- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.821
canım çok doğal durmuş gercekten=) bende yeşilimsi ela gibi bi şey istiyorum ne önerirsin bir de solotica numaralı var mı
Eki Görüntüle 614434 asık oldgm marinelerim:))gün ısıgında cok daha dogal kahve gözlü olmama ragmen öle güzel kaynastıki:)
Arkadaslar bosh and lomb renu isimli solusyondan kullandim yok boyle berbat bir solusyon asla almayin batma sebebi solusyondan kaynaklniyor tamamen
Bu bilgiyi tam olarak nerden aldigini merak ettim.. Bence Solotica da buzmavisi veya grimavi eksikligi var..
Bitek Ice vardi, oda yeterince opak degil.
Ice yi kaldircaklarina göre nc üclü opak seriye bi buzmavi tonu ekleye bilirler, cok kisi benim gibi mutlu olurdu bu durumda :)))
evet yillar once bende de cok kotu batma yapmisti degistirmek zorunda kalmistim siseyi bitiremeden. yillardir da opti-free kullaniyorum cok memnunum.
yabanci lens forumundan surekli mesajlastigim bir arkadas, bir baska forumda bu haberi gorup paylasmisti. sonra usenmeyip solotica'yi arayip sordu. onlar da malesef dogrulamislar. hidrocor ice ve cristal birbirine cok benzer renkler oldugundan ice'i kaldirma karari aldiklarini soylemisler.
bu arada solotica'nin sitesine simdi baktim, ice kalkmis bile listedenhidrocharme serisi
Trulycim peki soloticayi koyulasan meller ocreler ile arayan olmus mu) keske soloticadan gercek ve tatmin edici bir cvp alsak koyulasan renklerle ilgili....
özelden msj atamıyorum 90-100 tl arası mellerin olduğu siteyi sormuşsunuz adrese lens diye bi site.ama ucuz diğer sitelere göre o yüzden güvenmeli miyim bilemedim kızlar..
canım çok doğal durmuş gercekten=) bende yeşilimsi ela gibi bi şey istiyorum ne önerirsin bir de solotica numaralı var mı
evet yillar once bende de cok kotu batma yapmisti degistirmek zorunda kalmistim siseyi bitiremeden. yillardir da opti-free kullaniyorum cok memnunum.
yabanci lens forumundan surekli mesajlastigim bir arkadas, bir baska forumda bu haberi gorup paylasmisti. sonra usenmeyip solotica'yi arayip sordu. onlar da malesef dogrulamislar. hidrocor ice ve cristal birbirine cok benzer renkler oldugundan ice'i kaldirma karari aldiklarini soylemisler.
bu arada solotica'nin sitesine simdi baktim, ice kalkmis bile listedenhidrocharme serisi duruyor henuz
Eki Görüntüle 614434 asık oldgm marinelerim:))gün ısıgında cok daha dogal kahve gözlü olmama ragmen öle güzel kaynastıki:)
özelden msj atamıyorum 90-100 tl arası mellerin olduğu siteyi sormuşsunuz adrese lens diye bi site.ama ucuz diğer sitelere göre o yüzden güvenmeli miyim bilemedim kızlar..
cnm adrese lensten alanlar oldumu bilemiyorum ama orası solotıca turkıye olarak geçıyor sıte bende anlam veremedım:44:
Tekinin fiyati 80_90 dir ya .
Wr lenste ya da diger brezilya sitelerinde bile oyle degil fiyati.
Bir yanlislik var .
Ortadaki kahverengi orjinal göz tabanınız normalde de belli oluyor mu ? Yoksa flaş vs etkenlerden dolayı mı böyle çıkmış ?:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?