm biLmezmiyim bende uzun seneler kullandığım ilk kullandığım lensim freslook hem gözümü acıttı yani batma çok oluyo inan hani bize güzel gelse bile gerçekten durusu öyle yapmacık yani zaten boyaması bile çok basit kalıyo yapmacık olduğu çok belli solitica aldım ben kullanıyorum inan gözümde lens varmı yokmu belli değil yani çok rahat yaa bi lens bukadar rahat olabilirmi diyoRum sahiden oluyomus bencede soltiica al derim hem freslook 53 tl ödüyodum oda aylık bi anda yırtılıp elimde kalıyo yani ama soltiica senelik ya bence kesinlikle bak derim soliticaya
evet zaten fotografları gördükçe farkı çok rahat görebiliyorum ya muhteşem duruyorlarzaten çok büyük bir değişim istemiyorum, ocrelere bakıyorum şöyle netleştirirsem kendimi alacağım hemen :)
canım bak buda charm mel esmerim demiştin gaLiba bak buda yakısır sana
Merhabalar, üniversite yıllarımda lens kullanıyordum (freshlook gri ve yeşil kullanmıştım )ama son aldığım lensleri kullanmaya öyle üşenmiştim ki araya vermiştimşimdi burada bir süredir takip ediyorum yine heveslendim ve biraz araştırma yaptım :126:gözlerim siyaha yakın koyu kahverengi, büyük de değiller.. istediğim renk de kahverengi ağırlıklı elamsı bir renk ama güneşte sarı sarı parlamasını da istemiyorum, koyu dursunlar.. bu durumda ocre renk tonu uygun gibi geldi, nc serilerinin kayma sorunuyla ilgili pek çok mesaj okudum, charm modellerinin de ring kısmı çok kalın geldi, hidrocor modellerini genel olarak beğenmiştim taa ki bunları görene kadar :
Eki Görüntüle 396662 Eki Görüntüle 396661
böyle acayip bulanık bir renk olmuş hiç hayal ettiğimle ilgisi yok..
istediğim göz rengi de yaklaşık olarak şöyle :
Eki Görüntüle 396668 Eki Görüntüle 396669 Eki Görüntüle 396670
bir de nil arkadaşımızın videosunu izledim ondaki ocrelerin rengini de çok beğendim onlar da charmmış. : http://www.kadinlarkulubu.com/konta...graflarimizi-paylasalim-116.html#post16761347
bu lensler yıllık olunca, alıp pişman olmak istemiyorumfikir verirseniz sevinirim ,teşekkürler :26:
tatlım arzu abladan aldım ben vetmandan SOLOTİCA RENKLİ LENS: SOLOTİCA LENS RENKLERİ baak buraya nosuda var arıyosun pttye ye yolluyo alıyosun ben aldım çok ta güzel hem rahat hem senelik hem renk süper baska ne isterim yine alcam:);
çooook teşekkur ederım .hanı guvenmek ısterım acıkcası göz olunca şakaya gelmıyor
Arzu ablaya sonsuz güvenebilirsin canım 2.lensimi aldım bugün lensim geldi hidrocor mel fırsat bulursam foto eklerim...
Öznur foto sanamı ait?
Arzu ablaya sonsuz güvenebilirsin canım 2.lensimi aldım bugün lensim geldi hidrocor mel fırsat bulursam foto eklerim...
Öznur foto sanamı ait?
bir ay kadar önce bunu atmıştım, arada kaynamış, ben de üstüne düşemedim pek sonra da
quartzolarıma kavuştum çok mutluyum.rengi istediğim gibi oldu.en yakın zmanda foto gelicek
Benim grafiteler 2 ay oldu gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?