Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ben solüsyona bağlıyorum.Ben eski lensleri kullandığım solüsyonumu bitene kadar soloticalarla kullandım.Gözlerimde aşırı kurudular.
Ama Sauflon all in one light aldım alalı o sorun olmuyor artık..

Hmm.. Ben viyanada yasiyorum burada görmedim o solusiyon markasini malesef..

yeni seriler neden bu kadar koyu yahu..
arzu hanım bir sonraki seri açık olacak demiştiniz eminsiniz di mi?
2 sene önce charm ocre aldım haki gibi duruyordu..
yeni serinin mellerine baktım çok koyu meller öyleyse ocreleri düşünmek istemiyorum..
süresi doldu ocrelerimin..
yeni seriden ocrelerin resimlerini ekleyebilecek bi yardımsever olsa ne iyi olur
:44:

Son düzenleme:

ben aldım canım ama ocreler de koyu. açmaz yani.
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...dusunenler-fikirlerinizi-bekliyorum-2766.html
linke tıkla koydum kendi gözümü ve ocreli halini. Ben de makyajsız ve doğal gün ışığında taştığını belli etti ama renk olarak sadece gözümün rengini belirginleştirdi o kadar..

benimkiyle çok çok farklı yahu..
ilk aldığımda çamur tonlarındaydı yeşile kaçıyordu ama hoştu yani..
seninkiler resmen şeffaf haresi hariç.
bunlar son seri mi yani
son seri mel mi alsam acaba..

benimkiyle çok çok farklı yahu..
ilk aldığımda çamur tonlarındaydı yeşile kaçıyordu ama hoştu yani..
seninkiler resmen şeffaf haresi hariç.
bunlar son seri mi yani
son seri mel mi alsam acaba..

Mel daha berbattı ama son hallerini bilmiyorum ama yine de koyu diye bir şeyler dönüyordu.
Sorun şu ki opak değiller bayağı boyaması az
Evet ben de o rengi görüp istedim benm gözüm açıktı yeşil bal rengi arası olur diye ummuştum

ya benim ocrelerin de boyaması azdı ama bu kadar şeffaf değildi ki..
benim gözler koyu kahve o yüzden mi daha fazla belli oldu acaba anlamadım ki..
aslında bir de uzaktan görünüşüne bakmalı..
makineyle dibine girince fazla ayırt edilemiyor maalesef renkler..
sendekiler resmen kahve mi duruyor yani hiç mi yeşerme hakilik yok?

aslında kenarları hafif yeşil duruyor.. uzaktan kendini belli ediyor mu ediyor evet siyah makyajla:)çok iltifat aldım can yaktım
Canım Nil nickli arkadaşın albümün de son serilerin koyu kahve gözde duruşu var hiç ama hiç belli olmuyor sen dua et bendeki duruşuna

gizli sanırım göremedim ama onun gözler baya bi koyu zaten..
benimkiler açık ondan..
sende bir de taşma yapmış bende sadece harelerin bir kısmı dışa geliyordu..
çok hoş duruyordu yahu..
aslında hala arada kullanıyorum ama all in one light solüsyon baya bi açtı ve resmen haki oldu bana çok yakıştı bu halleri..
onun için korkuyorum ya çok koyuysa diye..
sürelerinin dolmasına rağmen kullanıyorum :44:

Bir de ben de değişikliği göremezsin ki çünkü ben zaten açık renk gözlüyüm..Bana kattığı tek şey ışıltı hafif balımsı yeşilimsi yarım ton falan açtı..
Ben almaya kalktığımda buraya yazdım ve bana özelden kışın belli olmaz yazın açık kahve durur dendi.Ve zaten alan kahve gözlüler o kadar doğal ki hiç açmadı deyip başka lensler aldılar :)

haklısın senin gözlerinle hemen hemen aynı ton olduğu için de açmamış olabilir..
benimkileri de fazla açmadı ama hakilik kattı çok da yakışmıştı
gözümü karartıp almam mı gerekiyor şimdi yoksa yeni serileri beklesem mi arzu hanım daha açık olacak demişti çünkü..

Bence alma bekle ocreyi bekleyen çok kişi var çünkü kimseyi açmadı bildiğim kadarıyla benden kaynaklı değil pek :)
Açıldı mı açılmadı mı bilmiyorum sadece en son yeni diye bir cor mel resmi geldi hayal kırıklığı oldu eski koyu seriden açık ama 1 ton falan farketmişti hala koyuydu..
Ocreler ile ilgili çok yorum olmadı zaten hiç belli olmamasından dolayı kimse almıyordur

haklısın sanırım..
maceraya gerek yok beklemede kalayım o zaman ben

yok yahu alakası yok bunla.. bunlar bal resmen
haki tonlarındaydı bendeki..
ben de corlara yeltenirdim aslında çoktan ama o hare göze farklılık derinlik katmıyor mu çok seviyorum işte onu..

Gözlerim dereceli olmasaydı ben de quartzo veya esmeraldayı deneyecektim.
Bir hafta içinde elimde olmasını istiyorum ama lakin maalesef :)

kızlar ben de 1 kere kullanılmıs orjinal solotica mel natural colors var takas ya da satmak istiyorum çunku bu renk benim gözumle hemen hemen aynıymıs lensler yoksa cok rahat ve kendi gözüm gibi duruyor.

mel in hangisi serisi yenimi eskimi?

Kizlar, solotica "ice" renginin (her seri), ve de komple "hidrocharme" serisinin uretimini durduracagini acikladi. Bir sonraki seride ice rengi olmayacak yani. Aranizda ice severler, veya hidrocharme serisinden sasmayanlar varsa stok yapmalarini tavsiye ederim.

charm serisi gozlerı kucuk olanlarda ıyı bır etkı yaratmadıgından kaldırılması ısabet olur düşünsenıze cor serısı kaldırılıcak olsaydı solotıcanın hıc bır anlamı olmazdı charm serısınden memnun olanlar nc serısıne gecıs yapar bu durumda:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…