- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.801
Kizlar, solotica "ice" renginin (her seri), ve de komple "hidrocharme" serisinin uretimini durduracagini acikladi. Bir sonraki seride ice rengi olmayacak yani. Aranizda ice severler, veya hidrocharme serisinden sasmayanlar varsa stok yapmalarini tavsiye ederim.
Kizlar, solotica "ice" renginin (her seri), ve de komple "hidrocharme" serisinin uretimini durduracagini acikladi. Bir sonraki seride ice rengi olmayacak yani. Aranizda ice severler, veya hidrocharme serisinden sasmayanlar varsa stok yapmalarini tavsiye ederim.
bende cor sevmiyorum.arada nc kayıyor bendede ama charm kaymıyordu...haresiz lens bende hoş olmuyor.charme serisi kaldırılırsa benim için solotica bitmiştir, cor sevmiyorum ben ya, nc de kayma yapabilir nasıl güvenip alabilirizki
haresiz yapamayanlar için kötü olmuş
bari gelecek seri charme melleri görebilseydik, stoklardık
natural colors mel alalı 1ay olmadı fotoraflarını yollayabılırım
Arzu hanim ben yurtdisinda yasiyorum hatirliyorsaniz, kullandigim solüsiyon tr de yok. Siz solüsiyona mi bagliyorsunuz kurulugu ?
yeni seriler neden bu kadar koyu yahu..
arzu hanım bir sonraki seri açık olacak demiştiniz eminsiniz di mi?
2 sene önce charm ocre aldım haki gibi duruyordu..
yeni serinin mellerine baktım çok koyu meller öyleyse ocreleri düşünmek istemiyorum..
süresi doldu ocrelerimin..
yeni seriden ocrelerin resimlerini ekleyebilecek bi yardımsever olsa ne iyi olur:44:
charm serisi gozlerı kucuk olanlarda ıyı bır etkı yaratmadıgından kaldırılması ısabet olurdüşünsenıze cor serısı kaldırılıcak olsaydı solotıcanın hıc bır anlamı olmazdı charm serısınden memnun olanlar nc serısıne gecıs yapar bu durumda:44:
ozel mesaj atamıyorum yeni uye oldugum için bana numaranı ozel mesaj atarsan konusuruz
Evt denizkızı yurtdısında genelde avrupada bşo true yada boshlomp solusyon bulabiliyorlarmış duyduğuma göre bunlardan dolayı sorun oluyormuş opti free bulabilirsiniz sanırım truly arkadaşımızda yurtdısında oda opti free kullanıyordu sorun yaşamadığını söylüyor:)Yüzde 90 solusyondan kaynaklanıyor ne kullanıyorsunuz?
Arzu hanim ben solusyon olrak " i Wear- all in 1 Supreme" kullaniyorum, birde ara sira hapli olanlari kullaniyorum, temizlemesi icin.
boshlomb solusyonlarini kullanmiyorum tr deyken denemistim bana hic iyi gelmedi...
opti-free bakarim bulursam onu almami öneriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?