- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.841
Trulycim peki soloticayi koyulasan meller ocreler ile arayan olmus mu) keske soloticadan gercek ve tatmin edici bir cvp alsak koyulasan renklerle ilgili....
Bir gözünüz 1 diğeri 0.75 mi? aynen canım üstüne bastın :)Brezilyada bile 60 tl ye solotica yok hatta buradan bir arkadaş geçen Brezilyaya gitmiş topazio almış türk lirasıyla 175 tl ye almış :) bende forumdan okudum:)o yüzden o fiyata orjinali olmaz yerinde bile 175 tl ise düşünün artık.vetman10 derecem 1 , 0.75 galiba =) izmitte bi optikçi numaralı solitica için 60 tl bir diğeri 150 civarı dedi.60 tl diyene şaşırdım taklit midir?
malesef henuz o konuda hicbir forumda bir haber gormedimsu renkleri yeniden acsalar opaklastirsalar aslinda zengin olacaklar haberleri yok. tum dunya bunu bekliyor adeta
Bir gözünüz 1 diğeri 0.75 mi? aynen canım üstüne bastın :)Brezilyada bile 60 tl ye solotica yok hatta buradan bir arkadaş geçen Brezilyaya gitmiş topazio almış türk lirasıyla 175 tl ye almış :) bende forumdan okudum:)o yüzden o fiyata orjinali olmaz yerinde bile 175 tl ise düşünün artık.
Dediğim gibi canım orjinalinin numaralısını Türkiyede bulman çok zor hele numaralar farklıysa ..
arzucuğum,doğru muymuş charm serisinin ve ice' ın artık üretilmeyeceği ?
inanılmaz üzülüyorum. soloticada gözümü tek mavi yapan renkti.. çok yanlış bir seçim yapmışlar. ayrıca crystalle alakası yok. kullandım biliyorum. biri yeşil biri mavi. ve hare sevdiğim için crytalin haresinin varla yok arası oluşu beni tatmin etmedi.ice komple kaldirilmis bile. solotica'nin kendi sitesinden bakabilirsiniz.
Solótica | Lentes de Contato site bu kızlarr bakabilirsinzz
Bu sitede bi iletisim adresleri varsa mail yagmuruna tutalim soloticayi...acsinlar su renkleri
Arzu abla ben herşeyi sordm da önemli birkaç şeyi unuttum . Ödeme ve lenslerin gelme süresi hakkında biraz bilgi alabilir miyim ? İnternet üzerinden hiç alışveriş yapmadım da ?
açık olan seriler ne zaman elinizde olur acaba?
arzucuğum,doğru muymuş charm serisinin ve ice' ın artık üretilmeyeceği ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?