Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 614434 asık oldgm marinelerim:))gün ısıgında cok daha dogal kahve gözlü olmama ragmen öle güzel kaynastıki:)

hakikaten çok güzel kaynaşmış benim koyu kahverengi gözümde bile kaynaşmıştı marineler sizin benden daha açık çok güzel durmuş natural colours marine çok güzel bir renkgüle güle kullanın

özelden msj atamıyorum 90-100 tl arası mellerin olduğu siteyi sormuşsunuz adrese lens diye bi site.ama ucuz diğer sitelere göre o yüzden güvenmeli miyim bilemedim kızlar..

Arkadaslar bosh and lomb renu isimli solusyondan kullandim yok boyle berbat bir solusyon asla almayin batma sebebi solusyondan kaynaklniyor tamamen

Arkadaslar bosh and lomb renu isimli solusyondan kullandim yok boyle berbat bir solusyon asla almayin batma sebebi solusyondan kaynaklniyor tamamen

evet yillar once bende de cok kotu batma yapmisti degistirmek zorunda kalmistim siseyi bitiremeden. yillardir da opti-free kullaniyorum cok memnunum.

yabanci lens forumundan surekli mesajlastigim bir arkadas, bir baska forumda bu haberi gorup paylasmisti. sonra usenmeyip solotica'yi arayip sordu. onlar da malesef dogrulamislar. hidrocor ice ve cristal birbirine cok benzer renkler oldugundan ice'i kaldirma karari aldiklarini soylemisler.

bu arada solotica'nin sitesine simdi baktim, ice kalkmis bile listeden hidrocharme serisi duruyor henuz

Son düzenleme:

Cristalle ice benziyorsa ben renk körüyüm o zaman

özelden msj atamıyorum 90-100 tl arası mellerin olduğu siteyi sormuşsunuz adrese lens diye bi site.ama ucuz diğer sitelere göre o yüzden güvenmeli miyim bilemedim kızlar..

cnm adrese lensten alanlar oldumu bilemiyorum ama orası solotıca turkıye olarak geçıyor sıte bende anlam veremedım:44:

vetman10 derecem 1 , 0.75 galiba =) izmitte bi optikçi numaralı solitica için 60 tl bir diğeri 150 civarı dedi.60 tl diyene şaşırdım taklit midir?

Tekinin fiyati 80_90 dir ya .
Wr lenste ya da diger brezilya sitelerinde bile oyle degil fiyati.
Bir yanlislik var .

evet cnm zaten tekının fıyatı muhtemelen 85 - 90 tl o sıtedede tek fıyatı bu ama forumda bı kac kısının ordan aldıgını okumustum tam bılemıcem hmen hemen fıyatlar boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…