- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.861
Bu renge en yakın hıdrocharm ıce yada quartzo rengi olabilir resimler net değil[/QU
FAKAT ARTIK ICE YOKMUSSSS
umarım ice'ı kaldırdıktan sonra bol bol beyaz koyarlar renklerın ıcıne ,bi ise yarar bari
Bu renge en yakın hıdrocharm ıce yada quartzo rengi olabilir resimler net değil[/QU
FAKAT ARTIK ICE YOKMUSSSS
Daha tamamen kalkmadı almak isterseniz var yani
Arzu hn. (Vetnam) merhaba...İlk defa lens alacağım. Aylık almak istiyorum. Göz rengim koyu kahve ve esmerim. Solflex mel bende nasıl durur. Fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyim sizden. Aslında hidrocharm mel çok hoşuma gitti ama pahalı geldi bana. Çok sık kullanmayı düşünmüyorum bu yüzden aylık düşündüm. Ama Hidrocharm mel fiyatınıda yazabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Ben sahibinden comdan magazamın linkini vereyim ilanlarımda her rengin yanında fiyatları yazıyor:)
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...l-brezilyadan-ithal-kampanya-110027283/detay/
Daha tamamen kalkmadı almak isterseniz var yani
Ben sahibinden comdan magazamın linkini vereyim ilanlarımda her rengin yanında fiyatları yazıyor:)
SOLOTİCA NC MEL AYLIK 1ÇİFT ORJİNAL BREZİLYADAN İTHAL KAMPANYA - Göz & Renkli Lens, Kozmetik ve Makyaj Malzemeleri sahibinden.com'da - 110027283
Numarali varmi?
Arkadaslar katy perry gozleri lensmis acaba hangi lens bile. Var mi
Bu renge bayiliyorummmmm, malesef solotica da koyu gözü bu renge getiren bi cesiti yok((
E baska hangi marka olablr?
fxlens?
Numarali varmi?
şu an için var :)
Arkadaslar katy perry gozleri lensmis acaba hangi lens bile. Var mi
fx eyes bety blue ya benziyor bence
Eki Görüntüle 619710 Eki Görüntüle 619711
bunlar 12/2017 nc meller kendi göz rengimi de görün fikir versin.. biraz batma yapıo geçer heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?