Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Trulycim peki soloticayi koyulasan meller ocreler ile arayan olmus mu) keske soloticadan gercek ve tatmin edici bir cvp alsak koyulasan renklerle ilgili....

malesef henuz o konuda hicbir forumda bir haber gormedim su renkleri yeniden acsalar opaklastirsalar aslinda zengin olacaklar haberleri yok. tum dunya bunu bekliyor adeta

vetman10 derecem 1 , 0.75 galiba =) izmitte bi optikçi numaralı solitica için 60 tl bir diğeri 150 civarı dedi.60 tl diyene şaşırdım taklit midir?
Bir gözünüz 1 diğeri 0.75 mi? aynen canım üstüne bastın :)Brezilyada bile 60 tl ye solotica yok hatta buradan bir arkadaş geçen Brezilyaya gitmiş topazio almış türk lirasıyla 175 tl ye almış :) bende forumdan okudum:)o yüzden o fiyata orjinali olmaz yerinde bile 175 tl ise düşünün artık.
Dediğim gibi canım orjinalinin numaralısını Türkiyede bulman çok zor hele numaralar farklıysa ..

malesef henuz o konuda hicbir forumda bir haber gormedim su renkleri yeniden acsalar opaklastirsalar aslinda zengin olacaklar haberleri yok. tum dunya bunu bekliyor adeta

Solotica'da ticari zihniyet olsaydı franchise verirlerdi dünyaya zaten:))) zengin olmak umurlarında değil herhalde....keşke açsalar şu renkleri.....

Arzu abla ben herşeyi sordm da önemli birkaç şeyi unuttum . Ödeme ve lenslerin gelme süresi hakkında biraz bilgi alabilir miyim ? İnternet üzerinden hiç alışveriş yapmadım da ?

ya kızlarrr bu soloticanın orjinal sitesini bulamadım bitürlü ( renkleri takip edicem ama link atabilirmisiniz buraya orjinal solotica sitesini

açık olan seriler ne zaman elinizde olur acaba?

ice komple kaldirilmis bile. solotica'nin kendi sitesinden bakabilirsiniz.
inanılmaz üzülüyorum. soloticada gözümü tek mavi yapan renkti.. çok yanlış bir seçim yapmışlar. ayrıca crystalle alakası yok. kullandım biliyorum. biri yeşil biri mavi. ve hare sevdiğim için crytalin haresinin varla yok arası oluşu beni tatmin etmedi.

Arzu abla ben herşeyi sordm da önemli birkaç şeyi unuttum . Ödeme ve lenslerin gelme süresi hakkında biraz bilgi alabilir miyim ? İnternet üzerinden hiç alışveriş yapmadım da ?

ayrıntıları mail göndererek öğrenebilirsin m jacksoncum:)soloticacenter@hotmail.com mail gönderirsen yarımcı olurum..

açık olan seriler ne zaman elinizde olur acaba?

sizin alıcağınız lensler numaralıysa zaten siparişle gelecek hazırdakileri alamassınız sanırım:)

arzucuğum,doğru muymuş charm serisinin ve ice' ın artık üretilmeyeceği ?

doğru canım ıce ın kaldırılacağını ben geçen seneden beri biliyordum zaten charm ıceda yok seneye

mellerin yeni serileri eski ocre gibi aynısı olmuş aslında biz mellerden şikayet ediyoruz ama mel asıl isminin hakkını yeni serilerle vermiş :))) yani mel bu renk olur önceden cok yeşildi şimdi tam ela olmuş renk güzel ama biraz daha opak olsaydı iyiydi ben rengi begendim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…