Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu hn. (Vetnam) merhaba...İlk defa lens alacağım. Aylık almak istiyorum. Göz rengim koyu kahve ve esmerim. Solflex mel bende nasıl durur. Fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyim sizden. Aslında hidrocharm mel çok hoşuma gitti ama pahalı geldi bana. Çok sık kullanmayı düşünmüyorum bu yüzden aylık düşündüm. Ama Hidrocharm mel fiyatınıda yazabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Merhabalar
Arzu hanım 23.12.2012 telefonla konuşmuştuk cor mel alacağım yeni serileri bekliyorum (2018) şubat ayında gelir demiştiniz birde bugün göz muayenesi oldum göz yaşı testi dia çap ölçümü lensler bana uygunmuş sizden haber bekliyorum hemen sipariş vereceğim şimdiden teşekkürler hoşçakalın.

25 mesaj atmam lazımmıs ben bununla 10. mesajda olcam :) sayfanızı bayag bi saçma mesajlarla meşgul etcem 25 msj için sorry

evvvttttt uzun süredir mel fotosu bekliyodum sonunda geldi çok yakışmış canım gözlerinin taban rengide iyi beniimki de bu renk ama ben cor mel alıcam bence mellerin yeni serisi daha güzel öncekiler aşırı yeşildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…