Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

saçmalamışlar ya. hem charm hemde ice seviyorum ben.. hemen stok yapayım .off.kötü oldu..

charme serisi kaldırılırsa benim için solotica bitmiştir, cor sevmiyorum ben ya, nc de kayma yapabilir nasıl güvenip alabilirizki
haresiz yapamayanlar için kötü olmuş
bari gelecek seri charme melleri görebilseydik, stoklardık

kızlarbunlar benim kendi göz rengim ben göz rengimin daha çok açık maviye yakın olmasını istiyorum lens hakkında hiç bir bilgim yok nerden nasıl doğal bir lens alabilirim fiyatlar ne durumda
bakımı nasıl nasıl çıkarıcam nasıl takıcam :26:

bende cor sevmiyorum.arada nc kayıyor bendede ama charm kaymıyordu...haresiz lens bende hoş olmuyor.

beren mavı olarak topazıo,grafıte,marıne renklerını bır ıncele ıstersen:44:

brn_a
tatlım buldum rengi ben şunu istiyorum
.........................

bunu direk mağazay gidip alabilceğim bir yer varmı canım ankaradayım ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Arzu hanim ben yurtdisinda yasiyorum hatirliyorsaniz, kullandigim solüsiyon tr de yok. Siz solüsiyona mi bagliyorsunuz kurulugu ?

Evt denizkızı yurtdısında genelde avrupada bşo true yada boshlomp solusyon bulabiliyorlarmış duyduğuma göre bunlardan dolayı sorun oluyormuş opti free bulabilirsiniz sanırım truly arkadaşımızda yurtdısında oda opti free kullanıyordu sorun yaşamadığını söylüyor:)Yüzde 90 solusyondan kaynaklanıyor ne kullanıyorsunuz?

charm meller açıldı yenileri gördüm bizzat ama emin olmadan buraya yazmıyorum artık :)

Bir gözünüze hıdroccharm serisi takın diperine hıdrocor serisi aynaya bakın charm serisi ile gözünüzün 2 kat daha büyük durdupunu göreceksiniz herkezin zevki o kadar farklı ki bazı insanlarda haresiz asla düşünemem diyor o herkeze göre değişir

Bu bilgiyi tam olarak nerden aldigini merak ettim.. Bence Solotica da buzmavisi veya grimavi eksikligi var..
Bitek Ice vardi, oda yeterince opak degil.
Ice yi kaldircaklarina göre nc üclü opak seriye bi buzmavi tonu ekleye bilirler, cok kisi benim gibi mutlu olurdu bu durumda :)))

Arzu hanim ben solusyon olrak " i Wear- all in 1 Supreme" kullaniyorum, birde ara sira hapli olanlari kullaniyorum, temizlemesi icin.
boshlomb solusyonlarini kullanmiyorum tr deyken denemistim bana hic iyi gelmedi...
opti-free bakarim bulursam onu almami öneriyorsunuz?

Sanırım orda bulunan bir marka duymadım ama lensleri sertleştirmiş olabilir..Bulabilirseniz opti free alın yada solocare aqua ama opti free daha iyi olur diye düşünüyorum..

slm kızlar=) bende numaralı lens alıcaktım ve almışken renkli olsun dedim iyice merak saldım gözlerim kahverengi çok koyu değil mellerden istiyorum beren saatin gözleri gibi hani .hangisini önerirsiniz.ya da tanita sarı önerebilicek biri var mı=)

asık oldgm marinelerim:))gün ısıgında cok daha dogal kahve gözlü olmama ragmen öle güzel kaynastıki:)

Eklentiler

• $DSC06607.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
canım çok doğal durmuş gercekten=) bende yeşilimsi ela gibi bi şey istiyorum ne önerirsin bir de solotica numaralı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…