Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

offf teşekkür ederim canım aslında bana gidecek bir renk ama işte gri ile greeni daha önce kullandım freshlokun yakından baya belli haklısın

ben de gri ve yeşilini kullanmıştım, onlar iyiydi ama pure hazel tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. şimdi solotica bakıyorum onda da seriler, tonlar , hareler ... başım döndü :)

canım inan bende bi zamanlar freslooku kullanıyodum bence hiç kaliteli değil inan çok yapmacık duruyo solitica kullandım sonra solitica kadar kaliteli değil hem daha rahat hem daha güzel inan hemde soltiica senelik freslook aylık 35 tl daha pahalıya geliyo bence solitica al derim hangi ton yani hangi renk istiyosun

ben de gri ve yeşilini kullanmıştım, onlar iyiydi ama pure hazel tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. şimdi solotica bakıyorum onda da seriler, tonlar , hareler ... başım döndü :)

tabiki cnm biLmezmiyim bende uzun seneler kullandığım ilk kullandığım lensim freslook hem gözümü acıttı yani batma çok oluyo inan hani bize güzel gelse bile gerçekten durusu öyle yapmacık yani zaten boyaması bile çok basit kalıyo yapmacık olduğu çok belli solitica aldım ben kullanıyorum inan gözümde lens varmı yokmu belli değil yani çok rahat yaa bi lens bukadar rahat olabilirmi diyoRum sahiden oluyomus bencede soltiica al derim hem freslook 53 tl ödüyodum oda aylık bi anda yırtılıp elimde kalıyo yani ama soltiica senelik ya bence kesinlikle bak derim soliticaya

evet zaten fotografları gördükçe farkı çok rahat görebiliyorum ya muhteşem duruyorlar zaten çok büyük bir değişim istemiyorum, ocrelere bakıyorum şöyle netleştirirsem kendimi alacağım hemen :)

evet zaten fotografları gördükçe farkı çok rahat görebiliyorum ya muhteşem duruyorlar zaten çok büyük bir değişim istemiyorum, ocrelere bakıyorum şöyle netleştirirsem kendimi alacağım hemen :)

canım bak buda charm mel esmerim demiştin gaLiba bak buda yakısır sana

Eklentiler

• $buu.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 45

bir ay kadar önce bunu atmıştım, arada kaynamış, ben de üstüne düşemedim pek sonra da

Internet üzerinden solotica hidrocor ocre aldım. Dün geldi, tekini açıp denedim ve gözlerim açık kahve olduğu için çok az fark yarattı. Ocreler koyu kahve gözleri ela yapıyor açık kahve gözlere pek uygun değil.
Sonuç olarak elimde bir adet açılmamış hidrocor ocre ile bir adet açılmış ve bir kez takılıp denenmiş çifti var. Açılmamış olanı iade edebiliyorum 1 hafta içerisinde, diğeri bana zarar olacak. İsteyen varsa aldığımdan daha uygun bir şekilde bırakabilirim..

Internet üzerinden solotica hidrocor ocre aldım. Dün geldi, tekini açıp denedim ve gözlerim açık kahve olduğu için çok az fark yarattı. Ocreler koyu kahve gözleri ela yapıyor açık kahve gözlere pek uygun değil.
Sonuç olarak elimde bir adet açılmamış hidrocor ocre ile bir adet açılmış ve bir kez takılıp denenmiş çifti var. Açılmamış olanı iade edebiliyorum 1 hafta içerisinde, diğeri bana zarar olacak. İsteyen varsa aldığımdan daha uygun bir şekilde bırakabilirim..

bir ay kadar önce bunu atmıştım, arada kaynamış, ben de üstüne düşemedim pek sonra da

canım yazdıklarını okudum yani bence benim fikrim yani fazlada sarı durmasın demişssin ve kalın olmasın zaten soliticaların hepsi incedir inan çok güzeller bende basta tereddüt ettim nasıl getittircem filan falan diye sağolsun arzu abla yardımcı oldu inan sanki 20 senedir tanısıyomussun gibi okadar yakın birisi yapacan tek sey SOLOTİCA RENKLİ LENS: SOLOTİCA LENS RENKLERİ burdan nosunu al ara bi 5 dk nasıl istediğini söyle tenini filan söyle anlat o zaten bulur oda olmssa resmini koy zaten arzu abla söyler neyin gidip gitmeyeceğini emin ol pişman lık denen bişe yok ztn kargoyla en kısa sürede yolluyo ama bence charm meli anlatmıssın ne çok sarı yani doğal bihter vardı aşkı memnuda onun göz rengi tam aradığın bence charm mel derim

Kızlar ben çok beğendim çok doğal,çok ince çok rahat nc quartzolar gözlerim küçük olduğu için çok doğal durmadı ama hidrocor mel kesinlikle çok doğal oldu arzucuğuma çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…